🔰 لطفا تصویر کدQR بالا را در گالری خود ذخیره و سپس اسکن بفرمایید تا مطالب مهم روزانه در اختیار شما قرار گیرد.
📌درصورت عدم موفقیت :
1.از گوشی نزدیکان خود برای اسکن کمک بگیرید.
یا
2.روی لینک زیر ضربه بزنید.👇
ravazadeh.com/22bahman
(مجموعه احیای صحت و سلامت )
حکیم دکتر حسین روازاده
منافع حاملگی
💠بسیاری از زنان فکر میکنند که حاملگی یک تحمیل شدید به بدن انسان است و میتواند باعث ایجاد گرفتاریها و بیماریهای فراوان در بدن خانمها شود، ولی از نظرعلمی کاملاً برعکس است و در این کتاب متوجه خواهیم شد که حاملگی نه تنها روی سلولها اثر منفی ندارد بلکه میتواند با ایجاد تغییرات مثبت روی سیستم های بدن مادربه خصوص سیستم گردش خون و سیستم ایمنی، بسیاری از ناراحتیها و بیماریهای موجود را برطرف کند و همچنین جلوی ایجاد بسیاری از بیماریها را بگیرد.
1⃣تغییرات مثبت متابولیسم بدن مادر در طی حاملگی
💠به علت افزایش ترشح تعداد زیادی از هورمونها در طی حاملگی (مثل هورمون تیروکسین، هورمونهای قسمت قشری غدة آدرنال و هورمون های جنسی)، میزان متابولیسم پایه سلولها در مادر حامله افزایش مییابد، یعنی بطور مثال اگر موتور سلول های یک زن در حالت غیر حاملگی با عدد 85 کار میکند در طی حاملگی این عدد به 100 میرسد و با تولید انرژی بالاتر سلولها گرمتر و پرانرژی تر میشوند و این افزایش انرژی عمومی کارآیی کلی تمام سیستم های حیاتی مادر حامله را افزایش می دهد، که ازجمله میتوان به سیستم ایمنی و سیستم گردش خون اشاره نمود که خود این دوسیستم میتواند به بهبود عملکرد سایر سیستم های بدن مادر حامله کمک نماید.
💠به علاوه مادر حامله به علت این افزایش متابولیسم سلولی، میزان انرژی عضلانی بیشتری را دارا خواهد بود.
💠می دانیم که بسیاری از بیماریهای انسان به علت کاهش عملکرد سلول های ایمنی و گردش خون ضعیف است که علت آن کمبود انرژی سلولی میباشد و لذا حاملگی اگر همراه با رعایت تغذیه به طور کامل و دقیق باشد، میتواند بسیاری از بیماریهای زمینه ای را برطرف نماید و یا حتی جلوی بوجود آمدن بسیاری از بیماریها را بگیرد.
💠از جمله این بیماریها میتوان به سرطان ها اشاره نمود، که نقش قدرت سیستم ایمنی درجلوگیری از بوجود آمدن آن ها و همچنین سد بندی در برابر انتشار این بیماریهای خطرناک کاملاً آشکار است.
2⃣تغییرات دستگاه گردش خون مادر در حاملگی
💠جریان خون در رگهای مادر و خروجی قلب مادر حامله، حدود 30 تا 40 درصد از حالت غیرحاملگی بالاتر رفته و همچنین حجم خون مادر حدود 30 درصد افزایش می یابد، خون مادر رقیق تر میشود و همین رقیق تر شدن خون موجب خون رسانی بهتر به تمام سلول های بدن شده و در نتیجه میزان اکسیژن رسانی به سلول ها افزایش می یابد و در نتیجه کارآیی سلولی در تمام بدن مادر افزایش می یابد.
3⃣ عملکرد کلیه ها در بدن مادر حامله
💠مقدار تشکیل ادرار در مادر حامله به علت افزایش متابولیسم و افزایش مایعات دریافتی، زیادتر از حالت غیر حاملگی میشود و همین موضوع در رقیق شدن ادرار و کاهش احتماًل تولید سنگ های کلیوی تأثیر دارد و به علت افزایش جریان خون کلیوی و فیلتراسیون کلافه های گلومرولی کلیه ها، عملکرد سلولهای لوله های جمع کنندة ادراری و سلولهای پوشانندة کلافه های گلومرولی بهتر میشود و شاید حامله شدن در مجموع برای کلیه های یک مادر حامله، نقش بهبود دهنده¬ی انرژی سلولها را ایفا نماید و باعث کاهش بیماری های کلیوی در مادر حامله گردد.
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #امام_صادق #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #حکیم_دکتر_روازاده #حاملگی
📣 حکیم دکتر حسین روازاده پدر طب ایرانی اسلامی به #ایران_همدل پیوست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ از برنج اجدادی بدون کود و سم احیای سلامت مورد تایید حکیم روازاده مطلع هستید؟؟؟
از پیج زیر پیگیری بفرمایید 👇👇
https://www.instagram.com/ehyakonandegan1
«آکسفام» فاش کرد
کارگران آمریکایی مجبورند «پوشک» بپوشند
🔸خبرگزاری فرانسه به نقل از منابعی در آمریکا گزارش کرد که کارکنان صنف صنایع غذایی در خلال کار در خط تولید از رفتن به سرویس بهداشتی محروم هستند و مجبورند پوشک بپوشند.
🔸خبرگزاری فارس: خبرگزاری فرانسه به نقل از گزارشی از آکسفام (یک کارتل بزرگ بین المللی در زمینه کار و مبارزه با فقر) فاش کرد که کارگران چندین شرکت فعال در بخش صنایع غذایی در آمریکا، در طول کار پوشک میپوشند چرا که اجازه ندارند در زمانی که در خط تولید مشغول کار هستند به سرویس بهداشتی مراجعه کنند.
🔸کسفام در گزارش خود آورده است که بیش از ۲۵۰ هزار کارگر این صنف اگر تقاضای رفتن به سرویس بهداشتی کنند مورد تمسخر قرار گرفته، به درخواست آنها بیتوجهی شده و یا تهدید به اخراج از کارخانه میشوند.
🔸این گزارش که این هفته منتشر شده است میگوید که کارگران برای غلبه بر این مشکل که از نیازهای اساسی انسان محسوب میشود، هنگام کار در خط تولید از پوشک بچه استفاده میکنند.
🔸این گزارش افزود: «کارگران این صنف به دلیل مصرف کم مایعات و تحمل درد و مشکلات ناشی از آن در معرض خطرناک جسمی و سلامتی قرار دارند.»
🔸حدود ۱۰۰ هزار نفر از کارگران شرکتهای مواد غذایی «تایسان»، «پرودو»، «پیلگیریم پرایز» و شرکت «ساندرسون» که ۶۰ درصد کل کارکنان این صنف را تشکیل میدهند با این معضل درگیر هستند.
🔸اگر چه بعضی از شرکتهای آمریکایی چنین موضوعی را تکذیب کردند، اما آکسفام بر اساس یک تحقیق از ۲۶۶ کارگر این بخش از صنایع در آمریکا تاکید میکند که بیش از ۸۰ درصد از کارگران گفتهاند که به آنها اجازه داده نمیشود در طول کار به دستشویی بروند.
🔸یک نظرسنجی که اخیر در «مینه سوتا» انجام شده است نیز نشان میدهد که ۸۶ درصد از کارگران گفتهاند در طول یک هفته کمتر از ۲ بار به آنها اجازه داده شده به دستشویی بروند.
🔸درحالیکه شرکتهای صنایع غذایی در آمریکا امروزه سود سرشاری از تولیدات خود میبرند اما واقعیت درون این بخش کاملا تیره و تار و خطرناک است.
🔸کارگران حقوق کمی میگیرند، از بیماری و جراحات ناشی از کار رنج میبرند و ضمن اینکه در شرایط دشواری به سر میبرند صدای آنها نیز کوتاه است.
🔸آکسفام به این شرکتها توصیه کرده که کارگران شناور در طول خط تولید مستقر کنند تا کارگران بتوانند در صورت لزوم خط تولید را موقتا ترک کنند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته #پوشک #کارگران
📌#لوزه_بزرگ
🔹 چند راهکار درمانی برای کوکانی که لوزه های بزرگی دارند؛
🔹 #آویش و #مرزنجوش تهیه کنید، از هر کدام یک قاشق غذاخوری در آب بریزید و بجوشانید و صاف کنید، سپس با کمی عسل مخلوط کنید و روزی 3 استکان از این جوشانده را به کودک بدهید.
🔹 در زمان میل کردن جوشانده از او بخواهید که قبل از بلعیدن کمی جوشانده را در گلو غرغره کند و بعد ببلعد.
🔹 همچنین سه مرحله با فاصله 20 روز برای کودک حجامت عام در ایام مناسب صورت گیرد. انشاء اله مشکل برطرف میشود.
✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد اول
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#لوزه_بزرگ #حجامت #آویشن
💠 احیا و ساخت #گهواره بومی توسط حامیان #احیای_سلامت را تبریک می گویم.
✍🏻 حکیم دکتر روازاده
⚠️ تذکر مهم: تفاوت عملکرد گهواره بومی ایران با نی نی لای لای (کری یر)؛ در گهواره های بومی ایران نوزادی که روی گهواره خوابیده است حرکت راست به چپ دارد که باعث آرامش نوازد می گردد.
⬅️ ولی در نی نی لای لای، نوزاد را به سمت بالا و پایین حرکت می دهند که این نوع قرار دادن کودک در کری یرهایی که حرکت جلو به عقب دارند و کودک با نشستن در آنها بهگونهای قرار میگیرد که سر معده زاویهدار خواهد شد، از جمله علت رفلاکس شیرخواران است.
☎️ اطلاعات بیشتر:
۰۹۱۳۳۱۱۳۳۹۵
۰۳۱۳۳۳۶۳۳۹۵
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
➡️ t.me/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#ننو #گهواره #کودک #نوزاد