🔷 شهید آوینی: «سینما بشر غربی را لو داده است و صفات باطنی او را آشكار ساخته و در كنار آن، ناگفته نباید گذاشت كه وجدان نیمخفته او و فطرتش كه هنوز نمرده است نیز در این آینه جادو انعكاس یافته.»
🔸منبع: کتاب «آیینه جادو»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید آوینی: «از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفته اند. زمان هر سال در محرم تجدید میشود و حیات انسان هم باز در سیدالشهدا. نه این حیات دنیایی که جانوران نیز از آن برخوردارند؛ حیاتی که درخور انسان است، حیات طیبه، حیاتی آن سان که امام داشت، زیستنی آن سان که امام زیست.»
🔸منبع: کتاب «گنحینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «سینما اكنون آینه ضمیر بشر غربی است و بر پرده آن، همه آنچه او از خود و دیگران میپوشاند انعكاس یافته است. ادبیات، تئاتر و سینمای ابسورد كه در اینجا مترادف با معنای پوچی گشته است، در حقیقت بازتاب همان بنبست روحی بشر جدید است در آینه هنر.»
🔸منبع: کتاب «آیینه جادو»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید مهدی زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸عاشق امام حسین (ع) بود و همه از شدت این عشق و آرزوی او مبنی بر شهادت همانند اربابش (بی سر شدن) خبر داشتند.
🔸در جاده شلمچه به بصره در حال حرکت بود که خمپاره ها شروع به اصابت کردند. ترکش یکی از خمپاره ها از پشت سرش را قطع کرد و پیکر بدون سر او چندین متر شروع به دویدن کرد اما...
🔸اما سر مبارک و بدون تن این شهید بزرگوار تا حدود سه دقیقه با صدای رثا ندای «یا حسین، یا حسین» می گفت. او کسی نبود جز معلم شهید، علی اکبر دهقان
🔸چند دقیقه بعد وصیت نامه شهید از کوله پشتی اش بیرون می آید که در آن نوشته بود: «خدایا من شنیدم که امام حسین (ع) با لب تشنه شهید شده، من هم دوست دارم که اینگونه شهید شوم. من شنیدم که سر امام حسین (ع) را از قفا بریدند، من هم دوست دارم سرم از قفا بریده شود. خدایا من شنیده ام که سر امام حسین (ع) بالای نیزه قرآن خوانده، من که مثل امام حسین (ع) اسرار قرآنی نمی دانستم که بتوانم با آن انس بگیرم که حالا بعد از مرگم بخوانم ولی به امام حسین (ع) خیلی علاقه و عشق دارم، دوست دارم وقتی شهید می شوم سر بریده ام به ذکر یا حسین، یا حسین باشد.»
🔹منبع «کتاب روایت مقدس، صفحه 300»
♦️شهید آوینی: «قافله عشق در سفر تاریخ است و این تفسیری است بر آنچه فرموده اند: کل یوم عاشورا و کل ارضٍ کربلا، این سخنی است که پشت شیطان را می لرزاند و یاران حق را به فیض دائم رحمت او امیدوار می سازد.»
🔸منبع: کتاب «فتح خون»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 من و تو، اینترنشنال و مسیح پولی نژاد را رها کنید! این است زن، زندگی آزادی به سبک محمدرضا شاه پهلوی و حکومتش!
🔸ببینیم و خون گریه کنیم. برشی از قسمت اول مستند «آقا مرتضی» و ماجرای ساخت مستند خان گَزیده ها توسط شهید آوینی و آنچه خانِ ایل قشقایی بر سر نوامیس امت مسلمان و مردان آنها می آورد!
🔸تصاویری که تا کنون پخش نشده است! بعد بعضی آن ورِ آبی ها می گویند جمهوری اسلامی چه دستاوردی داشت!!!!! دستاوردهای جمهوری اسلامی را باید پس از دیدن گریه های گروهیِ اعضای این روستا دید و تفسیر کرد! البته اگر از نظر آنان حفظ ناموس دستاورد محسوب شود!
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «همه حیوانات بجز انسان وجودشان مقدّر به همان موجودی است که هستند. اسب، اسب است اما انسان، انسان نیست. این تعریف که در منطق صوری ارائه می شود و انسان را حیوان ناطق می داند، اگر چه می تواند تحقق داشته باشد، اما وهنی است نسبت به انسان.
🔹لازمه آنکه انسان به نوع معینی تعلق داشته باشد تا این تعبیر حیوان ناطق درست از آب درآید آن است که به محض تولد همان باشد و همان بشود که هست، حال آنکه چنین نیست.
🔹حقیقت انسان در فردیت اوست نه در نوعیت او و بنابراین، تعریف حیوان ناطق هنگامی درست است که وجود انسان مقدّر به موجودیت طبیعی اش باشد، حال آنکه هویت و شخص انسان در فردیت اوست.»
🔸منبع: کتاب «رستاخیز جان»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید مهدی زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸در سال ۱۳۶۷ در شهر دارالارشاد اردبیل به دنیا آمد. از کودکی مکبر مسجد بود و به امام حسین (ع) عشق می ورزید. پدرش را در سن ۹ سالگی از دست داد و طعم تلخ یتیمی را چشید.
🔸در مقطع دبیرستان رشته عکاسی را انتخاب کرد و در جهت مصاحبه با خانواده شهدا و گردآوری تصاویر و خاطرات آنها تلاش می کرد.
🔸علاقه زیادی به معرق کاری داشت و اوقات فراغت خود را صرف ظریف کاری آیات قرآن بر روی چوب می نمود.
🔸ورزشکار حرفه ای بود و مرتبه دانِ ۴ تکواندو را نیز در کارنامه خود داشت. به عضویت سپاه اسلام درآمد. پسران دوقلو اش به نام های حسام و شهنام در اردیبهشت سال ۹۴ به دنیا آمدند.
🔸چند هفته پس از تولد فرزندانش به سفر اربعین رفت. در آنجا ندای «هل من ناصر» مردمِ در چنگال شمر زمان (داعش و آمریکا) را با قلب خود شنید و قصد رسیدن به خیمه ارباب را نمود.
🔸شوق و شعف خود را به همسرش اعلام و او نیز علی رغم داشتن فرزندان دوقلو و کوچک، همانند همسر وهب به او می گوید: برو، خدا پشت و پناهت.
🔸سرانجام این سرباز با اخلاص جبهه حق در ۱۳۹۴/۱۲/۷ و ایامی که خیلیها مشغول امتیازگیری از کاندیدهای مجلس شورای اسلامی بودند، خود را به امام حسین (ع) رساند و در حلب سوریه به کاروان عاشورا پیوست.
🔸پیکر این پهلوان اردبیلی به مدت ۸۳ روز مفقود و عاقبت در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۳۱ طی مراسم باشکوهی در گلزار شهدای این شهر به خاک سپرده شد.
♦️او کسی نبود جز اولین شهید مدافع حرم استان اردبیل، هاشم دهقانی نیا
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «دنیا زیباست، اما زیباییِ ظاهر را چه سود، آنجا که عدالت نیست و زشت سیرتان بر جهان حکم می رانند؟
🔹در جنگ همواره گُل ها لگدمال میشوند و اگر چه گلی که در گلستان ارباب ظلم و فساد بروید زیبا نیست، اما پوتین های ما هیچ گلی را لگدمال نمیکند. وقتی قدمگاه مجاهدان راه خدا سجده گاه فرشتگان باشد، گل ها بر پوتین های ما بوسه می زنند.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید 👇
@ravayatefathavini
🔷 قهرمان و مدافع حرم دیگری از قوم لر (از منطقه جوزار نورآباد ممسنی فارس) که در حرم حضرت شاه چراغ (ع) با دست خالی و صرفاً با تکیه بر ایمان خود جان صدها نفر را نجات داد.
♦️شهید آوینی: «تقدیر حقیقی جهان در کف مردانی است که پروای نام ندارند. آنان از گمنامی خویش کَهفی ساخته اند و در آن پناه گرفته اند، کَهفی که آنان را از تطاول دَهر مصون خواهد داشت. اصحاب کهف، خود را از تعلقات رهانده اند و این چنین، ننگ تعلقات نیز دامان آنها را رها کرده است.»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 حاج قاسم در سیل خوزستان، دست تمام لرها را می بوسم! بوسه حاج قاسم بر دست خادم حضرت شاه چراغ (ع)
✍ «علی جهانبخش، قاضی دادگستری»
🔸تصویری در فضای مجازی دست به دست می شود که حکایت از دلاوری نظافت چی حرم حضرت شاه چراغ (ع) و نجات جان صدها تن از نمازگزاران به سبب ضربه فنی کردن دلیرانه یک داعشی مسلح به سلاح جنگی دارد. خیلی ها دنبال نشانی از هویت او هستند. به راستی او که بود؟
🔸او کسی نبود جز فرزند سرباز تاریخی وطن، آریو بزن لر تبار کهگیلویه ای؛ همان کسی که جانانه در مقابل سپاه اسکندر مقدونی ایستاد، او فرزندی از فرزندان خرم آباد همیشه قهرمان است که مقابل تیمور لنگ ایستادند و تسلیم نشدند، او فرزند بانو بی بی مریم بختیاری است که در مقابل استعمارگران انگلیسی ایستاد و تهران با رهبری شجاعانه او فتح شد!
🔸او برادر علیمردان با غیرت (فرزند بی بی مریم) است که مقابل ظلم حکومت پهلوی ایستاد، او سربازی از سپاه کهگیلویه است که بندر کنگ را از اشغال پرتغالیهای استعمارگر نجات داد.
🔸او میراث دار رئیسعلی دلواری لر تباری است که در مقابل کل استعمارگران دنیا ایستاد و در نبرد دریایی و زمینی آنها را ذلیل کرد تا امروز یاد و خاطره او برای همیشه بر موج های خلیج همیشه فارس موج بزند.
🔸او برادر نوجوان ۱۶ ساله ایذه ای، شهید علی لندی است که برای نجات جانِ یک پیرزن سالخورده به دل آتش رفت و با دادن جان و جوانی خود او را نجات داد.
🔸او فرزند شهید عبدالرسول زرین، قوی ترین تک تیرانداز جهان است که عکس گوش مجروحِ خون آلودش، در حالی که خنده بر لب دارد را همه جهان دیده و بر شجاعت او و دیگر لرها شهادت دادهاند!
🔸آری، او از نسل آن دلاورانی است که در دفاع مقدس با اسلحه شکاری به نبرد با جبهه باطل رفتند و با پرتاب سنگ و لُرکه زدن (صدایی محلی که با برخورد دست با لب ها توأم با فریاد زدن تولید می شود که نماد حماسه بوده و موجب ایجاد وحشت برای دشمنان است) موجب فرار دشمن می شدند.
🔸او فقط یکی از رهروان آن رزمنده لر تباری بود که در شب عملیات والفجر ۸ و درست در زمانی که بعضی نیروهای ایرانی روحیه خوبی برای آغاز عملیات نداشتند، با یک بشکه بنزین از عرض اروند رود وحشی عبور کرد و با وعده آتش زدن بلندترین درخت نخل موجود در ساحل شهر فاو عراق خود را به آنجا رساند و این کار را در میان انبوه عراقیهای آن محل انجام داد تا سربازان جبهه حق در این طرف اروند با دیدن آتش به شادی بپردازند و الله اکبر گویان از عرض اروند رود رد شوند.
🔸او از تبار همان مردمی است که برای اولین بار در تاریخ ایران برای سرکوب دلاوری آنها از جنگنده استفاده و بر روی خود و خانوادههایشان بمب ریخته شد اما باز هم کوتاه نیامدند و نهایتاً پیروز شدند (جنگ گجستان در منطقه بویراحمد در زمان رضا شاه پهلوی).
🔸البته به گمانم حاج قاسم دفاعِ مقدس و طولانیترین کارزار جهان را دیده بود که به نَسبِ لُری خود افتخار میکرد. او میدانست که در طول ۸ سال جنگ تحمیلی، لرها و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بیشترین میزان حضور در جبهه ها (بیشترین شهید، بیشترین جانباز و بیشترین رزمنده) را به تناسب جمعیت خودشان در کشور داشته اند!
🔸او میدانست که رهبر معظم انقلاب درخصوص لرها بیان نمود که «شما در طول تاریخ در مقابل آفتاب هم سر تعظیم فرود نیاورده اید.»
🔸آری، او کسی نبود جز یک جوان لر تبار با غیرت که در دیار کریم خان لر زبان (شیراز) حماسه دیگری آفرید که بلاشک این غیرت و حماسه او مرهون تربیت مادرانی است که با حجاب، حیا و عفت زینبی خود او را پرورش داده اند.
🔸خلاصه بگویم، او لری با غیرت از منطقه جوزار نورآباد ممسنی استان فارس بود که مدافع حرم شدن را خوب یاد گرفته بود. حتماً میپرسی نورآباد دیگر کجاست؟ این را باید از مظلومان شهرهای شیعه نشین «نُبُل و الزهرا» در حلب سوریه پرسید تا به تو بگویند که چگونه پس از ۴ سال محاصره بودن توسط داعش و خوردن علف و خرده چوب قاطیِ با آرد، نورآبادیها در زمستان سال ۹۴ ناموسشان را از دست تروریستهای چند ملیتی نجات دادند و اگر باور نداری به این شهر بیا تا مزار شهیدان ابوذر داوودی، صفدر حیدریان، بهزاد سیفی، ستار محمودی، مهرداد قاجاری و عسکر زمانی با تو از کوچههای حلب و دمشق سخن بگویند و...
🔹آری، قصه رشادت ها و وفاداری لرها تا زمان ظهور حضرت مهدی (ع) و پایکوبی در خیابانهای تل آویو و حیفا و انتقام از همه مجرمین عالم ادامه دارد...
♦️در این روزها که لحظه به لحظه اش حقانیت خون شهیدان مظلوم مدافع حرم افتاده بر خاک عراق و سوریه را برای دوست و دشمن روشنتر میکند، نتوانستم این شعر رمزآلود که از زبان آنها خطاب به همه مردم ایران است را زمزمه نکنم: «رفتیم که شمع ظلمت شب باشیم، آغوش گشودیم که در تَب باشیم، گفتید مدافع حرم اما ما، رفتیم که در پناه زینب باشیم.»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
✍ «علی جهانبخش، قاضی دادگستری»
🔷 جوانان وطن و همه جویندگان حقیقت در این کره خاکی از سلبریتی های دوستدار حقوق حیوانات، طرفداران حقوق بشر چَشم آبی و روشن کنندگان شمع در برابر سفارت کشورهای بیگانه بپرسند که در تقابل این دو شخص حق با کدام است؟ آن فوتبالیست پر فالوور دوستدار وطن هم بگوید که مهاجم کیست و مدافع کدام است؟ آن شبکه دارای تحلیلهای دقیق هم با رسم شکل داعشی و بسیجی را تمایز دهد.
♦️پاسخ احتمالی آنها به این سوالات، شما را به فهم بهتر این آیه شریفه کمک میکند: «أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ. آنها مانند چهارپایانند بلکه بسی گمراهترند، آنها همان مردمی هستند که غافلاند.»
🔸امروز وطن معنی غم را فهمید
با سایهٔ جنگ، متّهم را فهمید.
🔸از خواب پرید کشورِ من امّا
معنای مدافع حرم را فهمید.
(شادی روح حاج قاسم صلوات)
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸نقل است که شهید سید حمید جبل عاملی از شهر اصفهان که پوتین های شیکی بر پای خود داشت خطاب به شهید رضا قلی پاک نسب از شهر دهدشت که پوتین های کهنه ای پوشیده بود بیان داشت که بیا پوتین هایمان را با هم عوض کنیم.
🔸پاک نسب علت این امر را پرسید و جبل عاملی بیان نمود که من می خواهم به خط مقدم شلمچه بروم و احتمالا به زودی شهید می شوم اما تو فعلا در پشت جبهه ای و بیشتر می توانی از این پوتین های نو استفاده کنی!
🔸این کار انجام شد و جبل عاملی چند روز بعد شهید شد و پاک نسب نیز یک سال بعد با پوتین های شهید جبل عاملی به کاروان عاشورا پیوست. شادی روح همه شهیدان اسلام صلوات
🔹سمت چپ شهید پاک نسب و سمت راست شهید جبل عاملی
♦️راوی: «سید ناصر حسینی، نویسنده کتاب معروف پایی که جا ماند.»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸اهل روستای گروه شهرستان راین استان کرمان و از نیروی های لشکر ۴۱ ثارالله این استان بود که در عملیات والفجر ۳ شهید شد.
🔸۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ و زمانی که همه ما خواب بودیم، در حالی که بسیار ناراحت بود به خواب خواهرش می آید. خواهرش علت ناراحتی اش را می پرسد و در پاسخ می گوید: «فرمانده ما شهید شده است.»
🔸خواهرش معنای این خواب را متوجه نمی شود تا اینکه موقع اذان صبح تلویزیون را روشن و با این خبر مواجه می شود که: «انا لله و انا الیه راجعون، شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی»
♦️او کسی نبود جز شهید قاسم افضلی گروه، شادی روح این شهید بزرگوار و حاج قاسم سلیمانی صلوات
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 معرفی آثار مکتوب شهید آوینی (۳)
🔸کتاب «حلزون های خانه به دوش» دومین اثر از مجموعه آثار شهید آوینی است که محتوای آن طی سال های ۶۹ _ ۶۸ در ماهنامه سوره منتشر شده است.
🔸مضامین مشترک مقالات موضوع این کتاب عبارت است از: معارضه جریان روشنفکری با انقلاب اسلامی در حوزه های فرهنگ، هنر و مطبوعات
🔸لحن شهید آوینی در مقالات این کتاب کمی متفاوت بوده و کلمات و عباراتش نیز پیچدگی دیگر آثارش را ندارد و همین امر هم موجب شده تا این کتاب به یکی از پر مخاطب ترین آثار او تبدیل شود.
🔸سید شهیدان اهل قلم در این کتاب به جنگی تمام عیار با روشنفکران وادیِ فرهنگ و هنر برخاسته و با نوشتن برخی مقالات و یا ارائه جوابیه هایی به نوشته های غرب زدگان دوره انحراف شدید فرهنگی سال های اول انقلاب، این قشر را رسوا و به تعبیری برای همیشه ضربه فنی کرده است.
🔸شاید بتوان عمده دلیل شکست تاریخی روشنفکران از شهید آوینی در این کتاب را آشنایی کامل او با ادا و اطوارهای روشنفکری و چم و خمِ رفتارهای نمایشی آنان به واسطه داشتن سابقه روشنفکری در وی دانست.
🔸نقدهای شهید در این کتاب به شدت خواندنی است بدین شرح که تا کرانه ابدیت میتوان با همین مطالب پاسخ کل روشنفکران عالم را داد و به ریش نداشته آنها خندید!
🔸در عصر ما که جنگ روایتها و جنگ غربیهای بیمکتب با اسلام ناب است، همه ما باید این کتاب را بخوانیم تا در هر لحظه به انحراف فکری موجود در فضای مجازی پی ببریم.
🔸برای تهیه این کتاب می توان به کتاب فروشیهای میدان انقلاب تهران و یا به سایت های اینترنتی مربوطه مراجعه نمود.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸در زمان جنگ تحمیلی و در قرارگاه لشکر ۴۱ ثارالله کرمان در اهواز، حاج قاسم با لحن تند و حالت انتقاد به شهید مدافع حرم محمد جمالی گفته بود: «صبحگاه لشکر اصلا منظم نیست.» محمد به او می گوید: «من همیشه به بچه ها می گویم اما آنها نظم را رعایت نمی کنند.» در این حین رزمنده دیگری با ناراحتی رد می شود و می گوید: «جوری از لزوم حضور در صبحگاه حرف می زنند انگار لشکر ارث پدرشان است!»☺️
🔸حاج قاسم با اندکی ناراحتی توأم با لبخند به او می گوید: «تو بیا خودت صبحگاه را دست بگیر و به آن رونق بده من اصلاً کل لشکر را به نامت می زنم.»😊
🔸النهایه با صحبت های حاج قاسم و تمکین دیگر رزمنده ها صبحگاه لشکر رونق می گیرد. چند ماه بعد او شهید می شود و حاج قاسم مقر لشکر را به نام او می زند و امروز هم مقر لشکر ۴۱ ثارالله کرمان در راهیان نور با نام او به عنوان سی و یکمین اثر ملی دفاع مقدّسِ ایران ثبت و پذیرای زائرین شهدا است.
♦️او کسی نبود شهید محمد مهدی کازرونی مسئول طرح و عملیات لشکر حاج قاسم
🔸حضور حاج قاسم بر سر مزار او چه دیدنی است. شادی روح هر دو سرباز انقلاب صلواتی قرائت نماییم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸همیشه در سلام و احوال پرسی کردن از همه سبقت می گرفت و از این حیث زبانزد بود. مسئول دفترش می گفت در چند سالی که کنار او بودم آرزو داشتم فقط یک بار من اول به او سلام کنم و سال ها موفق به این امر نشدم تا اینکه...
🔸تا اینکه روزی او می خواست از پله های طبقه بالا پایین بیاید و من که پایین بودم و قصد بالا رفتن را داشتم صدایش را از پایین شنیدم و با خود گفتم باید همین جا بمانم تا پایین بیاید و با غافل گیری به او سلامی کنم و بالاخره پیروز شوم.
🔸به ناگاه بدون اینکه ایشان را ببینم صدای سلام دادن و احوالی پرسی کردن او خطاب به خود را شنیدم! بله، او در آینه ای که در طبقه بالا نصب بود من را مشاهده کرد و از همان بالا سلام و احوال پرسی را شروع نمود.☺️
🔸او کسی نبود جز همان شهیدی که حاج قاسم در سال ۹۸ به مدت ۴ ساعت با لباس نظامی پشت درب اتاق عمل ماند تا نوه اش پس از عمل به هوش بیاید. دختر آن شهید و مادر آن طفل به او گفته بود شما چرا این همه وقت خود را صرف ما میکنید؟ شما الان باید در سوریه باشید، یک خاورمیانه زیر انگشت شماست! اما حاج قاسم جواب داد من آنجا را به دست پدر شما سپردم و به اینجا آمدم!
🔸حاج قاسم او را امامزاده کرمان معرفی و اعلام نمود که او حاجت همه را میدهد و تا قبل از مزار حاج قاسم، مزار او شلوغ ترین و پرطرفدارترین مزار در گلزار شهدای کرمان بود.
♦️او کسی نبود جز شهید عبدالمهدی مغفوری مسئول تبلیغات لشکر ۴۱ ثارالله کرمان. شادی روحش صلوات
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید آوینی: «ای شقایقهای آتش گرفته، دل خونین ما شقایقی است که داغ شهادت شما را بر خود دارد! آیا آن روز نیز خواهد رسید که بلبلی دیگر در وصف ما سرود شهادت بسراید؟»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
♦️هم اکنون بر سر مزار شهید دعاگوی همه اعضای کانال هستم.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸ماجرای عنایت خاص حضرت زهرا (س) به سرتیپ خلبان شهید مصطفی اردستانی معاون عملیات نیرو هوایی ارتش در اعماق آسمان ها و در سرعت ۲۰۰۰ کیلومتر بر ساعت که بنا به وصیت وی قرار بود در زمان حیات دنیایی اش بازگو نشود.
🔸راستی، کنترل دل، چشم، گوش، زبان و نفس اماره از دستمان در رفته است؟
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 هر استرس و انرژی منفی که در وجودمان است را تصور و آن را با دیدن این کلیپ برطرف کنیم. حاج قاسم، بهشت و راه روشن الهی منتظر ماست.
♦️شهید آوینی: «عالم محضر شهداست، اما کو محرمی که این حضور را دریابد و در برابر این خلاء ظاهری خود را نبازد؟»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
🔸لبنانی بود و مذهبی دروزی داشت. در ۱۶ سالگی مسئول به اسارت گرفتن یک دانشمند در سرزمین های اشغالی شد و پس کشتن برخی نیروهای رژیم اسیر می شود.
🔸در مدت اسارت به منفورترین چهره در نزد مردم رژیم غاصب و محبوبترین چهره جبهه مقاومت تبدیل شده بود. مذهب خود را تغییر و شیعه علی بن ابی طالب (ع) شد تا همانند حضرت قلعه خیبر را ویران کند.
🔸به دلیل تنفر اسرائیلیها از او و محبوبیتش در جبهه مقاومت، اسارت و آزادی اش برای هر دو طرف اهمیت بالایی داشت فلذا به هیچ وجه حاضر به آزادی اش نمی شدند!
🔸در سال ۲۰۰۴ تبادل گسترده ای از اسرا میان لبنان و رژیم انجام گرفت اما نام او در میان رزمندگان آزاد شده جبهه حق نبود! سید حسین نصرالله در آن روز اعلام نمود که یهودیان اشتباه کردند که او را آزاد نکردند و بدون شک او به دامان لبنان باز خواهد گشت.
🔸سردار حاج رضوان (عماد مغنیه) به دستور سید حسن و با نظارت حاج قاسم عملیات اسیرگری از سربازان رژیم کودک کش را آغاز و چند نفر از آنها را به هلاکت رسانده و دو تن را نیز اسیر می کند.
🔸دو روز بعد جنگ ۳۳ روزه به بهانه آزادی این دو اسیر آغاز و رژیم شکست می خورد. سال بعد رژیم مجبور شد او را پس از ۳۰ سال اسارت با پیکر آن دو اسیر مبادله کند!
🔸سرانجام ۸ سال بعد و پس از ۴۰ سال جهاد، او در حال دفاع از حرم حضرت زینب (س) در حومه دمشق توسط رژیم کودکش به شهادت رسید.
🔸او کسی نبود جز سید الاسرای مقاومت شهید سَمیر قَنطار، شادی روحش صلوات.
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید آوینی: «با بهاران روزیِ نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو. اکنون که جهان و جهانیان مردهاند، آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سر رسد؟ ویحی الارض بعد موتها…»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
♦️ساعت ۱:۲۰ بامداد، فرمانده سپاه اسلام حضرت بقیه الله (ع)، به همراه فرمانده شهدای اسلام حضرت ابالفضل العباس (ع) و سرباز قاسم سلیمانی پشت دیوارهای رژیم موقت اسرائیل و صحبت های آنان را یکدیگر، یالثارات الحسین...
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini