📰 #روزنامه_کیهان
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳
🔹️آمریکا، اسرائیل و ترکیه نقاب انداختند
روزهای سیاه سوریه از غارت و ناامنی تا اشغال مناطق جنوبی
🔹️ عارف در بازدید از سازمان انرژی اتمی:
قاطعانه اعلام میکنیم به هیچ کس اجازه نخواهیم داد در موضوع هستهای ایران دخالت کند
🔹️نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
خوشحالی مشترک افراطیون مدعی اصلاحات و نتانیاهو با روی کارآمدن تروریستها در سوریه
🔹️ تکفیریها مثل منافقین حتی یک گلوله به صهیونیستها شلیک نمیکنند؟
@kayhan_online
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این شخص 1000نفر از برادران سنی را وهابی کرده؛
در ادامه فعالیتش می خواسته یک بچه #شیعه را #وهابی کنه... اما ماجرا برعکس میشه...
ببینید خیلی جالبه‼️
#نشر_حداکثری
(شما هم با پخش این کلیپ کمک کنید حق گسترش پیدا کنه، نکنه اینقدر کم توفیق باشیم که در راستای پخش این کلیپ بخل داشته باشیم!
✅ بهترین زنان از منظر مولای متقیان
🌷اميرمؤمنان علی عليه السلام فرمودند: بهترين زنان شما پنج دستهاند. گفتند: آن پنج دسته كدامند؟ حضرت فرمود: زنان ساده و بىآلايش، زنان دل رحم و خوش خو، زنان هم دل و همراه، زنى كه چون شوهرش به خشم آيد تا او را خشنود نسازد، خواب به چشمش نيايد و زنى كه در نبود شوهرش از او دفاع كند. چنين زنى كارگزارى از كارگزاران خداوند است و كارگزار خدا هرگز خيانت نمىورزد.
📗کافی، جلد۵، ۳۲۵
𑁍 @jahade_12 | جهاد مقدس
📌 سهشنبه
☀️ ۲۰ آذر ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۸ جمادیالثانی ۱۴۴۶ هجری قمری
🎄 10 دسامبر 2024 میلادی
📎 #تقویم
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
💢 گزینش دوست
امام علی عليهالسلام:
🍃 أَلصّاحِبُ كَالرُّقْعَةِ فِى الثَّوبِ فَاتَّخِذْهُ مُشاكِلاً.
🍃 همنشين و دوسـت، همانند وصله در لباس است، پس آن را همشكل برگزين.
📚 غررالحكم، ج۱، ص۳۷۹.
📎 #حدیث_نگاشت
📎 #حدیثی
📎 #سبک_زندگی
📎 #خانواده
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
message-1733809679-21.mp3
2.19M
🎧 #پادکست_اعتقادی
⁉️ آیا چشم زخم باعث مرگ کسی می شود ؟ چنین اتفاقی افتاده؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎 #راهنماشناسی
📎 #مرگ #چشم_زخم
https://btid.org/fa
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهید حاج قاسم سلیمانی: من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم. ما حتما از این سختی عبور میکنیم.
@Harf_Akhaar
🔰 آخرین مرحله مدارا (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸«با دشمنان مدارا» عنوان اصلی روزنامه سازندگی در چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ بود که با حروفی درشت در بالای صفحه اول این رسانه وابسته به حزب غربگرای کارگزاران سازندگی نقش بسته بود. آنها با این تیتر به استقبال نحوه ارتباط و مواجهه با اروپا و آمریکا رفته و با شادمانی خاصی نوشته بودند: «مسعود پزشکیان از ابتدای روزی که وارد گود انتخابات ریاستجمهوری شد، روابط با جهان را بر مبنای شعر معروف و مشهور حافظ ایرانیان پایهگذاری کرد: «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت با دشمنان مدارا» و اکنون ۱۰۰ روز پس از انتخابات نیز تاکید میکند که همچنان بر آن سخن هست و امروز پیشتر از دیروز به اهمیت این سخن رسیده است». «شعرگویی» بهجای «واقعبینی» در تحلیل روابط خارجی، روال مرسوم جریانهای غربگرا در ایران بوده است که البته نمیشود همیشه آن را به حساب «سادهلوحی» گذاشت.
🔸«ابراهیم یزدی» به عنوان وزیر خارجه ایران در بهار 1358 نیز احتمالا همین «شعر» را در دستور کار خود قرار داده بود. او سپتامبر1979(تابستان 1358) در حاشیه اجلاس ششم جنبش عدمتعهدها در هاوانا با رویکرد «مداراگونه» درخواست ملاقات با «صدام حسین» را داد تا راهحلی برای پایان مناقشات مرزی دو کشور پیدا کند. آقای یزدی پیشنهادهایی سخاوتمندانه و فراتر از تصورات مقامات عراقی به آنها داد تا جایی که این امتیازها حتی برایشان غیرمنتظره و ناباورانه بود. «صلاح عمر العلی» نماینده وقت عراق در سازمان ملل در توصیف تعجبش از پیشنهادهای ابراهیم یزدی میگوید: «پیشنهادهایی که به صدام میداد به صورت غیرمعقولی مناسب بود.» در کنار عوامل سیاسی و نظامی دیگر، فروتنی بیش از حد یزدی در مقابل شخصیت سلطهجو و زورگویی مانند صدام، او را در تصمیمش برای حمله به ایران مصممتر کرد. صدام پیشنهادهای دستودلبازانه وزیر خارجه وقت ایران را بهحساب ضعف و ناتوانی ایران گذاشت و بلافاصله پس از جلسه، «صلاح عمرالعلی» را با خود به حیاط محل اقامتشان برد و به او گفت: «الان فرصتی تاریخی [برای حمله به ایران] در اختیار داریم؛ خودت را به عنوان نماینده عراق در سازمان ملل آماده کن! من میخواهم بروم و به آنها ضربهای بزنم که همه کره زمین صدایش را بشنوند.» آن روز هم «با دشمنان مدارا» جواب نداد و ایران هزینه سنگینی پرداخت کرد تا دیکتاتور عراق را از تصمیم احمقانهاش پشیمان کند.
🔸«محمد خاتمی» هم همین «شعر» را سرلوحه کارش قرار داده بود و وقتی روی کار آمد از «گفتوگوی تمدنها» حرف میزد؛ البته آن زمان تقریبا واضح به نظر میرسید که منظور دولت غربگرای وقت ایران، بیشتر گفتوگوی با آمریکا است. آنها به آرزویشان رسیدند و توانستند به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان؛ با دولت آمریکا گفتوگو و همکاری کنند. همکاری آنها با طرف آمریکایی فراتر از حد انتظار دیپلماتهای آمریکایی بود تا جایی که «رایان کراکر» (مسئول وقت پرونده افغانستان در وزارت خارجه آمریکا) از اینکه دید دیپلمات ارشد ایرانی نسخه اصلی آرایش دقیق نیروهای مسلح در افغانستان را برای تسهیل حمله آمریکا، سخاوتمندانه به او هدیه داد؛ حیرت کرد! کمتر از پنج ماه بعد اما «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا در گزارش سالیانه خود به کنگره، ایران را در کنار عراق (صدام) و
کره شمالی به عنوان «محور شرارت» نام برد و به حمله نظامی تهدید کرد.
🔸همان زمان بود که با شروع پرونده هستهای ایران نیز اتفاق مشابهی افتاد. دولت غربگرای اصلاحات یک بار دیگر سیاست خارجیاش را براساس شعر «با دشمنان مدارا» تنظیم و هدف از آغاز مذاکرات هستهای را «تعامل با جهان با درایت و حوصله و با اولویت رفع اتهامات و دفع خطر» عنوان کرد. ناگفته پیدا بود منظور آنها از جهان، ۳ کشور اروپایی به همراه آمریکا است. «حسن روحانی» هدایت مذاکرات را برعهده گرفت و میگفت: «ما با سعه صدر تعلیق را بپذیریم تا پرونده ما در آژانس بسته شود، گرچه اینکار دو سال هم بهطول بینجامد، در عوض برای همیشه راحت میشویم.» اما پس از دو سال مدارا و تعلیق داوطلبانه کلیه فعالیتهای هستهای ایران از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴؛ محمد خاتمی و حسن روحانی در حالی پرونده هستهای ایران را به دولت بعد تحویل دادند که شورای حکامِ آژانس ۶ قطعنامه علیه ایران صادر کرده و پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده بود تا زمینه تحریمهای بینالمللی علیه ایران فراهم شود.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 آخرین مرحله مدارا (۲)
🔻حسن روحانی خودش درباره نتیجه مدارای آنروزها نوشت: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبهرو شد.» «با دشمنان مدارا» آن زمان هم جواب نداد و دولتی که با شعار «گفتوگوی تمدنها» آغاز به کار کرده بود با «تهدید ایران به حمله نظامی از طرف آمریکا» و «قطعنامههای ضدایرانی آژانس به پیشنهاد اروپا» کارش را به اتمام رساند.
🔸کمتر از ۱۰ سال بعد وقتی حسن روحانی در انتخابات ۱۳۹۲ به پیروزی رسید دوباره سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران را بر اساس شعر «با دشمنان مدارا» پایهریزی کرد. روحانی از «تعامل با دنیا» سخن گفت و البته باز هم مشخص بود دنیای کوچک او تنها شامل آمریکا و ۳ کشور اروپایی میشود. روند «مدارا» در ۸ سال دولت حسن روحانی اینطور گذشت: دو سال مذاکره برای حصول توافق، سپس سه سال مذاکره برای اجرای توافق و سه سال پایانی نیز صرف مذاکره برای احیای توافق شد. در همان ۸ سال مذاکره، شهید سلیمانی فرمانده اسطورهای سپاه قدس توسط آمریکا ترور شد، شهید فخریزاده دانشمند برجسته علوم دفاعی و هستهای توسط اسرائیل به شهادت رسید و تأسیسات هستهای ایران بارها هدف حمله یا خرابکاری قرار گرفت. ۸ سال مدارا و مذاکره با دشمن نتوانست عملا هیچ تحریمی را لغو کند آن هم در حالی که ایران بخش قابل توجهی از صنعت هستهای خود را متوقف و حتی قسمتی از آن را تخریب کرده بود. نامه «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه وقت ایران به «فدریکا موگرینی»، نماینده اتحادیه اروپا مورخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ (2 ستامبر 2016) گویای همین وضعیت است. آن طور که آقای ظریف در نامه خود نوشته است آمریکا و متحدان اروپاییاش علاوهبر نقض عهد و عدم «تعلیق» تحریمهای متعهد شده در برجام به اعمال تحریمهای جدیدی روی آوردند که حتی پیش از برجام نیز سابقه نداشت! حسن روحانی اما هر قدر که با آمریکا و ۳ کشور اروپایی مدارا میکرد و دهان به خنده میگشود در برابر منتقدان دلسوز ایرانیاش ابرو گره میکرد و ناسزا میگفت تا نشان دهد علاوهبر
«با دشمنان مدارا»؛ «با دوستان عداوت» را هم در سرلوحه کار خود دارد.
🔸مدارا با دشمن در همین چند ماه ابتدای دولت چهاردهم نتایج عبرتآموزی داشته است. پس از ترور شهید «اسماعیل هنیه» که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور ایران به تهران آمده بود؛ دولت دلخوش به وعده اروپا و آمریکا، با دشمن مدارا کرد و پاسخ به این جنایت را به تعویق انداخت اما نتیجه چیزی جز ترور دبیرکل حزبالله لبنان شهید «سید حسن نصرالله» نبود. آقای پزشکیان خودش اولین عبرت را از این واقعه گرفت و یک روز پس از شهادت سید مقاومت، گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» اما ظاهرا حلقه اطرافیان رئیسجمهور باعث ایجاد خطای محاسباتی دیگری در ایشان شد. دولت خُلف وعده اروپا و آمریکا را دید اما باز هم به دنبال وعده آنها و مذاکره با آنها دوید. این بار نتیجه اعمال تحریمهای جدید از جمله تحریم شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و هواپیمایی ایرانایر از سوی اروپا و قطعنامه ضدایرانی آژانس به پیشنهاد سه کشور اروپایی بود. مدتی بعد معاون راهبردی رئیسجمهور طی یادداشتی برای نشریه آمریکایی فارنافرز به دولت آمریکا پیشنهاد مذاکرات هستهای و فراهستهای داد اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد وزارت خزانهداری آمریکا تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع کرد.
🔸مدارا با دشمن این بار هم مثل تجربیات تاریخی دهههای گذشته چیزی جز خسارات برای ایران به ارمغان نخواهد آورد. جریان غربگرا در پس این شعر و شعارها، مؤلفههای داخلی قدرت را تضعیف میکند و گام به گام مسیر پیشروی دشمن را هموار میسازد. این روزها اخبار سوریه در صدر اخبار منطقه و حتی جهان قرار دارد؛ چهبسا آنجا نیز طی ماههای گذشته کسانی نسخه غربگرایان را تجویز کرده باشند؛ «با دشمنان مدارا» در سوریه تا مرحله آخر اجرا شد و به سقوط ۱۱ روزه دمشق رسید.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
■نقشه آمریکا و اسرائیل این بود که تحریرالشام سوریه فقط باید تا حلب بجنگد یا درگیر شود. [حتی چشمداشت اصلیِ ترکیه به تصرف و کنترلِ حلب بزرگ بود]
در حالی که آمریکا، انگلیس و اسرایبل قصدشان این نبود که دولت دمشق و کل خاک سوریه را به تحریرالشام بدهند.
اما ایران با تغییر تاکتیک غافلگیرانه، این گروه شبه نظامی افراطی را دقیقاً در مرز اسرائیل[فلسطین اشغالی] قرار و رژیم صهیونیستی را در معرض خطر بیشتری قرار داده است.
مضافاً ارتباط نزدیکی بین تحریرالشام و اخوان المسلمین وجود دارد.
بنابراین ایران ممکن است از این ارتباط استفاده کند.
بنابراین خروج از سوریه نه تنها شکست محور مقاومت نیست، بلکه یک پیروزی است زیرا الآن آندسته از کشورهای عربی ای که با توجیهات مسخره، احمقانه و مضحکِ تحلیلگران عربِ وابسته به تل آویو، مثل ادعای اشغال دمشق بوسیله[سپاه پاسداران و ارتش] ایران به عادی سازی روابط با اسراییل می پرداختند، الآن شاهد آن هستند که همه ی آن ادعاها کذب و دروغ مطلق بوده است و امروز هم شاهدند که ارتش اسراییل، برغم ادعاهای قبلی اش فرصت طلبانه و بی شرمانه در حال بمباردمان وسیع و شدیدِ انبارهای تسلیحاتی و زیر ساخت های اقتصادی سوریه و حتی تصرف بخش های مهمی از اراضی حومه جولان و دمشق است!!
■بنابراین مغز متفکر ایران[آیت الله خامنه ای] با یک تغییر تاکتیک زبردستانه، هم دولت های عربی همدست آمریکا و انگلیس و اسراییل را در یک مخمصه پیش بینی نشده قرار داد و هم[از این طریق] نقشه خطرناک آمریکا و اسرائیل را که برای نابودی حزب الله ترسیم شده بود، به ورطه ی شکست سوق داد!!
به اذعان منابع صهیونیستی از جمله رییس ستاد مشترک ارتش این رژیم، الآن خود اسرائیل در خطر است و "فی الواقع" اکنون یک جبهه جدید[واقعی] جنگ از طریق سوریه در برابر اسراییل گشوده شده است.
تلاش اسرائیل این بود که جنگ طولانی مدت برای تصرف "حلب تا دمشق" را "تحریرالشام" انجام دھد و دولت را به یک شخص و جریان "صددرصد سکولار غربگرای وابسته به موساد و سیا" واگذار کند.
زیرا به گفته و به تصورِ آنها تحریرالشام در حملات دفاعی ایران شدیداً تضعیف می شد.
بنابراین نمی توانست بر دمشق حکومت کند.
در حالی که ایران با تغییر ناگهانی در تاکتیک عملیاتی دیپلماتیکش، این نقشه را نابود کرد.
سوریه پس از مذاکره در مورد حرمین و شیعیان سوریه به آنها واگذار شد.
در حالی که جبهه لبنان کاملاً امن بود [و امن باقی خواهد ماند. انشاءالله]
🌷[الف . ر . د . ف/ متن و ویراستاری]🌷
الکساندر دوگین، نظریه پرداز و مشاور پوتین:
‼️سوریه برای #اردوغان تله بود. او یک اشتباه استراتژیک مرتکب شد. او به روسیه خیانت کرد. او به ایران خیانت کرد. #ترکیه محکوم به شکست است
‼️ ترکیه در تله افتاده، آن هم زمانی که یمن کشتی آنها را زد و شروع پا گذاشتن ترکیه به مسئله از همینجا شروع می شود
‼️ایران در #منطقه سوریه همه را به جان هم می اندازد؛ می توان گفت یک ببر گوشتی را در میان شغال ها انداخته و می گوید برای رسیدن به این گوشت همدیگر بکشید و گاز بگیرید؛ ایران به ظاهر به هیئت تحریر الشام کمک می کند تا به بهانه قدس فلسطین، با اسرائیل بجنگد. نیروهای کرد با حمایت آمریکا با تحریر می جنگند. ارتش آزاد و ملی با نیروهای کرد سوری مقابله می کنند و ترکیه برای گرفتن سهم خود به حلب و ادلب حمله می کند اما باید با تحریر الشام و ارتش آزاد سوریه جنگ کند
‼️وقتی همه خسته شدند ایران و روسیه به سوریه برمیگردند. به همین راحتی پس باید صبر کنید
سرباز جنگ رسانه #احمد_نوایی👇