eitaa logo
کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
31.4هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
2هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌غذاهاي محلي استان آذربايجان غربي نام غذا: 🔰 مواد لازم: ✔️ گندم پوست كنده: دو پيمانه ✔️ نخود پخته: نصف پيمانه ✔️ كشك محلي: نصف پيمانه ✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري ✔️ شيره انگور: به مقدار لازم ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥘 گندم را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم. 🥘 سپس نخود و كشك را اضافه نموده و مي گذاريم تا كاملاً بپزد. 🥘 در انتها روغن را افزوده و پس از اينكه خوب جا افتاد، در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با شيره انگور مصرف مي شود. 🔰 نكته: ☑️ افراد مبتلا به ديابت، به جاي شيره انگور از شيره توت استفاده كنند. 🔰 نظر متخصصين تغذيه: 🟡 اين غذا فيبر بالايي دارد و در پيشگيري از يبوست و سرطان روده بزرگ سودمند است. 🟡 به دليل دارا بودن غلات و حبوبات، اسيد آمينه هاي ضروري بدن را بدون نياز به منابع پروتئين حيواني فراهم مي كند. 🟡 كشك سرشار از كلسيم بوده و براي رشد و استحكام استخوان ها و دندان ها، پيشگيري از پوكي استخوان و تعديل فشار خون مناسب است. ✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده ➡️ t.me/ravazadeh 📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 splus.ir/ravazadeh
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اذعان و اعتراف صریح "دکتر بابک عشرتی" به آزمایشی بودن واکسنهای کرونای موجود در بازار فعلی کشور و جهان و نامعلوم بودن عوارض احتمالی! •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده ➡️ t.me/ravazadeh 📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 splus.ir/ravazadeh
📌اخطار جدی نمایندگان مجلس به 🔰 زهرا شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در توییتی نسبت به انتصابات و تصمیمات غیرکارشناسی وزیر بهداشت، هشدار داد. 🔰 این نماینده مجلس در توییتی نوشت: 🟠 "پیام امروز مجلس برای وزیر محترم بهداشت ۲ نکته مهم داشت. ✔️ ۱. مجلس قدردان زحمات صورت گرفته برای کروناست ✔️ ۲.برنامه های وزارت بهداشت محدود به کرونا نیست و نمایندگان ملت تحت هیچ شرایطی اجازه تصمیمات غیر کارشناسانه، محفلی و انتصابات دارای تعارض منافع را نخواهند داد. بهتر است وزیر محترم این اخطار را جدی بگیرند." 🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران ⬅️ سایت: 🌐 hamiyanekeshavarzi.ir ⬅️ سروش: 🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi ⬅️ اینستاگرام: 📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi ⬅️ تلگرام: ☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi ⬅️ ایتا : ✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
بنام خدا ذکر روز شنبه بی نیازی ۱۰۰ مرتبه یارب العالمین (ای پروردگار جهانیان) ---------------------------------------- امیرالمومنین علی ع فرمودند: اَلشَّقِىُّ مَنِ اغْتَرَّ بِحالِهِ وَانْخَدَعَ لِغُرُورِ آمالِهِ شرح غررالحكم ، ج ۲, ص ۵۱ بـدبـخـت كـسـى اسـت كـه بـه حـال خـود مـغـرور شـود و بـا آمال دور (آرزوی محال) فريب خورد. •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com
📌"معجزه طب سنتی" در جلوگیری از قطع انگشتان دست دختر ۱۲ ساله تهرانی! 🔹 خانم "تسنیم سخایی" دختر 12 ساله تهرانی است که یک روز به همراه پدر به کارگاه صنعتی پدرش رفته بود، یک بی‌احتیاطی و بازیگوشی باعث شد که 3 انگشت دست راست این دختر داخل دستگاه خرد‌کن صنعتی کارگاه برود و این انگشتان به‌صورت کامل متلاشی شوند. 🔹والدین این کودک سریعاً دخترشان را به بیمارستان فاطمه زهرا سلام‌الله (بیمارستان تخصصی پیوند تهران) رساندند و عمل پیوند بر روی 3 انگشت آسیب‌دیده انجام شد اما به گفته پزشک جراح، این عمل موفقیت‌آمیز نبود و در نهایت با تجویز پزشک جراح، رای به قطع انگشتان این دختر صادر شد! 🔹اما والدین تسنیم سخایی ناامید نشدند و با مشورتی که از یکی از دوستان خود گرفتند، به یکی از مراکز طب سنتی غرب تهران معرفی شدند و فرایند درمانی انگشتان کاملاً متلاشی شده‌ای که حالا سیاه هم شده‌اند را به روش‌های درمانی طب سنتی و خاصاً از طریق انجام "زالودرمانی" پیگیر شدند. 🔹برای نتیجه‌ای که بعد از حدود 3 هفته حاصل شد، واژه‌ای جز "معجزه" نمی‌توان به کار برد! انگشتانی که با تجویز قطعی پزشک جراح، قرار بود قطع شوند، حالا کاملاً به حالت اولیه بازگشته‌اند و حتی ناخن‌های این انگشتان نیز به صورت کامل رشد کرده‌ و حتی حالت و فرم طبیعی خود را باز‌یافته‌اند! 🔹حالا دیگر تسنیم سخایی مجبور نیست یک عمر هر روز، دستی با انگشتان قطع شده را جلوی چشمان خود ببیند! روایت کوتاه و جذاب این دختر 12 ساله را حتما ببینیم. •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده ➡️ t.me/ravazadeh 📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 splus.ir/ravazadeh
📌 🟡 در فرهنگ و ادب فارسی 🟡 آروغ نیز گاهی یکی از نشانه های بیماری ها به ویژه بیماری های مربوط به معده است و معمولاً در نتیجه سوءالمزاج پدی می آید. 🟡 در ذخیره خوارزمشاهی آمده است: 🟡 « آروغ بادی است که قوت معده آن را تحلیل کند و بر بالا فرستد و این باد یا از خلط خیزد یا از ضعیفی معده یا از سوء المزاج ساده باشد یا از سوءالمزاج با ماده. 🟡 هرگاه که آروغ بسیار گردد طعام را با خویشتن برآرد و ناگواریده بماند و هرگاه که آروغ هیچ برنیاید و اندر معده بماند بیم باشد که استسقای طبلی تولد کند.1» ✴️ گر خوری کم گرسنه مانی چو زاغ ور خوری پر گیرد آروغت دماغ2 ✴️ همیشه لب مرد بسیار خوار در آروغ بد باشد از ناگوار3 ✍ برگرفته از کتاب اصطلاحات پزشکی در ادب فارسی از دکتر اکرم گلشنی 1-ذخیره/438 2-مثنوی/5/88 3- نظامی/اقبالنامه/1258 •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده ➡️ t.me/ravazadeh 📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 splus.ir/ravazadeh
📌کاربرد اصلی ⁉️ آیا می دانید کاربرد اصلی کفگیر، گرفتن کف از روی غذای در حال پخت است؟ 🔰 با کاربرد اصلی کفگیر آشنا شوید آیا می دانید کاربرد اصلی کفگیر، گرفتن کف از روی غذای در حال پخت است 🔶 "هنگام طبخ غذا کفِ برآمده از مواد غذایی را بگیرید" 🔶 کفگیر قاشق بزرگ مشبک با چندین سوراخ کوچک است که بدان کف چیزی را گیرند، یکی از آلات مطبخ با سوراخ های کوچک است. ↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔶 در گذشته مرسوم بود که کفگیر آهنین به نام حسوم را در دیگ مسی قرار می دادند و آش یا خورش را با آن به هم می زدند. 🔶 در کتاب های آشپزی کهن به نکته بسیار مهمی که همواره اشاره می گردد، گرفتن کف غذا هنگام جوش آمدن غذا و در حین طبخ است. 🔶 کسانی که آشپزی می کردند همواره هنگام سرکشی و رسیدگی به غذا ابتدا کف روی آن را می زدوده اند و یا هنگام اضافه کردن هر مواد غذایی ملزم به گرفتن کف غذا که در اثر افزودن مواد گوناگون به غذا ایجاد می شد، بوده اند. 🔶 که خود بیانگر آن است که این نکته کوچک خود یک راز مهم در آشپزی و طبخ غذا بوده است. 🔶 در کتاب سفره اطعمه که مربوط به آشپزی در دوران قاجار است هم هنگام آموزش و طریقه طبخ هر غذا به گرفتن کف غذا اشاره می نماید. در ذیل مثالی ذکر می گردد: 📖 "و آن چنان باشد که گوشت را خوب شسته و آب را جوش آورده و گوشت و نخود را درآن ریخته یک دانه پیاز کوچک هم در آن انداخته، بپزند، اما گوشت را که انداختند هر چه کف کند باید از رویش بگیرند، اگر آب جوش نباشد گوشت اندازند خونابه پس دهد و آبگوشت سیاه شود...." ✍ «سفره اطعمه و اشربه، ص 42، نسخه خطی» ✴️ تذکر: ✔️ کف حاصل از پخت گوشت باید کاملا از اول پخت گرفته شود تا وقتی که دیگر تولید کف نکند. ✔️ بهتر است قبل از اضافه کردن گوشت؛ آنرا داخل ظرفی حاوی آب ریخته و بعد از جوش آمدن آب؛ کل آب را دور ریخته و گوشت را داخل قابلمه اصلی بریزید. بر خلاف تصور عموم خاصیت گوشت با ریختن آب جوش آمده اولیه آن کم نخواهد شد. ✍ تدوین: هیات تحریریه احیای سلامت •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 sapp.ir/ravazadeh ➡️ t.me/ravazadeh