🔰 تجربه تلخ انتخاباتی شهید مطهری
🔸من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
🔸در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد. حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
🔸گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترین عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
🔸از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
📙 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰.
@Kayhan_online
📌 سه شنبه
☀️ ۸ خرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۹ ذی القعده ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 28 می 2024 میلادی
📎 #تقویم
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹امام علی علیه السلام:
من بذل جهد طاقته بلغ کنه ارادته
هرکه نهایت تلاش خود را برای رسیدن به هدف به کار گیرد، به تمام خواسته هایش می رسد.
غرر الحکم حدیث ۱۲۵۰
🌐 https://btid.org/fa/
📎 #حدیث_و_روایت
📎 #امام_علی
📎 #شهید_جمهور
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
🔰 آن روز دیده بودم این فتنهها که برخاست
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸حالا که یافتن رئیسجمهوری در تراز شهید رئیسی ناممکن و یا دستکم به آسانی ممکن نیست، بیتردید ریاست قوه اجرائی را باید به دست کسی سپرد که در بینش و منش به آن شهید بزرگوار نزدیک باشد و هرچه شبیهتر، شایستهتر.
🔸حالا که یافتن رئیسجمهوری در تراز شهید رئیسی ناممکن و یا دستکم به آسانی ممکن نیست، بیتردید ریاست قوه اجرائی را باید به دست کسی سپرد که در بینش و منش به آن شهید بزرگوار نزدیک باشد و هرچه شبیهتر،
شایستهتر.
🔸توجه به موفقیتهای کمنظیر و در مواردی بینظیر شهید رئیسی، از هماکنون میتوان حدس زد که نامزدهای ریاست جمهوری خود را همسو با شهید رئیسی و ادامه دهنده راه آن شهید بزرگوار معرفی کنند و اما، نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری، برخلاف سایر انتخابها و از جمله انتخابات مجلس شورای اسلامی، افراد ناشناختهای نیستند بلکه پیش از آن مسئولیتهای قابل توجهی را بر عهده داشتهاند، بنابراین کارنامههای شناخته شدهای دارند و سوابق پیشین آنها در دسترس و قابل ارزیابی است.
🔸بدیهی است که شورای محترم نگهبان بنا بر وظیفه ذاتی و تعریف شده خود به افرادی با خصوصیات یاد شده اجازه نامزدی نمیدهد ولی همراهی و همحزبی احتمالی نامزدها با آن دسته از جریانات سیاسی که خصوصیات منعشده در نامه حضرت امیر علیهالسلام را داشته و دارند نیز میتواند خطرآفرین باشد.
🔸چرا که همسوئی نامزدها با جریانات یاد شده احتمال پیروی از آنها را به دنبال خواهد داشت. به عنوان مثال، کسانی که راهحل همه مشکلات را در همراهی با آمریکا میدانستند. آمریکایی که در جریان جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی نه فقط حمایتکننده مالی و تسلیحاتی است، بلکه مدیریت این جنایات را برعهده دارد، چگونه میتوانند شایسته ریاست قوه اجرائیه کشور باشند!
🔸ممکن است گفته شود امروزه دیگر هویت واقعی آمریکا و غرب را شناختهاند! ولی تیزبینی و هوشمندی باید یکی از ویژگیهای بسیار ضروری رئیسجمهور باشد و ماهیت آمریکا پیش از این نیز به گواهی صدها دلیل مستحکم و غیرقابل تردید قابلدرک بود بنابراین کسانی که از درک آن عاجز بودهاند حتی بر فرض که دیدگاه قبلی خود را رها کرده باشند، شایستگی و شرایط لازم برای ریاست جمهوری را ندارند و به قول حافظ؛
آن روز دیده بودم این فتنهها که برخاست
کز سرکشی زمانی با ما نمینشستی
#نکته
https://kayhan.ir/001DCE
@kayhan_online
🔰انتخابات ۸ تیر؛ نرخ مشارکت
صلاحیت و تعهدات نامزد ها -۱
🔸برخی افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، شرط افزایش یا کاهش مشارکت عمومی در انتخابات را "بودن/ نبودن" و "تایید/ عدم تایید" نامزد های مورد حمایت آنها می دانند. آنها همچنین مشارکت خود را مشروط به تایید فلان یا بهمان نامزد وانمود می کنند.
🔸این ادعا در حالی است که تندرو ترین نامزد های این طیف (مصطفی معین، تاج زاده، و برخی سران گروهک نهضت آزادی و حزب منحله مشارکت)، در انتخابات شورای شهر دوم و یا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ حضور داشتند؛ اما در انتخابات شورای شهر، پایین ترین میزان مشارکت رقم خورد، و در انتخابات ۸۴، مصطفی معین دز میان ۸ نامزد، پنجم شد. (بعد از احمدینژاد، هاشمی رفسنجانی، کروبی، قالیباف، و بالاتر از لاریجانی و مهر علیزاده)
🔸آنها همچنین بر خلاف ژست مخالف خوانی و قهر و ناز، در انتخابات اخیر مجلس، ۱۶۵ نامزد رسمی (و چند ده نامزد چراغ خاموش) داشتند و حالا هم ادعا می کنند که دارای فراکسیون ۸۰ تا ۱۰۰ نفره در مجلس هستند. با این وجود، نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد بود.
🔸در انتخابات مجلس سال ۱۳۹۸ نیز که با مشارکت ۴۲٫۷۵ درصدی برگزار شد، این طیف، به جای یک فهرست، سه فهرست داشتند، اما نفر اول و مشترک سه فهرست در تهران (عضو مجمع روحانیون/ معاون حقوقی و پارلمانی دولت روحانی)، بیش از ۶۸ هزار رای کسب نکرد.
🔸در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ که با مشارکت ۴۸/۸ درصدی برگزار شد، این طیف دارای دو نامزد رادیکال با ادبیات غیر اخلاقی (همتی و مهر علیزاده) بودند اما همتی فقط ۲/۴ میلیون رای به دست آورد. او مورد حمایت اکثریت احزاب عضو جبهه اصلاحات بود.
🔸در انتخابات همزمان شورای شهر هم، نفر اول فهرست "جمهور" (مورد تایید خاتمی) در تهران، فقط ۳۹ هزار رای کسب کرد.
🔸موضوع دیگری که نشانه بی صداقتی این طیف با مردم است، توقع آفرینی بی قاعده قبل از هر انتخابات، و مسئولیت ناپذیری و مظلوم نمایی و ادعای بی اختیاری پس از پبروزی در برخی انتخابات ها (سال های ۱۳۷۶ و ۱۳۸۰ و ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ است.
🔸آنها قبل از هر انتخاباتی، وعده های اغواگرانه و مردم فریبانه می دهند، اما بارها در طول سه دهه گذشته، ادعا کرده اند رئیس جمهور، تدارکاتچی نظام است و ۱۰ تا ۱۵ درصد اختیارات بیشتر ندارد. با این همه هر بار هم برای انتخابات زنبیل گذاشته اند؛
🔸بعدش هم امثال عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) مدعی عبور از خاتمی و روحانی شده یا برای استعفای آنها فشار آورده اند تا بتوانند ماموریت القای حاکمیت دوگانه، دو قطبی کردن جامعه و ایجاد شورش و جنگ خیابانی را در خدمت CIA و موساد و MI6 به انجام برسانند.
🔸بر این مبنا، هر کدام از این افراد یا هم طیفان شان اگر نامزد شدند، باید قبل از هر گونه صلاحیت سنجی ابتدایی، از آنها اقرار گرفت که ادعای فقدان اختیارات، دروغ است.
🔸برخی از آنها طی ۴۵ سال گذشته، بیش از ۳۲ سالش را در مسند ریاست دولت (و مجلس) بوده اند، اما به اعتبار هرهری مسلکی و سقوط اخلاقی، ژست اپوزیسیونی گرفته و از پاسخگویی طفره رفته اند.
🔸همین واقعیت ها، برای اثبات عدم صلاحیت کسانی که در مسیر نفاق حرکت می کنند و بازی در نقش های مطلوب بیگانگان را به نقش آفرینی مستقل و متعهدانه ملی ترجیح می دهند، کفایت می کند.
👇🏽ادامه دارد
@Kayhan_online
🔰انتخابات ۸ تیر؛ نرخ مشارکت
صلاحیت و تعهدات نامزد ها -۲
🔸افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، در حالی تظاهر به حمایت از مشارکت حداکثری می کنند که بزرگان شان (از جمله نامزد اصلی شان در دو انتخابات ۱۳۸۴ و ۱۳۹۲) دنبال مشارکت حداقلی بوده اند. آنها پیروزی خود در سال ۱۳۹۲ را مدیون مرحوم هاشمی هستند، کسی که آقای موسوی خوئینیها، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز، درباره نگاه او خبر داد:
🔸«در انتخابات ۱۳۷۶ متوجه شدیم خبرهایی میآید که میخواهند یک جوری بازی را به هم بزنند و کسی را که میخواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی. هاشمی گفت اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند، بیشتر تایید نظام است. آقای هاشمی در مسیر هدفش، اگر معتقد بود کاری باید انجام شود، دیگر هیچ مانعی را بر سر راه نمیپذیرفت؛ چه قانون باشد، چه اشخاص و حقوق دیگران. او آن زمان می توانست انتخابات را جوری مهندسی کند که آن نتیجهای که میخواهد گرفته شود». (۲۳ دی ۱۳۹۷، گفتوگو با ایرنا)
🔸اکنون پس از شهادت آیت الله رئیسی و موجی که این عروج خدمتگزارانه برانگیخته است، می توان امیدوار بود که میزان مشارکت افزایش قابل توجهی داشته باشد. البته رفتار معقول و اخلاقی نامزدها در کنار ارائه برنامه دقیق (به جای رفتار گلادیاتوری و عوام فریبی) هم می تواند در این افزایش موثر باشد.
🔸باید عنایت داشت که رپیس جمهور طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی: "پس از مقام رهبری، عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می شود، بر عهده دارد".
🔸همچنین طبق اصل ۱۲۱، رئیس جمهور سوگند یاد می کند که "پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشد، خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، و پشتیبانی از حق و گسترش عدالت کند، در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نکند، و قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به او سپرده است، همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشد".
🔸با این تفاصیل، ریاست جمهوری جایگاه خطیری است و شورای نگهبان باید فارغ از همه هیاهوهای سیاسی، حداقل شرایط نامزدی را طبق اصل ۱۱۵ قانون اساسی در داوطلبان احراز کند: "رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد: ایرانی الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور".
🔸شورا در این مسیر، حق ندارد نامزدهایی را که فاقد حداقل شرایط هستند، تایید کند؛ خواه مدعی اصلاح طلبی باشد یا اصولگرایی، و یا هر تابلو و عنوان دیگر. چرا که پای سرنوشت یک ملت در میان است. انتخابات باید با تنوع نامزد ها و در عین حال، احراز حداقل استاندارد های نامزدی برگزار شود.
📝 #محمد_ایمانی
@Kayhan_online
📌 چهارشنبه
☀️ ۹ خرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۲۰ ذی القعده ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 29 می 2024 میلادی
📎 #تقویم
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
💠 تبعیت از انسان خیرخواه
💢 امام باقر علیه السلام می فرماید:
✍🏻 اتَّبِعْ مَنْ يُبْكِيكَ وَ هُوَ لَكَ نَاصِحٌ وَ لَا تَتَّبِعْ مَنْ يُضْحِكُكَ وَ هُوَ لَكَ غَاش .
🌸 از کسی که با خیرخواهی اشک تو را در می آورد، پیروی نما؛ [ولی] از کسی که تو را می خنداند درحالی که خیر تو را نمی خواهد، پیروی نکن .
📚 الکافی، دار الکتب الاسلامیه، ج۲، ص۶۳۸.
🔶 https://btid.org/fa/photogallery
📎 #حدیث_نگاشت
📎 #خیرخواهی
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سوال
⁉️ تفاوت سطح خواندن ترجمه و تفسیر قرآن؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa/news/187712
📎 #رئیسی_عزیز
📎 #امام_زمان
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخورد زیبای شهید رئیسی با دختر دانشجو
🔹 برخورد متواضعانه و قابل تامل سیدابراهیم رئیسی با یک دانشجوی معلول را مشاهده بفرمایید.
🌐 https://btid.org/fa/
📎 #طلبه_شهید
📎 #طلبه_خدمتگزار
📎 #رئیسی
📎 #سید_شهیدان_خدمت
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯
336K
⭕️ سوال
❓برخی می گویند درگذشت شهید آیت الله دکتر رئیسی و هیئت همراهش صرفاً یک سانحه بوده است.
من میگویم توطئه دشمن است چون
۱- عدالت خدا اشکال دارد چون خداوند چند تا از بندگانش را که فوق العاده مفید بودند و دینش را نصرت و یاری می کردند زود بُرده است!
مگر می شود؟!
۲- و نیز دور از عدالت خداست که رئیس جمهور عزیزمان را با مرگ طبیعی ببرد نه با شهادت، درسته؟
#رئیسی_عزیز
بِسمِالله الرّحمن الرّحیم
نه این مطالب درست نیست، چون اگر اسرائیل هم این کار را کرده باشد، باز هم اشکال شما به عدالت خدا وارد است که خدا چرا گذاشت آنها این کار را بکنند! [در اینصورت میتوان پرسید که آیا]فقط عوامل طبیعی برای خداست و عوامل غیرطبیعی مال خدا نیست؟! بنابراین این استدلال درست نیست.
این هم که خدا خواسته است، رئیسجمهور را با مرگ طبیعی ببرد؛ این که مرگ طبیعی نبود! مرگ طبیعی این است که در بستر بمیرد، اما وقتی این اتفاق میافتد میشود همان مرگ اخترامی است و درواقع شهادت است.
شهادت است و از مراتب بالای شهادت است که در حال خدمت به بندگان خدا شهید شده است.
مطلب بعدی اینکه حالا این باید بررسی شود و کارشناسی شود آنچه که مسلّم است و تا الان مسلّم است این است که باد و طوفان بوده و هوا نامناسب بوده؛ حالا طوفان یا تودهای از هوا خورده به هلیکوپتر و آنهم باعث شده[که خلبان] نتواند کنترل کند.
بنابراین ظاهر قضیه این است و حالا اگر بعدها کارشناسان بررسی کردند و دیدند غیر از این است، آنوقت میشود قضاوت کرد.
💠 پرسمان اعتقادی استاد محمدی
╭┅─────────┅╮
@ostadmohamadi 🌺
╰┅─────────┅╯