🔷 سال ها و قرن ها فراموش می شوند اما فریاد حق طلبی هرگز! انشالله که سال ۱۴۰۳ برای همه حق طلبان سال شهادت و ظهور حضرت مهدی (عج) باشد.
♦️شهید آوینی: «قرنهاست كه فرياد هل من ناصر سيدالشهدا (ع) پهنه زمان را پيموده است و چون نفخات حياتبخش روحُ القُدُس بر هر زمين مردهای كه گذشته است آن را به حيات عشق بارور ساخته و اينچنين، همه تاريخ تو گویی روزی بيش نيست و آن روز عاشوراست!»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 انشاالله که سال ۱۴۰۳ سال خودشناسی و بهارِ درونمان باشد.
♦️شهید آوینی: «نوروز رستاخیز خاک است و عید صیام رستاخیز جان. خاک محتاج زمستان است تا پذیرای بهار شود و جان محتاج صوم (روزه گرفتن) است تا روح به اعتدالِ ربیع واصل شود، تا خورشید عشق از افق جان طلوع كند و نسیم لطف بوزد و درخت دل به شكوفه بنشیند و این بهارِ درون است.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله، «رستاخیز جسم و جان»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 به امید بهار حقیقی و بهشت ابدی همه انسان ها
♦️شهید آوینی: «بهاران، از کجاست که روحِ روئیدن و سبز شدن ناگاه در تن خاکِ مرده پدید میآید؟ بهاران رازدار رستاخیز پس از مرگ است و قبرستانها مزارعی هستند که در آنها بذر مردگان افشاندهاند و جسم تا نمیرد، کجا رستاخیز پذیرد!
♦️این بار انقلاب ربیع و انقلاب صیام (ماه رمضان) به هم بر افتادهاند تا آن یکی هسته جسم را بشکافد و این یکی هسته جان را، و زندگان از بطن مردگان سر برآورند.»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقدمه با عنوان «روزگاری نو»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّهَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ، از همین ابتدای سال منتظر شما هستیم آقاجان!
♦️شهید آوینی: «با بهاران روزی نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو. اکنون که جهان و جهانیان مردهاند، آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سر رسد؟ وَيُحْيِي الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا...»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقدمه با عنوان «روزگاری نو»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «اگر خیال را ماهیتی مستقل از اعتقادات هنرمند بود، شاید می توانستیم هنر را بی نیاز از دین و حکمت و تعهد تنها در خود هنر معنی کنیم، اما مگر خیال مرتبه ای از مراتب نفس هنرمند نیست؟
🔹آیا خیال وجودی منفصل از روح و عقل هنرمند دارد که آزادانه به هر کجا که بخواهد بال گشاید؟ خیر، خیال هنرمند نیز متصل به روح و نفس و عقل اوست و لاجرم پای بسته اعتقاداتش.
🔹اگر این قید موجود نبود، چه بسا که هر شیطانی می توانست خود را به مراتب علیان آسمان برساند و اسرار حق را کشف کند و لکن خیال مقید به نفس هنرمند است که اگر در بند تعلقات دنیایی باشد، خیالش نیز جز همین درک اسفل به جای دیگری نخواهد رفت.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «منشور تجدید اهل هنر»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 صادق زیباکلام: «اطلاعاتم از آوینی فقط در این اندازه است که می دانم او یک سید شهید است. به نظر من آوینی جایی دارد آوینی می شود که زاویه های کوچک انسانی را نشان می دهد. اگر آوینی به دنبال سینما و هنر ایدئولوژیک بود رشد نمی کرد.» (سایت قدس، ۱۳۹۱/۲/۱۸)
🔸این اظهارنظر را صرفاً به جهت خلاف واقع بودنش در کانال قرار دادم. اظهارنظری که نشان دهنده قسمت اول صحبتهای ایشان است که می گوید: «اطلاعاتم از آوینی فقط در این اندازه است که میدانم او یک سید شهید است!»
🔸وی و همفکرانش باید بدانند نه تنها «روایت فتح» که شناسنامه تاریخ سینمای مستند ایران است، بلکه صدها مقاله و دهها کتاب آوینی به طور مستقیم و شفاف در مقام معرفی تنها ایدئولوژی نجات بخش بشر یعنی «انقلاب اسلامی» است و اساساً نام آوینی با سرتیتر تمام ایدئولوژی های انقلاب عجین شده!
🔸شاید اگر ایشان این جمله سید را میخواند نظر دیگری داشت: «پیروزی انقلاب اسلامی در یکایک کشورهای جهان ضرورت تاریخی است که لاجرم پیش خواهد آمد و نهایتاً به تشکیل اتحاد جماهیر اسلامی منجر خواهد شد. امت مسلمان ایران طلایهدار نهضت اسلامی در جهان معاصر هستند. حق طلبی و صبر و استقامت صفاتی است که آنان را استحقاق موهبتی اینچنین (جلوداری کاروان تاریخ) بخشیده است.»
🔸راستی، این جمله شهید چه چیزی را در ذهن شما تداعی می کند:؟ «خفتگان هنوز از طلوع فجر بی خبرند و نمی دانند که تاریخ در انتظار چه فردایی است. اما ای من! تو که نخفته ای!؟ چشم باز کن و جلوه اراده حق را از وجود این مجاهدان راه خدا ببین.»
✍علی جهانبخش، قاضی دادگستری
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 برشی از مستند «روایت فتح» که دیدنش نسیمی الهی است بر وسوسه های شیطانی وجود نفس اماره
🔸از دست ندهیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
del-nava.mp3
1.65M
🔷 موسیقی معروف بدون کلام ویژه روایتگری دفاع مقدس (۲)
🔸بسیار زیبا و دلنشین، به یاد شهدا و خاطراتمان در ایام راهیان نور در خلوت خود گوش کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 امام خمینی (ره): «خداوندا... به فیلمبرداران و خبرنگارانی که در خطوط مقدم جبههها حماسههای بینظیر و جلوههای ملکوتی جنود خدا را به نمایش میگذارند و ملت ایران و مردم جهان را در عصر حاضر و آیندگان را به فرهنگ دفاع مقدس خود و تاریخ انقلاب آشنا میسازند... نصرت و برکت و پیروزی و شرافت و عزتِ دنیا و آخرت کرامت فرما»
🔸منبع: «نامه حضرت امام خمینی (ره) به مناسبت تجلیل از رزمندگان عملیاتهای کربلای ۴ و کربلای ۵ در تاریخ ۱۳۶۵/۱۱/۱۶، حسین علایی، کتاب تاریخ تحلیلی جنگ ایران و عراق، جلد دوم، صفحه ۳۰۳»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 امروز ۳ فروردین سالروز شهادت او است! چرا تاکنون نام او را نشنیده بودیم؟
🔸در تاریخ ۱۳۶۱/۱/۲ مسابقه بزرگی میان جبهه حق و باطل شکل گرفت. صدام حسین (لعنت الله علیه)، ماهر عبدالرشید، هشام صباح الفخری و صابر عبدالعزیز الدوری و سید روح الله خمینی (ره) محسن رضایی، علی صیاد شیرازی و حسن باقری و یارانشان رودرروی یکدیگر قرار گرفتند.
🔸در اوایل جنگ، ۲۵۰۰ کیلومتر از خاک کشور از جمله ده ها روستا به اشغال دشمن درآمد و هر روز خبر ناراحت کننده ای از مناطق اشغال شده به گوش می رسید که حس ناموس پرستی اسلامی اجازه بیان آن را نمی دهد!
🔸ارتش با ۳۵ گردان و سپاه نیز با ۱۰۰ گردان و در آن طرف عراق با ۷ تیپ زرهی، ۲۰ تیپ پیاده و ۱۰ گردان توپخانه که معادل با حدود ۸۰ تا ۱۶۰ هزار نیرو بود وارد عمل شدند.
🔸مهم ترین اهداف ما در این عملیات عبارت بود از ۱_ آزادسازی بخش های وسیعی از مناطق مناطق غرب دزفول، شوش و اندیمشک و دهها روستا، ۲_ خارج کردن شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک از تیررس آتش توپخانه عراق، ۳_ دور کردن آتش مؤثر ارتش عراق از جاده اهواز به اندیمشک.
🔸قرار بود که این عملیات روز اول فروردین سال ۱۳۶۱ اجرا شود اما دشمن در روز ۲۹ اسفند دو حمله غافلگیرانه انجام داد و در جلسه میان فرمانده نیروی زمینی ارتش (صیاد شیرازی) و فرمانده سپاه (محسن رضایی) اجرای عملیات با تردید مواجه شد که محسن رضایی به دلیل نگرانی از شنود در خصوص جلسه پیش رو و همچنین حفظ محرمانگی آن، با یک فروند جنگنده و در حالی که در کابین عقب و پشت سر خلبان نشسته بود سریعاً خود را به تهران و محضر امام خمینی (ره) رساند تا از ایشان کسب تکلیف نماید.
🔸حضرت امام به ایشان فرمودند: «بروید که انشاءالله پیروزید، اما اگر خواستید، استخاره کنید.» بعد از آن استخاره انجام شد و سوره فتح و آیه مبارکه «إِنَّا فَتَحنَا لَكَ فَتحَا مُّبِينٗا _ به راستى ما براى تو پيروزى آشكارى فراهم آورديم» آمد و به این دلیل نام این عملیات هم «فتحالمبین» انتخاب شد. بعداً ثابت شد که نه تنها نام این عملیات، بلکه در طول هشت سال جنگ تحمیلی نیز به لحاظ مادی و استراتژی نظامی این عملیات حقیقتاً «فتح المبین» و فتح الفتوح جبهه های حق محسوب شد!
🔸النهایه: ۱_ ۲۵۰۰ کیلومتر مربع از خاک کشور شامل دهها بخش و روستا، سایت ۴ و ۵ رادار، جاده مهم دزفول به دهلران آزاد شد، ۲_ نیروهای اسلام در منطقه غرب شوش و دزفول به مرز نزدیک شدند، ۳_ شهرهای دزفول، اندیمشک و شوش و مراکز مهمی همچون پایگاه هوایی دزفول از تیررس توپخانه دشمن خارج شد، ۴_ به چاه های نفت ابوغریب در ارتفاعات تینه عراق دسترسی حاصل شد، ۵_ بیش از ۴ لشکر، ۳۶۱ دستگاه تانک و نفربر، ١٨ فروند هواپیما، ۳۰۰ دستگاه خودرو، ۵۰ توپ و ۳۰ دستگاه مهندسی ارتش عراق منهدم شد، ۶_ سیصد و بیست دستگاه تانک و نفربر، ۵۰۰ دستگاه خودرو، ۱۶۵ توپ، ۵۰ دستگاه مهندسی و مقادیر زیادی سلاح و تجهیزات انفرادی از ارتش عراق به غنیمت گرفته شد، ۷_ بیش از پانزده هزار نفر از نیروهای دشمن به اسارت درآمد، ۸_ بیش از پانزده هزار نفر از نیروهای دشمن کشته و بیش از ده هزار از آنان زخمی شدند و حتی صدام حسین نیز در شرف اسارت قرار داشت و با خودرو حامل زخمی ها از منطقه فرار کرد!
♦️اما حقیقت ماجرا چه بود؟
🔸سنگر تیربار بعثی ها بر روی یک تپه قرار داشت که چون با بتن و استحکامات سخت آهنی ساخته شده بود به سادگی قابلیت انهدام را نداشت و یکی از تیربارچی های آنها همه رزمنده ها را در یکی شیار زمین گیر و چند صد نفر را شهید و زخمی کرده بود. نزدیک بود که دستور عقب نشینی صادر شود و هیچ چیز به فکر هیچکس نمی رسید تا اینکه ناگاه سر کالیبر آن تیربار به سمت آسمان رفت و گلوله ها برای مدتی به سمت ماه و ستاره ها شلیک شدند!
🔸بچه ها از این فرصت استفاده و خود را به آن سنگر رسانده و با پرتاب نارنجک تیربارچی را به درک واصل کردند و همین عمل موجب پیشروی های بعدی و آن پیروزی تاریخی شد و همه خیال کردند که تیربارچی عراقی ترسیده و سنگر و اسلحه اش را رها کرده است!
🔸فردا صبح و زمانی که آن منطقه تثبیت شد همه با صحنه عجیبی روبرو شدند! یکی از رزمنده ها که در آن شیار قرار داشت و گلوله آن تیربار به شکمش وارد و همه روده هایش بیرون زده بود، خود را به بالای آن تپه رسانده و در حالی که با دست چپ خود روده هایش را گرفته تا بیشتر بیرون نزند، با دست راستش لوله سرخ تیربار را گرفته و به سمت آسمان هدایت کرده بود تا بچه ها بتوانند با نزدیک شدن به آن، تیربارچی را از پای درآورند و به دلیل داغ بودن لوله آن تیربار، دست وی تا آرنج ذغال شده و ایشان در حالتی که ایستاده و با دست راستش لوله تیربار و با دست چپش روده های خویش را گرفته بود به شهادت رسید.
🔹او کسی نبود جز شهید «علی اکبر جزی» از اصفهان، شادی روح این شهید بزرگوار صلوات
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
روایت فتح (شهید آوینی)
🔷 امروز ۳ فروردین سالروز شهادت او است! چرا تاکنون نام او را نشنیده بودیم؟ 🔸در تاریخ ۱۳۶۱/۱/۲ مسابقه
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 ۳ فروردین سالروز شهادت اسطوره گمنام اسلام شهید «علی اکبر جزی» از اصفهان در عملیات فتح المبین گرامی باد.
🔹شرح زیبای ماجرا توسط سردار احمدیان از شاهدان عینی واقعه👆
♦️به گمانم شهید آوینی امثال شهید جزی را دیده بود که فرمود: «ما همه افقهای معنوی انسانیت را در شهدا تجربه کردیم. ما دیدیم که چگونه کرامات انسانی در عرصه مبارزه به فعلیت میرسند. آنچه را که عرفای دلسوخته حتی بر سرِ دار نیافتند، ما در شبهای عملیات آزمودیم. ما در رکاب امام حسینجنگیدیم. ما بیوفایی کوفیان را جبران کردیم.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 مسعود فراستی: «تصویر روایت فتح فیزیک را نشان می دهد، لوکیشن فضا را و کلام متافیزیک را به نمایش می گذارد و این دو با هم پیوند می خورند. کلام آسمان را نشان می دهد و تصویر روی زمین است و در زمین راه رفتن و مظلومیت را نشان می دهد و باز کلام مبلغ ایدئولوژی است. این ویژگی ها است که روایت فتح را منحصر به فرد می کند.»
🔸منبع: «سایت قدس، ۱۳۹۱/۲/۱۸، کد خبر ۴۴۷۵۸»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini