شبهه روز سوم.mp3
5.49M
🎧 بشنوید؛ علت ماندگاری واقعه عاشورا بین حوادث مختلف تاریخ چیست؟
💠 استاد محمدی شاهرودی
📺 فایل کامل و تصویری برنامه را در سایت ببینید: https://zaya.io/t1xzq
🔗 لینک
https://btid.org/fa
📎 #اعتقادات
📎 #محرم
📎 #امام_حسین
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
شبهه روز دوم.mp3
4.53M
🎧 بشنوید؛ فلسفه و حکمت قیام امام حسین علیه السلام چه بود؟
💠 استاد محمدی شاهرودی
📺 فایل کامل و تصویری برنامه را در سایت ببینید: https://zaya.io/ra1ls
🔗 لینک
https://btid.org/fa
📎 #اعتقادات
📎 #محرم
📎 #امام_حسین
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیاست جالب حافظ اسد در زمان جنگ ایران و عراق به نقل از صدام حسین که به تازگی از آرشیوی در عراق بیرون آمده را بشنوید...
.
کابینه کارشناسی کارآمد
یا گوشت قربانی غیمت طلبان؟
🔻آقای پزشکیان (و تیم مشاوران + افراد ذی نفوذ در ستاد او) این روزها سرگرم بررسی برای چیدن اعضای کابینه و معرفی به مجلس برای اخذ رای اعتماد هستند.
🔹کابینه را به دو شکل می شود چید:
۱) رئیس جمهور منتخب، برنامه تدوین شده ای برای چهار سال آینده داشته باشد و منطبق با آن برنامه، سراغ افرادی برود که اولا کاربلد باشند و ثانیا بتوانند در قالب یک تیم، با دیگر اعضای دولت، همپوشانی و هم افزایی داشته باشند.
۲) بدون برنامه روشن (به ویژه اقتصادی)، دست محافل حاضر در ستاد انتخاباتی را باز بگذارد تا با گروکشی و سهم خواهی، هر کدام بر اساس میزان نفوذ خود، سر و شکلی ناموزون به کابینه بدهند و چیدمان آن را طوری طراحی کنند که مرکز پمپاژ تعارض و تناقض و فشلی به بدنه دولت باشد.
🔻اکنون در ستاد آقای پزشکیان می توان دو گروه ذی نفوذ (مدعیان اصلاح طلبی/ مدعیان اعتدال گرایی) را در کنار برخی مشاوران آذری زبان و عده معدودی از شبه اصولگرایان سراغ گرفت که هر کدام، توقعی از شرکت سهامی دولت دارند و پزشکیان کار بسیار سختی در مهار آنها دارد.
🔹در جریان تبلیغات انتخاباتی لابد می شد دو کارشناس متناقض هم را (درباره نوع نگاه به عدالت اجتماعی یا اقتصاد سرمایه سالارانه و تبعیض آلود) همراه خود به تلویزیون برد؛ اما افراد متناقض در کابینه، قطعا نمی توانند برای خدمت به مردم، قدم از قدم بردارند.
🔻سوال راهبردی درباره دولت جدید این است که ۱۲- ۱۳ عضو تیم اقتصادی قرار است چگونه در کنار هم چیده شوند که دچار همفرسایی نشوند؟ این واقعیت تلخ در برخی دولت ها در گذشته اتفاق افتاده است.
🔹ناهماهنگی و ناکارآمدی در دولت خاتمی چنان شدید بود که او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۳۸۳، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
🔻«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
🔹افکار و آراء اعضای ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان، به غایت متناقض است؛ از چپ گرایان تا سوپر راست ها. و این غیر از چالش سهم خواهی و غنیمت طلبی برخی احزاب است که هر کدام به میزان نفوذ شان در ستاد می خواهند گوشه ای از غیم را به نیش بکشند و پشت قباله خود کنند.
🔹آقای پزشکیان کار دشواری را در پیش دارد؛ این که چقدر درباره برنامه ششم توسعه و اصل برنامه نویسی سالانه برای دولت سر رشته دارد؟ و به کدام کارشناسان (بیطرف یا سیاسی) اعتماد می کند؟
🔻و این که چقدر می تواند حلقه بسته "سهم خواهان ستاد انتخاباتی" را کنار بزند و با ظرفیت بزرگ نیروهای توانمند در کشور فارغ از انگاره های سیاسی و جناحی ارتباط بگیرد؟ این، دو راهی بزرگی است که افق کارآمدی یا ناکارآمدی دولت جدید را از همین حالا ترسیم می کند.
🔹عبرت دولت آقای روحانی، پیش چشم آقای پزشکیان است که چگونه غنیمت طلبان، کام خود را از دولت گرفتند (به قول یکی از اصلاح طلبان، تا ته ساندیس دولت را میک زدند و بعدا نیِ ساندیس را بیرون کشیدند) و سپس، او را با مسئولیت کارنامه فاجعه بار دولت و انزجار مردم تنها گذاشتند!
🔻محمد ایمانی
@Kayhan_online
🏴 محفل شور و بصیرت حسینی.
⬛ یادبود مرحوم حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد زاهدی و فرزند برومندشان سرلشکر شهید محمدرضا زاهدی
🎤 با سخنرانی:
حجتالاسلام والمسلمین فرخفال (ساعت ۶:۳۰ الی ۷:۳۰ صبح)
حجتالاسلام والمسلمین کشکولی (ساعت ۷:۳۰ الی ۸:۳۰)
و مرثیه سرایی مداحان اهل بیت علیهمالسلام
📅 زمان: دوشنبه و سهشنبه ۲۵ و ۲۶ تیرماه (تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۴۶)
📍مکان: خیابان شریف شرقی، کوچه ۴۷، بیت مرحوم حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد زاهدی
مسیریابی 👇
https://nshn.ir/sbZt6r_xlbGH
🔰 کابینه کارشناسی کارآمد یا گوشت قربانی غنیمتطلبان؟
🔸همزمان با افزایش گمانهزنی و شایعات رسانهای درباره نامزدهای عضویت در دولت چهاردهم، حساسیت افکار عمومی و کارشناسان نسبت به روش انتخاب اعضای کابینه دوچندان شده است.
🔸طی چند روز گذشته، برخی رسانهها و سیاسیون منتسب به مدعیان اصلاحات و مدعیان اعتدال، گمانهزنیهایی را درباره شورای بررسی نامزدهای وزارت مطرح کردند که بیشتر سوگیری سهمخواهانه داشت. شایعه اول درباره شورایی موسوم به «شورای راهبردی ۹ نفره» با حضور ظریف، ربیعی، صالحیامیری، طیبنیا، عبدالعلیزاده، آذریجهرمی، محمد صدوقی، قائمپناه و حسین علایی برای معرفی نامزدهای تصدی وزارتخانهها و معاونان رئیسجمهور بود. پس از انتشار این خبر، جواد آذریجهرمی، خبر از «کاسبی پست» داده و ضمن فیک خواندن برخی شایعات نوشت: «چرا این اخبار دست به دست میشود؟
🔻عدهای از شوق خدمت! حاضرند هر وعدهای به هر کسی بدهند تا مثلاً وزیر شوند. عدهای هم طالب این وعدههایند و امروز، روز کاسبی آنهاست. لذا با خبرسازی، این بازار مکاره فاسد شکل میگیرد».
🔻چند روز پس از شایعات درباره شورای راهبردی و تایید و تکذیب آن، خبری دیگری در رسانههای مذکور منتشر شده مبنی بر این که محمدجواد ظریف به عنوان «رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم» منصوب شده است.
🔸نکته قابلتأمل در این میان، فایل صوتی منتشر شده از علی طیبنیا در رسانهها میباشد. طیبنیا که از او به عنوان نامزد تصدی معاون اولی رئیسجمهور یا وزیر اقتصاد و «طبیب اقتصادی» یاد شده، چند هفته قبل سر کلاس درس در داشگاه تهران گفته بود:
🔻«ایشان فردا رئیسجمهور بشود، ظریف را میخواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتماً مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیفترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم.
🔻قویترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قویترین کارشناس، ضعیفترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصاً روابط منطقهای! ایشان اصلاً آدم اجرائی نیست. قائممقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود».
🔸روزنامه اعتماد هم یادآور شده: « فشارهای سیاسی به وی آنهم چنین زودهنگام و از سوی برخی اصلاحطلبان نهتنها سیاستمدارانه نیست، بلکه اخلاقی هم به نظر نمیرسد. متأسفانه خوب میدانیم که در چنین موقعیتهایی اصحاب روز شنبه چه سان هجوم میآورند و عرصه را بر تصمیمگیران تنگ میکنند».
🔸در ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات و اعتدال، دو گروه ذینفوذ (مدعیان اصلاحطلبی/ مدعیان اعتدالگرایی) در کنار برخی مشاوران آذریزبان پزشکیان و عده معدودی از شبهاصولگرایان حضور دارند که برخی از آنها، توقعاتی از دولت دارند و آقای پزشکیان کار بسیار سختی در مهار آنها دارد.
🔸باید امیدوار بود که آقای پزشکیان بتواند حلقه بسته «سهمخواهان ستاد انتخاباتی» را کنار بزند و با ظرفیت بزرگ نیروهای توانمند در کشور فارغ از انگارههای سیاسی و جناحی ارتباط بگیرد. این، دوراهی بزرگی است که افق کارآمدی یا ناکارآمدی دولت جدید را از همین حالا ترسیم میکند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Dtw
@Kayhan_online
📌 شنبه
☀️ ۲۳ تیر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۷ محرم ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 13 جولای 2024 میلادی
📎 #تقویم
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
💢 مرگ با سعادت
امام حسين عليه السلام در مسير خود به كربلا فرمود:
🚩 ... أَلاَ تَرَوْنَ أَنَّ الْحَقَّ لاَ يُعْمَلُ بِهِ وَ أَنَّ اَلْبَاطِلَ لاَ يُتَنَاهَى عَنْهُ لِيَرْغَبَ الْمُؤْمِنُ فِي لِقَاءِ اللَّهِ مُحِقّاً فَإِنِّي لاَ أَرَى اَلْمَوْتَ إِلاَّ سَعَادَةً وَ لاَ الْحَيَاةَ مَعَ الظَّالِمِينَ إِلاَّ بَرَماً... .
🚩 آيا نمى بينيد كه به حق عمل نمى شود و از باطل نهى نمى شود؟ به راستى كه مؤمن بايد به [مرگ و] ديدار خدا روى آورد. پس من مرگ را جز سعادت، و زندگى با ستمگران را جز رنج و ملال نمى بينم.
📚 تحف العقول، ۲۴۵.
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
📎 #حدیث_نگاشت
📎 #محرم
📎 #دهه_محرم
📎 #ملت_امام_حسین
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
💠 خباثت عجیب معاویه
🟢 مطرف بن مغیره نقل می کند با پدرم [که حاکم کوفه بود، مدتی به شام آمده و در آنجا پدرم هر روز به نزد معاویه می رفت] تا با او [درباره مسائل گوناگون] سخن بگوید. هر روز که پدرم از نزد معاویه بازمی گشت، از عقل و درایت او سخن می گفت تا اینکه شبی با حالتِ اندوه و ناراحتی فراوان به خانه آمد و از شدتِ ناراحتی، شام هم نخورد.
🔻 از سببِ این ناراحتی از او پرسیدم. گفت من الآن از نزدِ خبیث ترین افراد آمدم. گفتم چرا؟ گفت وقتی دور و برش خلوت شد، به او گفتم ای امیرالمؤمنین سنی از تو گذشته است و تو به جایگاه رفیعی رسیده ای؛ چه خوب که دیگر اقدامِ به عدالت کرده و دست از سرِ بنی هاشم برداری و به ایشان خوبی کنی. آنها دیگر خطری برای تو ندارند.
🔻 معاویه در پاسخم گفت: افسوس افسوس ابوبکر این همه خدمات به مردم کرد؛ ولی پس از مرگش یادش از بین رفته و تنها نام او ماند. عمر بن خطاب هم ده سال تلاش کرده و کمر همت بست؛ ولی با مردن، یادش نیز مرد و تنها نامش بر سر زبان ها ماند.
🔻 عثمان هم با آن نام و نشان کارها کرد؛ ولی با او چه رفتارها که نشد. او هم نامش با مردنش از میان رفت؛ ولی محمد صلی الله علیه وآله هر روز نامش پنج مرتبه بر سر مأذنه ها بلند می شود؛ پس باید کاری کرد که نام او نیز مدفون شود.
🔻 برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:
🌐 https://btid.org/fa/news/298823
📎 #محرم
📎 #دهه_محرم
📎 #ملت_امام_حسین
📎 #اعتقادات
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
🔰دو موضع تحسین برانگیز
دو مرزبندی بر زمین مانده
🔸آقای پزشکیان طی چند روز گذشته، ضمن تماس و مبادله پیام با سران جبهه مقاومت در منطقه و اعلام حمایت از آنها، مواضع بسیار خوبی علیه رژیم صهیونیستی گرفته، که بایسته تقدیر است.
🔸او همچنین با حضور در برخی هیئت ها و محافل مذهبی، به ساحت امام حسین علیه السلام ادای احترام کرده و مرزبندی خود با جریان های ضد مذهبی را نشان داده است.
🔸این دو رویکرد در کنار تاکید بر همدلی و کاهش اختلافات، سزاوار قدرشناسی است. منطقا باید از هر رفتار مبتنی بر اصول -ولو از افرادی فارغ از جناح و طایفه شما باشد- پشتیبانی کرد و با هر رفتار خلاف اصول -ولو از افراد هم جناحی سر بزند- مرزبندی داشت.
🔸ملت ما با جبهه معارض خارجی و ادامه آن در داخل رو به رو بوده، و هر کس که دل در گرو اسلامیت و جمهوریت و ایران یکپارچه و قوی دارد، لاجرم باید با این دو جریان معارض، مرزبندی صریح داشته باشد.
🔸آمریکا و انگلیس، دیکتاتوری پهلوی را بیش از نیم قرن به ملت ما تحمیل کردند و پس از آن هم تا امروز، از هیچ جنایت و خیانتی دریغ نکرده اند. تحریم های خصمانه و عهدشکنی گستاخانه در برجام، خباثت جاری آنهاست.
🔸در داخل هم اشرافیت غربگرا سال ۱۳۸۸ هماهنگ با اراده غرب، در برابر رای اکثریت قاطع جمهور گردن کشی کرد و بنای داشت که نگذارد رئیس جمهور منتخب، دولت تشکیل دهد.
🔸رئیس جمهور، آن روز نه با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رای (۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رای بیشتر از رقیب) بلکه با ۲۴/۵ میلیون رای مردم (۱۱ میلیون رای، بیشتر از رقیب) انتخاب شده بود. اما اشرافیت غربگرا ضمن ۸ ماه آشوب افکنی و ایجاد دودستگی، جرئت تحریم های فلج کننده را به دشمن داد.
🔸۱۵ سال بعد، و در حالی که آقای روحانی با ادعای لغو تحریم ها به مدت ۸ سال در مسند دولت بود و امتیازات هنگفتی را هم به غرب داد، با توافقی پایمال، به علاوه تحریم های دو برابر شده مواجه هستیم.
🔸در خباثت آمریکا و تروئیکای عهد شکن، همین بس که حتی حاضر نشدند مانند دیگر کشورها، انتخاب آقای پزشکیان را تبریک بگویند، بلکه آمریکا با توهین به رئیس جمهور منتخب، ادعا کرد انتخابات ایران را آزاد و عادلانه نمی داند.
🔸آقای پزشکیان اگر می خواهد موفق باشد و به سرنوشت آقای روحانی دچار نشود، باید برائت از رژیم صهیونیستی را به رفتار آمریکا و تروئیکای عهدشکن توسعه دهد.
🔸رژیم بی ریشه اسرائیل، بدون حمایت غرب، یک هفته هم دوام نمی آورد و صرفا سرانگشت مداخله آنها در منطقه است. بنابراین، اصل مرزبندی باید با رویکرد استعماری آمریکا و غرب باشد.
🔸بله، مسیر دیپلماسی مسدود نیست، اما دیپلماسی، امروز آغاز نشده که از طرفین بخواهیم تنازل کنند. دولت قبل در ایران، حداکثر تنازل را کرده و با این وجود کلاه سرش رفته و زیان اساسی به کشور وارد آمده است.
🔸بدین ترتیب دیپلماسی، صرفا می تواند از همان جایی آغاز شود که قطع شده؛ آنجا که طرف غربی، با گردن کشی توافق را زیر پا گذاشته و ضمن پشت هم اندازی، منتظر از پا درآمدن ایران در متن فشار حداکثری بوده است؛ (و البته سرشکسته شده).
🔸در حالی که غرب سفت و سخت بر سر موضع ناحق خویش است، طرف ایرانی نمی تواند انفعال به خرج دهد و اگر چنین کند، دو چندان خسارت خواهد دید.
🔸درباره جریان سیاسی هماهنگ با غرب هم، انتظار مشروع از رئیس جمهور و دولت جدید این است که با معرکه گردان های آشوب علیه جمهوریت، مرزبندی رئیس جمهور و دولت جدید باشند. آنها نه تنها ناقض رای مردم، بلکه بستر ساز تحریم های ۱۵ ساله بوده اند.
🔸بدون این مرزبندی دوگانه، رویکرد های درست اخیر، جامع و مانع نخواهد بود.
#محمد_ایمانی
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا پارکی در ایران، عراق، پاکستان و یا دیگر مناطق شیعه نشین نیست
🔹بلکه در قلب شهر سیدنی مرکز استرالیا است که بعد از مراسم عزاداری امام حسین(ع)، نماز جماعت با حضور باشکوه و گسترده مردم متدین برپا شده است.
🔹درود بر عاشقان سیدالشهدا در سراسر عالم
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
👆واکنش روزنامه «اصفهان زیبا» به یادداشتهای توهینآمیز اخیر محسن رنانی درباره اصفهان در گفتوگو با اساتید دانشگاه
♦️زارعی، نماینده تهران و استاد فلسفه سیاسی دانشگاه تربیت مدرس: آقای رنانی! روستا و روستایی فرودست نیست؛ پَست و معیار ضربالمثلهای وقیحانه امثال تو نیست. انسان روستایی باشد، بهتر از آن است که دیکتاتور و مستبد باشد! یک تار موی روستائیان را با هزاران دیکتاتور توسعهنویسی مثل تو عوض نخواهیم کرد!
♦️دکتر رامشت، استاد تمام دانشگاه اصفهان: این نوع پنداشتهها حکایت از نوعی الگوی رجحان زیستی دارد. بهعبارتدیگر، آپارتاید و تبعیض اجتماعی را قابلپذیرش میکنند. آیا آقای رنانی به لوازم این نگرش آگاه است و مسئولیت آن را میپذیرد؟
♦️دکتر شریعتی، استاد مسائل ایران دانشگاه تربیت مدرس: محسن رنانیها بیش از دیگران «درخودفرورفته»، «ساکن»، «بهخودمشغول» و «قبیلهباز» هستند و «افق نگاه کوتاه» دارند و صحنه بازی آنان «تنگ» است. هنگامیکه روبهروی آنها تکان میخوری، به درودیوار برمیخوری و صدای آنان درمیآید!
♦️دکتر حسین مطیع، استاد مرکز معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان: ما در روشنفکران غربزده، این نوع تحلیل و نگاه را که برخاسته از نوعی خودشیفتگی و خلسه نارسیستی است، دیده بودیم. امثال آقای رنانی متأسفانه به خودشان اجازه میدهند در هر موضوعی اظهارنظر کنند و این پرگویی، موجب پرخطایی است. این نقطهضعف و به قول ایرانیها، چشم اسفندیار این افراد است.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c