eitaa logo
رایحه سیب (طب ایرانی اسلامی)
50.3هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
107 فایل
ادمین @montazeranevalieamr پاسخگویی آموزش: @Rayeheye313 تبادل @rayehe_admin دوره های آموزشی؛ @amozeshe_bartar فروشگاه رایحه سیب @rayeheyesibshop کانال طبی ریحانة النبی @Reyhanatonnabi18 کتابخانه طبی @ketabkhane_tebbi ارتباطات: 02591010010 02536621324
مشاهده در ایتا
دانلود
🥃بهترین دارو برای مشکلات کبدی و سده‌ها(انسداد مجاری) ⏪سرکنگبین است که انواع مختلفی دارد 🔰مهمترین خاصیت سرکه انگبین این است که یک داروی"مفتح سُدد بسیار قوی هست" ⬅️وقتی سدّه(گرفتگی در بدن) وجود داشته باشه؛ سیستم بدن دچار نقص و ایراد میشه که سرکه انگبین قادره اون سُده‌ها رو برداره و مسیر رو هموار بکنه ◀️ انواع سرکه انگبین :👇 انواع سرکه انگبین بسیار است اما در اینجا به سرکه انگبین های مهم و پرکاربرد اشاره می‌کنیم: 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
⏮ سرکه انگبین (ساده/عام) : دافع سودا، بلغم و صفراست و ترکیبات آن (دو واحد عرق نعناع+یک واحد سرکه) چند دقیقه می‌جوشانید و بعدازاینکه ولرم شد دو واحد عسل اضافه می‌کنید و در هر وعده یک سوم استکان سرکه انگبین و بقیه آب ولرم ریخته و میل می کنید. اگر سرکه انگبین گرم باید درست بکنیم، به سرکه و نعناع مقداری ریحان اضافه می‌کنیم و می جوشانیم و اگر با گرمی بیشتر بخواهیم درست کنیم سیر هم اضافه می‌کنیم و می جوشانیم و اگر سرکه انگبین سرد بخواهیم درست کنیم، به سرکه و نعناع مقداری خرفه اضافه می‌کنیم ⏮ سرکه انگبین (گلاب) : اگر بخواهیم خاصیت نفوذکنندگی آن در عروق بیشتر شود به جای عرق نعناع از گلاب استفاده می‌کنیم 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
⏮ سرکه انگبین (بِه) : اگر سرکه و بِه را باهم بجوشانید به سین می‌شود که در درمان دیابت فوق‌العاده است و اگر عسل را به آن اضافه کنید " سرکه انگبین به " می‌شود که بهترین داروی ضد ویار و حالت تهوع خانم‌های باردار است و برای افزایش اشتها مفید خواهد بود. 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
⏮ سرکه انگبین (رازیانه) : 🚺 اختصاصی بانوان شیردهی را زیاد و پوست را لطیف و تمایلات زنانگی را افزایش می‌دهد و عوارض یائسگی و اختلالات هورمونی گُرگرفتگی زنان را برطرف می‌کند(بجای نعناع، رازیانه باشد.البته برای کسانی که کیست سینه دارند مناسب نیست) 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
⏮ سرکه انگبین (کاسنی) : سرکه انگبین سرد گفته می‌شود؛ گرم مزاج‌هایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گُر گرفتگی و تشنگی می‌کنند و جوش و کهیر می‌زنند و کسانی که زیاد تب می‌کنند سرکه انگبین کاسنی برایشان بسیار مفید است. (بجای نعناع، کاسنی باشد) چون اکثر تب های ناشناخته مربوط به کبد است. ⏮ سرکه انگبین (زرشکی) : (بجای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه و بازکردن عروق و کاهش حرارت معده و قلب مفید است 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
⏮ سرکه انگبین (سیر) : کسانی که دردهای سیاتیک دارند اگر سیر را خرد کرده و در سرکه دو، سه روز بخوابانند و عسل و نعناع اضافه کنند و بخورند، مفید است. ⏮ سرکه انگبین (عناب) : عناب را اگر سه روز در سرکه بخوابانید برای بیماری های خونی موثر است 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
⏮ سرکه انگبین عنصلی سرکه انگبین بسیار گرم و برای کبدچرب بسیار مفید است؛ دو لیتر سرکه را با ۲۰۰ گرم پیاز عنصل خورد شده می‌جوشانید و صاف کرده و بعداز مقداری خنک شدن یک و نیم برابر آن عسل اضافه کرده و شب‌ها یک چهارم لیوان از آن و بقیه لیوان آب، استفاده می‌کنید. ⚠️ نکته : در طب اسلامی تاکید و اولویت با جوشانده خود گیاه است نه عرق آن. 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
📆 اللهم عجل لولیک الفرج 📿 ذکر 100 مرتبه ☀️اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ☀️2 آذر ☀️20 جمادی الاولی ☀️22 نوامبر 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
📆 اللهم عجل لولیک الفرج 📿 ذکر 100 مرتبه ☀️یا رب العالمین ☀️3 آذر ☀️21 جمادی الاولی ☀️23 نوامبر 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
820.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* ✅ اتفاقی که هنگام سجده کردن در نماز برای بدن می‌افتد.* پزشکان آمریکا اخیرا متوجه شده اند که در هنگام سجده، دقیقا همان اتفاقی می‌افتد که، بیماران خود را توصیه می کردند ورزش خاصی انجام دهند تا خون رسانی به دیسک و نخاع بیشتر شود. اگر احساس خشکی در کمر دارید و یا دچار عارضه دیسک هستید، روزی ده دقیقه سجده کنید. 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
🧀پنیر به علت طبع سردی که داره در وعده صبحانه بهتره استفاده نشه: چون باعث: مشکلات گوارشی کبد چرب کاهش حافظه استرس و اضطراب میشه. 🦴جذب کلسیم، در غروب، در بهترین وضعیت ممکن است. مصرف پنیر عصرها به همراه مصلحش گردو مناسب‌تر از صبح است. شما می‌توانید نان و پنیر و گردو را در وعده شام استفاده کنید. 🧀  مصرف نان و پنیر با برش‌های اشتهااور خیار و گوجه‌فرنگی به سبب هضم ناقص ناشی از سردی زیاد، چندان مطلوب گوارش نیست.😐 🍅🥒🍅🥒 فقط در حد هوسانه میل کنید، آن هم فقط در فصل تابستان 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib
پنیر را هم زمان با چه مواد خوراکی نباید مصرف کنیم؟ ⛔️پنیر را خالی نخورید. مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر و بلغم‌زا است، فرد را دچار رخوت و سستی می‌کند و باعث کندی در یادگیری و کاهش تمرکز می‌گردد. ⛔️پنیر را نباید با بادام مصرف کرد. مصرف پنیر با بادام موجب فساد در معده شده و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب می‌شود. ⛔️مصرف پنیر با ماست چکیده و پنیر با بادام باعث لکه و پیسی در پوست صورت می‌شود. ⛔️پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است. نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبع سرد دارند، خورد. عادت همیشگی در این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، اختلالات عصبی، گوارشی و … می‌شود. ❇️ مصلح پنیر در طب سنتی برای سر‌دمزاجان در وعده صبح بسیار زیان‌آور است و مصلح آن گردو، عسل، نعناع و آویشن و سیاه دانه می‌باشد. 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 @rayeheyesib