🔷 شهید آوینی: «اگر مدعی بگوید پس چرا این بار سیلابها به جنگ شما آمدند، میگوییم ما معتقدیم که مصلحت در آن چیزی است که اتفاق میافتد. سنت لایَتَغَیِّر خداوند این است که مومنین را در کوره شداید و بلایا آن همه بگدازد تا کارآموخته شوند و استقامت پیدا کنند.
🔹درختهای کویر را بنگر، سرِ استواری آنان در تشنگی و گرسنگی و گردبادهای بنیان کَن کویری است. ما خود را به او سپردهایم و او مصلحت کار ما را بهتر میشناسد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «تاریخ تمدن، تاریخ تکامل ابزار تولید است و از هر آنچه خارج از این سیر قرار گرفته غفلت دارد و همان طور که گفتیم، نامگذاری اعصار مختلف نیز خود حکایت از همین معنا دارد.
🔹عقل علمی جدید اصلاً با غفلت از آسمان و آنچه آسمانی است بهوجود آمده و بدینترتیب، نباید انتظار داشت که این مسائل را درک کند. آنها برای نگاشتن تاریخ تمدن با یک پیشتحلیل داروینیستی از سیر تکامل تدریجی جهان، تنها به سراغ مدارک و وقایعی رفتهاند که با این سیر تحلیلی سازگار است و بالتبع همه وقایع دیگر، هر چند همچون طوفان نوح (ع) جنبه جهانی داشته باشد، از تاریخ تمدن حذف خواهد شد.
🔹اگر حضرت نوح نبی (ع) کشتی بخار ساخته بود شاید میتوانست جا و مقامی در تاریخ تمدن بیابد، اما ایشان نیروی بخار را نمیشناخت و آنچنان که در قرآن آمده است کشتی خود را با بسمالله هدایت میفرمود: بِسمِ الله مَجریها و مُرسیها»
🔸منبع: کتاب «توسعه و مبانی تمدن غرب»، مقاله «انسان از نسل میمون خرافه ای جاهلانه»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
alamdar-04.mp3
1.42M
🔷 برشی صوتی از مستند «روایت فتح» و صدای آسمانی شهید آوینی و توصیف خصائص حاج حسین خرازی
🔸حتماً گوش کنیم و خودمان را با حاج حسین خرازی مقایسه کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «مردم بندگان حلقهبهگوش دنیا هستند و دین جز بر زبانشان نیست؛ آن را تا آنجا پاس میدارند كه معایِش ایشان از قِبَلِ آن میرسد، اگرنه، چون به بلا امتحان شوند، چه كم هستند دینداران!»
🔸منبع: کتاب «فتح خون»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 حتماً صحبتهای مارک روبیو وزیر خارجه پیشنهادی ترامپ را به غرب گرایان این مملکت نشان دهید!
♦️امام خمینی(ره): «اگر کسی بگوید که با فاسد جنگ نکنید، مخالف قرآن است، اگر کسی بگوید فتنه را با جنگ رفع نکنید، مخالف قرآن است.»
🔸منبع: کتاب «صحیفه نور، جلد ۱۹، صفحه ۸۵»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۲۶ آبان سالروز آزادسازی سوسنگرد قهرمان گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «ویرانههای شهر سوسنگرد بعد از ماهها غربت و تنهایی بار دیگر انس حضور یافتهاند و آشنایانی همنوای خویش را در كوچهها و خیابانها و خانههای متروک باز پذیرفتهاند.
♦️عالم همه آكنده از ذكر حق است و اگر انسان با این ذكر همنوایی كند، غربتها از میان بر می خیزد و در و دیوار همچون ستون حنانه با او انس می گیرد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۲۶ آبان سالروز آزادسازی سوسنگرد قهرمان گرامی باد.
♦️شهید آوینی: «حس می كنی كه تمام ویرانههای شهر سوسنگرد دارد نطفه یک واقعه بزرگ را در خود می پرورد، و انتظاری كه آن را حس می كنی، اما نمی توانی بگویی و می اندیشی كه خدایا، كاش می شد بدانیم كه فردا كدام یک از بچهها شهید می شوند؟
♦️در دنیا جز نامی و چند عكسی و یک مشت یادگار، ظاهراً چیزی از شهید باقی نمی ماند اما با چشم سِر، در منظر حقیقت، این خون شهید است كه در شریانهای حیات تاریخی انسان جریان دارد و هیچ فیضی نیست مگر آنكه با وساطت شهید نزول می یابد.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
- ناشناس.mp3
2.41M
🔷 برشی صوتی از مستند «روایت فتح» با صدای زیبای شهید آوینی
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 اصغر طاهرزاده: «سید مرتضی آوینی، با حضوری که در جهان مدرن داشت و تواناییهایی که در او بود، همه حکایت از آن دارد که برای انجام انواع بدیها توانا بود ولی با درک خلأ بزرگ خود، وقتی با حضرت روح الله رضواناللهتعالیعلیه روبهرو شد، متوجه گردید میتواند در میدان گسترده انسان جدید در انواع خوبیها حاضر شود و این بسیار بالاتر از آن انسانی است که چون نسبت به ارتکاب بدیها ناتوان است، نیک پنداشته میشود.
🔹امثال آوینیها به خوبی فهمیدند تنهاییِ واقعی، درک احدیت و یگانگی حضرت محبوب است که انسان در مواجهه با یگانگی حضرت محبوب، بیکرانگی خود را که عین ربط به حقیقت و سیر به سوی اوست، درک کند. این در صورتی است که همه چیز را آینههایی بیابد که حضرت محبوب را مینمایانند.
🔹در این حضور است که ایمان را احساس میکند و با خودآگاهی به ایمان که همان ایمانِ به ایمان است، خود را در زمره کسانی احساس میکند که تفکر او همان حضور و همان ایمان اوست. این یعنی انسان آخرالزمانی و ایمان آخرالزمانی که هر آن تازه و تازهتر است.
🔹وقتی انسان خود را در بستر وجودی یافت که در عین حقیقت بودن، تشکیکی است، چنین انسانی در هر منزلی از منزلگاههای وجود که باشد، به جهت هویت تعلّقی که آن منزل نسبت به منزل بالاتر دارد، خود را هیچ مییابد ولی امیدوارانه در حرکت به سوی افقی است که مقابل اوست.»
🔸منبع: کتاب «انسان و باز انسان»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
enc_17024950508165142833009.mp3
4.2M
🔷 مداحی بسیار زیبا و عمیق حاج مهدی رسولی که رهبر معظم انقلاب در خصوص آن فرمودند: «این نوحه شما کار یک منبر نه، کار چند منبر را کرد.»
🔸حتماً گوش کنیم تا بر بصیرتمان افزوده شود.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 قرائت زیبای بخش هایی از کتاب «فتح خون» شهید آوینی
♦️دوستان، کتاب «فتح خون»(روایت محرم) نقطه عطفی در انقلاب روحی و عارفانه خیلی از دوستداران شهید آوینی به شمار میرود. پس خواندن آن را از دست ندهیم.
🔸با خواندن این کتاب همانند خیلی از بزرگان جبهه مقاومت مانند شهید سید حسن نصرالله میتوانیم شبانه روز خود را در کنار کاروان عاشورا ببینیم و نیات و اعمال خود را به آنها هماهنگ کنیم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 ۲۷ آبان سالروز شهادت دسته گل محمدی شهر قم، شهیدان مهدی و مجید زین الدین گرامی باد.
🔸این تصویر شهید مهدی زین الدین فرمانده لشکر علی بن ابیطالب(ع) قم به همراه برادر خود مجید است. وی در سال ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد و به همراه خانواده در خرم آباد زندگی میکرد. در دوران دبیرستان با صحبتهای خود مبارزه علیه پهلوی را آغاز و از مدرسه اخراج شد.
🔸تغییر رشته می دهد و از ریاضی به تجربی میرود و در سال ۱۳۵۶ رتبه ۴ کنکور تجربی را به خود اختصاص و در دانشگاه شیراز پذیرش می شود اما همزمان پدرش به جهت مبارزه با رژیم پهلوی از خرم آباد به سقز و مدتی بعد از سقز به اقلید تبعید می شود و برای حمایت از خانواده خود ناچار به ترک تحصیل و نقل مکان به قم میشود.
🔸مدتی بعد به عشق امام خمینی(ره) تحصیل در فرانسه را انتخاب و از چهار دانشگاه فرانسه برایش دعوت نامه می آید. قبل از رفتن متوجه میشود که یکی از دانشجویان ایرانی به نزد امام رفته و امام به وی گفته است که کشور به شما نیاز دارد و برگردید و اینگونه بود که از رفتن پشیمان شد.
🔸اخلاص عجیب، کیفیت عبادات و نماز شب مستمر در خط مقدم، اخلاق و علاقه بی حد و حصرش به نیروهای بسیجی، او را در میان همه فرماندهان جنگ متمایز ساخته بود.
🔸سرانجام این سرباز جبهه حق در ۲۷ آبان سال ۱۳۶۳ به همراه برادرش مجید (مسئول اطلاعات تیپ ۲ لشكر علیبن ابی طالب) از باختران به سردشت حركت و به دوستانش میگوید: «من چند ساعت پیش خواب دیدم كه خودم و برادرم شهید شدیم» و ساعاتی بعد هردوی آنها به کاروان عاشورا میپیوندد.
♦️شادی روحشان صلوات
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini