📌 "کاسبان سلامت" واکنش هشتگی کاربران فضای مجازی به فرار رو جلوی ملکزاده!
⭕️ کاربران شبکههای اجتماعی با طرح موضوعاتی مانند نقش ملکزاده در واردات دارویی و برخی رانتها، توزیع ناعادلانه دارو، چرایی تمکین به کارآزمایی داروهای شیمیایی و مقاومت در برابر دستاوردهای داروهای گیاهی و... هشتگ "کاسبان سلامت" را ترند برتر توئیتر کردند!
⭕️ به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ انتشار خبر استعفای رضا ملک زاده، معاون تحقیقات وزارت بهداشت در شامگاه جمعه آخرین روز آبان 99، واکنشهای گسترده فعلان فضای مجازی را نیز به همراه داشت.
ادامه مطلب👇👇👇
⭕️ استعفای ملک زاده آن هم در شرایط بحرانی که کشور با آن روبرو است و خستگی و فرسودگی کادر درمان در طی 9 ماه مقابله با ویروس منحوس کرونا، ابهامات مضاعفی را در افکار عمومی ایجاد کرد.
⭕️ ملک زاده که چندی قبل، پس از اعلام دستاوردهای طب سنتی در حوزه پیشگیری و درمان کرونا با طرح مسئله علم و شبه علم تلاش کرد تا دستاوردهای این میراث ناملموس فرهنگی ایران را نادیده بگیرد، اکنون خوراکی برای رسانه های معاند ایجاد کرده است تا آنها کلیت عملکرد وزارت و کادر خدوم بیمارستانی کشور در حوزه کرونا را مورد هجمه هدف قرار دهند!
⭕️ این درحالی است که کاربران شبکه های اجتماعی به ویژه در توئیتر با طرح موضوعاتی مانند عملکرد مبهم معاونت تحقیقات در وزارت، نقش در واردات دارویی و رانتهای موجود و توزیع ناعادلانه دارو، چرایی تمکین بی چون و چرا نسبت به کارآزمایی داروهای شیمیایی و مقاومت در برابر دستاوردهای داروهای گیاهی، بی توجهی به اخلاق در پژوهش تحقیقاتی در مراکز وابسته به این معاونت، پیش کشیدن و اجرایی کردن سیاست نادرست ایمنی گله ای و ... را با هشتگ "کاسبان سلامت" در اعتراض به فرار رو به جلوی ملک زاده، ترند برتر توییتر فارسی کردند:
⭕️ پس از انتشار متن توهین آمیز ملک زاده خطاب به وزیر بهداشت در صفحه اینستاگرام خود و سپس انتشار متن استعفا در یکی از خبرگزاریهای رسمی کشور، این سؤال در اذهان عمومی ایجاد شد که چرا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت دولت دوازدهم، به جای پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در حوزه مربوطه به ویژه در شرایط کرونا و افزایش میزان مرگ و میر در هفته های گذشته، مانند مشی برخی از دولتمردان، فرار رو به جلو را بر پاسخگویی به افکار عمومی ترجیح داده است.
⭕️ اکنون وی در قبال داروهای آزمایش شده بر بیماران کرونایی که بدون اطلاع از عوارض آنها مورد کارآزمایی قرار گرفته باید پاسخی شفاف به اذهان عمومی ارائه دهد چرا که ملک زاده جزئی از بدنه تحقیقاتی است که منجر به آشفتگی وضع موجود شده است.
⭕️ این مسئله نخستین پرسش کاربران فضای مجازی نیز بود که در حکم دروازه ای برای ورود به سابقه دکتر رضا ملک زاده شد، سابقه ای که به نوعی، رانت، نفع طلبی فردی و سودجویی از نظام بهداشت را در افکار عمومی بازنمایی میکند.
⭕️ نقش وی در کنترل و کاهش جمعیت در سالهایی که به واسطه تصمیم غلط کارگزاران دولتی، در آینده نزدیک پیرسالی را به کشور تحمیل می کند و یا تأثیر او در استفاده از محصولات تراریخته که به زعم کارشناسان سلامت منجر به بیماریهای سهمگینی چون سرطان می شود، ابهامات در مورد ملک زاده دوچندان می کند.
⭕️ اکنون معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید در قبال تفکر تکنوکراتی و فن سالارانه ای که سالها، سلامت مردم را نشانه گرفته و منجر به شکل گیری و تثبیت شبکه های خاص دارویی در ایران شده جواب متقنی داشته باشد و این پاسخ باید به شکل جوابی بر یک مطالبه عمومی و ملی از سوی وی به عنوان نماینده تفکری خاص در بدنه نظام سلامت ارائه شود.
⭕️ لزوم پیگری پروند ملک زاده در دستگاه قضایی
با تمام فراز و فرودهای روزهای کرونایی وزارت بهداشت و تلاشهای دکتر سعید نمکی و کادر درمان در مهار و کنترل بزرگترین پاندمی قرن، اکنون با طرح مسئله "کاسبان سلامت" از سوی ساکنان دنیای مجازی مواردی نظیر عملکرد مبهم معاونت تحقیقات در وزارت، نقش در واردات دارویی و رانتهای موجود و توزیع ناعادلانه دارو،
⭕️ چرایی تمکین بی چون و چرا نسبت به کارآزمایی داروهای شیمیایی و مقاومت در برابر دستاوردهای داروهای گیاهی، بی توجهی به اخلاق در پژوهش تحقیقاتی در مراکز وابسته به این معاونت، پیش کشیدن و اجرایی کردن سیاست نادرست ایمنی گله ای و ... مواردی است که گاهی جنبه های جرم انگارانه پیدا می کند و باید شخص رضا ملک زاده نسبت به آن در دستگاه قضا پاسخگو باشد.
⭕️ اینک بهتر است وی به جای اقداماتی مانند تنظیم نامه استعفا و فرار رو به جلو که خوراکی برای سیاه نمایی و تزریق یأس در شبکه های معاند شد، از ساحت ملت و به ویژه مدافعان سلامت عذرخواهی کند و پاسخگوی عملکرد خود هم در پیشگاه ملت و هم در دستگاه قضایی باشد.
📕 منبع: خبرگزاری تسنیم
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 بیانیه بسیج دانشجویی 12 دانشگاه علوم پزشکی:
🔰 آقای دکتر ملک زاده به این سؤالات پاسخ دهید
تعدادی از دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور درخصوص استعفای معاون تحقیقات و فناوری #وزارت_بهداشت و حواشی ایجاد شده بیانیهای صادر کردند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
📄 در متن این بیانیه که به از سوی دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی بقیهًْالله، دانشگاه علوم پزشکی آزاد، دانشگاه علوم پزشکی یزد، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشکده علوم پزشکی مراغه صادر شده آمده است:
🔵 «انتشار خبر استعفای جناب آقای دکتر ملکزاده، معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در شب آغاز محدودیتهای جدید کرونایی باعث شگفتی بسیاری از جامعه بهداشت و درمان کشور شد.
🔵 ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر ملکزاده در سالهای طولانی مسئولیت در نظام سلامت، تعدادی از بسیج دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بنا بر وظیفه خود و به دور از مسائل حاشیهای و بیمبنا، لازم میداند پنج سؤال از دوره عملکرد ایشان در این معاونت کلیدی مطرح نماید تا به رسم معمول مسئولین ارشد کشور، استعفا بهانهای برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت و عدم پاسخگویی نسبت به افعال و ترک افعال در دوره مسئولیت نباشد.
1- رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر موضوع جهتدهی تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی به سمت رفع نیازهای کشور تأکید داشتهاند؛ منجمله در دیدار چند سال قبل با اساتید دانشگاهها که فرمودند:
🔷 «ببینیم واقعاً کشور به چه احتیاج دارد و پژوهشها را در جهت نیازهاى کشور قرار بدهیم... والا صرف اینکه مثلاً یک مقاله در یک مجله ISI منتشر کرده یا چه تعداد مقاله منتشر کرده، کافى نیست؛
🔷 یعنى محقق و پژوهشگر ما نباید براى کسب رتبه علمى به دنبال این باشد که مقالهاى را تهیه و تولید کند که براى کشور هیچ فایدهاى ندارد و هیچ خلأیى از خلأهاى پژوهشى کشور را پر نمیکند.
🔷 بله، آن کسى که آن را در مجله چاپ میکند، ممکن است برایش مفید باشد یا براى کس دیگرى و جاى دیگرى مفید باشد؛ اما براى کشور مفید نیست. این کار را مىکند صرفاً براى اینکه رتبه علمى به دست آورد».
🔷 متأسفانه مسئله پژوهشهای بیفایده در حوزه بهداشت و درمان و ارزشیابی اعضای هیئت علمی و نیز دانشجویان علوم پزشکی کشور به صرف شاخصهای کمی و بیتوجهی به انجام تحقیقاتی که برای کشور مفید باشند، تبدیل به یکی از چالشها و مشکلات بزرگ نظام سلامت شده است که پس از مدتهای فراوان، سرانجام رسماً توسط وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مورد تأکید قرار گرفت.
🔷 مطرح شدن این موضوع از نفر اول مدیریت بهداشت و درمان کشور که «۹۸ درصد از تحقیقات در نظام سلامت، صرف انتشار مقالات در فلان مجلات میشود که به کار نمیآید. به شدت به روند تحقیقات نظام سلامت، انتقاد دارم» و تأکید بر آن در حکم انتصاب سرپرست جدید این معاونت، هرچند جای خرسندی دارد؛
🔷 اما بسیار دیرهنگام صورت پذیرفت و در صورتی که همچون بسیاری از موضوعات دیگر در وزارت بهداشت، به بیان انتقاد بسنده شود و راهکاری برای آن ارائه نگردد، صرفاً ضربهای بر پیکر پردرد نظام سلامت وارد خواهد نمود.
🔷 سوق دادن پژوهشگران و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی و گره زدن مسئله ارتقای اعضای هیئت علمی به ارائه مقاله در مجلات ISI و پر کردن رزومه بدون توجه به کیفیت مقالات و کمرنگ شدن تحقیقات بنیادی و کاربردی و عدم تأثیر آنها در حل معضلات نظام سلامت ایران، همواره از دردهای بزرگ نخبگان و دلسوزان کشور بوده است.
🔰 لازم است آقای دکتر ملکزاده نسبت به عملکرد ۷ ساله خود در این زمینه پاسخگو باشند.
⁉️ آیا پایشی درخصوص جهتدهی وضعیت تحقیقات حوزه علوم پزشکی به این سمت صورت گرفته است؟
2- همزمانی استعفای ایشان با آغاز محدودیتهای جدید کرونا بهانه مناسبی است تا عملکرد ایشان در این حوزه مورد سؤال قرار گیرد.
🔷 متأسفانه اولویت نظام تحقیقات و فناوری در حیطه کرونا به سمت انجام کارآزماییهای بالینی و همکاری گسترده با سازمان جهانی بهداشت و ارائه نظریات غلط و هزینهساز رفت و نسبت به ارائه راهکار در جهت چگونگی مدیریت بیماری و استفاده از ظرفیتهای فراوان کشور، توجه کافی صورت نگرفت.
🔷 به علاوه اعتماد بیش از حد رئیسجمهور به عنوان رأس ستاد ملی مقابله با کرونا به مشاورههایاشتباه آقای دکتر ملکزاده هزینههای بالایی را برای کشور ایجاد نمود.
🔷 منجمله فرضیه ابتلای ۲۵ میلیون ایرانی نسبت به کرونا و یا اعلام موضوع غیرعلمی و غیراخلاقی ایمنی دستهجمعی که در جلسه چهارم ستاد مورخ ۲۶ اسفند ماه ۹۸ به صراحت از سوی ایشان توسط رئیسجمهور مطرح گشت.
3- مدتهاست که دلسوزان و کارشناسان نظام سلامت، تعارض منافع را بزرگترین معضل کشور در این عرصه میدانند.
🔷 آقای دکتر ملکزاده میبایست نسبت به ابهامات مطروحه در این خصوص پاسخگو باشند.
🔷 تأسیس شرکت دارویی و تصدی سمت ریاست هیئتمدیره آن، همزمان با حضور در سمت معاونت وزیر و تجویز برخی داروهای بیتأثیر برای درمان کرونا از ابهاماتی است که پاسخ معاون مستعفی را میطلبد.
🔷 همچنین علیرغم منع پرداخت بودجه مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی کشور (نیماد) -که وظیفه حمایت مالی از طرحهای پژوهشی کلان و مهم مرتبط با علوم پزشکی را بر عهدهدارد- به اعضای اصلی و رؤسای کمیتههای آن، بیشترین تخصیص صورتگرفته از زمان تأسیس این مؤسسه تاکنون، مربوط به پژوهشکده تحت مدیریت و وابستگان علمی ایشان بوده است. موارد مذکور ورود دستگاههای نظارتی به موضوع را میطلبد.
4- اسناد بالادستی نظام، تأکیدات فراوانی بر استفاده از طب سنتی در نظام سلامت کشور دارند؛
🔷 منجمله بند دوازدهم سیاستهای کلی نظام سلامت با موضوع «بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینهکردن طب سنتی ایران»، نقشه جامع علمی کشور، سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، برنامههای پنجساله پنجم و ششم توسعه کشور، منشور احیاء و کاربرد طب سنتی ایران و....
🔷 با این حال معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیاعتقادی به استفاده از درمانهای مکمل به تمسخر طب سنتی پرداخته و در حالی که میبایست ۵ درصد از پژوهشهای کشور در حیطه طب سنتی و گیاهان دارویی باشند، به عنوان مخالف توسعه این پژوهشها و ادغام طب سنتی در شبکه بهداشت و درمان قد علم کردند.
۵- علاقه دکتر ملکزاده بر انجام مطالعات کوهورت متعدد در سالیان طولانی که مسئولیتهای مختلف وزارتخانه را به عهده داشتند،
🔷 منجمله کوهورت پرشین، گلستان و... و نیز مشارکتهای گسترده جمهوری اسلامی در طرحهای مطالعاتی جهانی حیطه علوم پزشکی، که در همهگیری کرونا هم نمایان بود، باعث دستاوردهای فراوان و درخشش کشور در مجامع علمی جهانی شده است -که به نوبه خود جای تقدیر و تشکر فراوان دارد- اما جا دارد به دور از هیاهوی سیاسی و دادن آدرس غلط، مسائل امنیتی این تحقیقات و انتشار اطلاعات مردم ایران، که جنگی تمامعیار و همهجانبه علیه آنها به راه افتاده، توسط نهادهای مربوطه بررسی شود.
🔵 بسیج دانشجویی بدون جانبداری از هیچ شخص و مسئولی در مسائل اخیر، مطالبه مذکور، درخصوص هدایت تحقیقات به سمت رفع نیازهای کشور را، از جناب آقای دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول ۲۳ ماه تصدی منصب وزارت نیز دارد و از هماکنون منتظر دریافت پاسخ درمورد مسائل مطروحه میباشد که بدون شک چشمانداز درخشان نظام سلامت تنها در این مسیر قابل مشاهده است.
🔵 ملکزاده داروی «سووداک» را بدون مطالعات حیوانی وارد سیکل دارویی کشور کرد
محمدرضاهاشمیان، فوقتخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری در رابطه با نقش رضا ملکزاده، معاون مستعفی تحقیقات وزیر بهداشت و جریان مدیریت کرونا در کشور به روزنامه «فرهیختگان» گفت:
🔷 تعجب کردم که آقای ملکزاده در نامه استعفا چطور به مسائل درمانهای دارویی کرونا نقد وارد میکند و از وزیر شاکی است. در جلساتی که بنده در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بودم فقط ایشان نظر میداد و مدیریت کرونا در کشور در اختیار ایشان بود، وزیر انصافا در این مسائل جزئی شرکت نمیکرد.
🔷 هاشمیان ادامه داد: داروی فاویپیراویر را ایشان اذعان کرد که به درد نمیخورد. داروی سووداک را ایشان بهصورت مویرگی بدون اینکه در پروتکل وزارت بهداشت وجود داشته باشد وارد سیکل دارویی کشور کرد، بدون اینکه این دارو در کد تحقیقاتی قرار گیرد و مطالعه حیوانی انجام شود.
🔷 ایشان این کار را روی مردم پیش بردند و با مردم این دارو را آزمایش کردند. من نمیدانم چرا دکتر ملکزاده طلبکارانه صحبت میکنند؟ پروژه کرونای کشور، کلیه مسائل پژوهشی و کلیه نظراتی که درباره دارو است، زیر دست ایشان بود.
⁉️ ملکزاده باید توضیح بدهد
چرا ایمنی گلهای را برای ایران طراحی کرد؟
🔷 وی اظهار داشت: چرا این همه باید ضرر کنیم و هر روز 500-400 نفر فوت کنند؟ ایشان باید ریزبودجههایی که برای کارهای تحقیقاتی به ایشان پرداخت شده را اعلام کند.
⁉️ باید توضیح بدهد چرا ایمنی گلهای را برای ایران طراحی کرد؟ چرا جواب ایمنی گلهای را نمیدهد؟ چرا نمیگوید مطالعه رمدسیویر به من ارتباط نداشته و به فوقتخصص ICU ربط داشته و من مطالعه سازمان بهداشت جهانی را دست خود گرفتهام؟
⁉️ چرا نمیگوید وقتی مطالعه در ایران انجام میشد و گفتم داروی کلروکین در درمان کرونا تاثیر ندارد، باز به مردم تجویز کرد؟ چرا بیان نمیکند در مقالهای که در WHO قرار است چاپ کنند بدون اینکه یک بیمار را ویزیت کرده باشد و یا رشته تخصصیاش باشد مطالعات را در دست خود گرفت؟
⁉️ وزارت بهداشت 12 سال است که دست ایشان است و همه شغلهای کلیدی را در دست داشته و بعد الان به وزیر گیر میدهد؟ این مسائل را چرا قبلا عنوان نکرد؟ چرا زمان اول شیوع کرونا بیان نکرد؟ الان که تعداد زیادی از مردم فوت کردند این را به یاد آورد؟
⁉️ بهعنوان یک مقام کشوری چه حقی دارید که شرکت دارویی میزنید و کار خود را انجام میدهید و به همه گیر میدهید که با دارو کار کنند؟ شما فوقتخصص گوارش هستید، چه ربطی به کرونا دارید؟ درباره کرونا کجا تحصیلات خود را گذراندهاید؟
⁉️ کجا درباره بیمار بدحال تحصیلات خود را گذراندهاید؟ جز اینکه به ICU مملکت و بیماران بدحال ظلم کردهاید، چه کار مفیدی انجام دادهاید؟
🔷 اینها از ابتدا با قرنطینه مخالف بودند
هاشمیان در تشریح چرایی استعفای ملکزاده شب قبل از آغاز محدودیتهای جدید کرونایی، گفت: اینها از ابتدا با قرنطینه مخالف بودند. به ایمنی گلهای اعتقاد دارند. کسی که خود پروژه ایمنی گلهای را بهصورت عملی در دنیا راهاندازی کرد، دکتر ملک زاده بود و صحبتها و نوشتههای ایشان وجود دارد.
🔷 باور ایشان به ایمنی گلهای است. قرنطینه را ایشان قبول ندارد و میگوید همه باید بیمار شوند و یک تعدادی هم فوت میکنند و این مهم نیست ولی در نهایت کسانی که زنده میمانند، ایمنی پیدا میکنند.
🔷 میگفتند واکسن هم 50درصد بیشتر اثر ندارد اما الان میبینیم واکسنها در دنیا 95درصد تاثیرگذار است. ایشان ایمنی گلهای را از واکسن بیشتر قبول
دارند.
🔵 کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
پیگیر شکایت از ملکزاده میشود
نصراله پژمانفر رئیسکمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:
🔷 «به کمیسیون اصل نود تعدادی شکایت از شخص آقای ملکزاده معاون پژوهشی مستعفی وزارت بهداشت در ماههای گذشته واصل شده است. طبق قوانین کمیسیون اصل نود با استعفای افراد، پیگیری شکایات متوقف نمیشود و فرد باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.»
✍ منبع: روزنامه کیهان
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🌸 ولادت امام حسن عسگری علیه السلام بر شیعیان و فرزند صالحش حضرت مهدی (عج) مبارک باد.
•┈••✾•🕊🌸🕊 •✾••┈•
@ravazadeh
📆 سه شنبه 4 آذر 1399
8 ربیع الثانی 1442
24 نوامبر 2020
❇️ مناسبت های اسلامی:
میلاد مسعود امام حسن عسگری علیه السلام " 222 ه.ق " .
❇️ امور اسلامی:
خرید و فروش. شروع به کار. میهمانی و ضیافت. و دیدار با روسا و قضات خوب است. برای زایمان خوب و نوزادش متوسط الحال و عمر طولانی خواهد شد. بیمار امروز نیز زود خوب شود. مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد. از شیر گرفتن کودک. داد و ستد و تجارت. بذر افشانی. افتتاح پروژه و کار. و آغاز معالجات نیک است.
❇️ مباشرت :
امشب (شب چهارشنبه ) ، مباشرت و زفاف عروس مکروه است.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث درد سر می شود.
طبق روایات، #اصلاح_مو(سروصورت)دراین روز از ماه قمری، باعث بیماری می شود .
❇️ تعبیر خواب :
تعبیر خوابی که شب چهار شنبه دیده شود طبق ایه ی ۹ سوره مبارکه " توبه " است.
اشتروا بایات الله ثمنا قلیلا .....
و از معنای آن استفاده می شود که دو نفر برای قطع معامله نزد خواب بیننده بیایند. و شما مطلب خود رادراین مضامین قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و دوخت و دوز:
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید برهلاکت خود بترسد.
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید.
( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)
❇️ وقت #استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
💠 ذکر روز سه شنبه : یا ارحم الراحمین ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۹۰۳ مرتبه #یاقابض که موجب رسیدن به آرزوها میگردد.
💠 ️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🔰 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ استعفای رضا ملکزاده، معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، همزمان با اعمال محدودیتهای سراسری کرونایی در کشور، رخدادی قابل تأمل بود که حواشی و واکنشهای بسیاری در پی داشت و موجب تعجب بسیاری از متخصصین و فعالان حوزه بهداشت و درمان کشور شد.
◾️ آنچه باعث شد موضوع استعفای یک معاون وزارت بهداشت جنجالی شود نامهای بود که ملکزاده همزمان با اجرای محدودیتهای کرونایی در کشور، به وزیر بهداشت نوشت و به مواردی تحت عنوان دلایل استعفای خود، اشاره کرد.
◾️ وی در بخشی از این نامه استعفا خطاب به نمکی آورده است: "مدیریت بسیار غلط، پرنقص در پاندمی کرونا که بهدلیل عدم مشورت و توجه شما به توصیهها و هشدارهای متخصصان و محققان نظام سلامت، موجب تلفات انسانی بسیار در ایران شده است و در عین حال مدعی درس «مدیریت بحران کرونا» دادن به سایر کشورها هستید.
◾️ این اظهارات در حالی مطرح شد که در اسفندماه سال گذشته و همزمان با شیوع کرونا در کشور، سعید نمکی وظیفه بررسی مواردی از قبیل شیوع بیماری، اثربخشی رژیمهای دارویی، بررسی روند اپیدمیولوژیک بیماری و ... را به ملکزاده محول کرده بود.
◾️ نامه استعفای ملکزاده که نوعی بهانه برای فرار از مسئولیت او بود، با واکنشهای زیادی روبرو و موجب شد ابهاماتی درباره وی مطرح شود.
◾️ از جمله ابهاماتی که مطرح شد؛ بحث "تعارض منافع" ملکزاده بود که در چند سال اخیر، مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را عهدهدار بود؛ یکی از مصادیق تعارض منافع وی، فعالیت وی به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت ساسان البرز طب است که سند آن در تصویر زیر آمده است.
◾️ اما ماجرا فقط به همین یک مورد ختم نمیشود؛ پس از انتشار نامه استعفای ملکزاده از سمت معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، دکتر سید موید علویان، دانشمند برتر منتخب فرهنگستان علوم پزشکی کشور، در نامهای به نمکی، خواستار تشکیل " کمیته عالی" بررسی عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری شد.
◾️ او در این نامه خواسته بود مواردی همچون تصدی همزمان دو شغل از سوی برخی مسئولین و تضاد منافع و تاسیس شرکتهای دارویی و رانت در فروش داروی مایجتاج مردم و تضاد منافع در شرکتهای دارویی وابسته و ارتباط آن با فرضیه موثر بودن داروی سووداک در درمان کرونا مورد بررسی قرار بگیرد.
◾️ بررسیهای به عمل آمده نشان میدهد که رضا ملکزاده، معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، از سال 93 رئیس هیئت مدیره شرکت روژان دارو (تولیدکننده داروی سووداک) بوده است.
◾️ در همین راستا، محمدرضا هاشمیان، فوقتخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری اظهار داشت:
▪️ داروی سووداک را آقای دکتر ملکزاده بهصورت مویرگی بدون اینکه در پروتکل وزارت بهداشت وجود داشته باشد وارد سیکل دارویی کشور کرد،
▪️ بدون اینکه این دارو در کد تحقیقاتی قرار گیرد و مطالعه حیوانی انجام شود. او این کار را روی مردم پیش برد و با مردم این دارو را آزمایش کرد.
◾️ فوق تخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری همچنین درباره داروی سووداک میگوید:
▪️ این دارو برای هپاتیت C است و داروی بسیار موثری در این بیماری است، بدون اینکه آزمون حیوانی روی کرونا را طی کند در ایران و روی بیماران ایرانی این دارو برای درمان کرونا تست میشود.
▪️ ملکزاده چون ارتباط نزدیکی با آمریکا دارد با آنجا مقالهای را به نفع این دارو چاپ میکند. بیمار ایرانی است و نویسندگان از همهجای دنیا هستند و روی مردم ایران امتحان میشود و تاثیر خوب آن را در برخی شرایط نشان میدهد.
▪️ این دارو ضدویروسی و خوراکی است ولی درواقع الان انگلستان مطالعات حیوانی را روی آن شروع کرده تا کار کند. اما اینجا بدون اینکه مطالعه حیوانی روی این دارو صورت گیرد،
▪️ ملکزاده این مطالعات را در مرکز گوارش دانشگاه تهران انجام میدهد. باید این کار در خط پژوهشی انجام شود ولی در خط درمان استفاده میشود.
◾️ در همین راستا نیز بسیج دانشجویی تعدادی از دانشگاههای علوم پزشکی کشور بیانیهای صادر و چند سؤال اساسی را از ملکزاده عنوان کردند و او را موظف به ارائه پاسخ دانستند.
📄 در متن این بیانیه آمده است: "تأسیس شرکت دارویی و تصدی سمت ریاست هیئت مدیره آن، همزمان با حضور در سمت معاونت وزیر و تجویز برخی داروهای بیتأثیر برای درمان کرونا از ابهاماتیست که پاسخ ملکزاده را میطلبد."
◾️ استعفای ملکزاده و نامه تند او به وزیر بهداشت، نوعی فرار به جلو و شانه خالی کردن از مسئولیت است و باید معاون مستعفی وزیر، نسبت به اقدامات انجام شده، بالأخص در هشت ماه اخیر، پاسخگو باشد.
⁉️ از سوی دیگر، این سؤال اساسی مطرح است که چرا معاونت درمان وزارت بهداشت در زمینه تجویز چنین داروهایی، عملکرد انفعالی داشته و نظارتی بر تجویز داروهایی که باید در خط پژوهش به کار گرفته میشدند اما در خط درمان استفاده شدند، نداشته است؟!
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📑 انتشار اسناد "شرکتهای دارویی وابسته به ملکزاده" معاون مستعفی وزارت بهداشت
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
🕊 این سنت از ائمه ما به ما رسیده که به نگهداری کبوتر اهمیت می دادند و آن را مایه برکت می دانستند اما با تغییر فرهنگ و حتی تغییر شکل خانه ها از خانه های بزرگ به خانه های کوچک و آپارتمانی، خیلی از این فرهنگ رو به فراموشی نهاده است.
🕊 و یکی از علت های زیاد شدن بیماری ها خصوصا بیماری های روحی اهمیت ندادن به این توصیه هاست.
🕊 این نکته هم خالی از لطف نیست که حتما نباید ما بیمار باشیم یا بیماری روحی داشته باشیم تا دنبال این توصیه ها برویم بلکه آن چه در طب اسلامی به طور عمومی اهمیت بیشتری دارد پیشگیری از بیماری هاست.
🕊 این تاکیدات در روایات به وضوح به چشم می خورد و این پرنده را موجودی با برکت و مبارک دانسته است.
✴️ برکت کبوتر
❇️ به روایت ابوبکر حضرمی ، امام صادق علیه السلام فرمود:
💠 هر که خواهد پرنده ای در خانه نگهدارد کبوتر سفید بگیرد که آن بیشتر ذکر و تسبیح خدا می کند و ما اهل بیت علیه السلام را دوست میدارد.
💠 امام کاظم علیه السلام فرمود : خانه را از سه چیز خالی نگذارید که وجود آنها موجب آبادانی خانه است : گربه و کبوتر و خروس و اگر با خروس انیسه (مرغ) باشد مانعی ندارد جز آنکه فضله اش مکروه است.
❇️ عبدالکریم بن صالح گفت: بخدمت امام صادق علیه السلام رسیدم دیدم سه کبوتر سبز بر بستر امام (ع) فضله افکنده بودند عرض کردم : فدایت شوم این کبوتران بر بستر فضله افکندند فرمود : نه، مستحب است که اینها در خانه نگهداری شوند.
❇️ راوندی (ره) در کتاب لب اللباب آورده است که : رسول خدا (ص) نگاه کردن به ترنج و کبوتر قرمز را دوست می داشت.
❇️ به روایت ابوبصیر (ره) امام صادق علیه السلام فرزندش اسماعیل را از نگهداشتن فاخته منع کرد و فرمود : اگر ناگذیر از نگهداری پرنده ای باشی کبوتر سفید بگیر زیرا آن بسیار یاد خدای تعالی می کند.
❇️ عثمان اصفهانی گفت : اسمعیل بن امام صادق علیه السلام از من پرنده ای از پرندگان عراق خواست من کبوتر سفید را به او هدیه کردم
💠 امام صادق علیه السلام چون آنرا دید فرمود : همانا کبوتر سفید گوید :برکت باد شما را برکت باد شما را آنرا نگاه دارید.
❇️ احمدبن عائذ از ابی خدیجه گفت : از امام صادق (ع) شنیدم می فرمود : این کبوتران (مکه معظمه) از نسل کبوتران اسمعیل بن ابراهیم علیهما السلام می باشند.
✴️ کبوتر و ایمنی از آزار جن و ارواح
❇️ به روایت عبدالله بن سنان امام صادق علیه السلام فرمود: مردی از ترس و وحشت به رسول اکرم صلی الله علیه و اله و سلم شکایت کرد فرمود : در خانه خود یک جفت کبوتر نگهدارد.
❇️ در روایت دیگری از امام صادق علیه السلام در کتاب مکارم الاخلاق آمده است که «لیس من بیت نبی إلا و فیه حمام لأن سفهاء الجن یعبثون بصبیان البیت فإذا کان فیه حمام عبثوا بالحمام و ترکوا الناس»؛ (سنن النبی ،ص۱۴۲/۱۳۸از ملحقات مسکن)
💠 «در خانه همه انبیا کبوتر نگهداری می شده است ؛ زیرا سفیهان جن ، همواره با کودک خانه بازی می کنند و آنها را به خود سرگرم می کنند واگر کبوتر درآن خانه باشد، این جنیّان با کبوتران مشغول می شوند ودیگران را رها می کنند.»
❇️ محمد بن کرامه گفت : در منزل امام کاظم علیه السلام یک جفت کبوتر دیدم ،کبوتر نر، سبز رنگ و متمایل به مشکی بود ولی ماده، رنگ سیاه داشت ، و حضرت را دیدم که نان را از سفره بر میداشت و برای آنها خورد می کرد و می ریخت و می فرمود :
💠 اینها در شب حرکت می کنند و با من انس میگیرند و هیچ جنبنده ای نیست از ارواح که در شب در خانه بحرکت آید جز آنکه خدا به وسیله این کبوتران آن را دفع فرمایید.
✴️ کبوتر راعبی و لعن قاتلان امام حسین علیه السلام
❇️ از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمودند: « إتخذوا الحمام الراعبیه فی بیوتکم فإنها تلعن قتله الحسین بن علی بن ابی طالب علیهم السلام و لعن الله قاتله»
💠 «کبوتر راعبی را در خانههایتان نگهداری کنید که او قاتلین حسین بن علی بن ابی طالب را لعنت میکند و خدا قاتلین او را لعنت کند.
✍ (بحارالانوار، ج۴۴، ص۳۰۵)
❇️ مرحوم ملامحسن فیض کاشانی در توضیح کبوتر راعبی چنین گفته است: «الحمام الراعبی کأنه الذی فی رجلیه ریش»
❇️ « کبوتر راعبی گویا کبوتری است که در پاهای او پَر (در اصطلاح، پا پَر) است.
✍ (الوافی، ج۲۰، ص۸۵۶)
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌توصیه به نگهداری #کبوتر
🔰 طب اسلامی را نمی توان فقط یک سری توصیه دارویی دانست! حتی صرفا به تغذیه توجه نشده است بلکه قسمت بسیار مهمی از طب اسلامی توصیه هایی است که جنبه دارویی ندارند بلکه به جنبه های معنوی و روحی انسان هم توجه شده است.
🕊 یکی از این نکات که فرهنگ غلطی بر علیه آن ایجاد شده نگهداری حیوانات خانگی و به خصوص کبوتر است.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
📌 درخواست جامعه اسلامی دانشجویان برای بررسی قضایی اقدامات «ملکزاده»
🔰 ریاست محترم قوه قضاییه حضرت آیت الله رییسی
🟤 از زمانی که ویروس منحوس کرونا وارد کشور ما شد، وزیر محترم بهداشت، جناب آقای دکتر نمکی تلاش فراوان و شبانه روزی برای مقابله با این ویروس و حفظ سلامت مردم عزیزمان انجام دادند که بر هیچ کس پوشیده نیست.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟤 اما دقیقا در اوج مبارزه با این ویروس و در آغاز اجرای محدودیت های گسترده برای حفظ جان مردم، دو نفر از اعضای اصلی ستاد مقابله با کرونا، به ناگاه استعفا نموده و با اظهارات خود باعث تشویش اذهان عمومی شده اند.
🟤 در مورد این افراد، نکاتی وجود دارد که باید مورد تفحص و بررسی قرار گیرد و در صورت تشخیص جرم، اقدامات لازم انجام شود.
🟤 دکتر ملک زاده بعنوان معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و تیمشان باید پاسخگوی سوالات زیر باشند:
⁉️ چرا داروهایی را بدون انجام مراحل کامل مطالعات تخصصی و بهصورت مویرگی بدون اینکه در پروتکل وزارت بهداشت وجود داشته باشد وارد سیکل دارویی کشور کردند؟
⁉️ ریز بودجههایی که برای کارهای تحقیقاتی به ایشان پرداخت شده، کجا مصرف شده است؟
⁉️ چرا ایمنی گلهای را برای ایران طراحی کرند؟ و چرا پاسخگوی نتایج این طرح نیستند؟
⁉️ چرا باوجود مطالعات علمی بر روی برخی داروها و مشخص شدن عدم تاثیر آنها در درمان کرونا، این داروها باز به مردم تجویز می شد؟
⁉️ چرا بیشترین آزمایش های سازمان بهداشت جهانی بر روی هموطنان ما صورت گرفته و اطلاعات پزشکی تعداد زیادی از مردم ما به خارج از کشور ارسال شده است؟
🔰 و بسیاری از سوالات و ابهامات اساسی دیگری که نیازمند تحقیقات جدی می باشد.
🟤 لذا از قوه قضاییه تقاضا داریم در اسرع وقت پیرامون این مسائل، تحقیقات لازم را انجام داده و در صورت اثبات جرم از سوی این دو نفر و یا اشخاص دیگر، برخورد قانونی و قاطع صورت گیرد.
🟤 همچنین مقتضی است در صورت صلاحدید، این دو نفر تا زمان اتمام تحقیقات، ممنوع الخروج شوند.
🟤 لازم به یادآوری است، در صورت عدم پیگیری زود هنگام و اقدام به موقع، نه تنها جان بسیاری از هموطنان عزیزمان در معرض خطر قرار گرفته، بلکه کشور دچار بحران های جبران ناپذیری خواهد شد و مسئولیت دنیوی و اخروی این مسائل بر عهده همه کسانی است که در این موضوع کوتاهی کنند.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📆 چهارشنبه 5 آذر 99
9 ربیع الثانی 1442
25 نوامبر 2020
❇️ امور اسلامی:
مناسب زایمان و نوزادش محبوب و مقبول مردم خواهد شد. مسافرت خوب نیست و درصورت ضرورت همراه صدقه باشد. برای ختنه کودک. خرید لوازم. ارسال کالاهای تجاری. آغاز درمان. و شکارنیک است.
برای خرید ملک خوب نیست و زود به هم می خورد .
❇️ مباشرت :
مباشرت امشب (شب پنج شنبه) ،
فرزند امشب حاکمی از حاکمان یا عالمی از عالمان می گردد.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
#حجامت #خون_دادن فصد باعث درد اعضا می شود.
اصلاح سر و صورت باعث درد و بیماری می شود.
❇️ تعبیر خواب :
خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی ۱۰ مبارکه " یونس " است.
دعواهم فیها سبحانک اللهم و تحیتهم ...
و مفهوم آن این است که از خواب بیننده عمل صالح یا خیری به وجود آید که در دنیا و آخرت به او نفع رساند. و شما مطلب خود را دراین مضامین قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و دوخت و دوز:
چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث خارش میشود.
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.
❇️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
💠 ذکر روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد.
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام #امام_رضا_علیه_السلام #امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 سخنی درباره یک #استیضاح پر سر و صدا
🔰 خبر استعفای مصطفی ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری #وزارت_بهداشت بر روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت. این استعفا به نظر می رسد در ادامه انتقادات دکتر نمکی؛ وزیر بهداشت از روند تحقیقات و پژوهش های مرتبط با آینده پژوهی #کرونا در ایران بود.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟥 به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، در روز شنبه، خبر استعفای مصطفی ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بر روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت.
🟥 این استعفا به نظر می رسد در ادامه انتقادات دکتر نمکی؛ وزیر بهداشت از روند تحقیقات و پژوهشهای مرتبط با آینده پژوهی کرونا در ایران بود.
🟥 وی در این انتقاد عنوان کرده بود که هیچ کدام از پژوهشها میزان همه گیری و تلفات ویروس را مشخص نکرده بودند.
🟥 ترکش این اظهارات در گام نخست، به معاونت تحقیقات، رکن اصلی پژوهش وزارت بهداشت برخورد کرد.
🟥 ملک زاده، معاون تحقیقات که از دوره قبل همچنان متصدی این پست بود، به نظر می رسد در اعتراض به این سخنان، از سمتش استعفا داد.
🟥 استعفای که در متن آن شاهد حرفهای بیسابقهای علیه وزیر بهداشت بودیم. هرچند به نظر میرسد، سعید نمکی قصد اخراج ملکزاده را داشته و معاون وی در فراری رو به جلو پیش از اعلام اخراجش، استعفا داده است.
🟥 وی نمکی را متهم ساخته تحت مدیریت او در وزارت بهداشت، بیماری کرونا بهصورت بیسابقهای شیوع پیدا کرده و سخنان وزیر بهداشت درباره واکسن کرونای ایرانی، تنها توهم بوده است.
🟥 ملکزاده همچنین دشمنی خود با طب سنتی را در این استعفا پنهان نساخته و وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را متهم به کارشکنی در روند درمان بیماران با استفاده از تجویزهای طب ایرانی کرده است.
🟥 آنچه به نظر میرسد، این استعفا در ادامه پروژه فشار بر ساختار وزارت بهداشت برای عدم تن دادن به ظرفیتهای داخلی جهت مدیریت بیماری کرونا است.
🟥 استعفایی که درست از زمان آغاز محدودیتهای دو هفتهای کرونا اعلام شد و وزارت بهداشت را در میانه جنگ با بیماری کرونا، وارد حاشیه ساخت.
🟥 رویه در پیش گرفته شده در وزارت بهداشت نه تنها مربوط به یک سال گذشته بلکه چند دهه است که این نهاد مهم مدیریتی بهداشت و درمان کشور با آن درگیر است.
🟥 تضاد منافع باندهای دارویی و پزشکی در کشور به قیمت سلامتی جامعه تمام شده است. طرحهای بسیاری در این وزارتخانه به دلایل مختلف اجرا میشوند و نتیجه آن نیز بیشتر بازی با سلامت مردم بوده است.
🟥 از جمله این طرحها میتوان به موضوع غربالگری مادران باردار اشاره کرد که بعد سالها اجرا برای زنان زیر ۳۵ سال بالاخره ممنوع اعلام شد. اما در طی این سالها صدها هزار سقط جنین به خاطر غربالگریهای غلط صورت گرفته است.
🟥 جنینهای سالمی که میتوانستند به دنیا بیایند و جمعیت ایران را افزایش دهند ولی پزشک معالج ترجیح داده سقط جنین را تجویز کنند.
🟥 بهطور کلی بر اساس گزارشهای منتشر شده توسط کارشناسان، قلب جنین ممکن است در زمان دیرتر شکل گیرد ولی در زمان غربالگری اول در ماههای نخست بارداری، تنها به خاطر اینکه قلب جنین ضربان نداشته، سقط صورت گرفته است.
🟥 بسیاری از مادران باردار که بعد از این تجویز بر اساس صلاحدید خود زمان چند هفتهای بیشتری در انتظار بودهاند، متوجه شدند که قلب جنین تشکیل و در نهایت نوزاد سالم به دنیا آمده است.
🟥 این تنها یکی از طرحهایی است که خسارات مادی و معنوی بسیاری بر بار آورده است. دکتر ملکزاده در دهه هفتاد زمانی که وزیر بهداشت بود، طرح فرزند کمتر را به دولت و نظام تحمیل کرد. طرحی که لوله مردان و زنان بسته میشد و برای فرزندان چهارم به بعد کوپنی داده نمیشد.
🟥 سیاستهای بازدارنده برای جلوگیری از افزایش جمعیت، نتیجه اقدامات ملکزاده بوده است. همچنین او از جمله دشمنان سرسخت طب سنتی و اسلامی در ایران است.
🟥 طبی که گنجینه گرانبهایی از دورههای کهن ایران زمین را در اختیار مردم قرار میدهد ولی با تنگ نظریهای صورت گرفته، موانع بسیاری برای رشد و تعالی آن از سوی وزارت بهداشت و نهادهای وابسته، ایجاد شد.
🟥 او طب سنتی را تنها برای چند واحد درستی تاریخ پزشکی لایق میدانست و در زمان معاونت تحقیقات، هیچ بودجهای برای طرحهای پژوهشی این حوزه اختصاص نداد.
🟥 اما عملکرد زیان آفرین ملکزاده تنها مرتبط به این بخشها باقی نماند، او از زمان شیوع ویروس کرونا در ایران، ذهن سیاستگذاران را برای اعمال اقدامات محدودکننده تحریف کرد.
🟥 «ایمنی گلهای» که چند بار از زبان رئیس جمهور از زمان شیوع کرونا جاری شد، از طرحهای مدنظر ملکزاده بود. اقدامی که تا به امروز ۲۵ ایرانی را مبتلا به کرونا کرده و جان بسیاری از مردم را گرفته است.
🟥 ایمنی گلهای حتی در کشورهای عقب افتاده جهان نیز اجرا نشد و نادرستی آن برای مسئولان وزارت بهداشت و وزیر بهداشت بعد از چند ماه مشخص شد تا بالاخره بار دیگر به سمت پیشگیری و درمان اصولی آن پیش رفتند.
🟥 اگر به خاطر داشته باشید، یکی از مقامات وزارت کشور در ماه نخست شیوع کرونا، قرنطینه را مربوط به قرون وسطی ارزیابی کرده بود و مانع از اجرایی شدن آن در چند شهر شد. به نظر میرسد عدم قرنطینه به همان سیاست ایمنی گلهای مربوط می شود.
🟥 آزمون اپیدمی کرونا، تناقضات بسیاری را آشکار کرد. اینکه تا چه میزان وزارت بهداشت با وجود بودجههای کلان نتواست مانع از شیوع و تلفات دور از انتظارش شود.
🟥 در دولت نخست حسن روحانی، قاضیزاده هاشمی؛ وزیر وقت بهداشت طرح نظام سلامت را اجرایی کرد که طی آن بودجه چند هزار میلیاردی علاوه بر بودجههای مصوبه هر ساله به آن اختصاص یافت.
🟥 سرمایهای که باید ایرانیان ثمرات آن را در زمان بحران کرونا لمس میکردند ولی به نظر میرسد بیشتر آن بودجهها صرف کارهای هزینه بر و بیفایده شد.
🟥 یکی از انتقادات به طرح تحول نظام سلامت، اختصاص بودجههای کلان به پزشکان متخصص و اعضای هیئت علمی پزشکی به جای صرف آن در طرحهای زیرساختی بود.
🟥 استعفای ملکزاده تنها نوک کوه یخ مشکلات و چالشهای بیشمار وزارت بهداشت را نشان داد. وزارتخانه راهبردی که در بحران کمر خم کرده و اسیر و گرفتار بحرانهای مدیریتی داخل سیستم بهداشت است.
🟥 بنابراین نمایندگان مجلس شورای اسلامی بهعنوان یکی از نهادها ناظر کشور باید نسبت به اصلاح ساختار این وزارتخانه و همچنین ایجاد سازمانی مجزای طب ایرانی و اسلامی اقداماتی را در دستور کار قرار دهند. طب سنتی ایران میتواند نه تنها برای کشور بلکه برای جهان مفید واقع شود و سرمایههای کلانی را جذب ایران کند. امری که تنها از طریق یک سازمان مستقل خارج از چارچوب وزارت بهداشت امکانپذیر است.
🟥 امید است که پس از ماهها آزمون سخت کرونا، شاهد تحولات مثبت در نظام بهداشت و درمان کشور باشیم تا در بزنگاههای دیگر شاهد چنین معضلات و برهم ریختگیهایی نباشیم.
✍ نویسنده: مصطفی هدایی
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
▪️ حضرت معصومه علیها السلام فرمود:
هر چیزی دوایی دارد، دوای گناه هم استغفار و طلب عفو می باشد.
🏴 وفات حضرت معصومه (سلام الله علیها) تسلیت باد.
✾••🕯•┈•✦🕊✦•┈•🕯••✾
➣ @ravazadeh