📱|#توئیت_گرام
"کمر خصوصیسازی راآن یکی شکست!
کمر پوشاک را دختر آن یکی شکست!
کمر بنزین را شوهر آن یکی شکست!
کمر دارو را دختر آن یکی شکست!
کمر مسکن را هم آن یکی شکست!
کمر ارز را برادر آن یکی شکست!
و...
کمر خودکفایی گندم را هم حجاریان شکست!
بنویسید اصلاح طلبان بخوانید ویرانگران ایران!"
#سلطان_گندم
👤علیرضا گرائی
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رونق عزاداری محرم امسال بیشتر خواهد شد؛ اگر ...
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|#حتما_ببینید
👤 فریاد و شکوِه های سید عبدالوهاب سهل آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت از ظلم بانک ها:
🔴 بانک ها ما را نابود کردند، نزول ما را بیچاره کرده...‼️
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
🔔"فرهنگ، قربانی پولسازی"
🔵 پخش آگهیهای بازرگانی در رسانه ملی، روش موثر جلب مشتری برای صاحبان کالاست. گرچه وظیفه رسانه ملی ایجاب میکند آنتن را در خدمت این اهداف قرار ندهد.
💰بخشی از تبلیغات، با جوایز وسوسه کنندهای چون خودرو، سکه، وجه نقد و... سعی در فروش کالا دارند، بهگونهای که خصلت طمع را در مخاطبین برمیانگیزند و او را ترغیب به شرکت در قرعهکشیهای رنگارنگ میکنند.
🎶 بخشی دیگر با ضربآهنگ تند موسیقی به دنبال ماندگار کردن نام خود هستند.
🏘🏯گروهی دیگر با نمایش زندگیهای لاکچری، حس نارضایتی از زندگی متوسط را در مخاطب ایجاد کرده و تجملگرایی را به او دیکته میکنند.
🔴 در مهمانیهای پر زرقوبرقی که در بعضی از تبلیغات نمایش داده میشود، ارزش های اخلاقی نادیده گرفته میشود؛ مضاف بر اینکه در اکثر تبلیغات از زنان و کودکان استفاده ابزاری شده است.
‼️از صاحبان کالا توقعی نیست؛ توقع اصلی از رسانه ملیست که قرار است در عین سرگرمی، فرهنگساز و حافظ ارزشها باشد. در اغلب پیامهای بازرگانی، مصوبات رسانه ملی نادیده گرفته شده و مهمتر آنکه تلاش برای تغییر ارزشهای ایرانیاسلامی به چشم میخورد!
🖊کاش در وضعیت اقتصادی کنونی، زرق و برق تبلیغاتی که به جهت ایجاد نیاز کاذب و ترویج مصرفگرایی به سرپرست خانوار فشار مضاعف تحمیل میکند، حذف گردد. رسانه ملی باید به سبب مسئولیت ذائقهسازیاش، بیش از پیش نظارت کند تا با این تبلیغات ضد فرهنگ که گویی برای رسیدن به منفعت فردی حاضرند فرهنگ نسلی را از بین ببرند، برخورد شود.
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
📚#مکتوبات_نهضت
📖 «کریپتوکارنسیها» عنوان کتابیست که به موضوع بررسی و تحلیل پدیده نوظهور رمزارزها میپردازد.
❇️ در این مجلد درواقع مخاطب با این نکته درگیر خواهد شد که آیا در سطح کلاننگرانه و ناظر به تقابل ایدئولوژی ایرانی_اسلامی و ایدئولوژی غرب ؛ و با توجه به خطوط کلی و افقی که امام خامنه ای ترسیم کرده است؛ قادر به پذیرفتن بیچون و چرای این پدیده هستیم؟!
⁉️ آیا ممکن است اکنون که جهان و خصوصاً آمریکا در یک بحران مالی فرورفته است و از طرفی دیگر شاهد روندی هستیم که برخی کشورها در اندیشه کنارگذاشتن دلار آمریکا هستند و همچنین با توجه به جنگهای ارزی؛ پدیده رمز ارزها با شعارهای مختلف اعم از نامتمرکز بودن، تعریف تازه از اعتماد وارزش ومالکیت، زدودن واسطهها، آینده پول و... به این سقوط غرب کمک کند تا بتواند بار دیگر با یک پدیده نو جهان را وابسته به خود نگه دارد؟!
⁉️ وحقیقتا چرا باید اکنون که تلاش انقلاب اسلامی در جهت شکلدهی زیر بناهای اساسی برای رقم زدن تمدن ایرانی_اسلامی؛ برای برون رفت از بعد مادی گرایی است؛ از پدیده ای تبعیت کنیم که مارا به داخل همین چهارچوبهای مادی میکشاند. خصوصا راهکاری که برآمده از همان فلسفه غرب و اصالت بخشیدن به امانیسم است.
🔦 زاویه نگاه متفاوت این کتاب؛ چراغی بر نقاط تاریکِ پنهان شده این پدیده است.
🖇میتوانید به صورت رایگان این محصول مکتوب و ارزشمند نهضت را مستقیماً از طریق لینک زیر دانلود کنید
🔗 ydac.ir/groo3
#کریپتوکارنسی
#سواد_مالی
#کتابخانهنهضت
#معرفی_اجمالی
_
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
📱|#توئیت_گرام
"مشخصه یک نظام اقتصادی سالم این است که در آن به فعالیت مولد پاداش داده شود؛ یعنی سازِکارهای اقتصادی به گونهای تنظیم گردد که سطح سود فعالیت مولد، بیش از سطح سود فعالیت غیرمولد باشد. معنی هدایت نقدینگی به تولید جز این نیست. آنچه در #بورس میگذرد، نقطه مقابل این رویکرد است."
👤محسن رضایی
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
4️⃣1️⃣ آیا دیرکردی که بانکها میگیرند حرام است؟
💬|#سوالات_متداول
✅یکی از چالشیترین مباحث موجود، موضوع دیرکرد در نظام بانکی کشور است. اصطلاحاتی همچون «خسارت تأخیر تأدیه»، «وجه التزام»، «جریمه دیرکرد»، «بهره دیرکرد» و … برای کسانی که این موضوع را دنبال کردهاند و یا با آن برخورد داشتهاند، آشناست.
▪️آقای عباس موسویان در رابطه با دیرکرد چنین اظهار داشتند: «درباره جریمه، این است که از سال ۶۱ با مصوبه شورای پول و اعتبار و تأیید شورای نگهبان، چیزی به نام جریمه دیرکرد نداریم و آنچه که وجود دارد وجهالتزام است، به این معنا که در ضمن قرارداد، شرط میشود چنانچه بدهکار و گیرنده تسهیلات، بدهی خود را در سررسیدهای مقرر به بانک نپردازد فلان مقدار را به بانک خواهد پرداخت. این موضوع از نظر شورای نگهبان مورد تأیید بوده و از نظر ماهیت با بهره دیرکرد متفاوت است و ضمن قرارداد لازم یا گاهی در قرارداد خارج لازم شرط میشود.»
▫️اما آیا هیچ فاصلهای بین کاغذ و اجرا وجود ندارد؟ در این یادداشت کوتاه، سعی کردیم تا این موضوع را از منظری متفاوت مورد بررسی قرار دهیم و انتظار میرود جامعه نخبگانی از این زاویه تحلیلی غافل نشود.
▪️با توجه به اثر مستقیم خلقپول، امکان تحقق قرضحلال در سیستم بانکداری وجود ندارد چراکه لزوماً مبلغ وام پرداختی، از راه دزدی به دست میآید. به همین ترتیب حتی اگر اصل وجهالتزام را در قرض شرعاً جائز بدانیم اساساً در این ساختار معنایی نخواهد داشت. چرا که وجهالتزام در کنار قرض حلال محل بحث است و نه قرض حرام! گرچه تبادل بحث صاحب نظران در خصوص مشروعیت یا عدم مشروعیت دیرکرد و اقسام آن، شایان تقدیر است اما از این پس باید دانست که چنین موضوعی ارتباطی به عملیات بانکداری ندارد. (خرافه هفتم: بانکها مقدستر از آنی هستند که دستشان به بهره دیرکرد آلوده شود. آنها فقط وجهالتزام میگیرند.)
▫️پ.ن: شواهد و قرائن همگی حاکی از آن است که در کشور همان منطق بانکداریمتعارف پیاده میشود و طبق یک بازی مدیریت شده عدهای روحانی نما، این نهاد را در زرورق اسامی معرب و اسلامی جاسازی کردند تا کسی متوجه نشود که بوی تعفن وضعیت اقتصادی-اجتماعی ما دقیقاً از کجا بلند میشود.
🔗منبع: book.reba.ir/443
______________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
#اندکی_تأمل
💢 جزای کسی که خانهای دارد اما آن را برای سکونت به دیگران نمیدهد.
هشداری متناسب با بحران اجارههای سنگین
🔹از امام صادق علیه السلام نقل شده که فرمودند: کسی که خانهای دارد و مومنی به آن محتاج است، اما خانه را برای سکونت به او نمیدهد، خداوند میگوید: ای ملائکه من! آیا بنده من نسبت به بنده دیگرم برای سکونت در دار دنیا بخیل شده است؟ به عزت و جلالم سوگند که در بهشت من ساکن نخواهد شد!
🔸مُحَمَّدُ بْنُ سِنَانٍ عَنْ مُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع مَنْ كَانَتْ لَهُ دَارٌ فَاحْتَاجَ مُؤْمِنٌ إِلَى سُكْنَاهَا فَمَنَعَهُ إِيَّاهَا قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَا مَلَائِكَتِي أَ بَخِلَ عَبْدِي عَلَى عَبْدِي بِسُكْنَى الدَّارِ الدُّنْيَا وَ عِزَّتِي وَ جَلَالِي لَا يَسْكُنُ جِنَانِي أَبَداً.
📚[کافی، ج2، ص367]
________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صرفا_جهت_اطلاع
⚠️ چاپ پول در آمریکا از رقم ۲۶ تریلیون دلار بدهی ملی گذشت.
🔻 ۲ تریلیون دلار افزایش در دو ماه اخیر
_______
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
✍️جریمه ای بر بی عایدی سرمایه :
🔍 بخشی از سیستم Capital gains tax که به مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) ترجمه کرده اند، در #مجلس تصویب شد.
1️⃣ ایدۀ cgt مبنای غربی دارد و با نگاه #تمدنی ، نمیتواند در جمهوری اسلامی کارگشا باشد.
مالیات اضافه بر حقوق شرعی، میتواند مصداق «غصب» باشد و عقوبت جبران ناپذیری دارد.
2️⃣ این Tax در کشور #کم_زمین اثربخش است.
در ایران زمینهای قابل سکونت بسیار زیادی وجود دارد که با انحصار دولتی محدود شده است.
3️⃣ دوستانی که با خانۀ خالی مردم مخالفند، حجم عظیم املاک و زمینهای بلااستفادۀ #دولتی_و_بانکی را نمیبینند!؟
➕ لطفا به دولتی که 18000 (ه م ت) اموال دارد، ولی به بهانۀ کسری 200 (ه م ت) از ارزش پول مردم میدزدد بپردازید.
4️⃣ سیستم cgt غربی -که از آن کپی میکنید- در شرایط ثبات #ارزش_پول مطرح است.
➕وقتی ارزش ریال99 به حدود «یک دهم» ریال96 رسیده؛ افزایش چهار برابری قیمت مسکن یعنی کاهش سرمایه.
رئیس مجلس در گفتگوی تلویزیونی 24تیر99 صراحتا فرمودند:
"با تصویب این قانون در کوتاه مدت قیمت مسکن و اجاره خانه کاهش پیدا میکند."
🙏انتظار داریم در صورت عدم تحقق این پیش بینی، بهانه نتراشند و تلاش برای #تحمیل_ایده_های_غربی را متوقف کنند.
@MataNevesht
______________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
⚠️ تسهیلات ودیعه مسکن؛ تکراری بر خطاهای فاحش اقتصادی دولت:
◾️ خبر رسید دولت قصد دارد برای تامین مبلغ ودیعه مسکن مستأجران وام تخصیص دهد.
▫️به عنوان یک مستاجر که ظرف سه سال پرداختی اجارهام چند برابر شده، قاعدتاً باید مثل اکثر مستأجران خوشحال باشم. اما نه تنها ناراحتم بلکه به شدت با این سیاست مخالفم و معتقدم باید در مقابل این خطای فاحش اقتصادی و سیاستی با قدرت ایستاد.
⁉️اما چرا؟
1⃣ تخصیص وام به ودیعه مسکن موجب بالاتر رفتن تقاضا و در نتیجه بالاتر رفتن نرخ رهن و اجاره خواهد شد.
➕افزایش فعلی قیمت اجاره بها به خاطر انتظارات تورمی در سمت عرضه است.
➕اعطای تسهیلات به مثابه ایجاد پاسخ مثبت به این انتظارات تورمی در سمت تقاضا خواهد بود و آن افزایش را تثبیت خواهد کرد.
2⃣ افرادی که توان پرداخت اقساط دارند یا ضامن دارند از این وام استفاده می کنند و قشر ضعیف که امکان دریافت تسهیلات یا بازپرداخت ندارند در مواجهه با موج گرانی اجارهبها باز هم بدبختتر خواهند شد.
3⃣ در یک دوره چند ساله دولت روحانی برای حل مشکل مسکن تسهیلات خرید را تقویت کرد، اما مشکل صنعت مسکن با «تحریک تقاضا» حل نشد و صرفا قیمتها بالا رفت.
➕وزیری که به شدت معتقد بود مبتنی بر دانش اقتصادی، نباید در بازار ساخت مداخله کرد، تنها با ابزار تحریک تقاضا وارد سیاستگذاری بازار مسکن و نتیجهای جز توقف تولید و افزایش چند برابری قیمت حاصل نشد.
➕فارغ از این که بسیاری معتقدند فعالیت اقتصادی جناب آخوندی در بازار ساخت و نگهداری املاک در سیاستهایش اثرگذار بوده، این نکته را نیز باید متذکر شد که تکرار سیاست تحریک تقاضا در ودیعه هم همان اثر را خواهد گذاشت.
❓چند بار روحانی می خواهد این خطای راهبردی را تکرار کند؟
4⃣ تخصیص اعتبارات محدود دولتی به ودیعه مسکن هرگز منجر به تولید نمی شود، و این در حالی است که در شرایط رکودی فعلی تخصیص منابع محدود به هر امر غیر مولد خطایی فاحش است.
5⃣ از آنجا که تسهیلات مسکن منجر به تولید نمیشود اخذ سود از آن قطعاً منجر به خلق پول از هیچ شده و خلق نقدینگی مضاعف میکند. خلق نقدینگی جدید بر سرعت افزایش اجاره بها مجددا خواهد افزود.
➕ ضمن آن که دولت نیز برای تامین منابع این تسهیلات احتمالا مجددا کسری بودجه را تشدید نموده و با افزایش پایه پولی جای آن را پر خواهد کرد که این نیز خود مولد تورم مضاعف است.
6⃣ تسهیلات مسکن غیر قرض الحسنه در قالب کدام عقد شرعی قابل پرداخت است؟
➕ نه عقود مبادلهای نظیر فروش اقساطی و مرابحه و نه عقود مشارکتی نظیر مشارکت مدنی با این چنین موضوعی قابلیت انطباق ندارند.
⁉️آیا در دولت روحانی یک اقتصاددان عاقل حضور ندارد که این اولیات را برای آقای رییس جمهور تشریح کند؟
⁉️یا آن که ارادهای برای تسریع افتادن کشور در دام سیاستهای مخرب اقتصادی وجود دارد؟
✍ دکتر سید حسین رضویپور
___________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
#توییت_گرام
کارگر روزی ۸ ساعت عرق بریزه،ته تهش بگیره ۳ میلیون
ولی یه نمایشگاه ماشین یا یه املاکی،صبح تا شب زیر کولر باشه، تهش بره چهار تا مورد نشون مشتری بده و از هر معامله ۲ برابر حقوق این کارگر پول دربیاره
آقایون مجلسی به نظرتون نباید در سنجههای ارزش گذاریِ «کار» توی جامعه تجدید نظر بشه؟
👤 امین موسوی
_______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
بخشی از مقالهی بلند جان کنت گلبرایت
🔻 با عنوان علم اقتصادِ کلاهبرداری معصومانه؛
🔺 The economics of Innocent Fraud: Truth for our time
🔹 که در شرایط شوق غیرمنطقی حاکم در ایران به سمت بورس، خواندنی است. گالبرایت در این کتاب حاکمیت شرکتی را در مهد آن یعنی آمریکا به خوبی به نقد میکشد و آنرا یک کلاهبرداری با کلمات زیبا و معصومانه میخواند.
🔹 او در کتاب خود به نمونههای کلاهبرداریهای شرکتهای بزرگی مثل «انرون» و «وردکام» در آمریکا اشاره میکند، شرکتهایی که اتفاقا سهام آنها در «بازار بورس آمریکا» با قیمتهای بالا به فروش میرسیدند، بازار بورسی که اصلا شفاف نیست و امروز در ایران در قالب یک سادهانگاری مشکوک یا اساسا فریبی بزرگ، شفاف خوانده میشود و راهحل جدید و البته غلطی برای خصوصیسازی یا همان انتقال کنترل ثروتهای عمومی به ابرطبقهی ثروتمند در ایران شده است.
#مستندات
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
🔶 سود آوری روزانه و ساعتی عدهای در بورس مبتنی بر قمار بازی با پول است و سرمایه گذاری محسوب نمیشود
🔺حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران: وارد شدن عده ای به بورس و خرید سهام شرکت یا شرکت هایی و فروختن آن ها در همان روز یا روز های آتی به قیمت بالاتر و سپس تکرار این کار ، در حالی که افزایش قیمت سهام، هیچ ارتباطی با سود آوری تولیدات بنگاه ذیربط ندارد، قماربازی با پول و نه سرمایه گذاری در بورس محسوب می شود.
🔺کاری که به خصوص در شرایطی مثل آنچه در این ایام می گذرد متاثر از سیاست «دارایی فروشی بخش های دولتی و اخیرا صاحبان بسیار محترم سهام هدیه ای عدالت»، خود بر اشتیاق دیگران برای برد در قمار های ساعتی و روزانه دامن می زند و شاخص روزانه بورس را به علامت سنج میزان این اشتیاق به «کره گرفتن از آب نقدینگی » مبدل میسازد.
🔗 منبع: نود اقتصادی
#تحلیل #مواضع
____________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir