🕊.•°˚🌸❀.•°˚🕊
#نکته_های_شنیدنی 📌 بیماری_های_گوش (بخش دوم)
👂درد گوش
🔹🍃 اگر سیلان درد مطوّل بهم رساند:
فتیله ای آغشته به روغن و زنگار ۲یا۳مرتبه در گوش گذارد، سپس فتیله را در مرهم زنگار و عسل یا در زنگار تنها یا عسل تنها گردانیده داخل گوش نمایند.
↩️ در معالجه ثقل سمع (کم شنوایی) و دوری و طنین : گوش را به بخار فودنه(پودنه) جوشانیده، مرزنجوش، افسنطین، در برنجاسف داشتن،
✅ به این طریق که از هر کدام که در دسترس بود و یاهمه آنها را با آب جوشانیده، انبوبه را در پارچه پیچیده یک سر انبوبه در گوش گذارند و یک سر دیگر را در سوراخی که در دیگ کرده باشند محکم کنند.
⛔️ توجه: این معالجه باید بعد از تنقیه بدن باشد به حبّوب، که در امراض سر ذکر شد.
🍁🔸 و مفید است کم غذا خوردن و در شب به قدر قلیلی اکتفا نمودن و ننوشیدن مسکرات و خودداری از تخمه و راه رفتن زیاد.
⬅️ درمان هر کدام از درد گوش که از برودت و بادهای غلیظ باشد و ثقل گوش و دوی و طنین:
🔹 شحم حنظل یک جزء
🔹 بوره ثلث جزء
🔹 جندبیدستر و
🔹 زراوند
🔹 مدحرج از هر کدام نصف جزء
🔹 فرفیون سدس جزء به دستور با زهر گاو عجین کرده و شیاف سازند و در وقت حاجت اندازه عدس با روغن بادام تلخ ساییده در گوش چکانند.
ادامه دارد…
🕹 پی نوشت:
🔸 درد مطول: دردی طولانی مدت
🔸 ثقل سمع: کم شنوایی، سنگین شدن گوش
🔸 انبوبه: لوله، لوله آفتابه مانند
🔸 دوی و طنین: شنیدن آوازهایی که ماهیت خارجی ندارند و در طنین این آوازها تیزتر و لطیفتر و در دوی ستبرتر و نرمتر است_مدحرج: چیز گرد، غلطان، مستدیر، گوی مانند
🔸 سدس جزء: یک ششم
📚 منبع: تحفه سلیمانیه ص۸۸_۸۹
#درد_گوش
#نکته_های_شنیدنی
🌏 کانال سروش
🆔 sapp.ir/ravazadeh
┅┅┄┄┅✾🌸✾┄┅┄┅┄
🌏 کانال ایتا
✴️ eitaa.com/ravazadeh
┅┅┄┄┅✾🌸✾┄┅┄┅┄
🌏 کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ @ravazadeh
🔷🍃🔷🍃🔷🍃🔷
🍃 @ravazadeh
#توصیه_بهداشتی_میزان_و_نحوه_صحیح_مصرف_شیر
✅ طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر می کند، مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می برند. برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق شیر است و شیر را تا مفاصل می برد.
🛎 این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می رساند. لذا توصیه می شود شیر را همراه دارچین میل نمائید. برای اینکار هنگام گرم کردن شیر می توانید پودر دارچین را به آن اضافه کنید یا اینکه اگر چوب دارچین دارید، می توانید پس از تهیه چای دارچین، مقداری از این چای را با شیر ترکیب نمائید و میل کنید.
😋 با این کار شیر هم خیلی خوشمزه می شود و هم خیلی خوشبو و مشکلات نفخ حاصل از خوردن شیر که در برخی افراد ایجاد می شود را مرتفع می کند. پس افرادی که نمی توانند شیر بخورند، شیر همراه دارچین را می توانند به راحتی و به لذت میل کنند.
❗️ ضمناً با خوردن شیر یک لینت مزاج خیلی معمول بوجود می آید که اذیت کننده و اسهالی نیست، بلکه مفید می باشد.
⬅️ همچنین می توانید به شیر و دارچین مقدار کمی عسل اضافه نمائید که خوشمزه تر و مفیدتر می شود.
🛎 مصرف یک الی دو لیوان شیر در روز کفایت می کند و خوردن شیر در حالی که ناشتا هستید کاملاً مضر است.
📣 تذکر:
👈 شیر پاستوریزه یا استرلیزه مورد تأیید نمی باشد بلکه منظور از شیر، شیر محلی تازه گاو یا گوسفند است که از مراکز مورد تأیید تهیه شده است و جوشانده شده است.
👈 بهترین روش جوشاندن این است که مقداری آب به شیر اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا همان مقدار آب بخار شده و خارج شود.__
👈 خوردن شیر همراه با میوه از ممنوعیات مصرف هم زمان مواد غذایی می باشد، شیر را با خرما و عسل می توانید میل کنید. ولی با خوردن هر نوع میوه دیگری مانند موز و … باعث فاسد شدن شیر و فساد معده می گردد. همچنین مصرف شیر کاکائو صنعتی نیز به هیچ وجه مورد تأیید نیست.
👈 بجای مصرف شیر خشک برای کودکانی که در کنار شیر مادر، از شیر خشک 🍼 استفاده می کنند، توصیه می شود شیر بز و اگر در دسترس نبود شیر گاو به همراه عسل بدهید، اضافه کردن دارچین نیز مفید است.
👈 __چربی شیر مفید است و باعث جذب بهتر کلسیم شیر می گردد، لذا شیر را با همان درصد چربی طبیعی خود به راحتی می توان استفاده کرد. لطفاً برای کاهش مصرف چربی و کاهش کالری از خوردن سرخ کردنی و فرآورده های صنعتی پرهیز نمائید ‼️‼️
#نحوه_صحیح_مصرف_شیر
#توصیه_بهداشتی
#منع_مصرف_شیر_همراه_با_میوه
📚 منبع: هیئت تحریریه احیای سلامت
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ @ravazadeh
🌳 درخت #شفتالو کیفیت نشاندن و پرورش و تناسب پیوند – بخش اول
🍑 درخت شفتالو انواع بسیار دارد،بعضی که به هسته چسبیده اند”شفتالوی کاردی”گویند. و نوعی که به هسته نچسبیده” شفتالوی کاغذی” میگویند و هر یک ازین دونوع را انواعی دیگر است .
🍑 درخت شفتالو آب و کود بسیار میخواهد و گرنه نیکو رشد نخواهدبود. و بهترین موضع که آنرا بنشانند تره زارها باشند و در آن صرفه بسیار است. یکی از فواید درخت شفتالو در تره زار اینست که کوچک است و سایه زیادی ندارد و چون #درخت شفتالو بر کنار مرزهای تره زار دور از هم بکارند زیاد سایه نمیکند، بلکه برای تره سودمند نیز هست و تره تازه میماندو سبزی از شدت آفتاب ایمن است.
🍑 و چون تره را با مراقبت زیاد میکارند و آب هم بسبار میخورد ،رشد شفتالو در آن بسیار خوب میشود مخصوصا اگر از تخم نیکو کاشته باشند یا پیوند کرده شده باشد. کاشت شفتالو در تره زار با تخم خوب بعد از دوسال ماندن در تره زار دیگر نیاز بپیوند ندارد. و اگر از چنین درختی در چنین موضعی پیوند گیرند نور علی نور باشد
📚منبع: آثار و احیافضل الله همدانی ص۱۶
#درختکاری
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ @hamiyanekeshavarzi
📌 #آیا_میدانید که #ازدواج می تواند باعث سلامت بیشتر جسمی و روحی باشد!
🌷تأثیر ازدواج بر #فشارخون
مطالعه ای که در نشریه «هایپرتنشن» چاپ شده حاکیست که ازدواج ممکن است در نگه داشتن فشارخون در حد سالم مؤثر باشد. این مطالعه طی دو سال روی ۳۲۵ نفر توسط محققان دانشکده پزشکی هاروارد انجام شد. از داوطلبان که نیمی از آنها ازدواج کرده بودند خواسته شد یک رژیم غذایی خیلی سفت و سخت را رعایت کنند و تجهیزاتی برای نظارت بر فشارخون آنها در طول روز بر بدنشان نصب شد.
🌡 میزان فشار خون در شبانه روز معمولاً یک روند مشخص را طی می کند، به طوری که در طول روز به تدریج بالا می رود و شب ها افت می کند. نویسندگان مطالعه می گویند که افت حداقل ده درصدی فشار سیستولیک در ساعات شب جزو این روند است.
اما اگر این افت مشاهده نشود می تواند نشانه مشکلات قلب و عروق و خطر بالاتر مرگ باشد. احتمال افت طبیعی فشارخون در شب برای کسانی که ازدواج کرده بودند -به خصوص مردان- خیلی محتمل تر بود تا کسانی که مجرد بودند.
🌷 این حتی با احتساب موقعیت اجتماعی، سن، رژیم غذایی و شاخص وزن بدن صادق بود. اما علت چیست؟ محققان می گویند ازدواج به عنوان راهی برای تقویت وضع اجتماعی می تواند باعث سلامت بیشتر جسمی و روحی باشد.
📗 منبع: هفته نامه سپید ۳۹۴ –۱۴ فروردین ۱۳۹۳
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°
°❁°🔷°❁°
°🔷°❁°
°❁° 🌦 ﷽ 🌦
🚨 #اطلاعیه مهم احیای سلامت
با توجه به احتمال فیلترینگ تلگرام ؛
بدین وسیله به اطلاع اعضای محترم کانال تلگرامی احیای سلامت می رساند، سایت مرجع احیای سلامت با آدرس (www.ravazadeh.com) تنها سایت رسمی حکیم دکتر روازاده را برای تداوم ارتباط با مجموعه احیای سلامت و بهره مندی از مطالب ارزنده و مقالات مرتبط با تغذیه سالم همواره دنبال نمایید.
❗️❗️❗️ ضمناً می توانید جهت حفظ ارتباط با رسانه های احیای سلامت از طریق پیام رسان های ذیل با کلیک بر روی لینک های زیر ما را دنبال کنید و در پیام رسان های #سروش، #ایتا عضو شوید.
📡 معرفی #رسانه های #احیای_سلامت
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/ravazadeh
⬅️ #ایتا
✴️ eitaa.com/ravazadeh
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/dr.ravazadeh
⬅️ آپارات:
🎥 http://www.aparat.com/ravazadeh
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/ravazadeh
⬅️ سایت:
🌐 www.ravazadeh.com
°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°❁°
🔰_✦_✦_✦_🔰
#ماساژ_آناتومی
✳ زمانی که در خانه مشغول انجام ماساژ هستید، باید چند نکته ی کلیدی را در نظر بگیرید: هر دو نفر شما(گیرنده ودهنده)
بایدتمام مدت آرام باشید.قبل از شروع ماساژ، از فرد بخواهید در صورت وجود هر گونه ناراحتی یا مشکل، آن را به شما بگوید (بهتر است شرح حالی از او بگیرید). برای بر روی بدن فرد نباید به بدن فرد بایستید که راحت به اندام هایش به راحتی دسترسی داشته باشید.
❌ ماساژ هرگز نباید موجب درد شود. در صورت ایجاد درد، بلافاصله ماساژ را متوقف کنید.
از منظری دیگر، ماساژ یعنی لمس کردن، بنابراین سعی نمایید همواره در حین ماساژ، دست دیگر خود را درتماس با بدن فرد نگه دارید. قطع ناگهانی با دست های ماساژ دهنده، حس ناخوشایندی در فرد ایجاد می کند. این امر نیاز به توجه شما دارد، بویژه زمانی که از یک قسمت بدن به قسمت دیگر حرکت می کنید.
📚 منبع: ماساژ آناتومی،دکتر ابی الزورث/پگی آلتمن،مترجم:یلدا یزدان پناه،ص۱۱و ۱۲.
#ماساژ_آناتومی
#مقالات
🌏 کانال سروش
🆔 sapp.ir/ravazadeh
┅┅┄┄┅✾🌸✾┄┅┄┅┄
🌏 کانال ایتا
✴️ eitaa.com/ravazadeh
┅┅┄┄┅✾🌸✾┄┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر #روازاده
⬅️ مضرات #عطر و #ادکلن شیمیایی
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🔍 رمزگشایی از مصاحبه اخیر یکی از طرفداران #تراریخته
نامه جمعی از اساتید اقتصاد کشاورزی در انتقاد از مدافعان محصولات تراریخته
🎃 محصولات تراریخته
داغ شدن موضوع پیوستن به کنوانسیون (UPOV) در رسانه ها فرصت مغتنمی در اختیار آقای #قره_یاضی قرار داد تا با انجام یک مصاحبه دقیق بیشترین بهره برداری را از جریان ایجاد شده – در راستای تسهیل روند تولید محصولات تراریخته در کشور- بنمایند.
👤 در واقع ایشان با بهره گیری از ضرب المثل یک تیر و دو نشان قصد داشتند تا از یکسو خود را همسو با دلسوزان کشور در مقابله با سلطه و نفوذ بیگانگان بر بخش کشاورزی نشان دهند.
👤 در روزهای اخیر مصاحبه ای از دکتر بهزاد قره یاضی رئیس سابق پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران در خصوص پیوستن ایران به کنوانسیون حمایت از ارقام جدید گیاهی (UPOV) در برخی رسانه ها منتشر شده و البته با تلاش فراوان ایشان در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود.
👤 ایشان در این مصاحبه به صراحت اعلام کرده اندکه مخالف پیوستن ایران به کنوانسیون (UPOV) می باشند و دلایلی چون تحمیل هزینه بر کشورهم بیان نموده اند. با پی جویی و کسب اطلاع از مجموعه ای از اساتید دانشگاهی منتقد و مخالف ترویج محصولات تراریخته تلاش نمودیم تا دلایل واکنش نامبرده را نسبت به عضویت در این کنوانسیون استعماری و استکباری جویا شدیم.
📍 ابتدا اساتید محترم فوق الذکرهمگی ضمن اظهار نظر بر لزوم عدم عضویت دراین کنوانسیون تاکید داشتندکه این عضویت خیانتی شبیه سند ۲۰۳۰، توافقنامه با گروه ویژه اقدام مالی و امثالهم است و کلاً این پروژه ها همچون پروژه برجام اقدامی در جهت «مهار جمهوری اسلامی ایران» و علیه منافع کشور است و این کنوانسیون یک برنامه «نفوذ» و ناامنی غذایی و بر خلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی و برنامه خود کفایی و خود اتکایی است.
📍 در ابتدا باید اشاره کرد که آقای قره یاضی بواسطه حمایت های بی دریغ و سرسختانهشان از ترویج محصولات کشاورزی تراریخته در کشور به عنوان متولی و حامی درجه یک تراریخته در کشور شناخته می شوند و از این حیث شهره هستند. شاید مواجهه با مصاحبه اخیر آقای قره یاضی برای کسانی که از پیشینه ایشان در حوزه تراریخته آگاهی دارند در نگاه اول تعجبآور و متفاوت باشد، اما باید گفت که نه تنها هیچگونه تناقضی وجود ندارد که کاملا همسو با مواضع قبلی وی است.
📍 هرچند دیدگاه کلی ایشان در این مصاحبه به ظاهر حمایت از کشاورزان و عدم سلطه پذیری از کشورهای غربی می باشد، اما به نظر می رسد که اهداف دیگری در پشت پرده وجود دارد.
🔄 رابطه بین تراریخته و کنوانسیون (UPOV)
آقای قره یاضی به عنوان متولی کشت برنج تراریخته در کشور همواره بر این موضع تاکید داشتهاند که برنج تراریخته حاصل سالها تحقیقات ایشان بوده و یک محصول کاملا بومی می باشد، درحالی که اساتید منتقد تراریخته معتقدند که اینگونه نبوده و با ارائه مستندات اثبات کرده اند که امتیاز برنج مورد ادعای ایشان متعلق به شرکت های خارجی می باشد و در صورت کشت رسمی در کشور مورد اعتراض و شکایت کشورهای خارجی واقع خواهیم شد.
🔺 جالب اینجاست که آقای قره یاضی در بخشی از مصاحبه اخیر خود می گویند: “برای روشن شدن موضوع مثالی عرض می کنم. درحال حاضر ۸۰ تا ۸۵ درصد پرتغالهای کشور تامسون و والنسیا هستند که در خارج از کشور اصلاح شدهاند. با پیوستن به کنوانسیون حمایت از ارقام جدید گیاهی (UPOV) باید برای هر هسته از نهالهای پرتغال کشور به شرکتهای چند ملیتی پول بدهیم”. نگرانی آقای قره یاضی از این موضوع نشان می دهد که حق با منتقدین تراریخته می باشد.
🔺 به عبارت دیگر وی به خوبی می دانند که در صورت پیوستن ایران به کنوانسیون (UPOV) امکان تولید محصولاتی از قبیل برنج تراریخته مورد ادعای ایشان در داخل کشور امکان پذیر نخواهد بود و شخص ایشان بدلیل استفاده غیر مجاز از این محصول در امر تحقیقات و تولید آزمایشگاهی در مجامع بین المللی محکوم خواهند شد و نتیجتاً دروغ چند ساله ایشان برملا می شود.
🔺 در نهایت می توان گفت که تصویب لایحه (UPOV) مانع بزرگی در برابر تولید محصولات تراریخته غیر بومی در داخل کشور خواهد بود و آقای قره یاضی نیز با علم به این موضوع و برای هموار کردن مسیر قبلی در جایگاه مخالفت با این لایحه قرار گرفته اند.
⬅️ تطهیر مواضع گذشته
آقای قره یاضی در بخش دیگری از مصاحبه اخیر خود می گویند: “پیوستن به (UPOV) هدیه دو دستی به کمپانیهای چند ملیتی مثل مونسانتو است. با پیوستن به (UPOV) ما باید به شرکتهای چند ملیتی که در خارج از ایران هستند پول بدهیم و این کار باعث افزایش هزینههای تولید محصولات کشاورزی می شود و فشار زیادی به کشاورزان خرد و روستاییان وارد می شود”.
📕 منبع: قدس آنلاین
↩️ ادامه مطلب:
🌐 yon.ir/zvCt6
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ @ravazadeh
📌 #تدابیر_سوختگی آتش و آب گرم و روغن گرم
🔥 هرگاه بدن سوخته شود به آتش ، و خفیف باشد و آبله نکرده ، باید در تبرید موضع و دفع مضرّات حرارت کوشند، و آن چنان باش که:
❄️ خرقه ای بر برف سرد کرده ،بر آن گذارند و چون گرم شود دیگر نهند. و همه ی داروهای سردکننده ، طلا کردن نفع دارو. و چون گِل ارمنی به آب و سرکه حل کرده و عدس پخته و میاهی که از ذروه و صمغ ساخته باشند، و جغرات با شیر طلا کردن مفید است.
🌺 دیگر روغن گل و سپیده ی تخم مرغ را به هم آمیخته به روی پنبه بر نهند و بچپانند. دیگر عدس مقشّر و گل سرخ بجوشانند تا مهرّا شود. بعد به آرد جو و سپیده ی تخم مرغ و روغن گل بیامیزند و طلا نمایند همان زمان که سوخته شود.
✍️ پی نوشت:
تبرید موضع: سرد کردن محل
خرقه: ردا و قبا
نفع دارو: نوشدارو
میاهی: آب ها
ذروه : خاکستر
جغرات : به لغت سمرقند ماست را گویند .
مهرّا: پخته شده در روغن
مقشّر: پوست کنده
📚 منبع: مفاتیح الارزاق ص ۳۷۲.
🎯 برگرفته از:
🌐 www.ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت
🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در #سروش راه اندازی شد.
🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید.
✅ گروه همدان احیای سلامت:
✅ گروه مازندران احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/O4gpf83kvKWCz5i6dtERaLXB
✅ گروه فردیس احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/0dTYRCjaxDKlwELoFyvg8b35
❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌
در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️