📆 شنبه
4 بهمن 1399
9 جمادی الثانی 1442
23 ژانویه 2021
❇️ امور اسلامی:
مسافرت. معامله و تجارت و داد و ستد. زراعت و امور کشاورزی. شروع به کارها و آغاز شغل. درختکاری. دیدار با رؤسا و بزرگان. و قرض و وام دادن و گرفتن خیر دارد. خرید ملک خوب نیست. زایمان مناسب و نوزادش محبوب و مقبول مردم خواهد شد. بیمار امروز زود شفا یابد. مسافرت بسیار خوب است. آغاز نگارش کتاب و مقاله و پایان نامه. خرید کالا و لوازم. آغاز تحصیل و تدریس و تعلیم. شکار صید و دام گذاری. ارسال کالاهای تجاری.
❇️ مباشرت :
امشب ( شب یکشنبه) دستورخاصی وارد نشده است.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، سبب درد اعضا می شود.
❇️ تعبیر خواب :
خواب و رویایی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه ی 10سوره مبارکه ی " یونس " است.
دعواهم فیها سبحانک اللهم و تحیتهم فیها سلام ..
و از مفهوم و معنای آن استفاده میشود که از خواب بیننده عمل صالح یا خیری به وجود آید که در دنیا و آخرت به او نفع رساند. شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و اصلاح مو :
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث درد وبیماری است.
❇️ دوخت و دوز :
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
❇️ وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
💠 ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد.
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
📌واکسن های امریکایی فایزر و مدرنا که در فضای مجازی و رسانه های بیگانه بسیار مورد تمجید قرار گرفتند؛ به گونه ای که اثرات پیشگیرانه فوق العاده ای را برای آن ها متذکر می شوند، در اسناد رسمی منتشره توسط شرکت سازنده و سازمان نظارتی تصویری به کلی متفاوت از پروپاگاندا رسانه ای شان دارند.
☑️ در فکت شیت (FACT SHEET ) سازمان FDA که معتبرترین سند ارائه شده پیرامون این دو واکسن می باشد به اطلاعات جالبی بر میخوریم که برخی از آن ها را مرور می کنیم:
ادامه مطلب👇👇👇
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🔺-هر دو این واکسن ها مجوز سازمان FDA را نتوانستند اخذ کنند (unapproved) و صرفا طی یک پروتکل مصرفی اضطراری جهت اثر پیشگیری احتمالی در خاک ایالات متحده توزیع شده اند. (Emergency Use Authorization)
🔺-درصد موفقیت واکسن نامعلوم ذکر شده است. بصورت رسمی اعلان شده که مشخص نیست کدام گروه های شهروندان پس از دریافت واکسن ایمن خواهند شد.(may not protect everyone)
🔺-طول دوره ایمنی نامعلوم است. بر اساس اعلان شرکت و سازمان ناظر حتی زمان تقریبی هم محرز نشده به این معنی که معلوم نیست فرد پس از دریافت واکسن تا چند هفته، چند ماه یا چند سال ممکن است به بیماری کووید۱۹ ایمن شود. (duration protection is unknown)
🔺-عوارض جانبی جدی و غیرقابل پیش بینی شده ای پس از دریافت واکسن ممکن است رخ دهد. ( serious and unexpected side effects may occur ) ذکر این نکته لازم است که هنگام تنظیم سند "فکت شیت" علاوه بر مسائل فنی، تیم مشاوران حقوقی نیز جهت هرگونه پیامد قضایی احتمالی، کلمه به کلمه سند را مورد بازبینی قرار می دهند تا عواقبی برای شرکت در پی نداشته باشد لذا وقتی از لغت های serious و unexpected استفاده می شود شرکت سازنده به صورت رسمی دریافت کننده واکسن را آگاه نموده است تا هیچ گاه مورد تعقیب قضایی شاکیان قرار نگیرد.
🔺-در جای جای سند از لغت may استفاده شده که بمعنی محتمل بودن است. مثلا may prevent که یعنی "ممکن" است باعث پیشگیری شود. عدم قطعیت در بیان کارایی واکسن از طرف شرکت سازنده جای توجه دارد.
📌حال آیا عقلانی است واکسن هایی که با هزاران اما و اگر توسط شرکت سازنده و سازمان FDA معرفی شده اند عامل رهایی کشور ما از شر این ویروس منحوس باشند؟ ❓
آیا شما پس از مطالعه این اسناد باز هم حاضر به تزریق هستید؟ ورود #واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است
🔺اگر آمریکاییها میتوانستند واکسن درست کنند روزانه ۴۰۰۰ نفر تلفات کرونایی نداشتند. اگر فایزر میتواند واکسن درست کند اول خودشان مصرف کنند تا اینقدر فوتی نداشته باشند. انگلیس هم همینطور. اینها اگر واکسن بلد بودند درست کنند خودشان استفاده میکردند اینقدر کشته نداشته باشند. گاهی اینها میخواهند واکسن را روی ملت های دیگر امتحان کنند.
🔺 واکسن خارجی آلوده
دیلیمیل نوشته بیش از ۶۰ درصد کارکنان بهداشتی آمریکا از دریافت واکسن کرونای ساخت آمریکا خودداری میکنند و به آن اعتماد ندارند.
گفتم: روزنامه گاردین هم فاش کرد؛ در ماه دسامبر رئیس کارکنان کاخ سفید در تماس تلفنی به رئیس سازمان غذا و دارو گفته است یا واکسن فایزر را تأیید کند یا استعفا بدهد و او ناچاراً این واکسن را تأیید کرده است!
🔺گفت: یکی از مسئولان بهداشتی انگلیس هم گفته است در آکسفورد روی #واکسن_کرونا در حال مطالعه هستیم و بعد از کامل شدن مطالعات، واکسن را برای آزمایش انسانی به کنیا میفرستیم!
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
📌 پیر شدن ۵ میلیون #جوان در تنهایی
🔵 خانههای تکنفره، آدمهای تنها، کسانی که وقتی از سرکار به خانه برمیگردند، کسی انتظارشان را نمیکشد؛ نه همسر و نه فرزندی! خودشان، تنهای تنها!
🔵 «مجردهای قطعی» را میگویم، همانهایی که تعدادشان به ۵ میلیون نفر رسیده و مشخص نیست که این آمار تا چند میلیون نفر دیگر نیز افزایش پیدا کند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 سرویس جامعه جوان آنلاین: بارها از زبان بسیاری از دختران و پسران شنیدهایم که میگویند: «قصد ازدواج ندارم!» آنها که تصور میکردند با ادامه تحصیل و پیدا کردن یک شغل مناسب، ازدواج موفقتری را در آینده تجربه خواهند کرد،
🔵 حالا پشیمان شدهاند و افرادی را میبینند که پس از ازدواج در سنین کم توانستهاند در کنار همسرشان ادامه تحصیل دهند یا در شغلشان پیشرفت کنند و به اصطلاح، زندگیشان را با همدیگر بسازند.
🔵 برخی دیگر نیز با نگاه سختگیرانهشان، زمان ازدواج را به تعویق انداختهاند تا شاید همسر مناسبتری پیدا کنند، اما هر چقدر سنشان بالاتر رفته، موقعیتهای ازدواجشان کمتر شدهاست.
🔵 به تازگی فیلمی از یک دختر جوان در شبکههای اجتماعی منتشر شده که مقابل دوربین ایستاده و میگوید:
❗️ «۴۰ ساله شدهام و مدرک فوق لیسانسم را گرفتهام، اما حالا فهمیدهام که مهریه بالا و جشنهای پرزرق و برق هیچ اهمیتی ندارد. من اگر میدانستم که بعد از درس خواندن و سرکار رفتن، قرار نیست فرد مناسبی را برای ازدواج پیدا کنم، قطعاً در همان ۱۸ سالگی ازدواج میکردم.»
❗️ او در ادامه صحبتهایش دختران را مقصر تأخیر در ازدواج میداند و میگوید: «سطح توقع دختران امروزی خیلی بالا رفته و پسران نمیتوانند از پس هزینهتراشیهای آنها برآیند، بنابراین از ازدواج صرفنظر میکنند و در نتیجه هیچوقت تشکیل خانواده نمیدهند.»
❗️ این دختر ۴۰ ساله میگوید: «خودم یک دختر هستم، اما دختران مهریه بالا، لوازم لوکس، عروسی تجملاتی و دیگر مواردی را که دختران رنگ آن را هم در خانه پدرشان ندیدهاند، طلب میکنند و همین باعث فرار پسران از پیشنهاد ازدواج میشود. به نظر من، کسی که بخواهد زندگی کند در ضعیفترین منطقه شهر و با ارزانترین لوازم هم زندگی میکند، اما اگر کسی قصد زندگی نداشته باشد، در کاخ خیابان فرشته هم نمیتواند زندگی کند.»
🔰 ۵ میلیون مجرد در ایران؛ دهه شصتیها رکورددار تجرد قطعی
🔵 در دانش جمعیتشناسی، واژه تجرد قطعی برای جمعیتی به کار گرفته میشود که بدون حتی یکبار ازدواج، وارد سن ۴۰ سالگی شدهاند و از آنجا که احتمال مجرد ماندن این افراد بسیار بیشتر از ازدواج است، در محاسبه شاخص تجرد قطعی از آمار این بخش از جامعه بهره میبرند و ورود به سن ۵۰ سالگی احتمال ازدواج را تقریباً به صفر نزدیک میکند.
🔵 دکتر «امیرمحمود حریرچی» جامعهشناس و استاد دانشگاه، با نگاهی به آمار مجردان قطعی در کشور میگوید:
🔵 «حداقل یک میلیون مجرد قطعی در کشور داریم، اما به اعتقاد من باید آمار زنان و مردانی را هم که طلاق گرفته و دیگر ازدواج نکردهاند، به آمار مجردان قطعی اضافه کنیم که با در نظر گرفتن آنها، بیش از ۵ میلیون نفر در کشور ما از داشتن خانواده و همسر محرومند.»
🔵 او به آماری که مربوط به «دهه شصتیها» است، اشاره میکند و میگوید: «همان گروه ۱۷ میلیون نفری کشور که خاطرات تلخشان در دورههای مختلف زندگی کم نیست؛ از کلاسهای ۴۰ نفره مدرسه بگیرید، تا ظرفیت محدود قبولیهای دانشگاه و نبود فرصت شغلی کافی و دیگر مصائب آنها، حالا در بین مجردان قطعی هم رکورددارند و باید این مصیبت را هم تحمل کنند.
🔵 زیرا که یکچهارم پسران و یکچهارم دختران دهه شصتی مجرد ماندهاند که بخشی از آنها جزو مجردان قطعی به حساب میآیند و برخی نیز در خطر تنهایی همیشگی قرار دارند.»
🔵 طبق این آمار دکتر حریرچی، از حدود ۵/ ۸ میلیون پسر و ۵/ ۸ میلیون دختر دهه شصتی، ۱/ ۲ میلیون پسر و ۱ /۲ میلیون دختر هنوز مجردند؛ مجردهایی که در بازههای سنی ۳۰ تا ۳۹ سال قرار میگیرند.
🔵 دکتر حریرچی درباره چرایی مجرد ماندن میگوید: «طبیعتاً همه انسانها به دلیل ویژگیهای طبیعی، اجتماعی و غریزی دلشان میخواهد تشکیل خانواده بدهند و از زندگی کنار همسرشان لذت ببرند؛ این طور نیست که بگوییم جوانان ما تمایلی به ازدواج ندارند، اما وقتی به شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه نگاه کنیم، متوجه میشویم چرا آنها از ازدواج گریزانند.»
🔰 مشوق ازدواجی نیست
🔵 اگر برای ازدواج جوانان فکری میشد، این افراد تشکیل خانواده میدادند، صاحب فرزند میشدند و در نتیجه بخشی از بحران کاهش جمعیتی که امروز کشور با آن مواجه شده نیز برطرف میشد.
🔵 پیمایشهای مرکز آمار در سالهای ۹۳ و ۹۴ نشان دادهاند که میانگین سن دلخواه ازدواج در زنان و مردان پایینتر از سنی است که ازدواج میکنند. در نتیجه افراد نمیخواهند ازدواج را به تأخیر بیندازند و تجرد بلای ناخواستهای است که دامنگیرشان شدهاست.
🔵 طبق آخرین سرشماری ایران در سال ۱۳۹۵، حدود ۱۲ میلیون دختر و پسر مجرد ۱۵ تا ۳۰ ساله در ایران زندگی میکنند که شرایط ازدواج را دارند، اما نمیتوانند زندگی خود را شروع کنند،
این آمار در زمان حاضر به حدود ۱۴ میلیون مجرد افزایش پیدا کردهاست؛
🔵 گرچه سختگیریها در این زمینه بیتأثیر نیست، با این حال عدم اجرای قوانین حمایتکننده از ازدواج به موقع جوانان از مهمترین دلایل افزایش سن ازدواج در کشور است.
در حال حاضر مهمترین قانون حمایتی در مسئله ازدواج جوانها برای جلوگیری از تجرد قطعی آنها، قانون «تسهیل ازدواج جوانان» است؛
🔵 اعطای وام اشتغال، قرار دادن جوانهای متأهل در اولویت فرصتهای شغلی، اعطای وام ودیعه مسکن، تهیه مسکن تحت عنوان «مسکن موقت»، نزدیکی محل خدمت سربازی به محل زندگی و تدارک دیدن فضای مناسب برای برگزاری جشن عروسی از جمله مواردی است که در این قانون، برای جوانان ایرانی در شرف ازدواج تدارک دیده شدهاست که باید در دستور کار جدی دولت و مجلس قرار گیرد.
🔰 تجردگرایی، تهدیدی برای بحران کاهش جمعیت کشور
🔵 در همین رابطه علی اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری خانه ملت گفت:
🔵 «کشورما به لحاظ ازدواج در سالهای اخیر موفق عمل نکردهاست، تأثیراتی که زندگی مدرنیته دارد سن ازدواج را تحت تاثیر قرار دادهاست؛ بر همین اساس شاهد ازدواجهای بالای ۴۰ سال و گاهی هم شاهد تجردگرایی مطلق در کشور هستیم.»
🔵 عنابستانی افزود: «رشد تجردگرایی در کشور جزو تهدیدهای ملی و بینالمللی محسوب میشود؛ چراکه پیامدهای کاهش جمعیت را به همراه دارد.»
🔵 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: «شرایط اقتصادی جامعه به گونهای بود که مردان و زنان ترس از تشکیل خانواده و پذیرفتن مسئولیتهای بیشتر دارند، از طرفی باید بپذیریم تورم حاکم بر جامعه بر میزان ازدواج جوانان تأثیر گذاشتهاست، موضوع ازدواج چه از لحاظ اقتصادی چه به لحاظ فرهنگی موضوع مهمی است؛ باید فکری اساسی و ریشهای در مورد آن صورت بگیرد.»
🔵 او گفت: «تجردگرایی بانوان باعث میشود پنجره جمعیتی کشور بسته شود، خانمها و بانوان مسئول اصلی باروری نسل هستند که به تازگی این تجردگرایی از سمت بانوان افزایشیافته بدون شک به سمت کاهش جمعیت پیش میرود و اگر میزان باروری در شهر تهران را نظر بگیریم به ازای هر زن در سن باروری شاید تولد یک فرزند هم نباشد، این یک فاجعه است که در حال رخ دادن است، در دنیا جزو آخرین کشورهایی هستیم که در حال ازدیاد نسل و رشد جمعیت هستند.»
🔵 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تأکید کرد: «هر میزان تجردگرایی در بانوان بالا رود فرصت تجدید نسل را از دست میدهیم، این موضوع خطر جدی برای کشور است و نوجوانی جمعیت و نشاط کشور از بین میرود و حتی قدرت کشور در سطح جهانی تضعیف شده و کشوری که قدرت نداشته باشد باید در مقابل خواسته دیگر کشورها تن بدهد.»
✍ منبع خبرگزاری تسنیم
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرطانشناس آلمانی از عوارض واکسن فایزر میگوید
🔹والتر وبر: واکسن فایزر یک دستکاری ژنتیکی است. بهترین تحقیقات حاکی از آن است که این واکسن نتیجه مشخصی ندارد. ما با این واکسن خود را از نظر ژنتیکی دستکاری خواهیم کرد که ممکن است در ۵ یا ۱۰ سال آینده به بیماریهای خودایمنی و یا سرطانی منجر شود.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
📆 یکشنبه
5 بهمن 1399
10 جمادی الثانی 1442
24 ژانویه 2021
❇️ امور اسلامی:
تجارت و داد و ستد. امور کشاورزی و زراعی. نویسندگی و نگارش. عهد و پیمان و قرارداد نوشتن. حسابرسی اموال. مسافرت. و نماینده فرستادن نیک است. برای دیدار سیاسیون خوب نیست. زایمان مناسب و نوزادش پاک دامن و با حیا و صبورخواهد شد. مسافرت خوب است. آغاز نگارش کتاب و مقاله و پایان نامه. خرید کالا و لوازم زندگی. آغاز تحصیل و تدریس. شکار صید و دام گذاری. تاسیس شرکت و مشارکت. و ارسال کالاهای تجاری نیک است.
❇️ مباشرت :
مباشرت امشب (شب دوشنبه) ، فرزند حافظ قرآن شود و به قسمت و تقدیر خود راضی باشد.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث عزت و احترام می شود.
❇️ تعبیر خواب :
خوابی که شب " دوشنبه " دیده شود طبق آیه ی 11 سوره مبارکه " هود " است .
الا الذین صبروا و عملوا الصالحات ...
و چنین استفاده میشود که کاری برای خواب بیننده پیش آید که در نظر مردم مشکل باشد و چون صبر کند موجب نیک نامی و راحتی ایام عمر او باشد. و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و اصلاح مو :
یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث عزت و احترام می شود.
❇️ دوخت و دوز :
یکشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست. طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
❇️ وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
💠 ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه #یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد.
💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_علی_علیه_السلام و #فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 رانت پنهان چندصدهزارمیلیاردی انجام " #غربالگری مادران باردار " در ایران
🔴 بازار پرسود چندصدهزارمیلیاردی انجام غربالگری برای ذینفعانی که در #وزارت_بهداشت نفوذ و استقرار دارند در جریان غربالگری مادران باردار کاملاً مشهود است؛
🔴 بسیاری از مادران بهخاطر نگرانی قبل و بعد از آزمایشها دچار مشکلات روانی و ترس شدید میشوند.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علیرغم اینکه در بسیاری از کشورهای توسعهیافته بهدلیل عدم الزام و القای تستهای غربالگری به زنان باردار، عمدتاً زنان در سنین بالاتر از 35 تا 40 سال این آزمایشات را انجام میدهند و لذا در بسیاری از این کشورها از کل زنان باردار، تنها حدود یکسوم، غربالگری بارداری را انجام میدهند
🔴 اما در ایران تقریباً صددرصد مادران باردار فارغ از سن مادر یا سابقه خانوادگی ناهنجاری عملاً اجبار به انجام غربالگری میشوند!
🔴 این یعنی تحمیل بار مالی و روانی بسیار سنگین که دلایل آن کاملاً غیرعلمی است و بر اساس منافع مالی ذینفعانی چون آزمایشگاهها به خانوادههای خواهان فرزند است!
🔴 فقدان هرگونه حمایت مالی برای انجام آزمایشهای غربالگری بارداری در کشور در حالی است که در تمام کشورهای توسعهیافته، هزینه انجام تستهای غربالگری کاملاً بهعهده دولت است و خانواده در حال انتظار فرزند متحمل هیچگونه هزینه مضاعفی نمیشود.
🔴 پزشکانی که بهدنبال عدم انجام مراحل غربالگری در مادران باردار با تولد نوزاد "داون" مواجه شوند، مجازات میشوند؛ برنامه غربالگری در ارتقای سلامت، ناتوان است و مقرون به صرفه نیست با این حال خسارت مالی و روانی و جانی جبرانناپذیری را به مردم وارد میکند.
🔴 از طرفی، ادغام برنامه غربالگری بارداری در برنامه شبکه بهداشت که نیمی از زنان باردار کشور را تحت پوشش دارد بهدنبال توصیههای سازمانهای بینالمللی، تبعات ابعاد خسارتبار این برنامه را در سطح جمعیت میلیونی تحت پوشش شبکه بهداشت گسترده کرده است.
🔴 عدم هرگونه نظارت مدون وزارت بهداشت بر استانداردهای انجام غربالگری در کشور، از جمله عملکرد آزمایشگاهها، متخصین زنان و رادیولوژیستها و بازار پرسود چند صد هزار میلیاردی انجام غربالگری، برای ذینفعانی که در وزارت بهداشت نفوذ و استقرار دارند، کاملاً مشهود است.
🔴 در انگلستان درصد کسانی که نتیجه آزمایش آنان بهعنوان خطر بالا برآورد میشود 2.7 درصد است و نتایج آزمایشگاهها ماهانه ثبت میشود؛ از طرف دیگر آزمایشگاههایی که بیش از این، اعلام ریسک بالا کنند از لیست انجام تستهای غربالگری خارج میشوند
🔴 اما این رقم در پژوهش اخیر در ایران 15 تا 16 درصد برآورد شده است و در مطالعه دانشگاه ایران 28 درصد بوده است!
🔴 در کشور ما در مرحله دوم غربالگری 2.7 درصد مادران باردار که ریسک بالا شناخته شوند، بدون مراجعه به آزمایشگاه، خود اقدام به اسقاط و قتل جنین خود میکنند که میزان این مورد در دیگر کشورها روزی نیم درصد است!
🔴 گاهی مادر فرزند خود را میخواسته اما بهدلیل این برچسب "منگل بودن" که فقط احتمال بوده است برای نجات از اضطراب، اقدام به سقط جنین خود میکند! بر این اساس از یکمیلیون ولادت سالم، 23 هزار سقط جنین سالم اتفاق میافتد.
🔴تحلیلهای اقتصادی نشان میدهد که هزینه کشف یک بچه سندروم داون با این روند و فرآیند در کشورمان، بیش از 120 برابر نگهداری سندروم داون و نگهداری آنها در آمریکا است! و از هیچ جهت مقرون به صرفه نیست و به پروسهای آسیبزا تبدیل شده است.
🔴 بسیاری از مادران باردار بهخاطر نگرانی قبل و بعد از آزمایشها، دچار مشکلات روانی، گریه و ترس شدید میشوند!
🔴 در پژوهشهای انجامشده یک حجم نمونه از شبکههای بهداشت و یکی از عموم جامعه مورد بررسی قرار گرفته است که "پازتیوریت" در شبکه بهداشت بسیار نامناسبتر بوده است؛
🔴 این در حالی است که میانگین سنی پایینتر و بالاتر بودن پازتیوریت در شبکه بهداشت بهدلیل بالا بودن سن مادران نسبت به عموم نبوده است!
🔴 علل میزان بالای مواردی که "های ریسک" به مادر اعلام میشود، متفاوت است؛ در شبکه بهداشت، بهورز یا حداکثر ماما آزمایش را تفسیر میکند و او بهدلیل اینکه برای عدم شناسایی سندروم داون احتمالاً تحت فشار قرار میگیرد، چند برابر استاندارد علمی و کشوری، ریسک بالا تشخیص میدهد و بدون ارجاع به آزمایش تکمیلی ریسک بالا اعلام میکند!
🔴 سلامت از حوزههای حاکمیتی است و بهدلیل مثبت و منفیهای کاذب تست، پتانسیل آسیب دیدن جامعه در آن وجود دارد.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
📆 دوشنبه
6 بهمن 1399
11 جمادی الثانی 1442
25 ژانویه 2021
❇️ امور اسلامی:
دیدار بزرگان سیاست خوب نیست.
برای زایمان خوب و نوزادش مبارک و عمر طولانی خواهد داشت. بیمار امروز شفا یابد. مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد. آغاز نگارش کتاب و مقاله و پایان نامه و... خرید کالا و لوازم خانه. آغاز تحصیل و تدریس. شکار صید ماهی و دام گذاری. تاسیس شرکت و امور مشارکتی. و ارسال کالاهای تجاری نیک است.
❇️ مباشرت :
مباشرت امشب (شب سه شنبه ) ، فرزند چنین شبی دستانی سخاوتمند و دلی مهربان وزبانی پاک از دروغ و تهمت دارد.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن :
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث اختلال در مغز می شود.
❇️ تعبیر خواب :
شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند
تعبیرش از آیه ی 12 سوره مبارکه " یوسف " است.
ارسله معنا غدا یرتع و یلعب ....
و از مفهوم ان استفاده می شود که چیز عزیزی از خواب بیننده دور افتد و عاقبتش بخیر باشد. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و اصلاح مو :
دوشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد.
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث اختلال در مغز می شود.
❇️ دوخت و دوز :
دوشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود.
❇️ وقت #استخاره در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
💠 ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه #یا لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد.
💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_حسن_علیه_السلام و #امام_حسین_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
📌 هشدار عضو کمیسیون امنیت ملی به روحانی
⁉️ چهتضمینی در عدم سوءاستفاده دشمن از واکسن فایزر وجود دارد؟
✉️ زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیسجمهور نسبت به استفاده از #واکسن فایزر در ایران هشدار داد و خواستار پاسخگویی درباره چرایی ورود و انتقال این واکسن به کشور شده است.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🔰 به گزارش خبرگزاری تسنیم، زهره الهیان نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامهای به روحانی تصریح کرد که انتشار خبر ورود و توزیع واکسن از شرکت فایزر آمریکایی نگرانیها و سؤالاتی جدی را در افکار عمومی ایران پدید آورده است.
✉️ متن نامه زهره الهیان بهشرح ذیل است:
📃 بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم
سلام علیکم؛
📃 در روزهای اخیر خبر ورود 150 هزار واکسن از شرکت فایزر که گفته میشود توسط برخی از خیّرین خریداری و به ایران اهدا شده است نگرانیها و سؤالات جدی را در خصوص این اقدام تأملبرانگیز ایجاد کرده است.
📃 این واکسن هنوز در مرحله آزمایش انسانی است بسیاری از عوارض و مسائل مربوط به ایمنی آن مشخص نشده است.
📃 ورود آن به کشور از طریقی غیر از وزارت بهداشت (اهدایی خیرین! و از طریق هلال احمر) آن هم بهاندازه تزریق برای 75 هزار نفر چه آوردهای برای کشور میتواند داشته باشد، درحالی که در شرایط فعلی نیاز کشور 120 میلیون دوز واکسن است؟
⁉️ آیا این کار جز این معنی به ذهن متبادر میکند که شرکت قصد دارد این دارو را بر روی مردم ایران آزمایش کند؟
📃 تعداد واکسنهای اهدایی 150 هزار عدد میباشد که با توجه به نیاز به 2 دوز واکسن برای هر فرد، تنها برای 75 هزار نفر واکسن تزریق خواهد شد.
📃 با توجه به جمعیت بیش از 85میلیونی کشور، تزریق این تعداد واحد چهتأثیری بر پیشگیری و کنترل کرونا در کشور خواهد داشت؟! و چهدلیلی برای ورود این واکسنها میتواند وجود داشته باشد؟
📃 در حالی که شرکت اهداکننده واکسن (فایزر) سابقه خوبی در تولید واکسن بهخصوص واکسن کووید19 ندارد و گزارشات متعددی مبنی بر واکنشهای آلرژیک و فوت و ناهنجاریهای خاص بعد از تزریق واکسن این شرکت گزارش شده است و در حال حاضر این شرکت تخلفهای کلانی را نیز در کارنامه خود دارد و بهعنوان یک شرکت که بهشدت دنبال مقاصد اقتصادی است شهرت دارد.
📃 بر اساس نظر کارشناسان و اطلاعات منتشرشده واکسن فایزر یک واکسن گرانقیمت است، همچنین شرایط نگهداری و حمل این واکسن شرایط ویژهای را میطلبد، بهدلایل ذکرشده این واکسن در سبد خرید وزارت بهداشت نیست، بنابراین چهدلیلی برای آزمایش این واکسن بر روی مردم ایران وجود دارد؟
📃 یکی از تهدیدات مطرحشده ناشی از تزریق واکسن توسط کارشناسان بحث نانوبوردها و استفاده از واکسن برای تزریق نانوبوردها به بدن در جوامع مختلف برای مقاصد سوء و غیرانسانی است.
⁉️ سؤال این است که؛ با توجه به سوءنیت غرب در تعامل با ایران در موارد مشابه (از جمله واردات خونهای آلوده) چه تضمینی برای عدم سوءاستفاده از این واکسنها برای این مقاصد و اهداف مشابه وجود دارد؟
📃 ایران کشوری است که سابقه درخشانی در ساخت واکسن دارد بهعلاوه اولین کشور تولیدکننده واکسن در منطقه بوده است، همچنین حداقل 7 شرکت در زمینه تولید واکسن در کشور فعال هستند که یکی از این شرکتها به مرحله تولید انسانی هم رسیده است.
📃 بسیاری از این شرکتها شرکتهای دانشبنیان هستند که با حمایتهای لازم میتوانند به نقطه عطف در سلامت و اقتصاد سلامت تبدیل شوند و نیز، آیا بهتر نیست بهجای القای نیاز به واکسن خارجی در اذهان عموم مردم به حمایت همهجانبه از این شرکتها بپردازیم ؟
📃 نکته آخر این که، اقدامات بومی و تأثیرگذار مانند طرح شهید سلیمانی با هدف پیشگیری و ردیابی بیماری در کل کشور با تکیه بر مشارکت مردم و بسیج مردمی با رویکرد پیشگیری تأثیر قابل توجهی بر کنترل بیماری داشته است، این در حالی است که شواهد نشان میدهد دولت در حمایت از این طرح کوتاهی کرده است.
📃 حال این سؤال مطرح میشود که؛ بهتر نیست بهجای ترویج تب خرید واکسن خارجی و هزینهکرد دهها میلیون یورو برای خرید واکسنهای خارجی به اقدامات پیشگیرانه و در دسترس تمرکز شود تا زمینه را برای تزریق واکسنهای ایمن و مطابق با اصول ایمنی و امنیت و سلامت فراهم سازد؟
✍ دکتر زهره الهیان پزشک متخصص و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
📌 چرا آمار خطا در آزمایشهای غربالگری بالاست؟
🔺 در ایران، آمار مثبت کاذب برای غربالگری زایمان، 16.5 درصد محاسبه شده و این بدین معناست که شما برای پیدا کردن هر یک نفری که مبتلا به سندرم داون است باید حدود 160 نفری را که احتمال زیاد نوزادشان سالم است را محتملا دچار نقص جنین تشخیص داده و او را به این سمت تشویق میکنید که 5 میلیون تومان برای آزمایشهای تکمیلی غربالگری هزینه کند تا مطمئن شود که نوزادش گرفتار سندرم داون نیست.
🔺 چرا آمار خطا در آزمایشهای غربالگری بالاست؟
گروه سلامت خبرگزاری فارس - این روزها که ماجرای طرح غربالگری در دوران بارداری به اَشکال مختلف در برخی رسانهها به جریان افتاده است و در این بین، اهداف و ادله علمی و پزشکی به علل منافع سیاسی و حزبی به حاشیه رانده شده است، گفتوگوی کوتاهی با دکتر معصومه آباد، متخصص بهداشت باروری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو اسبق شورای شهر تهران انجام دادیم تا ابعاد علمی و اشکالات طرح غربالگری جمعیت قدری تبیین بشود.
ادامه مطلب 👇👇👇
🔺 *علت آمار بالای خطای مثبت کاذب و منفی کاذب در آزمایشهای غربالگری چیست؟
آمار مثبت کاذب در فرآیند غربالگری، خطایی است که ممکن است در همهی آزمایشها و آزمایشگاهها رخ دهد اما خطای کاذب در فرآیند غربالگری واجد جایگاه خطیری است که آن را از سایر خطاهای آزمایشگاهی متمایز میسازد زیرا خطا در این فرآیند، موجب هدایت مادر باردار به سمت آزمایشهای تکمیلی میشود و تبعا ممکن است منجر به سقط جنینش شود لذا تبعات روانی سنگینی بر مادر و نیز هزینههای گزاف اقتصادی برای خانواده خواهد داشت.
🔺 متاسفانه آمار مثبت کاذب و منفی کاذب در کشور ما بسیار زیاد است. در ایران، آمار مثبت کاذب برای غربالگری زایمان، حدود 16.5 درصد محاسبه شده است و این بدین معناست که شما برای پیدا کردن هر یک نفری که مبتلا به سندرم داون است باید حدود 160نفری را که احتمال زیاد نوزادشان سالم است را محتملا دچار نقص جنین تشخیص داده و او را به این سمت تشویق میکنید که 5میلیون تومان برای آزمایشهای تکمیلی غربالگری هزینه کند تا مطمئن بشود که نوزداش گرفتار سندرم داون نیست. لذا این آمار از این جهت مهم است که از این مسیر، هزینه هنگفتی از جیب خانوارها به جیب ذی نفعان ریخته میشود.
🔺 از سوی دیگر، آمار منفی کاذب غربالگری ما هم بسیار بالاست. در شرایطی که سالانه بین 1000 تا 1500جنین داون از بین تمامی بارداریها، نتیجهشان مثبت میشود یعنی اگر ما هیچگونه غربالگری انجام ندهیم، انتظار داریم که بین 1000تا 1500 جنین داون، متولد بشوند اما تقریبا تمامی زنان باردار را درگیر فرآیند غربالگری کردیم تا 1500 نفرِ مذکور را بیابیم در حالیکه بنابر آمار رسمیِ سالهای گذشته، سالی 300نوزاد داون علی رغم غربالگریهای انجام شده، متولد شده است، از چنین وضعی در ادبیات علمی به آمار منفی کاذب تعبیر میشود.
🔺 یکی از علل اینکه آمار خطای مثبت کاذب آزمایشهای غربالگری در کشورمان بالاست، خطاهای سونوگرافی و آزمایشگاهی است نظیر اینکه مثلا کیت آزمایشگاهی تاریخ گذشته بوده، تاریخ دستگاه آزمایشیِ مورد استفاده منقضی شده است و... اما علت اصلی و مهم دیگرِ بالا بودن آمار خطای مثبت را باید در آستانه اعلان پرخطر بودن جستجو کرد، بدین معنا که وزارت بهداشتِ هر کشوری، عددی را به عنوان مرز اعلان ریسک به مادران باردار تعیین میکند، برای مثال در کشور ما عدد 1 بر روی 250 به عنوان مرز اعلان ریسک به مادران باردار تعیین شده است لذا اگر نتیجه آزمایش مادر باردار عددی کمتر از عدد مذکور باشد، کم خطر محسوب شده و نیازمند هیچگونه تست تکمیلی نیست.
🔺 اما متاسفانه آنچه در حال حاضر در حال رقم خوردن است این واقعیت است که برای مثال آزمایشگاه نیلو به عنوان بزرگترین آزمایشگاه غربالگری در کشور ما رسما در وب سایتش اعلان کرده است که تا عدد 1 بر روی 250، مادر باردار باید به سوی آمونیوسنتز سوق داده بشود اما تا مثلا 1 بر روی 1100 را ما توصیه میکنیم که آزمایش NIPT بدهد.
🔺 نکته جالب اینجاست که عدد رسمی مرز اعلان ریسک در کشور ما نه توسط آزمایشگاههای مرتبط و نه توسط برخی از متخصصین مراعات نمیشود و مادرانی که کم ریسک هستند را به سوی آزمایشهای تکمیلیِ بیوجه سوق میدهند لذا علت اصلیِ بالا بودن آزمایش مثبت کاذب همین نکته است که ذکر شد و متاسفانه هیچگونه نظارتی نیز بر این فرآیند صورت نمیگیرد، این درحالی است که مثلا کشور انگلیس حداکثر سقف مجوزدار آمارهای مثبت کاذبش 1.8دهم تا 2.5درصد است و هر سه روز کاری یک مرتبه همهی آزمایشگاههای مربوطه در کشور انگلیس باید در سامانه بر خط اعلان گزارش بدهند.
🔺 *براساس آمارهای رسمی موجود، در کشور ما 94درصد زنان باردار به سوی غربالگری تشویق و سوق داده میشوند، دقیقا 3 برابر آنچه در کشورهای توسعه یافته در حال رقم خوردن است، علت چنین وضعی چیست؟
ادامه مطلب👇👇👇
🔺 دستور العمل غربالگری که برای تشخیص بیماریهای سندروم داون، تریزومی18، تریزومی13 و... انجام میپذیرد برای این نکته است که ما شاهد بارداری ایمنی باشیم و نوزاد سالمی متولد شده تا جامعهی سالمی داشته باشیم اما با توجه به اینکه شیوع بیماریهایی نظیر سندروم داون عموما در بارداریهایی که مادر بالای 35سال داشته باشد و نیز سابقه بروز این بیماری در خانوادهاش مطرح باشد، اتفاق میافتاد،
🔺 شانس بروز این بیماری در آنها بیشتر است لذا در کشورهای اروپایی چون سن باروری عموما بالاست، بیماری سندروم داون بیشتر مشاهده میشود لذا شما مشاهده میکنید که آمار غربالگری در کشوری نظیر هلند زیر 30درصد، در سوئد زیر 34درصد و در کانادا زیر 33درصد است و اصلا بدین صورت نیست که همهی مادران باردار در تمام سنین و با شرایط مختلف، تشویث به غربالگری بشوند اما در کشور ما که عموما میانگین بیشتر باروریها در سنین 25 و 26 سال است عموم مادران باردار یعنی 94 درصد بارداریها به سمت آزمایشهای غربالگری سوق داده میشوند، بدون هیچ پشتوانه منطقی و علمی.
🔺 با این شرایط آیا غربالگری 94درصدی در کشور ما نشانگر نحوی اجبار نیست؟
باید توجه داشت که مستند به بازنگری مجددی که وزارت بهداشت در سال 99 بر دستورالعمل غربالگری انجام داد، فرآیندِ اجباری بودنِ آن از میان رفت اما در کل، غربالگری 94 درصدیِ زنان باردار جامعه که کماکان در حال انجام است نشان دهنده نحوی اجبار است و به این علت که قوانینی برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری سندروم داون تدوین شده است و موجب شده پزشکی که بیماری سندروم داون را تشخیص ندهد با مجازاتهای حقوقی مواجه بشود لذا اکثر پزشکان مصرند که عموم مادران باردار را به سوی انجام غربالگری سوق دهند.
🔺 شما به عنوان فردی متخصص در زمینه بهداشت باروری، آیا پیشنهادی برای حل این وضعیت دارید؟
پیشنهاد بنده این است که ما به جای اینکه عموم جامعهی مادران باردار(94درصد) را به سوی فرآیند غربالگری سوق بدهیم، بیایم گروههای پرخطر را از گروههای کم خطر متمایز کرده و گروههای پرخطر را به سوی فرآیند غربالگری سوق بدهیم زیرا که اصلیترین و تنهاترین عامل شیوع دهنده سندرم داون، سن بالای باروری و سابقه این بیماری در خانواده است و تبعا مابقی مردم را درخصوص انجام این آزمایشهای گران قیمت بالاختیار قرار بدهیم.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#غربالگری #سقط_جنین #سندروم_داون #بارداری
📌 فراخوان انتخاب نام جایگزین ماکارونی و پاستا
🔸 دوستان ما موفق شدند رشته ای كه برای ماكارونی و خانواده ماكارونی طبیعی و خوب است را توليد كنند، لذا نام برای آنها پيشنهاد بدهيد.
✍🏻 پیشنهادات خود را در قالب نظر در سایت یا اینستاگرام برای ما ارسال کنید.
1⃣ سایت:
🌐 https://b2n.ir/pasta
2⃣ اینستا:
📷 https://www.instagram.com/p/CKe0r4thvRG/?igshid=1gj91xujfnfsh
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#پاستا #ماکارونی
📆 سه شنبه
7 بهمن 1399
12 جمادی الثانی 1442
26 ژانویه 2021
❇️ مناسبت های اسلامی:
حرکت پیامبر صلی الله علیه و اله به سوی خیبر.
❇️ امور اسلامی:
زایمان خوب و نوزادش عفیف و متدین خواهد شد. بیمار امروز نیز زود خوب شود. مسافرت خوب است. بذر افشانی و کاشت. درختکاری. حمام رفتن. کشاورزی و امور زراعی. کندن چاه و کانال. و مسهل خوردن نیک است.
واسطه شدن بین افراد خوب نیست. امور ازدواجی خوب نیست. آغاز بنایی خوب نیست.
❇️ مباشرت :
مباشرت امشب (شب چهارشنبه ) ، مباشرت و زفاف عروس کراهت دارد.
❇️ حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن:
#خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث ضعف مغز می شود.
❇️ تعبیر خواب :
تعبیر خوابی که شب چهار شنبه دیده شود طبق ایه ی 13 سوره مبارکه " رعد " است .
یسبح الرعد بحمده و الملائکه من خیفته ...
و از معنای آن استفاده می شود که چیزی باعث ملال خاطر خواب بیننده گردد پیش آید و صدقه بدهد. و شما مطلب خود رادراین مضامین قیاس کنید.
❇️ ناخن گرفتن و اصلاح مو :
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید برهلاکت خود بترسد.
طبق روایات، #اصلاح_مو (سروصورت)دراین روز از ماه قمری ، باعث هیبت و شکوه است.
❇️ دوخت و دوز :
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید.
( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)
❇️ وقت #استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
💠 ذکر روز سه شنبه : یا ارحم الراحمین ۱۰۰ مرتبه. ذکر بعد از نماز صبح ۹۰۳ مرتبه #یاقابض که موجب رسیدن به آرزوها میگردد.
💠 ️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
✍ منبع مطالب: تقویم همسران نوشته حبیب الله تقیان
@ taghvimehamsaran
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
📌 باید و نبایدهای غربالگری ژنتیکی از زبان یک متخصص زایمان
⭕️یک متخصص جراحی زنان و زایمان به بیان توضیحاتی در خصوص غربالگری ژنتیکی جنین در دوران بارداری پرداخت. عاطفه سمائی نوروزی در گفتوگو با میزان در خصوص غربالگری ژنتیکی جنین در دوران بارداری گفت: متاسفانه روند غربالگری در کشور مشابه آنچه در سایر کشورها که مبتنی بر قواعد علمی است، نیست و روند بی قاعده کنونی منجر به سردرگمی پزشکان در تفسیر نتایج و البته خانوادهها میشود.
ادامه مطلب👇👇👇
⭕️ وی ادامه داد: از سوی دیگر هدف از انجام غربالگری تشخیص ناهنجاریهای جنین پیش از تولد در راستای اتخاذ روند درمانی و تعیین روش ارجح زایمانی است و اگر تحمیل هزینههایی از این دست به چنین هدفی منتج نشود یقینا اقدامی عبث است و از این رو شایسته است روند غربالگری منبعث از پروتکلهای علمی و در راستای تشخیص بهتر باشد.
⭕️ این متخصص جراحی زنان و زایمان اظهار کرد: طرح مجلس در راستای کمک به خانوادهها برای تقلیل هزینهها و پرهیز از عوارض ناخواستهای است که ممکن است به دنبال نتایج اغراق آمیز غربالگریها منجر به سقط جنین شود.
⭕️ وی افزود: از سوی دیگر با حذف اجبار به پزشکان کمک میکند تا در هر بیمار به صورت فردی و شرایط خاص سنی و وراثتی بهترین تصمیم را اتخاذ کند و این قانون به رغم جوسازی ایجاد شده در راستای مصونیت قضایی پزشکان و پرهیز از اعمال قصور غیرعادلانه و علمی است.
⭕️ این متخصص جراحی زنان و زایمان توضیح داد: همانطور که میدانید اساس تستهای غربالگری آنالیتهای خون مادر هست که براساس قانون احتمالات فقط ریسک تولد نوزاد مبتلا به سه تریزومی کروموزومی ۱۳، ۱۸ و ۲۱ را تعیین میکند و در تشخیص سایر اختلالات ناتوان است و در قانون جدید تلاش شده تا تمرکز بر بررسیهای پاراکلینیک قطعی همچون سونوگرافی NT و آنومالی اسکن (target sonography) و تعهدات بیمهای فراگیرتر از آنچه امروزه وجود دارد باشد تا هم دامنه تشخیص واقعی نه براساس احتمال افزایش یابد و هم خانوادهها برای انجام آزمایشات بی نتیجه متضرر نشوند.
⭕️ وی متذکر شد: این اقدام حرکتی جدید و ابداعی توسط دغدغهمندان ملی نیست بلکه در کل جهان چنبن روشی به عنوان فرآیندی صحیح و معقول در حال اجرا است.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#غربالگری #سقط_جنین #سندروم_داون #بارداری
📌 انجام ناصحیح مراحل "تست غربالگری" چطور میتواند منجر به سقط جنینهای سالم شود؟!
💢 بهدلیل اینکه غربالگری به همه مادران باردار توصیه میشود، بسیاری از آنان در غربالگری سندروم داون با مشکلاتی مواجه و دچار نگرانی میشوند و وقتی در گروه پرخطر از لحاظ ابتلای جنین به این سندروم قرار میگیرند ممکن است بهسوی سقط جنین سوق داده شوند.
💢 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ درج یک توییت از سوی دکتر خزعلی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده در شورایعالی انقلاب فرهنگی اخیراً جنجال زیادی بهپا کرد.
💢 وی در این توییت نوشته بود: «عرض تبریک به مادران و پرسنل خدوم وزارت بهداشت. بالاخره با تلاش برخی نمایندگان انقلابی مجلس، اجبار به غربالگری توسط مادر و پزشکان با تجویزهای غیراستاندارد و غیرمتقن علمی (که باعث قتل جنین میشود) برداشته شد، حالا دیگر هیچ پزشک و مادری مجبور به غربالگری و کشتن جنین نیست.»
💢 این توییت با واکنشهای بسیاری از فعالان رسانهای روبهرو شد و پاسخ مقامات مسئول وزارت بهداشت را بههمراه داشت.
ادامه مطلب👇👇👇