فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 آیا میتوانید با حقوق یک بازنشسته زندگی کنید؟
پاسخ عجیب اکبر افتخاری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی:
🔹 سطح زندگی ما با بازنشستگان متفاوت است!!! و این دو موضوع بهخاطر شرایط متفاوت، قابل مقایسه نیستند.
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
#ارسالی_مخاطبان
⭕️ ربا در آیینه روایات
🔥 خداوند متعال می فرمایند: « رباخوار، در حقیقت با خدا و رسولش اعلام جنگ می کند».
💡تعدد روایاتی هم که در مورد ربا و ربا خواری نقل شده، بسیار فراوان است. که برای نمونه از امام متقیان و یعسوب الدین روایتی مهم نقل می کنیم:
🌟امام علیّ بن ابی طالب علیه السلام می فرماید: «لَعَنَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه وآله آکِلَ الِرّبا وَمَؤکِلُهُ وَبایِعَهُ وَمَشْتَرِیهِ وَکاتِبَهُ وَشاهِدَیْهِ»؛📚وسائل الشیعه، ج 18، ص 127.
«رسول خداصلی الله علیه وآله ربا خوار و کسی که ربا می دهد و نویسنده سند و دو شاهد آن را مورد لعن قرار داده است».
🔹در بیان دیگر فرمود: «منْ أَکَلَ الِرّبا مَلَأَ اللَّهُ بَطْنَهُ ناراً بِقَدْرِ ما أَکَلَ مِنْهُ فَإِنْ کَسَبَ مِنْهُ مالاً لَمْ یَقْبِلِ اللَّهُ مِنْ عَمَلِهِ وَلَمْ یَزَلْ فِی لَعْنَهِ اللَّهِ وَالْمَلآئِکَهِ مادَامَ عِنْدَهُ قِیراطٌ»؛📚مستدرک الوسائل:13/332.
«خداوند، شکم ربا خوار را به اندازه ای که ربا خورده است پر از آتش می کند و چنانچه از مال ربا درآمدی کسب کند، خداوند عمل او را قبول نخواهد کرد و تا هنگامی که قیراطی (درهمی) از پول ربا نزد او باشد، مورد لعن خدا و فرشتگان است».
⚠️ لازم به ذکر است که در مورد گناهانی که ذکر شد، آیات و روایات فراوانی وجود دارد. و آثار و تبعات سوء بسیار زیادی ذکر شده است و لیکن مجال ذکر آن نیست.
لذا براساس تکالیف و دستورات شرع مقدس باید اقدامات عملی زیر اتخاذ شود:
✅ استادان ،فقها و... با عنایت به هشدارهای فوق و تذکرات مراجع عظام در خصوص ربا و بانکداری اسلامی،نسبت به ارائه یک فرایند جایگزین عملیاتی و جایگزین اقدام نمایند.
✅ آموزش راه و رسم معاملات اسلامی و آشنایی با مکاسب به کلیه فروشندگان ،کسبه و... با عنایت به اهمیت و ضرورت این آموزش ها.
✅ برخورد قاطع و شفاف مسولان ذیربط با متخلفان، رعایت عقود اسلامی و شرایط بانکداری اسلامی.
#سفره_ها_را_از_ربا_پاک_باید_کرد
__________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
❇️منتخب پایاننامه "دکترین بازار اسلامی"
💠بخش چهارم
🌀فلسفه بازار، در واقع بازار چیست؟ و سپس چرا؟
🔘از لحاظ سنتی؛ بازار مکان و موقعیتی است که درآن خریداران و فروشندگان، کالاها و خدمات و منافع را خرید و فروش میکنند. برای هرکالا، خدمت یا منبعی که در اقتصاد مورد خرید و فروش قرار میگیرد بازاری وجود دارد. یا از منظر دیگر اینکه هرجا خرید،فروش و سرمایهگذاری رخ دهد، بازار شکل گرفته است
🔘اما #آلوین_تافلر معتقد است؛ بازار نه پدیدهایست مربوط به سرمایهداری و نه پدیدهایست سوسیالیستی! بلکه درواقع پیامد مستقیم و اجتناب ناپذیر جدایی تولیدکننده از مصرف کننده است.
به بیان بهتر یعنی زمانیکه تولید کننده از مصرف کننده جدا شود، مکانیزمی شکل میگیرد که در این پایاننامه آن را #بازار مینامیم.
🎯 شکل گیری یک رابطه میان تولید کننده و مصرف کننده است که این مفهوم انتزاعی را قوام میبخشد و آن در ذات تفکیک این دو از هم است که به آن «واسطه» یا «دلال» گفته میشود که برای کسب سود تلاش می کنند؛ و کسب سود ازطریق تجارت و سرمایهگذاری که حول پول میچرخد رقم میخورد.
🔻این انسان دلال #مرچنت یا #سوداگر است و شاخصهاش این است که #بورژوا است.
🔗 yon.ir/i5C4N
__________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
⚠️ هنوز پارادایم لیبرالی بر اقتصاد ما حاکم است
💢 محمدجواد ایروانی عضو تشخیص مصلحت نظام:
🔻بهنظر میرسد هنوز پارادایم لیبرالی بر اقتصاد ما حاکم است.
🔻عدالت یعنی فراهم آوردن فرصت و امکانات برای ارتقای گروههای متوسط و پایین جامعه که موضوع بند نخست اقتصاد مقاومتی است.
🔻قانون عملیات بانکی بدون ربا، تولیدمحور است و باید اجرا و بر اجرای آن نظارت شود.
🔻بر اساس مطالعات جهانی، ایران دارای اقتصاد صد تریلیون دلاری است و رقبا و مخالفان ما از بروز یک قدرت بزرگ اقتصادی در منطقه ترس دارند.
🔻مقررات دستوپاگیر فراوانی داریم که باید برداشته شود. بنگاههای کوچک و متوسط هم باید تأمین مالی شوند و نباید تأمین مالی فقط به شرکتها و بنگاههای بزرگ محدود شود.
🔗 tn.ai/2278867
#انعکاس_خبری
___
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
#معرفی_جنبشی
❇️جنبش مردمی حلالزاده ها
✳️با انتشار آمار زنازادگی توسط سازمان ملل متحد ذیل سند World Family Map و در مواجهه با تصویب گناه همجنسبازی در کشورهای مختلف، جنبشی در سال ۱۳۹۵ شکل گرفت که رسالت خود را گفتمانسازی حلالزادگی به عنوان مهمترین رکن و پایه ساخت تمدن و جامعه تعریف کرد.
🟢 همین حالا به جنبش حلالزاده ها بپیوندید⬅️ @halalzadeha
______________
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡@reba_ir
📸| پوستر سایت رهبرانقلاب درپی واکنش ایشان به ماجرای کشتهشدن یک سیاه پوست توسط پلیس آمریکا
🌀 رهبر معظم انقلاب:
🔻 اینکه یک پلیسی با خونسردی ، زانویش را بگذارد روی گردنِ یک سیاهپوست و نگه دارد و فشار بدهد تا جان بدهد، چیز جدیدی نیست؛ #طبیعت_آمریکایی این است؛ این کاری است که آمریکا با همه دنیا تا حالا میکرد. ۹۹/۳/۱۴
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
📱|#توئیت_گرام
"مردم ستمدیده آمریکا با قیام خود علیه نظام فاسد سرمایه داری، غرب زده های جهان را هم به روز سیاه نشانده اند
غربگرایان مفلوک کشور ما هم که چهل سال است تنها هنرشان کند کردن حرکت انقلاب اسلامی است، افسرده و مضطرب آرزو می کنند پلیس آمریکا بتواند این قیام مردمی را سرکوب کند"
#BlackLivesMatter
👤علیرضا پناهیان
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🚩 مبارزه با ربا را جدی بگیریم
🔹مسئله ربا و حفظ قدرت خرید نقدینگی مردم را جدی بگیریم. در قرآن کریم چنین مواردی در بالاترین سطح امر به معروف و راهبردها بیان شده اما گوش شنوایی برای آن نیست که نیست. شاید ابتلا به ویروس کرونا مسئولان را بیدار کند.
⚠️ انشاءالله مسئولان «و یمحق الله» را با چشم خود در عالم ببینند و «اولیالالباب» با توبه و احیا ملاکات شارع را جدی بگیرند.
❌ کسانیکه به زعم خود به جای پذیرش امر به معروف در فسادهای سیستمی و حل آن نه تنها باور ندارند و مخفیانه دروس دیگران را به زعم خود تعطیل میکنند امروز درس تک تکشان تعطیل شده است.
مشروح یادداشت:
📎https://b2n.ir/559970
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
♦️مجلس و زیرساختِ زیرساختهای جهش تولید
✍️حسین سلاح ورزی
🔹وقتی صحبت از رشد اقتصادی و جهش تولید می شود؛ همه تصدیق می کنند که یکی از پیش شرطهای ضروری این حوزه ها، تامین نهاده های تولید با کمیت کافی و کیفیت مطلوب است.
🔸اما وقتی صحبت از نهاده های تولید، یا همان کالاهای بالادستی در شبکه تبادل ارزش اقتصاد کشور، می شود؛ توجه اکثریت به چیزهایی از جنس فولاد، آب، نیروی کار و خدمات زیرساختی همچون شبکه آب و برق و لجستیک معطوف می شود.
🔹آنچه در این میان مغفول مانده و می ماند؛ زیرساختِ زیرساختهاست. کالاهای عمومی که حاکمیت متولی تولید آن است و بدون عرضه موثر، فراگیر و ارزش آفرین آن، نظام اقتصادی هیچ شانسی برای توسعه ساختاری و ایجاد مزیتهای مبتنی بر تقسیم کار تخصصی و ارتقای بهره وری و تولید دانش، که مشخصات اقتصادهای پیشرو در عصر حاضر هستند، نخواهد داشت.
🔸این روزها و به مناسبت آغاز فعالیت دوره جدید مجلس شورای اسلامی، خوب است؛ مرور کوتاهی داشته باشیم بر نحوه نقش آفرینی این نهاد در حوزه تولید کالاهای عمومی.
وظیفه اصلی مجلس وضع قانون و تضمین اجرای اصل اساسی «حاکمیت قانون» است؛ که زیربنای هر نظام سیاسی مدرنی محسوب می شود. این دو فقره، خود دو کالا/خدمت عمومی بسیار کلیدی در هر جامعه ای هستند؛ که با قدری مسامحه می توان ادعا کرد؛ پایه تولید و عرضه هر کالا/خدمت عمومی دیگری از سوی حاکمیت محسوب می شوند.
🔹از منظر «ساختار کنش اجتماعی»، نقش حاکمیت و قدرت منبعث از نظام سیاسی، ایجاد همگرایی راهبردی میان بازیگران نقش آفرین در صحنه جامعه، برای تمرکز بر فرصت بازیهای برد-برد است. در این راه، «وضع قانون» بدلایل متعددی که شرح آن در این مقال کوتاه نمی گنجد؛ نه فقط اولین حلقه نقش آفرینی قدرت سیاسی رسمی و ساختار مند در سیستم اجتماعی، بلکه موثرترین حلقه نیز محسوب می شود.
🔸وضع قانون با نگاه به فرصتهای هم افزایی و تعریف بازیهای برد-برد میان نیروهای اجتماعی و اقتصادی نقش آفرین در صحنه جامعه، بجای تلاش برای هدایت و کنترل مستقیم آنها، به سمت اهداف اقتضایی یا دقیق تر بگویم، دلبخواهیِ سیاستگذاران و سیاستمداران، هم ترجمان پایبندی مجلس به رکن رکین «حاکمیت قانون» است و هم موجب ایجاد احساس آزادی و نشاط در فضای اجتماعی و اقتصادی شده و بعلاوه جامعه را به سوی تمرکز بر فرصتهای هم افزایی و تعریف بازیهای برد-برد رهنمون می سازد و البته سبب خواهد شد؛ قاطبه جامعه، قانون را بعنوان ستون خلق ارزش افزوده پایدار نه فقط برای تک تک اعضا و اجزای جامعه، بلکه برای کلیت آن قلمداد کنند و به این ترتیب، تمکین به قانون از سطح یک اجبار به سطح یک هنجار رفتاری و الگوی فرهنگی ارتقا پیدا خواهد کرد.
🔹برای تحقق این مهم، ضروری است قانونگذاران نه فقط به حوزه اقتصاد توجه ویژه داشته و با اتکا به درک علمی از واقعیتهای آن، اقدام به قانونگذاری کنند؛ بلکه فراتر از این، منطق اقتصادی خلق ارزش افزوده بواسطه قانونگذاری را، در اتخاذ هر تصمیم جدید یا لغو تصمیم های قبلی، سرلوحه کار خود قرار دهند.
🔸حاکم شدن نگرش خلق ارزش اقتصادی بر فرآیند قانونگذاری و تمرکز بر این موضوع، بجای مداخله نابجای قانونگذاران در جزییات روند خلق ارزش افزوده در نظام تولید و تجارت بوسیله فعالان اقتصادی، نقطه آغاز ارتقای بهره وری و ارزش آفرینی در سیستم تولید کالاها و خدمات عمومی در کشور است.
🔺با تبدیل بخش تولید کالاها و خدمات عمومی به یک بخش مولد، نظام اقتصادی، راه به مراتب هموارتری را برای تحقق شعار جهش تولید پیش روی خود خواهد داشت.
______________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir