🔷 شهید آوینی: «اگر خیال را ماهیتی مستقل از اعتقادات هنرمند بود، شاید می توانستیم هنر را بی نیاز از دین و حکمت و تعهد تنها در خود هنر معنی کنیم، اما مگر خیال مرتبه ای از مراتب نفس هنرمند نیست؟
🔹آیا خیال وجودی منفصل از روح و عقل هنرمند دارد که آزادانه به هر کجا که بخواهد بال گشاید؟ خیر، خیال هنرمند نیز متصل به روح و نفس و عقل اوست و لاجرم پای بسته اعتقاداتش.
🔹اگر این قید موجود نبود، چه بسا که هر شیطانی می توانست خود را به مراتب علیان آسمان برساند و اسرار حق را کشف کند و لکن خیال مقید به نفس هنرمند است که اگر در بند تعلقات دنیایی باشد، خیالش نیز جز همین درک اسفل به جای دیگری نخواهد رفت.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»، مقاله «منشور تجدید اهل هنر»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 صادق زیباکلام: «اطلاعاتم از آوینی فقط در این اندازه است که می دانم او یک سید شهید است. به نظر من آوینی جایی دارد آوینی می شود که زاویه های کوچک انسانی را نشان می دهد. اگر آوینی به دنبال سینما و هنر ایدئولوژیک بود رشد نمی کرد.» (سایت قدس، ۱۳۹۱/۲/۱۸)
🔸این اظهارنظر را صرفاً به جهت خلاف واقع بودنش در کانال قرار دادم. اظهارنظری که نشان دهنده قسمت اول صحبتهای ایشان است که می گوید: «اطلاعاتم از آوینی فقط در این اندازه است که میدانم او یک سید شهید است!»
🔸وی و همفکرانش باید بدانند نه تنها «روایت فتح» که شناسنامه تاریخ سینمای مستند ایران است، بلکه صدها مقاله و دهها کتاب آوینی به طور مستقیم و شفاف در مقام معرفی تنها ایدئولوژی نجات بخش بشر یعنی «انقلاب اسلامی» است و اساساً نام آوینی با سرتیتر تمام ایدئولوژی های انقلاب عجین شده!
🔸شاید اگر ایشان این جمله سید را میخواند نظر دیگری داشت: «پیروزی انقلاب اسلامی در یکایک کشورهای جهان ضرورت تاریخی است که لاجرم پیش خواهد آمد و نهایتاً به تشکیل اتحاد جماهیر اسلامی منجر خواهد شد. امت مسلمان ایران طلایهدار نهضت اسلامی در جهان معاصر هستند. حق طلبی و صبر و استقامت صفاتی است که آنان را استحقاق موهبتی اینچنین (جلوداری کاروان تاریخ) بخشیده است.»
🔸راستی، این جمله شهید چه چیزی را در ذهن شما تداعی می کند:؟ «خفتگان هنوز از طلوع فجر بی خبرند و نمی دانند که تاریخ در انتظار چه فردایی است. اما ای من! تو که نخفته ای!؟ چشم باز کن و جلوه اراده حق را از وجود این مجاهدان راه خدا ببین.»
✍علی جهانبخش، قاضی دادگستری
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «روایت فتح» که دیدنش نسیمی الهی است بر وسوسه های شیطانی وجود نفس اماره
🔸از دست ندهیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
del-nava.mp3
1.65M
🔷 موسیقی معروف بدون کلام ویژه روایتگری دفاع مقدس (۲)
🔸بسیار زیبا و دلنشین، به یاد شهدا و خاطراتمان در ایام راهیان نور در خلوت خود گوش کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 امام خمینی (ره): «خداوندا... به فیلمبرداران و خبرنگارانی که در خطوط مقدم جبههها حماسههای بینظیر و جلوههای ملکوتی جنود خدا را به نمایش میگذارند و ملت ایران و مردم جهان را در عصر حاضر و آیندگان را به فرهنگ دفاع مقدس خود و تاریخ انقلاب آشنا میسازند... نصرت و برکت و پیروزی و شرافت و عزتِ دنیا و آخرت کرامت فرما»
🔸منبع: «نامه حضرت امام خمینی (ره) به مناسبت تجلیل از رزمندگان عملیاتهای کربلای ۴ و کربلای ۵ در تاریخ ۱۳۶۵/۱۱/۱۶، حسین علایی، کتاب تاریخ تحلیلی جنگ ایران و عراق، جلد دوم، صفحه ۳۰۳»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 امروز ۳ فروردین سالروز شهادت او است! چرا تاکنون نام او را نشنیده بودیم؟
🔸در تاریخ ۱۳۶۱/۱/۲ مسابقه بزرگی میان جبهه حق و باطل شکل گرفت. صدام حسین (لعنت الله علیه)، ماهر عبدالرشید، هشام صباح الفخری و صابر عبدالعزیز الدوری و سید روح الله خمینی (ره) محسن رضایی، علی صیاد شیرازی و حسن باقری و یارانشان رودرروی یکدیگر قرار گرفتند.
🔸در اوایل جنگ، ۲۵۰۰ کیلومتر از خاک کشور از جمله ده ها روستا به اشغال دشمن درآمد و هر روز خبر ناراحت کننده ای از مناطق اشغال شده به گوش می رسید که حس ناموس پرستی اسلامی اجازه بیان آن را نمی دهد!
🔸ارتش با ۳۵ گردان و سپاه نیز با ۱۰۰ گردان و در آن طرف عراق با ۷ تیپ زرهی، ۲۰ تیپ پیاده و ۱۰ گردان توپخانه که معادل با حدود ۸۰ تا ۱۶۰ هزار نیرو بود وارد عمل شدند.
🔸مهم ترین اهداف ما در این عملیات عبارت بود از ۱_ آزادسازی بخش های وسیعی از مناطق مناطق غرب دزفول، شوش و اندیمشک و دهها روستا، ۲_ خارج کردن شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک از تیررس آتش توپخانه عراق، ۳_ دور کردن آتش مؤثر ارتش عراق از جاده اهواز به اندیمشک.
🔸قرار بود که این عملیات روز اول فروردین سال ۱۳۶۱ اجرا شود اما دشمن در روز ۲۹ اسفند دو حمله غافلگیرانه انجام داد و در جلسه میان فرمانده نیروی زمینی ارتش (صیاد شیرازی) و فرمانده سپاه (محسن رضایی) اجرای عملیات با تردید مواجه شد که محسن رضایی به دلیل نگرانی از شنود در خصوص جلسه پیش رو و همچنین حفظ محرمانگی آن، با یک فروند جنگنده و در حالی که در کابین عقب و پشت سر خلبان نشسته بود سریعاً خود را به تهران و محضر امام خمینی (ره) رساند تا از ایشان کسب تکلیف نماید.
🔸حضرت امام به ایشان فرمودند: «بروید که انشاءالله پیروزید، اما اگر خواستید، استخاره کنید.» بعد از آن استخاره انجام شد و سوره فتح و آیه مبارکه «إِنَّا فَتَحنَا لَكَ فَتحَا مُّبِينٗا _ به راستى ما براى تو پيروزى آشكارى فراهم آورديم» آمد و به این دلیل نام این عملیات هم «فتحالمبین» انتخاب شد. بعداً ثابت شد که نه تنها نام این عملیات، بلکه در طول هشت سال جنگ تحمیلی نیز به لحاظ مادی و استراتژی نظامی این عملیات حقیقتاً «فتح المبین» و فتح الفتوح جبهه های حق محسوب شد!
🔸النهایه: ۱_ ۲۵۰۰ کیلومتر مربع از خاک کشور شامل دهها بخش و روستا، سایت ۴ و ۵ رادار، جاده مهم دزفول به دهلران آزاد شد، ۲_ نیروهای اسلام در منطقه غرب شوش و دزفول به مرز نزدیک شدند، ۳_ شهرهای دزفول، اندیمشک و شوش و مراکز مهمی همچون پایگاه هوایی دزفول از تیررس توپخانه دشمن خارج شد، ۴_ به چاه های نفت ابوغریب در ارتفاعات تینه عراق دسترسی حاصل شد، ۵_ بیش از ۴ لشکر، ۳۶۱ دستگاه تانک و نفربر، ١٨ فروند هواپیما، ۳۰۰ دستگاه خودرو، ۵۰ توپ و ۳۰ دستگاه مهندسی ارتش عراق منهدم شد، ۶_ سیصد و بیست دستگاه تانک و نفربر، ۵۰۰ دستگاه خودرو، ۱۶۵ توپ، ۵۰ دستگاه مهندسی و مقادیر زیادی سلاح و تجهیزات انفرادی از ارتش عراق به غنیمت گرفته شد، ۷_ بیش از پانزده هزار نفر از نیروهای دشمن به اسارت درآمد، ۸_ بیش از پانزده هزار نفر از نیروهای دشمن کشته و بیش از ده هزار از آنان زخمی شدند و حتی صدام حسین نیز در شرف اسارت قرار داشت و با خودرو حامل زخمی ها از منطقه فرار کرد!
♦️اما حقیقت ماجرا چه بود؟
🔸سنگر تیربار بعثی ها بر روی یک تپه قرار داشت که چون با بتن و استحکامات سخت آهنی ساخته شده بود به سادگی قابلیت انهدام را نداشت و یکی از تیربارچی های آنها همه رزمنده ها را در یکی شیار زمین گیر و چند صد نفر را شهید و زخمی کرده بود. نزدیک بود که دستور عقب نشینی صادر شود و هیچ چیز به فکر هیچکس نمی رسید تا اینکه ناگاه سر کالیبر آن تیربار به سمت آسمان رفت و گلوله ها برای مدتی به سمت ماه و ستاره ها شلیک شدند!
🔸بچه ها از این فرصت استفاده و خود را به آن سنگر رسانده و با پرتاب نارنجک تیربارچی را به درک واصل کردند و همین عمل موجب پیشروی های بعدی و آن پیروزی تاریخی شد و همه خیال کردند که تیربارچی عراقی ترسیده و سنگر و اسلحه اش را رها کرده است!
🔸فردا صبح و زمانی که آن منطقه تثبیت شد همه با صحنه عجیبی روبرو شدند! یکی از رزمنده ها که در آن شیار قرار داشت و گلوله آن تیربار به شکمش وارد و همه روده هایش بیرون زده بود، خود را به بالای آن تپه رسانده و در حالی که با دست چپ خود روده هایش را گرفته تا بیشتر بیرون نزند، با دست راستش لوله سرخ تیربار را گرفته و به سمت آسمان هدایت کرده بود تا بچه ها بتوانند با نزدیک شدن به آن، تیربارچی را از پای درآورند و به دلیل داغ بودن لوله آن تیربار، دست وی تا آرنج ذغال شده و ایشان در حالتی که ایستاده و با دست راستش لوله تیربار و با دست چپش روده های خویش را گرفته بود به شهادت رسید.
🔹او کسی نبود جز شهید «علی اکبر جزی» از اصفهان، شادی روح این شهید بزرگوار صلوات
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
روایت فتح (شهید آوینی)
🔷 امروز ۳ فروردین سالروز شهادت او است! چرا تاکنون نام او را نشنیده بودیم؟ 🔸در تاریخ ۱۳۶۱/۱/۲ مسابقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 ۳ فروردین سالروز شهادت اسطوره گمنام اسلام شهید «علی اکبر جزی» از اصفهان در عملیات فتح المبین گرامی باد.
🔹شرح زیبای ماجرا توسط سردار احمدیان از شاهدان عینی واقعه👆
♦️به گمانم شهید آوینی امثال شهید جزی را دیده بود که فرمود: «ما همه افقهای معنوی انسانیت را در شهدا تجربه کردیم. ما دیدیم که چگونه کرامات انسانی در عرصه مبارزه به فعلیت میرسند. آنچه را که عرفای دلسوخته حتی بر سرِ دار نیافتند، ما در شبهای عملیات آزمودیم. ما در رکاب امام حسینجنگیدیم. ما بیوفایی کوفیان را جبران کردیم.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 مسعود فراستی: «تصویر روایت فتح فیزیک را نشان می دهد، لوکیشن فضا را و کلام متافیزیک را به نمایش می گذارد و این دو با هم پیوند می خورند. کلام آسمان را نشان می دهد و تصویر روی زمین است و در زمین راه رفتن و مظلومیت را نشان می دهد و باز کلام مبلغ ایدئولوژی است. این ویژگی ها است که روایت فتح را منحصر به فرد می کند.»
🔸منبع: «سایت قدس، ۱۳۹۱/۲/۱۸، کد خبر ۴۴۷۵۸»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 سید مرتضی آوینی کجایی...
چه میخوانی «کجایید ای شهیدان خدایی» را؟
که من از یاد بردم در قفس، شوق رهایی را
به کوی عافیت بیهوده میگردم، نمییابم
در این وادی، «بلاجویان دشت کربلایی» را
چنان شمعی که شد خشتِ مزارش اشک تنهایی
به آتش میکشم تا صبحِ تو شام جدایی را
تو میآیی و میبینم شهیدان باز میآیند
و آوینی روایت میکند فتح نهایی را
🔸منبع: «سعید حدادیان، کتاب: همیشه باران»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «وطن پرستو بهار است و اگر بهار در کوچ است از پرستو مخواه که بماند! پرستویی که مقصد را در کوچ می بیند از ویرانی لانه اش نمی هراسد. پس اگر مقصود پرواز است، قفس ویران بهتر!»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۴ فروردین سالروز شهادت شخصی است که قطعاً حاجت شما را برآورده می کند! بشتابید بشتابید.
🔹حاج نوروز اکبری زادگان از نویسندگان دفاع مقدس خواب عجیبی از همرزم خود شهید حمید قبادی نیا فرمانده بسیج آبادان در زمان جنگ را می بیند و می داند این خواب بشارتی بزرگ برای او است.
🔹برای تعبیر آن راهی اصفهان و بیت آیت الله ناصری (ره) می شود. پس از سلام و احوال پرسی، حضرت آیت الله می پرسد درباره حمید می خواهی با من صحبت کنی؟ او هم با تعجب می گوید: بله، در مورد شهید حمید قبادی نیا!
🔹آیت الله ناصری ادامه می دهد و بدون اینکه بیننده خواب حرف خود را شروع کند، خوابی که او دیده بود را برای خودش با جزئیات دقیق تعریف می کند و او نیز مات و مبهوت می ماند!
🔹آیت الله می گوید: مزار این شهید در آبادان است و من به زیارت او رفته ام. ایشان یک انسان فوق العاده است و در بهشت جایگاه رفیعی دارد. او کراماتی بسیاری دارد و از پایین ترین کرامات او این است که «مستجاب الدعوه» است؛ یعنی هر کس به ایشان توسل کند و یا دو بیت شعر در مورد امام حسین (ع) بخواند و ثوابش را به او هدیه و برایش دعا کند، حاجتش برآورده می شود.
♦️پس بیایید ما هم اول شادی روحش صلوات و فاتحه ای قرائت نماییم. دوم ثواب خواندن خالصانه این دو بیت شعر را نثار ایشان کنیم: «تا هست جهان، شـور محرم باقیست/ این جلوه جان در همه عالم باقیست. از ناله نینوای یاران حسین/ همواره به لب، زمزمه غم باقیست.» حال حاجت خود را بخواهیم.
🔸منبع: «حاج نوروز اکبری زادگان، سایت آپارات، سرچ عبارت: شهید حمید قبادی نیا و آیت الله ناصری»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۴ فروردین سالروز شهادت مظهر امر به معروف و «نهی از منکر» کشور، طلبه شهید علی خلیلی گرامی باد.
🔹قسمتی از نامه شهید خلیلی به رهبر معظم انقلاب: «مگر خودتان بارها علت قیام امام حسین (ع) را امر به معروف و از منکر تشریح نفرمودید؟ مگر خودتان بارها نفرمودید که بهترین راه اصلاح جامعه تذکر لسانی است؟ یعنی تمام کسانی که مرا توبیخ کردند و ادعای انقلابی گری دارند حرف شما را نمی فهمند؟ یعنی شما اینقدر بین ما غریب هستید؟»
♦️شهید آوینی: «حزب الله اهل اطاعت و ولایت است و قدر نعمت می شناسد، فداکار است و از مرگ نمی ترسد و گوش به فرمان أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنكُم سپرده است و اینچنین تو گویی خداوند وظیفه تحقق اهداف الهی همه انبیا را بر گُرده صبور و پرقدرت آنان نهاده است و چه شرفی از این بالاتر!
♦️حزب الله از جانب خداوند مأمور است که انسان را و جهان را تغییر دهد، انسانی که امروز بیش از هر زمان دیگر گرفتار ظلمت شِرک و بُت پرستی است. در اینچنین دنیایی که بشر امروز بُت خویشتن را می پرستد، ظهور حزب الله معجزه ایست که از نفحات قدسی دَم مسیحایی امام امت بر می آید. فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُون»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
37.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 کلیپی معرفتی و بسیار زیبا از پشت صحنه دیدار ورزشکاران ملی با رهبر معظم انقلاب و تزریق نگاه انسانی و انقلابی به ورزش از سوی معظم له
♦️شهید آوینی: «اکنون انسان بار دیگر از زمین و نفس خویش روی گردانده است و به عالم معنا و آسمان توجه یافته و این مستلزم انقلاب و تحولی دیگر است خلاف آنچه در رنسانس روی داد.
♦️انسان یک بار دیگر تولد یافته است و عصری دیگر آغاز شده و کره زمین پای در آخرین مرحله تاریخ پیش از پایان نهاده است. فَتَلَقَّىٰ آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِمَاتٍ فَتَابَ عَلَيْه»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقاله «پروسترویکای اسلامی وجود ندارد.»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ای کاش آوینی امروز در میان ما بود و از راهیان اربعین می گفت.
🔸چقدر این عکس شبیه واقعیت است. البته در باطن امر معارف شهید آوینی همیشه همراه راهیان کربلا است!
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «ایران در سراسر تاریخ اسلام مأمن علمداران قیام علوی بوده است. قُبههای سبزِ مدفن امامزادههای شهید، گواهان صادق این مدعایند.
🔹جای جای بر فراز تپهای، در شیار درهای، در دل شهر و روستا، قُبه سبز مدفن امامزادهای شهید، آیتی است كه اجتماع انسانها را در پیرامون خویش معنا كرده است؛ چشمهای از خون است كه در قلب آن خطه می جوشد و زندگی می آوَرَد، كه زندگی در قیام است و مرگ حقیقی در حیاتی است كه با پذیرش ولایت ارباب ظلم و فساد مُیَّسَر شود.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «روایت فتح» و توصیف شهید آوینی از ماه مبارک رمضان در خط مقدم نبرد حق علیه باطل
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 به مناسبت سالروز چهارمین روز عملیات تاریخی «فتح المبین»
🔸رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۳ و در سخنرانی خود در میان جمعی از کارگزاران نظام فرمودند: «صدام هنگام آغاز جنگ، نزدیک ایلام یک مصاحبه کرد و گفت مصاحبه بعدی را در تهران انجام می دهم اما دیدید به چه سرنوشتی دچار شد، در جنگ و بعد از جنگ! در فتح المبین صدام شانس آورد؛ نزدیک بود توسط بچههای سپاه دستگیر شود. اگر بچه ها زودتر رسیده بودند دستگیر میشد ولی شانس آورد و در رفت!»
♦️حال ۴۲ سال از آن ماجرا می گذرد. اما حقیقت چه بود؟
🔸در این عملیات رزمندگان گردان حبیب لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) مأموریت تصرف منطقه علی گره زد و خاموش کردن توپخانه مستقر در آن را برعهده داشتند که با پیشروی در عمق منطقه دشمن، قرارگاه تاکتیکی سپاه چهارم آنها را تصرف کردند.
🔸در همین زمان صدام و جمعی از فرماندهان ارشد عراقی که انتظار پیروزی برق آسای رزمندگان اسلام را نداشتند برای سرکشی از یگان های خود به منطقه آمده بودند (علت پیروزی رزمندگان اسلام در این عملیات استفاده از استراتژی موج انسانی بود؛ یعنی اینکه نیروی بسیار زیادی در این عملیات به کار گرفته شد و تعداد شهدای ما نیز در این عملیات بالا بود).
🔸آنچه در زیر به آن اشاره می شود صرفاً بخشی از روایات فرماندهان ارشد عراقی در خاطرات خود از آن واقعه است!
1⃣. ژنرال حسین کامل مجید، وزیر صنعت و صنایع نظامی عراق و داماد صدام پس از فرار به اردن در سال ۱۳۷۴ در مصاحبهای با نشریه السفیر بیروت اقرار کرد: «در عملیات فتح المبین هنگامیکه نیروهای ایران در منطقه سپاه چهارم عراق پیشروی کردند، واحدهای پشتیبانی این سپاه رزمی از بین رفت و چیزی نمانده بود که صدام و همراهان او که من هم جزء آنها بودم به اسارت نیروهای ایرانی درآیند! در آن لحظات، رنگ از چهره صدام پریده و بسیار نگران بود. صدام به ما نگاه کرد و گفت: «از شما میخواهم درصورتیکه اسیر شدیم، من و خودتان را بکشید.» (بابایی، هزار، گلعلی، حسین، کتاب همپای صاعقه، به نقل از روزنامه السفیر، چاپ بیروت، ۲۹ ژانویه ۱۹۹۶)
2⃣. سرلشکر عَبِدحمید محمود الخطاب رئیس دفتر ریاستجمهوری عراق و از همراهان دائمی صدام اذعان داشت: «آقای رئیسجمهور، مضطرب از عدنان خیرالله (وزیر جنگ عراق و پسر دایی خود) پرسید: "عدنان، بگو چه باید بکنیم؟" عدنان جواب داد: "سرورم، جای دیگری برای فرار و پنهان شدن پیدا میکنم." دوباره آقای رئیسجمهور پرسید: "سلاح و مهماتی هم بههمراه دارید؟ "من جواب دادم: "فقط یک قبضه تفنگ داریم." ایشان با خشم و غضب گفت: "اگر ایرانیها مرا پیدا کنند، میدانید چه میشود؟!" افراد همراه، همگی سعی میکردند آقای رئیسجمهور را آرام کنند. او درحالیکه به تانکهای ما که در آتش میسوخت، نگاه میکرد، دائم زیر لب میگفت: "لعنت بر آنها! ما را در ورطه جنگ گرفتار کردند." و اسم کسی را نمیآورد؛ فقط بر لعنتکردن اکتفا میکرد؛ اما من میدانستم که منظورش آمریکا و رهبران عربستان و کویت هستند. آن روز، برای چند ساعتی ما در محاصره بودیم؛ اما ناگهان یک دستگاه خودروحامل مجروح را پیدا کردیم. افراد زخمی را بیرون کشیده و خودمان سوار شدیم. رئیسجمهور وقتی سر جایش نشست، گفت: "زخمیها مداوا خواهند شد؛ اما اگر ما اسیر ایرانیها بشویم، چه باید بکنیم؟"» (منبع پیشین)
3⃣. خالد حسین نقیب از مسئولین وزارت دفاع عراق آن واقعه را چنین روایت کرده است: «سرلشکر هشام صباح الفخری، فرمانده سپاه چهارم عراق، در گرماگرم عملیات فتحالمبین و پیشروی نیروهای ایرانی به صدام اطمینان داده بود که نیروهای ما در حال مبارزه هستند و خطری آنها را تهدید نمیکند. صدام هم این حرفها را هنگام بازدید از جاده عمومی فکه و در حال قدمزدن شنیده و با خیال راحت مشغول بازدید از نیروهایش بود. در همان لحظه، یک گردان توپخانه که داشت از همان موضع عقبنشینی میکرد، با صدام روبهرو میشود. وقتی صدام علت عقبنشینی را از فرمانده آن گردان پرسید، گفت: "قربان، نیروهای ایرانی با موضع شما چند کیلومتر بیشتر فاصله ندارند. توصیه میکنم شما هم عقبنشینی کنید؛ درغیر این صورت، به اسارت درخواهید آمد!"» به این ترتیب، این افسر صدام را از خطر اسارت به دست ایرانیها نجات داد. (خالد حسین نقیب، حزب بعث و جنگ، جلد دوم، انتشارات سوره مهر)
♦️شهید آوینی: «نتیجه نهایی را باید در سرنوشت موعود جهان جستجو کرد. ما مرده و شما زنده! خواهیم دید که بالاخره چه کسی پیروز خواهد شد و چه کسی زمین را به ارث خواهد برد؟ حق یا باطل، امام حسین (ع) یا یزید، حزب الله یا صدام، حضرت امام و یا غرب و شرق، امام زمان (عج) یا دجال؟ ما به وعده های خدا یقین داریم. این ماییم که زمین را به ارث خواهیم برد.»
🔸منبع: کتاب «آغازی بر یک پایان»، مقاله «دولت پایدار حق فرا می رسد.»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «جوهر حقیقی كمال انسان در مقابله با دشواری ها ظاهر می گردد و اگر جز این بود، خداوند هرگز مؤمنین را به ابتلائاتی اینچنین دچار نمی كرد. جنگ عرصه ظهور و پرورش كمالات الهی انسان است.
🔹كمال در آزادی است و آزادی، در نفی تعلقات و رهایی از عادات. خانه، خانه تعلقات است و شهر، مهبط عادات، و اگر نبود دشواری ها و ابتلائاتی كه خداوند انسان را بدان می آزماید، جوهر حقیقی وجود انسان همواره پنهان می ماند.
🔹آیا هیچ چیز خواهد توانست ما را از راهی كه فطرت الهی راهبَر آن است باز دارد؟ رودخانه راه خویش را به سوی دریا خوب می شناسد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی فوق استثنایی از مستند «روایت فتح» در خیابان های تهران و لحظات بدرقه رزمنده ها، این کلیپ را برای بزرگ تر های خود پخش کنید تا قلبشان یک بار دیگر راهی آن ایام شده و با کاروان حسینی همسفر شود.
🔸وقتی دوربین روایت فتح علت گریه یک خانم را می پرسد و او پاسخی می دهد که حتی ما را نیز در عصر حاضر شرمنده می کند!
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 صاحب این عکس شهید ابراهیم حسامی است. اما ماجرا چه بود؟
🔹معاون فرمانده گردان میثم لشکر محمد رسول الله بود که سال قبل از شهادت پای راستش بر اثر ترکش خمپاره از ران قطع و حتی امکان استفاده از پای مصنوعی هم برایش فراهم نشد اما دوباره به منطقه بازگشت و در تمام عملیاتها شرکت کرد و حتی در کوهستان های غرب نیز پا به پای دیگر رزمندگان از کوه بالا میرفت و می جنگید!
🔹در عملیات خیبر قصد داشت به خط مقدم طلائیه برود اما فرماندهان شهید جزمانی و نوزاد از او خواستند که عقب بماند. دلش شکست و با بغض گفت: «حالا ما شدیم وبال گردن گردان؟»
🔹فردا صبح درحالی که عصا زنان تلاش میکرد که خود را به خط برساند، عکاس قصد عکس گرفتن از او را داشت که با عصا وی را دور کرد و گفت: «من سوژه نیستم، بروید از رزمندگان عکس بگیرید!»
🔹با فاصله گرفتنش از دوربین، این عکس به عنوان آخرین تصویر زندگی اش ثبت شد. دقایقی بعد هواپیماهای دشمن خط را بمباران کردند و او نیز نیز به کاروان عاشورا پیوست.
♦️شهید آوینی: «انسان كافر روح را در خدمت اهوای تن می خواهد، اما مؤمن تن خویش را به مثابه مركَبی برای تعالی روح می بیند و اینچنین، با پاهای بریده نیز از راه باز نمی ماند؛ می رود و پاهای بریدهاش را نیز عصاكشان به دنبال خود تا قلههای فتح می كشاند.
♦️ای كاش می شد تا تو را در مأمن گمنامی ات رها كنیم و بگذریم، كه تو اینچنین می خواستی. اما ای عزیز، اجر تو در كتمان كردن است و اجر ما در افشا كردن، تا تاریخ در افق وجود تو قلههای بلند تكامل انسانی را ببیند.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 آوینی تا لحظه شهادت و ملاقات با عزرائیل آوینی ماند! فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَار!
♦️وقتی که تو فکه مین زیر پاش منفجر شد و پاش قطع شد و داشت نفس های آخرش رو می کشید، در جواب دوستش که ازش پرسید: «سید هنوز زنده ای؟» گفت: «نه هنوز زنده نیستم!» (اشاره به زنده بودن واقعی و ابدی شهدا)
🔸پیامبر اکرم (ص): «یک ساعت تفكر، از هفتاد سال عبادت بدون تفكر ارزشمندتر است.» راستی، ما در آخرین لحظه عمرمان تقلای چه چیزی را می کنیم و چگونه؟
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «آنگاه كه زندگی جز با قبول بندگی یزید میسر نیست چه باید كرد؟ و مگر یزیدیان راه دیگری نیز باقی می گذارند؟ آنها جهان را در حاكمیت خویش می خواهند و اگر ما نیز سر در آخور خواب و خور و شهوت فرو بریم، صلح بر جهان حاكم می گردد، كه صلح در قاموس ائمه كفر معنایی جز این ندارد.
🔹اگر كسی سر در آخور حیوانیت خویش نداشته باشد، حیات دنیا را بدین بهای سنگین نخواهد خرید. آنكس كه می پندارد صلح در قاموس اهل دنیا معنای دیگری جز این نیز دارد، بداند كه گمگشته برهوت وهم است و حجاب آراسته ظاهر، چشم او را از باطن بریده و اگر جز این بود، چرا قدارهبندها و سفاكان خود داعیهدار صلح جهانی شدهاند؟ و در زیر این علم جز غفلتزدگان جمع نخواهند بود.
🔹اهل شمشیر، شمشیر بر من و تو برداشتهاند و دار الاماره خویش را در سایه آن ساختهاند؛ در سایه بمب و موشک و اگر من و تو نیز از جنگ بهراسیم، دیگر چگونه كار جهان راست شود؟ دیگر چگونه حكومت به اهل آن باز گردد؟»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
آوینی جبهه.mp3
4.37M
🔷 بهترین فایل صوتی از شهید آوینی هدیه ویژه کانال «روایت فتح» در ماه مبارک رمضان به شما اعضای گرامی
🔸به نظرم حتی اگر همه تجربه گران حالت نزدیک به مرگِ برنامه زندگی پس از زندگی آقای عباس موزون هم دور هم جمع شوند، باز هم نمی توانند این سفری که آوینی با چشم دل و یقین به آن رفته را درک و توصیف کنند!
💐 آن را به بهترین دوستان خود هدیه کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
روایت فتح (شهید آوینی)
🔷 بهترین فایل صوتی از شهید آوینی هدیه ویژه کانال «روایت فتح» در ماه مبارک رمضان به شما اعضای گرامی
🔷 مرتضی شعبانی: «آقامرتضی ساکت و آرام دراز کشیده بود، دست چپش را زیر سرش گذاشته بود و دست راستش را هم روی صورتش، مثل همیشه، غالباً همین طور دراز می کشید و می خوابید، فقط هرازگاهی نیم خیز می شد و به اطراف و پاهای زخمی و قطع شده اش نگاهی می کرد. اصغر کنار آقامرتضی نشسته بود عینک سید را از چشمش برداشت و وسایل داخل جیبش که پراکنده شده بودند را جمع و جور کرد.
🔹شهید قاسم دهقان برانکاد را آماده کرده بود. آقا حشمت که تخریب چی و یک پایش مصنوعی بود قرار شد سر ستون باشد و معبری باز کند تا گروه به عقب بازگردد. از دور صدای بالگرد به گوش می رسید. فکر کردیم به طرف ما می آید اما هرچه چشم انداختیم چیزی ندیدیم.
🔹آقامرتضی را که خواستیم روی برانکاد بگذاریم فریادش بلند شد و گفت: مرا کجا می خواهید ببرید؟ می خواهم همین جا شهید شوم، بگذاریدم کنار همین بچه ها، دوست دارم همین جا بمانم. یکی از بچه ها به شوخی گفت: اگر قرار باشه شهید بشی، می شی، حالا باید بریم.
🔹منطقه رملی بود و حرکت در آن بسیار مشکل، هرازگاهی بچه ها استراحت کوتاهی می کردند یکی از بچه ها پایش پنج سانتی متری یک مین والمری قرار گرفت که حشمت گفت: تکان نخور، مین را از زمین درآورد و کناری گذاشت، چندمتری مانده بود که از میدان مین خارج شویم، آقامرتضی مرا صدا زد و گفت: مرتضی فیلم بگیر، آخه نمی دانست دوربین ترکش خورده و چندلحظه بعد هم از هوش رفت.»
🔸منبع: «مرتضی شعبانی، فیلمبردار گروه روایت فتح، سایت مشرق، ۱۳۹۲/۱/۲۰، کدخبر: ۲۰۵۵۷۹»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 امام خمینی (ره): «اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود.»
♦️شهید آوینی: «عملیات همچنان ادامه دارد و تاریخ راه خود را از میان ظلماتی که بر دنیا سایه انداخته است به سوی نور میگشاید.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini