eitaa logo
کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
28.8هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💥 پیام مسرت بخش 💥 📱انتشار اپلیکیشن احیای سلامت 🛎 به اطلاع می رساند، اپلیکیشن احیای سلامت قابل نصب بر روی گوشی های اندروید، با قابلیت های ذیل منتشر و عملیاتی گردید: 🔘 امکان مشاهده آخرین مطالب سایت 🔘 امکان ارسال پیغام و مطلب برای درج در سایت توسط شما (گنجینه) 🔘 امکان دریافت آخرین اطلاعیه های مجموعه احیای سلامت 🔘 امکان دریافت مطالب ویژه مخصوص نسخه اپ 🔘 امکان ارتباط و تعامل با مجموعه احیای سلامت ✅ ضمناً واحد فناوری اطلاعات احیای سلامت در حال توسعه و افزایش قابلیت های این اپلیکیشن می باشند و به زودی قابلیت های جدیدی ارائه خواهد شد. ⬅️ برای نصب اپلیکیشن احیای سلامت بر روی گوشی اندروید، بر روی لینک ذیل کلیک نمایید: 📲 yon.ir/Ehyaapp
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿: ✅ بهترین ساعت برای صرف شام همان ساعات ابتدایی شب یا غروب است که هم مطابق با افطار ماه مبارک رمضان است. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🗒 روزانه ♨️ : مهم ترین وعده غذایی است که باید در ساعات اولیه روز مصرف شود و هر چه به ظهر نزدیک‌تر شود اثر معکوس خواهد داشت، یعنی به جای این که با گرمی و تری خود باعث خون‌سازی شود، با سردی و خشکی باعث غلظت خون خواهد شد و از نظر نوع غذای مصرفی در وعده صبحانه، عسل یا مربا (خانگی)،خامه (محلی) و یا غذاهای پختنی مثل کله پاچه، حلیم، آش و عدسی پیشنهاد می‌شود. ♨️ : بدترین وعده غذایی است که متأسفانه در حال حاضر فقط طبق عادت خورده می‌شود و همان طور که در بالا گفته شد باعث غلظت خون هم مییشود و پیشنهاد می‌شود که اگر هم گرسنگی بر بدن عارض شد، در حد سد جوع یعنی فقط در حد رفع گرسنگی غذا صرف شود و نه بیشتر، اما در مورد نوع غذای ظهر بهتر است از مقداری سالاد و سیب‌زمینی و همین طور در روزهای دیگر هفته برای تنوع، ماست و در وعده ظهر ماست یا سالاد و سبزی حتماً گنجانده شود. در صورتی که مجبور به خوردن ناهار شدید، حتما پس از خوردن ناهار حداقل پانزده دقیقه دراز بکشید. ⬅️ با توجه به تولید اخلاط فاسده در وعده ظهر از خوردن عدس‌ پلو در ظهر به شدت پرهیز شود، اما در صورت مصرف، با سبزی فراوان و ماست و نعناع مصرف شود، تا اثر سوء آن را برطرف یا خنثی سازد. متأسفانه تصور غلط در مورد عدس این است که چون اشک چشم را زیاد می‌کند پس زیاده‌روی در مصرف آن اشکال ندارد که این مطلب شاید یکی از بی‌پایه‌ترین سخن ها در باب تعذیه باشد. متذکر می شویم کسانی که افسردگی دارند یا کمتر شاد هستند باید از خوردن عدس اجتناب کنند. ♨️ : طبق احادیث و روایات از خوابیدن با شکم گرسنه باید پرهیز کرد، اما خوابیدن با شکم پر هم تقبیح شده و طالب سلامتی باید حتما بین شام خوردن و خواب سه ساعت فاصله قرار دهد. بنابراین حد وسط گرسنگی و سیری باید در وعده شام مراعات شود. از نان و پنیر و گردو می‌توان به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای شام استفاده کرد. ⬅️ ضمن این که شوری پنیر برای دندان ها مفید بوده و برای سلامتی دهان و دندان و جلوگیری از بوی بد دهان مفید است. شام خوب و سنگین در سر شب اشکال ندارد، اما در حد سیر شدن نه پر شدن! در فصل بهار و تابستان مصرف انگور و خربزه و هندوانه را هم می‌توان به نان و پنیر اضافه کرد و از یک غذای ساده و کامل لذت کافی را برد. قاعده کلی این است یک نوع مواد غذایی به طور متناوب مصرف نشود، بلکه حداقل یک روز در میان بین مصرف یک نوع غذا باید فاصله بیفتد. ✅ بهترین ساعت برای صرف شام همان ساعات ابتدایی شب یا غروب است که هم مطابق با افطار ماه مبارک رمضان است و هم طبق حدیث «صُومُوا تَصِحّوا» یعنی روزه بگیرید تا سالم بمانید که برای سلامت جسم نیز بسیار مفید است. ⬅️ اگر فردی خواهان سلامت جسم به همراه روح است باید بداند که تحمل مقدار کمی گرسنگی در روز هیچ ضربه‌ای به سلامتی او نمی‌زند و بیماری‌هایی مثل زخم معده و سوء هاضمه و… در اثر گرسنگی شدید نیست، بلکه دلایل دیگری دارد که از حوصله بحث خارج است. 🍲 غذاهای مناسب برای شام: برنج با خورشتی که هم با گوشت همراه باشد و هم مقداری آبکی باشد تا هم از خشکی برنج کاسته شود و هم از یبوست پرهیز شود. مصرف ماهی در مناطق ساحلی و دریایی مفید است، اما در غیر این مناطق بسیار مضر بوده و علت بسیاری از نازایی‌ها را مصرف بی رویه این گونه گوشت‌هاست. در صورت خوردن ماهی، حتما باید بعد از آن از خرما به اندازه حداقل هفت عدد استفاده شود. ⭕️ خداوند متعال تمام احتیاجات ضروری بدن را در محصولات و مواد اطراف هر شهر و سرزمینی قرار داده و محصول هر شهری برای مردم همان مناطق مفید است. یکی از بهترین غذای ایرانی، آبگوشت و تا حدودی خورشت قیمه با گوشت گوسفندی است که متأسفانه امروزه از آن غفلت می‌شود. 🔴 یکی دیگر از وعده‌های شام می‌تواند علاوه بر آبگوشت، مصرف سیراب و شیردان گوسفند باشد که شبیه آبگوشت پخته می‌شود و نیازی هم به نخود و سیب‌زمینی ندارد. در اینجا تعدادی خورشت مفید دیگر را علاوه بر این دو (آبگوشت و قیمه) معرفی می‌کنیم. 1️⃣ خورشت کرفس: به شرط آن که کرفس آن، آب پز بوده باشد و با گوشت گوسفند همراه باشد. در ضمن کرفس خاصیت ضد چربی نیز دارد. 2️⃣ خورشت کدو: با کدو می توان چند نوع غذا تهیه کرد همچنین می توان قیمه را بجای اینکه همراه با بادمجان (قیمه بادنجان) بپزید، آن را با کدو پخت و مصرف کرد، چراکه اولاً خاصیت‌های کدو بر کسی پوشیده نیست در ضمن این که بادمجان هم مثل لوبیا از ارزش غذایی بسیار پایینی برخوردار است. ↩️ ادامه مطلب: 🌐 yon.ir/5yUYe ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
در بخارا آلو را پوست باز کرده و خشک میکنند و بسیار خوبست و بهتر آنست که در آفتاب نیم خشک و در سایه تمام خشک کنند. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📌 کیفیت نشاندن و پرورش و تناسب پیوند آن – بخش دوم 🌳 شاخه های پای ریشه و همچنین شاخه های تازه درخت آلو را بنشانند نیکو بگیرد. 🌳 اگر کسی شاخه های تازه را به اندازه های کف دست یا انگشت کند و مانند آنکه تخم بپاشند در زمینی که خوب بیل زده باشند بکارند، شاخه ها میرویند و از هر کدام درختی بر میاید چون خواهند پیوند کنند در سالیکه شاخه از زمین بر آید با لوله پیوند میتوان کرد؛به انواع آلو یا زردالو یا گیلاس و زغال اخته و … 🌳 چون بدین وجه پیوند کردند در سال آینده میتوان به مکانهای دیگر انتقال داد، در سمنان نوعی آلو هست که آونگ میکنند و شیرین و لذیذ است و بسیار سودمند و در قزوین و ابرقو نیز آلویی هست که آونگ میکنند و آلوچه زرد گیلان هم بسیار بزرگ و شیرین و لذیدست. 🌳 در بخارا آلو را پوست باز کرده و خشک میکنند و بسیار خوبست و بهتر آنست که در آفتاب نیم خشک و در سایه تمام خشک کنند و آنچه خاصیت بهتر دارد از آلو یا مویز یا جوزقند و…آنست که در سایه خشک شده باشد 📙 منبع: آثار و احیاء فضل الله همدانی ص۱۹. 🎯 برگرفته از: 🌐 hamiyanekeshavarzi.ir ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت 🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در راه اندازی شد. 🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید. ✅ گروه زرند احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/ZBCMFze9lKPWIwAVSkEr7omj ✅ گروه نور احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/cl9DwBf2m6AqE7geLGaWPd1T ✅ گروه شاهرود احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/8OBG4Wd9rU7jzCwley3iHsEY ❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌ در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️
2.mp3
17.73M
🎵 فرازهایی از ⬅️ خوردن و آشامیدن 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌕 فواید #روزه داری از معتبرترین سایت های علمی جهان – بخش اول 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌙 فواید داری از معتبرترین سایت های علمی جهان – بخش اول 🔅 برای درمان خون نیاز به روش های جدیدی است. یکی از این روش ها رژیم های غذایی محدود از جمله “روزه داری” است. میتواند در پیشگیری و درمان بعضی از انواع تومورها در نظر گرفته شود. 🔹 New therapeutic approaches are needed to treat leukemia effectively. Dietary restriction regimens, including fasting, have been considered for the prevention and treatment of certain solid tumor types. 📘 منبع: نیچر – برگرفته از کانال مصاف 🌐 Bit.do/nature30 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🔆 طرز تهیه #شله_زرد مخصوص ماه مبارک رمضان 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🔆 طرز تهیه مخصوص ماه مبارک رمضان 📖 مواد لازم جهت تهیه شله زرد: 1️⃣ برنج نیم کیلو 2️⃣ عسل ۱ کیلو 3️⃣ روغن حیوانی ۱۰۰ گرم 4️⃣ زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال 5️⃣ گلاب ۱۰۰ گرم 6️⃣ خلال بادام ۱۰۰ گرم 7️⃣ خلال پسته برای تزئین ۵۰ گرم 8️⃣ دارچین برای تزئین ۲ قاشق سوپخوری ✅ طرز تهیه: ⬅️ برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر برنج آب به آن اضافه می کنیم سپس برنج را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد عسل را داخل برنج می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد . ⬅️ در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه آب گرم اضافه می کنیم سپس زعفران را با کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم مرتب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود سپس روغن را داغ کرده و از صافی رد کرده با مقداری بادام به شله زرد اضافه می کنیم هم می زنیم سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم کاملاً هم زده درش را می گذاریم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. 🌸 غذای شما دوای شماست ➖ دوای شما غذای شماست 🌸 گردآورنده: یکی از حامیان احیای سلامت 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
meil va Eshteha.mp3
20.57M
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿: 🎵 فراز هایی از ⬅️ میل و اشتها 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ ⬅️ توطئه غرب استعمارگر بر جامعه زنان ایرانی 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
: خصوصیات ها ( ) 🌸 عصاره ها اگر تازه تهیه شده باشند ترکیباتی بی رنگ هستند اما به مرور زمان با اکسیداسیون، رنگ آنها تبره می گردد . 🌺 عصاره ها در الکل ها کاملا حل می شوندو علیرقم اینکه با آب غیر اختلاط هستند اما به اندازه کافی در آب حل شده و بوی خود را به آب انتقال می دهند (مانند عرقیات گیاهی ) 🌸 مواد اصلی عصاره در اثر حرارت و گرما تغییر می یابد و بوی اسانس ها بی نهایت متفاوت است که این مسئله به دلیل ترکیبات مشخص هر گیاه است . 🌺 درمعرض هوا، بو و رنگ عصاره تغییر می کند، مثلا عصاره نعناع به رنگ زرد و عصاره دارچین به رنگ قهوه ای در می آید . 🌸 عصاره ها از لحاظ طعم نیز با یکدیگر متفاوت هستند مثلا دارای طعم های شیرین، تلخ، ملایم، گس و سوزاننده می باشند . 🌺 عصاره ها در همه اجزاء گیاه از جمله برگ، ساقه، پوست ساقه، دانه، گل، ریشه و غدد ترشحی وجود دارد . 🌸 در واقع عصاره هر گیاه شیره ذاتی و رکن اصلی و ارزشمند هرگیاه بوده و به منزله روح و قلب گیاه می باشد. 📕 منبع: قدامات پرستاری سنتی . اعمال یداوی ص ۱۶۴‌. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
در واقع عصاره هر گیاه شیره ذاتی و رکن اصلی و ارزشمند هرگیاه بوده و به منزله روح و قلب گیاه می باشد. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️eitaa.com/ravazadeh
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت 🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در راه اندازی شد. 🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید. ✅ گروه رشت احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/CUY8r6IskWlaJ4KATt15Hmdf ✅ گروه شوش احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/hbUte1QqR2lVBzkTCvNcd60Y ✅ گروه لرستان احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/jzAPl5BfNLmDM3Shig1yTZvb ✅ گروه کرمانشاه احیای سلامت: https://sapp.ir/joingroup/tbAKUrICc35RnuYLwQWFNe8h ❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌ در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️
🛎 ارسال پیام در پیام رسان های #سروش، #ایتا و تلگرام به آی دی “گنجینه اخبار و تجربیات مردمی“ 📲 @Ganjine_akhbar_tajrobiyat
📣 قابل توجه حامیان احیای سلامت 📣 🔴 از علاقمندان به احیای فرهنگ اسلامی- ایرانی(بومی) درخواست می گردد رویدادهای خبری در حوزه تغذیه، سبک زندگی، تدابیر طبی، کشاورزی، دام، ماکیان و معماری را برای آی دی “گنجینه اخبار و تجربیات مردمی” ارسال نمایند. 📚 منابع شما می تواند: رویدادهای خبری مندرج در روزنامه ها، مجلات، نشریات، سایت ها، شبکه های تلویزیونی داخلی و خارجی و ... باشد. ⬅️ طریقه ارسال مطالب به آی دی “ اخبار و تجربیات مردمی”: 1️⃣ ارسال پیام در پیام رسان های ، و تلگرام به آی دی “گنجینه اخبار و تجربیات مردمی“ 📲 @Ganjine_akhbar_tajrobiyat 2️⃣ تماس با روابط عمومی به شماره ۶۶۹۲۰۱۲۸-۰۲۱ ☎️
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿: آشنایی با #لغات_و_اصطلاحات طب اسلامی ایرانی: سبب هایی که تری بر تن افزاید. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 آشنایی با طب اسلامی ایرانی: سبب هایی که تری بر تن افزاید ⬅️ اما آن سبب ها که تری بر تن افزاید یازده نوع است: اول حرکت و ریاضت نا کردن از بهر آن که حرارت غریزی اشتعال پیدا نکند و رطوبت ها تحلیل نیابد و بر تن بماند. دوم بسیار خفتن به جهت آن سببی که گفته شد. سیم ترک عادت استفراغ ها از بهر آن که فضله ای اندر تن نماند چهارم استفراغ صفرا از بهر آن که هرگاه صفرا کم تر باشد رطوبت ها کمتر دفع شود و بیشتر تولد کند. ⬅️ پنجم افراط در غذا. ششم غذاهای تر و میوه های تر بسیار خوردن. هفتم گرمابه معتدل خاصه از پس طعام. هشتم اندر آب های خوش نشستن خاصه اندر وقت های معتدل. نهم هوایی که میل به سردی دارد و ضمادهای سرد که مسام را ببندد و رطوبت را از اندرون تن باز دارد. دهم هوایی که میل به گرمی دارد به اعتدال و ضمادهای معتدل از بهر آن که رطوبت را به جنباند و تحلیل دهد. یازدهم شادی به اعتدال. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📡 معرفی رسانه های احیای سلامت، #حکیم_دکتر_روازاده ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 sapp.ir/ravazadeh ┅┅┅❦✵🌷
°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷° °❁°🔷°❁° °🔷°❁° °❁° 🌦 ﷽ 🌦 🛎 بدین وسیله به اطلاع اعضای محترم کانال تلگرامی احیای سلامت می رساند، سایت مرجع احیای سلامت با آدرس (www.ravazadeh.com) تنها سایت رسمی حکیم دکتر روازاده را برای تداوم ارتباط با مجموعه احیای سلامت و بهره مندی از مطالب ارزنده و مقالات مرتبط با تغذیه سالم همواره دنبال نمایید. ❗️❗️❗️ ضمناً می توانید جهت حفظ ارتباط با رسانه های احیای سلامت از طریق پیام رسان های ذیل با کلیک بر روی لینک های زیر ما را دنبال کنید و در پیام رسان های ، عضو شوید. 📡 معرفی های ⬅️ : 🆔 sapp.ir/ravazadeh ⬅️ ✴️ eitaa.com/ravazadeh ⬅️ اینستاگرام: 📸 instagram.com/dr.ravazadeh ⬅️ آپارات: 🎥 http://www.aparat.com/ravazadeh ⬅️ تلگرام: ☑️ https://t.me/ravazadeh ⬅️ سایت: 🌐 www.ravazadeh.com °❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°❁°🔷°❁°
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿: از غذاهای بلغم زا بپرهیزید، هر روز صبح یک قاشق اطریفل ساده (صغیر) (۱) میل کنید یا صبح و شب دوای بلغم (۲) میل کنید. بادکش زیر شکم نیز مفید است. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
رژیم جهت کاهش وزن بعد از ❓پرسش: دارای فرزند یک سال و دو ماهه هستم که از شیر مادر استفاده میکند. در دوران بارداری ۱۰۰ کیلو بودم و با استفاده از رژیم های مختلف و داروهای گیاهی و شیمیایی و طب سوزنی (که اثری نداشته است) الان ۷۹ کیلو میباشم. که بخاطر جلوگیری از خوردن، از نظر روحی افسردگی گرفتهام. خواهشمند است من را راهنمایی کنید تا از چه رژیم یا داروی گیاهی استفاده کنم تا به وزن مطلوب در دوران شیردهی برسم بدون اینکه به فرزند خود آسیبی برسانم. ✅ پاسخ : از غذاهای بلغم زا بپرهیزید. هر روز صبح یک قاشق اطریفل ساده (صغیر) (۱) میل کنید یا صبح و شب دوای بلغم (۲) میل کنید. بادکش زیر شکم نیز مفید است. 📘 منبع: کتاب حکیم دکتر روازاده 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh