هدایت شده از مهارتهای طب سنتی
📣 یه خبر ویژه
برگزاری دوره های آموزشی فنی و حرفهای
انواع دوره های آموزشی مرتبط با گیاهان دارویی و ماساژها
برگزاری دوره های آموزشی با #مدرک مجزا از آموزشگاه #احیای_سلامت و مدرک بین المللی سازمان #فنی_و_حرفهای کشور
و #تخفیف های عالی نسبت به نرخ مصوب فنی و حرفه ای و امکان پرداخت #اقساطی برای کلیه ثبت نام کنندگان
همراه با هدایای ویژه
✅ برگزار کننده: آموزشگاه فنی و حرفه ای احیای سلامت
✅ فهرست دوره های آموزشی:
کاربر ماساژ
ماساژ ایرانی
ماساژ آروماتراپی
ماساژ تای
ماساژ رفلکسولوژی
ماساژ سنگ
ماساژ سوئدی
ماساژ شیاتسو (فشاری)
مراقب امور بهداشت و سلامت خانواده
مشاور مهارت های سبک زندگی سالم
منشی امور پزشکی
اسانس گیری از گیاهان دارویی
فرمولاتور تولید داروهای گیاهی
فروشنده عرقیات گیاهی
فروشنده گیاهان دارویی
کاربر گیاهان دارویی
مدیریت فروش گیاهان دارویی
✅#تخفیف_ویژه برای:
✔️اعضای مجموعه احیای سلامت
✔️اعضای جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
✔️دانشجویان صدای حکیم
🎁 ۲ #هدیه_ویژه برای ثبت نام کنندگان:
✅ دو روز آموزش و
✅ یک جلسه مشاوره
#رایگان #حضوری با #حکیم_دکتر_روازاده
🔹توجه:
🔸برای آزمون تئوری برخی از دوره ها بانک نمونه سوالات در اختیار ثبت نام کنندگان قرار داده خواهد شد.
🔸عزیزانی که ساکن شهر تهران نیستند برای آزمونهای تئوری و عملی حتماً باید به صورت حضوری به تهران مراجعه نمایند.
🔸 به دستور حکیم دکتر روازاده مبلغ پیشنهادی با اعمال تخفیفات ویژه توسط سازمان فنی و حرفه ای در نظر گرفته شده است.
ان شا الله مفید فایده خواهد بود
✅ برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آیدی مسئول ثبت نام پیام دهید: 👇👇
@AmoozesheTebeEslami
۰۹۹۰۳۷۰۷۴۰۲
🔵 خبر ویژه:
کلیه علاقمندان به طب اسلامی ایرانی می توانند برای حضور در یک جلسه آموزش رایگان تئوری و عملی این طب شریف با شخص حکیم دکتر روازاده با واحد آموزش احیای سلامت به شماره زیر تماس بگیرند:
۰۲۱۶۶۹۲۵۵۰۸
توییت حکیم دکتر روازاده: امثال #آقای_ظریف که گفته آرزوها باید در حد امکانات باشد توجه بفرمایند که اولین درخواست حضرت موسای کلیم(ع) پس از دریافت حکم رسالت و نبوت از خدای متعال، درخواست افزایش ظرفیتهای وجودی خود برای انجام درست وکامل رسالت است. رب اشرح لی صدری و یسّرلی أمری... یعنی مرا به قواره رسالتت درآور نه اینکه رسالتت را درقواره و اندازه من ابلاغ کن.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #سبک_زندگی #توییت
شیردادن مرکّب یا مختلط
🔸مقصود از آن این است که با وجود شیر مادر، شیر حیوان و غذایی اندک هم بدهند و این در صورتی قابل اجراست که شیر مادر کم شده باشد که آن وقت مسلماً شیر حیوان برای او بهتر از غذاست. در ابتدا شیر حیوان را زیاد نمی توان داد. باید اوّل مرتبه کم و به تدریج بدهند و شیر را دوشیده و با شیشه بدهند یا پستان حیوان را به دهان او گذارند تا بمکد. در چند روز اول که می خواهند او را به این طریق عادت دهند بهتر این است که به نسبت مساوی شیر گاو را با آب مخلوط کرده به تدریج آب آن را کم کرده بعد از یک ماه شیر خالص بدهند.
🔸بهترین شیر، شیر گاو قهوه ای و بعد گاو زرد و سپس شیر گاو میش است و پس از آنها البته شیر خشک سنتی ایران هم بهترین است؛ شیر خشک سنتی ایران گرد ماءالجبن گوسفندی بوده است که به جای شیر خشک های امروزی رایج در بازار کاربرد داشته است.
✅بهترین شیر برای کودکی که از شیر مادر محروم است شیر بز است. برای نوزاد پسرشیربزی که بزغاله اش نر باشد و برای نوزاد دختر شیر بزی که بزغاله اش ماده است ارجحیت دارد. در این بین اندکی از غذاهایی که مناسب حال اوست و بعد از این مذکور می داریم به آن اضافه کنند ولی همیشه مواظب باشند که شیر پستان مادر زیاد شود. اگر کم میشود مأیوس نشوند و همه روزه به عادت سابق پستان را به دهان او بگذارند بلکه شیر بیاید و نیازمند به این روش ها نشوند چرا که سبب آمدنِ شیر به پستان، هیجانی است که از مکیدن طفل و گذاشتن دست ها به روی پستان و بدن مادر حاصل میشود، امّا جای افسوس است که وقتی مادرها این طریقه را معمول داشتند دیگر متوجه این حالت نشده از او مأیوس میشوند و می گذارند تا شیر به کلّی خشک شود. باید طبیب ملتفت باشد و همه روزه آن ها را مجبور به دادن شیر نماید که بعید نیست در این بین شیر زیاد شود.در صورتی که شیر مادر کم باشد باید مادر تشویق شود که در هر بار شیردهی ابتدا شیرخوار را از پستان تغذیه نمایند زیرا مکیدن شیرخوار مهم ترین عامل تحریک ترشح شیر می باشد و بعد از تغذیه از پستان چنانچه شیر کافی نباشد از شیر کمکی استفاده نمایند.
منبع: ذریه طیبه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#مسواک #دندان #شیر_مرکب
📌روشهای #افزایش_شیر_مادر در #دوران_شیردهی
🔰 بر اساس کتاب میزان الطب 3 علت عمده برای کم بودن شیر مادر وجود دارد:
🔶 کم خونی مادر که علاج آن استفاده از مواد غذایی مناسب برای رفع کم خونی است.
🔶 پر خونی مادر که علاج آن فصد وحجامت می باشد.
🔶 فساد شیر مادر که ناشی از سوء مزاج مادر است و باید اصلاح مزاج مادر توسط طبیب صورت پذیرد.
🟠 قبل از ورود به بحث اصلی، باید به این نکته توجه داشت که غذاهایی که در هر زن شیرده باعث افزایش شیر می شوند؛ ممکن است با زنان دیگر کمی متفاوت باشد؛
🟠 به نحوی که دوا یا غذایی که در یک نفر باعث افزایش فراوان شیر میشود؛ ممکن است در دیگری اثر چندانی نداشته باشد. آنچه در پی می آید، دستوراتی است نسبتاً عمومی که در اکثر موارد، مفید واقع میشود:
✔️ آرامش روحی از مهمترین عوامل تأثیرگزار در کیفیت و کمیت شیر مادران است.
🔶 استرس، علاوه بر کم کردن میزان شیر، کیفیت آن را نیز دچار تغییراتی خواهد کرد که میتواند باعث کاهش تمایل نوزاد به مکیدن پستان شود که این مسئله، خود دور باطلی را به وجود می آورد که به کاهش بیشتر شیر منجر خواهد شد.
🔶 این نکته ساده، متأسفانه در بسیاری از مواقع از سوی ما طبیبان، مغفول واقع میشود و تنها به تجویز دوا های شیرافزا به این مادران اکتفا می کنیم؛
🔶 و این در حالی است که حتّی در فرهنگ عامّه میتوان نشانه هایی دالّ بر اعتقاد مردم به این نکته بدیهی را جستجو کرد؛ که نمونه بارز آن، این طعنه عامیانه است که:
🔶 «حرص نخور؛ شیرت خشک میشود». بنابراین ابتدا آرامش روحی مادر را تأمین کنید.
✔️ یبوست، به طور مستقیم، شاید کمتر روی میزان شیر تأثیر بگذارد امّا قطعا کیفیت آن را کاهش خواهد داد.
🔶 چرا کةبوست باعث می شود به خاطر حرکت کند ثقل غذا (مدفوع) در روده های کوچک و بزرگ بخش مائی و لطیف مدفوع نیز که دفعی است جذب شود و خون فاسد شده و بنابراین شیر مادر نیز دچار فسادی در ماهیت شده و کودک وی را آزار خواهد داد پس مادران شیرده بایستی مراقب یبوست باشند.
✔️ تعادل هورمونی مادر را تأمین کنید.
🔶 بسیاری از ناتوانی های مادران در تأمین شیر کافی برای فرزندانشان، به عدم تعادل و به ویژه کمبود هورمونهای زنانه در ایشان مربوط میشود.
🔶 این مشکلات در بین زنان امروزی بسیار شایع است بنابراین و با اعمال روشهای مناسب، مشکلات هورمونی پس از زایمان را حلّ کنید.
✔️ به تغذیه مادران در دوران شیردهی توجّه کافی داشته باشید. مادر باید مصرف غذاهای باکیفیت را مدّنظر قرار دهد تا افت بدنی ناشی از دوران بارداری را سپری کند؛ به ویژه هرگونه نشانه ای مبنی بر کم خونی باید به طور جدّی پیگیری شود.
🔶 متأسفانه بسیاری از مادران جوان، به جای آن که به فکر سلامت خود و نوزاد دلبندشان باشند؛ به دنبال به دست آوردن تناسب اندام از دست رفته! هستند
🔶 و در دوران شیردهی اقدام به گرفتن رژیم می کنند که کاری است بسیار ناپسند و غیرعلمی که میتواند علاوه بر محرومیت نوزاد از شیر باکیفیت و کافی، عوارض ناگواری ازجمله ریزش موی شدید مادر را به دنبال داشته باشد و این در حالی است که خود شیردهی، یکی از مهمترین عوامل بازگشت وزن مادر به حالت سابق است.
✔️ مکیدن سینه از سوی کودک، مهمترین عامل تحریکی ترشّح شیر است بنابراین از کارهایی که تمایل او به پستان مادر را کم می کنند؛ خودداری کنید.
🔶 در واقع، شیر دادن نوعی جریان عرضه و تقاضاست. شیر در صورتی تولید میشود که کودک شیر بخورد و میزان شیری که کودک میخورد به بدن مادر میفهماند که باید چه مقدار شیر تولید کند.
🔶 اگر کودک کمتر شیر بخورد، بدن مادر هم شیر کمتری تولید خواهد کرد.در این رابطه به نکات ذیل توجّه کنید.
🟠 اگــر چــه ورزش مــنـظـم و در حـد مـتعادل در زنـانی که قبل از بارداری از نظر جسمانی متناسب بوده اند مانعی برای شیردهی نیست اما پس از فعالیت بدنی شدید مادر شیرده، به علت ورود اسید لاکتیک به شیر، ممکن است طعم تلخی در شیر ایجاد شود و شیرخوار از خوردن شیر امتناع کند.
🟠 ضمن توصیه به خودداری از هرگونه فعّالیت سنگین (به ویژه در روزهای نخست پس از زایمان)، در این مواقع لازم است مادر قبل از شیردادن، سینه خود را بشوید و اگر هنوز کودک مایل به شیر خوردن نیست مقدار کمی از شیر خود را قبل از تغذیه شیرخوار بدوشد و دور بریزد.
🟠 مصرف نوشابه های کافیین دار اعم از چای، قهوه، کوکاکولا و … ممکن است سبب تحریک پذیری، بی اشتهایی و کم خوابی شیرخوار شود.
🟠 مصرف برخی غذاها مانند سیـر، انواع کلـم، پـیاز، مارچوبه، تربچه و یا غذاهـای پرادویه و پـر چاشنی ممکن است روی طعم شیر اثر بگذارد و تغییر ناگهانی طعم شیر سبب تمایل نداشتن شیرخوار به شیرخوردن شود.
🟠 با توجه به تأثیر برخی مواد غذایی بر طعم شیر، در صورتی که شیر خوار از شیر خوردن امتناع میکند بهتر است مادران از مصرف این مواد خودداری کردةا مصرف آن را محدود
کنند.
🟠 هر شیشه شیر خشک، آب، آب میوه و هرگونه خوراکی جز شیر که به کودک می دهید؛ به همان اندازه از شدّت و مدّت مکیدن سینه از سوی شیرخوار کم میشود و این باعث میشود که بدن مادر شیر کمتری تولید کند. بنابراین سعی کنید از 4-6 ماهگی، غذایی غیر از شیر به فرزند خود نخورانید.
🟠 تغذیه با شیشه: برای کودک، مکیدن شیر از شیشه راحت تر از مکیدن شیر از سینه مادر است؛ بنابراین، تغذیه کودک با شیشه باعث میشود که کودک سینه را به خوبی نگیرد و ترجیح دهد که برای راحتی بیشتر با شیشه تغذیه کند.
🟠 پستانک: مکیدن پستانک باعث میشود که کودک با نحوه شیر خوردن از سینه مادر مشکل پیدا کند و همچنین باعث میشود مقدار زمانی که کودک با سینه مادر ارتباط برقرار میکند کمتر شود؛
🟠 در نتیجه، میزان شیر مادر کاهش می یابد البته خوردن پستانک باعث ایجاد اختلالات در شکل گیری دندان ها و فک بالا میگردد و کار خوبی نیست.
✔️ کودک خواب آلوده: در چند هفته اول، برخی کودکان غالبا میخوابند و خیلی کم تقاضای شیر میکنند؛ اما شما در هر صورت هر دو ساعت یک بار در روز و هر ۴ ساعت در شب به کودک شیر دهید تا میزان شیرتان کم نشود.
✔️ زمان بندی برای شیردهی: نباید طبق زمان بندی خاصی به کودک شیر داد. اگر هر وقت که کودک احساس گرسنگی بکند، به او شیر دهید، شیرتان افزایش پیدا میکند؛
🔶 اما زمانبندی مشخص برای شیردهی به تولید و ازدیاد شیر لطمه وارد میکند. زمانبندی برای شیردهی، چنانکه در بند قبل گفتیم، تنها در چند هفته اوّل و آن هم برای کودکانی که زیاد می خوابند باید اجرا شود.
✔️ قطع شیردهی مادر: قطع شیردهی به هر دلیل که باشد(حتّی به صورت موقّت و کوتاه مدّت) به تولید شیر و میزان آن آسیب میرساند.
🔶 همچنین، باعث میشود که چربی موجود در شیر ــ که موجب وزن گرفتن کودک و پر انرژی ماندن او در بین فواصل شیردهی میشود ــ به او نرسد.
✔️ تناوب در مکیدن پستان ها: اگر تمایل دارید که شیر شما افزایش یابد، بگذارید کودک در هر وعده، از یک سینه به طور کامل تغذیه کند و سپس سینه دیگر را به او بدهید.
✔️ خستگی مادر از شایعترین علل کاهش تولید شیر خصوصاً در ۴ تا ۶ ماه اول شیردهی میباشد.
🔶 مادر شیرده را باید تشویق کرد تا در طول روز به اندازه کافی استراحت کند، حجم کارهای خود را کاهش دهد و از اطرافیان در کارهای خود کمک بگیرد.
🔶 حمایت همسر در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است. مهمترین توصیه در این بخش به مادران شیر ده آن است که عصرها، ۲ ساعت استراحت کنند تا شیر به اندازه کافی ساخته شود.
✍️ منبع: ذریه طیبه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 splus.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#شیردهی #کم_خونی #افزایش_شیر
توییت حکیم دکتر روازاده : مگر روزنامههای زنجیرهای از مردم دم نمیزنند؟ پس چرا تصاویر انبوه مردم استقبالکننده از رئیسجمهور در تبریز و چهاراویماق را سانسور کردند! فرض میکنیم با دولت مشکل دارند؛ چرا خبرهای امیدوارکننده این سفر، مانند افتتاح خط آهن بستانآباد- خاوران که مسیر تهران- تبریز را سه ساعت کوتاهتر کرد و میتواند در ترانزیت 7 میلیون تن کالا از طریق ایران به کشورهای مختلف نقش راهبردی ایفا کند، یا تامین آب شرب 180 نفر از ساکنان شهر میانه و 17 روستای اطراف را پنهان میکنند؟ به اینها علاوه کنید احیای 220 واحد تولیدی و صنعتی، و دهها پروژه بزرگ آب و برق و سلامت.
ایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی_سالم
📌اولین ماه در فصل تابستان حزیران میباشد.
🟡در رساله ذهبیه برای حفظ سالمتی در ماه اول از فصل تابستان آمده است:
حزیران ثالثون یوما یذهب فیه سلطان البلغم و الدم، و یقبل زمان المرة الصفراویة و نهی فیه عن
التعب، و أكل اللحم دائما، و االكثار منه، و شم المسك و العنبرو فیه ینفع أكل البقول الباردة،
كالهندباء و بقلة الحمقاء و أكل الخضر. كالخیار، و القثاء و الشیرخشت و الفاكهة الرطبة و استعمال
المحمضات. و من اللحوم: لحم المعز الثنی. و الجذع و من الطیور:
الدجاج، و الظیهوح، و الدراج، و االلبان، و السمك الطری.
🔸حریزان )اولین ماه تابستان( تقریبا ۲۴ خرداد تا ۲۲ تیرماه سی روز است، در این ماه غلبه خلط بلغم
)كه معادل مزاج فصل تابستان و سرد و تر است ( و غلبه خلط خون ) كه معادل مزاج فصل بهار و
گرم و تر است ( از بین میرود و زمان غلبه صفرا ) كه معادل مزاج فصل تابستان و گرم و خشك
است( فرا میرسد. در آن ماه از كارهای سخت و خوردن گوشت پر چرب و زیاد خوردن گوشت و
بوئیدن مشك و عنبر نهی شده است.
🟡 در این ماه خوردن سبزی هایی كه مزاجش خنك است مانند
كاسنی و خرفه و خیار سبز و خیار چنبر و شیرخشت ومیوه های آبدار نافع است. همچنین استفاده
از ترشیجات و همچنین گوشتها؛ گوشت بز تازه دندان درآورده (بزغاله) و بزكوهی و از گوشت
پرندگان؛ گوشت مرغ، تیهو، دراج و شیر حیوانات و ماهی تازه نافع است.
🔸توصیات غذایی در ماه حزیران
۱- مصرف سبزیهای خنك مثل خرفه، خیار سبز و خیار چنبر و غذاهای با طبیعت سرد و مرطوب
امام صادق )ع( فرموده اند: در روی زمین گیاهی والاتر و سودمندتر از خرفه نیست و آن سبزی فاطمه
سلام الله علیها است. (كافی ج ۶ ــ بحار ج ۶۶)
۲- مصرف ماهی
3- مصرف ترشیها
امام صادق علیه السالم فرمود
چون خیار مىخورید، آن را از ته آن بخورید، چراكه بركتش افزونتر است. (الفردوس، ج۱، ص ۲۷۴، ح۱۰۶۸)
۴- مصرف میوه های آبدار
امام صادق)ع( میفرمایند: »هر كس در حالى بخوابد كه ماهى خورده و در پى آن ، چند خرما یا
مقدارى عسل نخورده است ، تا صبح ، رگِ سستْ اندامى بر او غلبه خواهد داشت.« )الکافی ، ج ۶ ،
ص 343
5- این روایت مشخص میکند كه طبع ماهی سرد و تر است لذا حضرت فرمودند كه حتما باید بعد از
ماهی مقداری عسل و خرما خورد تا جلوی سردی ماهی را بگیرد و نکته دیگر اینکه خواب مزاجش
سرد است كه میفرمایند اگر ماهی خوردی و خرما نخورید رگی در بدن سست میشود... پس نشان
میدهد كه غلبه مزاج ماهی كه سرد و تر است با خواب افزایش میابد پس باید از خرما و عسل
استفاده نمود.
۶- خوردن گوشت پرندگان سرد مزاج
منهیات غذایی در ماه حزیران
پرهیز از مصرف گوشت پرچرب
توصیه های بهداشتی در ماه حزیران
تالش بر خنك نگه داشتن طبع و پرهیز از فعالیتهای سخت
🟡 نکته ها:
۱-این ماه اولین ماهی است كه گرما با خشکی زیادی همراه است خصوصا در مناطق خشك لذا
مصرف مواد غذایی با مزاج سرد و تر میتواند طبع انسان را متعادل كند.
۲- كاهش بلغم و افزایش صفرا میشود لذا در روایت برای كاهش صفرا به خوردن اسفرزه و شیرخشت
سفارش شده است.
۴- مزاج این فصل، مناسب مزاج پیران و صاحبان مزاج سرد و تر و بلغمی می باشد.
3- خیار و انواع میوه های سرد و تر باید در فصل تابستان مصرف شود.
در طب ایرانی اسالمی، مصرف اسفرزه برای فرونشاندن عطش و گر گرفتگی درونی بسیار تاكید شده
است. لذا در تابستان برای غلبه به گرمای درون میتوان از اسفرزه بهره برد.
۵- افزایش صفرا خشم و غضب و زود رنجی و بی خوابی را به دنبال دارد لذا در فصل حزیران جهت
جلوگیری از افزایش صفرا، باید از نوشیدنی های خنك و صفرا بر استفاده نمود چراكه موجب حفظ
و پایداری اخالق و افزایش صبر و خوش خلقی میشود.
6- گرمی هوا به ویژه در سرزمین های گرم و نیز در گرم مزاجان و جوانان و باالخص در آنانی كه
به اقتضای كار خود بیشتر در معرض گرما هستند، سبب تعریق زیاد شده و مشکالت قلبی، عروقی،
معدی و ... را افزایش میدهد بنابراین تدابیری كه باعث كاهش حرارت میشود به سالمتی افراد كمك
میکند لذا به حفظ سکون، آرامش واجتناب از فعالیتهای سنگین و حركات شدید در جهت كاهش
حرارت در این ماه توصیه شده ایم.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#رساله_ذهبیه #تابستان #حزیران #ماهی #شربت
🔴⁉️ تعطیلی شنبه یا شبات؟! ⁉️🔴
💠 کمیسیون اجتماعی مجلس طرح عجیبی بنام «تعطیلی شنبه بجای 5 شنبه» را تصویب کرده! طرحی که در دولت روحانی توسط اتاق بازرگانی کلید زده شد و البته سابقه طرح آن در محافل، به دوره هاشمی و حتی رضاشاه نیز میرسد.
💠استدلال کلیشه ای یا بهانه طراحان و مدافعان این طرح، جا نماندن از بازارهای جهانی در تبادلات مالی و تجاری و تبعیت و هماهنگی با سایر کشورهاست!
اما چند سوال در این زمینه وجود دارد:
👇 جهت مطالعه این مطلب بسیار مهم به لینک زیر مراجعه نمایید 👇
http://hamiyanekeshavarzi.ir/?p=28276