دریافت هدایا توسط مسئولان شهرداریها بدون تصویب شورای شهر جرم است
به قلم رضا رضوی؛ خبرنگار
▪️یکی از مهمترین اصول شفافیت در نظام مدیریت شهری، عدم دریافت هرگونه هدیه یا اعانه از سوی مسئولان شهرداری بدون تصویب شورای شهر است. مطابق با بند ۱۰ ماده ۵۵ قانون شهرداریها، تنها با تایید شورای شهر، امکان دریافت هدایا و کمکها از افراد و نهادها وجود دارد. هرگونه دریافت هدیه بهصورت شخصی و بدون تصویب شورا نهتنها غیرقانونی است، بلکه از لحاظ حقوقی در حکم رشوه تلقی میشود و مشمول قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس است.
▪️این قانون بهروشنی مشخص میکند که هیچکدام از کارکنان و مدیران شهرداری حق دریافت هدایا به نام شخصی خود را ندارند و تمامی کمکها باید از مسیر قانونی و با شفافیت کامل صورت گیرد. در صورت تخلف از این قوانین، افراد متخلف ممکن است با احکام سنگینی مانند حبس تا ۵ سال مواجه شوند.
▪️پرسش اینجاست که چرا چنین قانونی وضع شده است؟ شهرداریها بهعنوان نهادهای عمومی که با منابع مالی مردم سر و کار دارند، بیش از هر نهاد دیگری باید در مسیر شفافیت حرکت کنند. دریافت هدایا به نام شهرداری، اگرچه میتواند در نگاه اول بهعنوان کمکی برای بهبود خدمات شهری تلقی شود، اما اگر بدون نظارت شوراها و از مسیرهای قانونی نباشد، میتواند به فساد و خدای ناکرده بهرهبرداری شخصی منجر شود.
قوانینی از این دست، نهتنها برای حفظ شفافیت و جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی از موقعیتهای شغلی تدوین شدهاند، بلکه در نهایت به تقویت اعتماد عمومی نسبت به نهادهای شهری نیز کمک میکنند. در هر جامعهای مسئله فساد یکی از چالشهای جدی آن است و شهرداریها باید بیش از هر زمان دیگری به اصول اخلاقی و قانونی پایبند باشند تا از تخریب اعتماد عمومی جلوگیری شود.
#شفافیت_شهرداری #قانون_شهرداری #مبارزه_با_فساد #هدیه_گیری
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
امروز در یک اطلاعیه یک عنوان جالب دیدم که نام فرهنگسرای امام علی علیه السلام در میدان قائم اسلامشهر به عنوان «ساختمان ستاد جبهه فرهنگی جنوب غرب تهران » معرفی شده بود.
تذکر میدهم که این ساختمان همچنان فرهنگسرا باید باشد و جزء مایملک شهرداری و متعلق به عموم مردم شهر است و اگر کاربری دیگری پیدا کرده باید به عنوان فرهنگسرا فعالیت کند و به کاربری اصلی خود برگردد.
لذا دستگاههای نظارتی را دعوت به بررسی موضوع می نمایم. گزارش روند واگذاری، نحوه عقد قرارداد، قوانین مرتبط مصوبه، متن قرارداد باید برای اطلاع عموم منتشر گردد.
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
گاهی معدودی افراد هم پیدا میشوند در حوزه محلی یک طوری به پیامهای یک خبرنگار رسمی و رسانه رسمی ابراز #بی_تفاوتی میکنند انگار میخواهند طرف از #نفس بیفتد.
#نوکری
#ادای_بی_تفاوتی
#خیال_خام
مرا در توییتر (ایکس فعلی) دنبال کنید:
https://x.com/rezarazavi0072/status/1843403682274259339?t=9XBNGEHs_5lWf_iZsS5j0w&s=19
ژستهای آتشین در مراسمها!
یا
ایستاده در بحبوحه چکاچک دوربینها!
به قلم رضا رضوی؛ خبرنگار افشاگر
#طنزیجات
#طنزیقات
▪️چند روز قبل مراسم تجلیلی در یک شهر خیال انگیز در حال برگزاری بود و البته مثل همیشه، از حضور پررنگ برخی اعضای محترم شورای آن شهر بینصیب نماندیم.
🔹یکی از اعضا با وقار جلو نشست، خیلی متین و مودبانه؛ انگار که آمده بود مراسم تجلیل خودش. اما دو نفر دیگر... خب، به نظر میرسید آمده بودند برای فستیوال مد و ژست!
🔸اولش که رسیدند، نگاهی انداختند به جمعیت و به سرعت یکی از همراهان از کیف جادوییاش دوربین حرفهایاش را بیرون آورد. از آن به بعد، مسابقهی "ژست برتر" شروع شد! یکی دست به چانه، یکی با لبخند ملیح، یکی با ژست عمیق تفکر و دیگری با حالتی که انگار تازه از نبرد نهایی فیلمهای اکشن برگشته! اصلاً انگار آمده بودند برای فتو شات. مراسم؟ کدام مراسم؟ 😎
▪️اوایل مراسم، یکی از این ژستگراها دید که نکند عکسهایش به اندازه کافی استراتژیک نباشد. پس ناگهان غیب شد! بله، خیلی سریع، سوار موتور شد و در عرض چند دقیقه سر از مراسم دیگری درآورد که در آنطرف شهر برگزار میشد. به نظر میرسید مسابقهی "بیشترین عکس در کمترین زمان" را هم اضافه کردهاند به راهبردهایشان!
🔸هر چه باشد، بعضیها در هنر "حضور در همهجا" و گرفتن عکس، استادند. مراسم که فقط برای آن عزیزانی نیست که این نوع برنامههای تجلیل برایشان برگزار شده، ژستها هم مهماند!
#فستیوال_ژست #مراسم_کجان_عکسا #همه_جا_باش #موتور_با_سرعت_ژست #شهرت_سریع
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
تقدیر از هنرمند اسلامشهری در شهر همسایه؛ کجای قصه حمایت از هنرمندانمان ایستادهایم؟
✍ رضا رضوی؛ کارشناس فرهنگ و رسانه
🔹خبر امروز در عین شادی، دلی غمگین برای ما بر جای گذاشت. اسلامشهر با وجود هنرمندان برجستهای که در دل خود پرورانده، همچنان در سایه بیتوجهی مسئولان شهری از جمله شهردار و اعضای شورای شهر در ادوار مختلف، شاهد فراموشی استعدادهای خود است. هنرمندانی که در شهر خود گمنام میمانند و جوانانی که با شور و اشتیاق به دنبال فرهنگ و هنر میروند، وقتی بیمهریها و نبود حمایتهای لازم از پیشینیان را می بینند، انگیزه خود را از دست میدهند و قدم در راه هنر نمیگذارند.
🔹امروز حسن وارسته، نویسنده و هنرمند پرکار اسلامشهری، در رباط کریم و در جشن سینما مورد تقدیر قرار گرفت. این خبر مایه خوشحالی است؛ اینکه یکی از هنرمندان شهرمان بالاخره دیده شد، اما جای تأسف است که این تقدیر از او در شهری دیگر صورت گرفت. این موضوع دوباره این پرسش را در ذهنمان بیدار میکند: شورای شهر ما، شهردار ما و سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر، کجای قصه حمایت از هنرمندان شهرشان ایستادهاند؟
🔹چرا هنرمندانی که باید در سرزمین خودشان، در شهری که ریشههایشان در آن است، شناخته و تقدیر شوند، هنوز در اسلامشهر ناشناخته ماندهاند؟ آیا فرهنگ و هنر در اسلامشهر آنقدر کماهمیت شده که سرمایههای معنویاش را نادیده میگیرند؟
🔹هر روز که میگذرد، این فاصله میان هنرمندان و شهرشان بیشتر میشود و مسئولانی که باید با ایجاد زیرساختهای لازم از این سرمایههای بزرگ حمایت کنند، همچنان در خواب غفلت به سر میبرند. اسلامشهر با این استعدادهای فراوان، نیازمند نگاهی جدیتر و برنامهریزیهای دقیقتر از سوی مسئولان شهری است.
#حمایت_از_هنرمندان_اسلامشهر
#هنرمندان_گمنام
#شورای_شهر_اسلامشهر
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
کجای برنامههای سازمان فرهنگی هنری شهرداری برای کودکان اسلامشهر است ؟
✍ رضا رضوی؛ کارشناس فرهنگ و رسانه
👈خواستم متنی برای کوتاهیهایی که در حق کودکان این شهر از طرف سازمان فرهنگی هنری شهرداری به عنوان ثروتمندترین نهاد فرهنگی اجتماعی شهر میشود، بنویسم، دیدم هنوز این سازمان پاسخ یادداشتهای قبلی را نداده، ولی باید بداند که بیاعتنایی به مسائل کودکان یک اشتباه استراتژیک و جبرانناپذیر است.
👈سازمان فرهنگی هنری که باید به عنوان پیشگام در حوزه ایجاد زیرساختهای فرهنگی و تربیتی برای نسلهای آینده عمل کند، سالهاست که از این وظیفه غافل مانده است. این سازمان با بودجههای کلانی که در اختیار دارد، هنوز هیچ برنامه جامع و موثری برای کودکان طراحی نکرده است. جشنهای بزرگسالان بهراحتی برنامهریزی و اجرا میشود، اما وقتی نوبت به کودکان میرسد، همهچیز به فراموشی سپرده میشود.
👈کودکان، به عنوان سرمایههای آینده این شهر، باید فضایی برای خلاقیت، آموزش و شادی داشته باشند. شهرداری با این سازمان قوی و امکانات مالی قابل توجه، مسئولیت سنگینی در این زمینه دارد، اما عملکرد کنونی نشان میدهد که این سازمان اولویتهای دیگری در ذهن دارد؛ اولویتهایی که کودکان این شهر را در نظر نمیگیرد.
👈آیا کودکان این شهر باید منتظر بمانند تا در برنامههای فرهنگی جایگاهی پیدا کنند؟ یا باید در گوشهای نظارهگر هزینههای کلان این سازمان برای برنامههایی باشند که هیچ ارتباطی با دنیای کودکانهشان ندارد؟ آیا وقت آن نرسیده که مسئولان در این باره پاسخگو باشند؟
👈شهرداری اسلامشهر و سازمان فرهنگی هنری آن، اگر قصد دارند آیندهای روشن برای این شهر بسازند، باید از کودکان شروع کنند. وقت آن است که دست از بیتوجهی بردارند و برنامههایی متناسب با نیازها و استعدادهای کودکان این شهر تدوین کنند.
#حق_کودکان
#کودکان_فراموش_شده
#کودک_در_اسلامشهر
#شهرداری
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
خبرنگار بدون مرز
کجای برنامههای سازمان فرهنگی هنری شهرداری برای کودکان اسلامشهر است ؟ ✍ رضا رضوی؛ کارشناس فرهنگ و ر
هزینههای کلان برای جشنهای کوتاهمدت، یا سرمایهگذاری پایدار برای کودکان؟
رضا رضوی؛ کارشناس فرهنگ و رسانه
🔹در پاسخ به انتقادات ما از سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر مبنی بر نداشتن برنامههای زیرساختی برای کودکان، یکی از مسئولان محترم خارج از شهرداری که البته مورد احترام ما هستند، به برخی از خدمات این سازمان در حوزه کودکان اشاره کرد. با این حال، پاسخهای من به این شرح است:
🔹ابتدا باید گفت، مسئولیت اصلی سازمان فرهنگی هنری، برنامههای زیرساختی و ماندگار است، نه صرفاً برگزاری جشنوارهها و برنامههای کوتاهمدت. هزینههایی که برای چنین برنامههایی انجام میشود، میتواند به ایجاد مراکز فرهنگی پایدار مانند سرای محلهها اختصاص یابد.
🔹اساسنامه این سازمان که پنج سال پیش مطالعه کردم، بیشتر به این معناست که ورود سازمان به اجرای برنامهها به این شکل تعریف نشده است. این نوع هزینهکردها نه تنها غیر اصولی است، بلکه وظیفه این سازمان را به جایگزینی گروههای مردمی و فعالیتهایی که باید به شکل مردم پایه انجام شود، تنزل دادهاند.
🔹ما به آمارهای مالی دسترسی نداریم چرا که سازمان و شهرداری هنوز بیلان دقیق و جزء به جزء برنامه ها منتشر نکرده اند اما برای نمونه و به عنوان مثال اگر هزینه سرانه هر کودک در جشنوارههایی مثل جشنواره کودکان ایران فقط ۱۰۰ هزار تومان باشد، با حضور ۱۱۳ هزار نفر کودک، که در پاسخ این مسئول محترم به آن اشاره شده بود و احتمالا برای بار سوم هم در آبان ماه این سال این برنامه هزینه خواهد داشت که در این مصاحبه در نظر گرفته نشده است، در تماشای یک فیلم تا الان جمعاً حدود ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان یا کمی بیش و کم، هزینه شده است. با این مبلغ و با زمین رایگانی که شهرداری در اختیار دارد، میتوانستیم به ازای هر متر مربع ۲۰ میلیون تومان، ۵۰۰ متر مربع بنای فرهنگی مختص کودکان بسازیم؛ فضایی که سالها مورد استفاده کودکان قرار میگرفت و تأثیر پایدار داشت.
🔹از طرفی، وظیفه اصلی سازمان، مشارکت در برنامههایی است که هزینههای عمده آن را مجموعههای مردمی تأمین کنند و شهرداری در حد کمک و پشتیبانی مشارکت کند، نه اینکه چند ده میلیارد هزینه شود برای یک ساعت شادی و بعد هیچ اثری از آن نماند.
🔹علاوه بر این، هنوز هیچ گزارشی درباره جزئیات این هزینهها و خروجیهای واقعی آن منتشر نشده است. مردم باید بدانند آیا هزینههایی که از جیب آنها میشود، همخوانی منطقی با نتایج و دستاوردها دارد یا خیر؟
🔹برای مثال، آیا بهتر نیست سالنهای موجود، مانند سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامشهر، با بودجههای کمتر به سینما تبدیل شوند و هر هفته برای کودکان ساعتها و بارها فیلمهای رایگان نمایش داده شود؟
🔹و در نهایت، مسئله پاسخگویی مسئولان شهرداری و شورای شهر است. هنوز شهردار، اعضای شورای شهر و رئیس سازمان فرهنگی هنری نشانه ای بروز نداده اند که قصد داشته باشند پاسخ رسانههای رسمی را بدهند.
#پاسخ_گویی
#حق_کودکان
#زیرساخت_فرهنگی
#هزینه_پایدار
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
گفتگو بین مسئولان و خبرنگاران قانونی باید در عرصه رسانه انجام شود
به قلم رضا رضوی
نویسنده و روزنامهنگار
هروقت با کارمندان روابط عمومی بخش دولتی و خصوصی، کارگاه آموزشی داشتهام گفتهام و همواره توصیه کردهام که شکایت از رسانه رسمی پیش از ارسال جوابیه و انتشار پاسخ اولیه، ظلم به شفاف سازی اطلاعات و در مسیر بسته شدن تعامل با رسانهها و به معنای شکست ارتباطات در یک مجموعه مدیریتی است.
عرصه گفتگو میان رسانهها و مسئولان نه در محیط قضایی بلکه باید در محیط رسانه و در مقابل دیدگان مردم باشد. دادن پاسخ به ابهامات و سوالات و مقالات و یادداشتها، ساده ترین راه مردمی سازی حکمرانی است. رسانهها به عنوان نماینده افکار عمومی را، تنها زمانی به مجازات میتوان کشید که قانونی را زیر پا گذاشته و از وظایف نمایندگی افکار عمومی عدول کرده باشد. آن هم بر اساس همان سه شرط معمول یعنی «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و با نیت اضرار به غیر» بوده و یا وقتی «مخل مبانی اسلام » باشد.
خلاصه اینکه به نظر میرسد در جامعه متمدن امروزی، «شکایت» از رسانهای که با گذر از فیلترها و غربالهای مختلف، از مراجع ذیصلاح و مهم، موفق به کسب «مجوز نشر» شده و به عنوان نماینده افکار عمومی در حال فعالیت است، باید با احتیاط بیشتری صورت پذیرد تا خدای نکرده موجب وهن مسئولان که نوکران مردماند نشود.
البته دستگاه قضایی و دادگاه مطبوعات و مراجع ذیربط بارها نشان دادهاند، با حساسیت و دقت و بدون طرفداری و کاملا عادلانه و مصلحانه به این نوع شکایات رسیدگی میکند و در نهایت قانون فصل الخطاب است.
نمیدانم آیا در حال حاضر این امکان فراهم شده است یا خیر اما امیدوارم شرایطی قانونی فراهم شود تا در صورتی که رسانهای به حق، مسئله ای خلاف قانون را پیگیری کرد و مورد شکایت قرار گرفته و در نهایت تبرئه شد و اگر با این تبرئه منطقا تخلفی اثبات شد، مدعی العموم یا مرجعی قضایی که صاحب صلاحیت در این امور است به آن تخلف رسیدگی نماید. انشاءالله
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
نشست خبری با اداره اوقاف؛ الگویی برای تمام ادارات
🔸نشست خبری امروز با حجتالاسلام والمسلمین محسن مومنی مقدم، مسئول اداره اوقاف و امور خیریه اسلامشهر، الگویی ارزشمند از تعامل مؤثر میان خبرنگاران و مسئولان اجرایی شهرستان بود. این نشست با فضایی دوستانه و همفکری میان خبرنگاران و مسئول اداره اوقاف برگزار شد. خبرنگاران با دقت و حوصله از دغدغهها و مسائل موجود گفتند و پیشنهاداتشان را مطرح کردند. مهمتر از همه، مسئول محترم اداره اوقاف با صبوری شنونده این نقطهنظرات بود و با توضیحاتی دقیق و کاربردی، سعی در پاسخگویی به سوالات و پیشنهادات داشت.
🔸این نشست باید بهعنوان الگویی برای سایر ادارات و دستگاههای اجرایی شهرستان تبدیل شود. برگزاری چنین گفتگوهای سازندهای نه تنها میتواند به شفافسازی عملکرد نهادهای دولتی کمک کند، بلکه از دغدغههای خبرنگاران و مردم نیز کاسته و زمینهای برای رفع مشکلات موجود فراهم میسازد.
🔹حضور مسئولین در جلسات اینچنینی و استفاده از فرصتهای تعامل با رسانهها میتواند هم در ارتقای اعتماد عمومی مؤثر باشد و هم زمینهساز همگرایی بیشتر در جهت رفع مشکلات باشد. این نوع تعامل، نشانگر مسئولیتپذیری و توجه به صدای مردم و رسانههاست و میتواند به بهبود عملکرد و اعتماد عمومی کمک کند.
#نشست_خبرنگاران #تعامل_ادارات #گفتگوی_موثر
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
هدایت شده از آفاق شهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️شما وظیفه دارید پاسخگوی افکار عمومی باشید...
#آفاق_شهر
@afagheshahr
نفع گفتگوی اهل رسانه و حمایت اهالی این صنف از همکارانشان صاف می رود توی زندگی مردم .
این دومین بار است که همکاران من در رسانه آفاق شهر مرا می نوازند. بار گذشته به نقد منصفانه و با نیت تقویت و اصلاح و اینبار به انعکاس و پژواک آنچه مدتی است مدام در شهر و گوش مسئولان می گویم.
هر آنچه مطالبه می کنیم به امید بهبود اوضاع برای افزایش امید مردم به زندگی در وطن است که این وطن و مردمش شایسته جان فدا کردناند.
بیش باد همراهی اهل رسانه با یکدیگر و فزون باد زنده نگهداشتن فضای گفتگو در فضای اسلامشهر بزرگ عزیز !
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
خانهدار شدن اسلامشهریها، بله؛ اما نه به قیمت خفگی در جمعیت!
✍ رضا رضوی؛ خبرنگار
🔹مسئله خانهدار شدن برای بسیاری از مردم دغدغهای بزرگ است؛ آرزویی که هر خانوادهای در دل دارد. اما در شهرهایی مانند #اسلامشهر که زیرساختها از همین حالا ناکافی و معیوباند، احداث چند هزار واحد #مسکن_ملی و طرحهایی مانند #مسکن_مهر و #جهش_تولید_مسکن به چه قیمتی صورت میگیرد؟ آیا تنها باید به مسکن فکر کرد و سایر نیازهای حیاتی مردم را نادیده گرفت؟
🔹اسلامشهر در حال حاضر با #تراکم_جمعیت سنگینی روبروست. زیرساختهای این شهر توانایی پاسخگویی به نیازهای فعلی مردم را ندارد، چه برسد به جمعیت اضافی ناشی از این ساختوسازهای گسترده. آب و برق و درمان و آموزش و حتی فضایی برای نفس کشیدن، همگی نیازهای اساسی مردم هستند که بهنظر میرسد در سایه #بلندمرتبه_سازیهای بیضابطه فراموش شدهاند. آیا این مردم صرفاً به خانهای نیاز دارند یا باید به #کیفیت_زندگی آنان نیز توجه کرد؟
🔹اضافه شدن جمعیت و تراکم بیشتر، نهتنها بر مشکلات شهری اسلامشهر افزوده بلکه میتواند منجر به افزایش #آلودگی_هوا، کاهش فضای سبز و ترافیک شدیدتر شود. باید پرسید: آیا این توسعه بیرویه واقعاً به نفع مردم است یا صرفاً پاسخی به نیازهای مقطعی و سطحی؟ مسکن بخشی از #نیاز_مردم است، اما همه چیز نیست.
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
هدایت شده از نشریه قاصد امروز
نامه سرگشاده به مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر از طرف مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز در خصوص پاره ای مسائل
آقای میرزاپور
مدیر عامل سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر
با عنایت به برگزاری نشست خبری جشنواره بچه های ایران ۳ در روز چهارشنبه ۲۵ مهر از آنجا که خبرنگاران ماهنامه قاصدِ امروز تا این لحظه و هنوز به این نشست دعوت نشدهاند، لازم است جنابعالی تا روز برگزاری نشست پاسخ سوالات زیر را که به صورت رسمی منتشر میشود را بدهید تا برای اطلاع در اختیار افکار عمومی و مخاطبان ماهنامه رسمی قاصدِ امروز قرار گیرد.
اول
سرانه هزینه در برنامه های جشنواره قبلی برای هر نفر چقدر بوده است ؟ برای امسال چقدر سرانه هزینه برای هر نفر در نظر گرفته شده است ؟
دوم
از آنجا سازمان فرهنگی برابر اساسنامه ای که در هیچ کجا در حال حاضر منتشر نشده است، مشخص نیست که راسا مجاز به اجرای خدمات فرهنگی هست یا خیر، پاسخ دهید که کدام مجموعه به عنوان بخش مشارکت کننده مردمی و یا غیر دولتی و نیز در امر اجرایی این جشنواره حضور خواهد داشت؟
سوم
برآورد مالی دقیق این برنامه شامل ریزهزینه های پیش بینی شده اعم از تبلیغات، سازماندهی، ایاب و ذهاب، هزینه های محیطی، گروههای هنری مشارکت کننده، پخش فیلم و همه هزینه های مرتبط چگونه است و این ریز هزینه ها را چه وقت منتشر مینمایید ؟
چهارم
با توجه به اینکه گویا برابر اطلاعاتی که به مدیرمسئول ماهنامه رسیده است، «در دوره های پیشین ۱۱۳ هزار نفر از این جشنواره در دو نوبت استقبال کردهاند و در آبان امسال پیش بینی استقبال بیش از این تعداد وجود دارد»، خروجی زیرساختی و پایدار این برنامه به جز یک دو ساعت تفریح برای یک کودک یا دانش آموز چیست ؟
پنجم
آیا با هزینه سنگین احتمالی انجام شده برای برنامه های پیشین و برنامه سوم این جشنواره در آینده نزدیک، نمیشود برنامه ای با خروجی مناسب تر، پایدارتر و مستمر تر برگزار کرد یا زیرساختهای جدید ایجاد کرد که عده بسیار بسیار بیشتری در زمانهای متنوع تری از این برنامه ها و زیرساخت ها استفاده کنند؟ ( متاسفانه از میزان هزینه این برنامه ها هنوز هیچ اطلاعی منتشر نشده است )
پنجم
آیا تاکنون گزارشی از ریز هزینه ها و اسامی دست اندرکاران این برنامه در دو نوبت قبل منتشر کردهاید؟ اگر خیر چرا ؟ چه زمانی ریز هزینه و اسامی افرادی که در اجرای این برنامه دریافت مالی و اعتباری داشته اند منتشر میشود ؟
ششم
سیاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر به جز سکوت در برابر سوالات خبرنگار ماهنامه رسمی قاصدِ امروز چیست ؟ چه زمانی پاسخ سوالات قبلی این ماهنامه داده خواهد شد؟
مقتضی است تا روز نشست خبری مذکور از طریق حساب کاربری مندرج در بخش اطلاعات کانال ماهنامه به این نشریه ارسال شود.
رضا رضوی
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
-آقای حسین حبیبی فرماندار شهرستان اسلامشهر جهت اطلاع
-آقای سید اکبر اسحقی رییس شورای اسلامی شهر اسلامشهر جهت اطلاع
-محسن حمیدی شهردار اسلامشهر جهت اطلاع
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
#طنز
#تماس_تصویری ؟؟؟!!!
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
خبرنگاران، مدافعان اصلی مردم در برابر مسئولان
رضا رضوی؛ خبرنگار
🔹در جمهوری اسلامی ایران، هیچ کس از مردم بالاتر نیست و این اصل پایهگذار فلسفهای است که بر اساس آن مسئولان باید به مردم خدمت کنند. در این نگاه، مردم نه تنها ولی نعمت، بلکه صاحبان واقعی کشورند. مسئولان صرفاً خدمتگزارانی هستند که وظیفهشان انجام وظایفشان به بهترین شکل و در جهت تأمین رفاه و حقوق مردم است.
🔹یکی از گروههایی که میتوانند نقش مهمی در این راستا ایفا کنند، خبرنگاران هستند. این افراد نباید به هیچ عنوان برای مسئولان شأن و جایگاهی بیش از خدمتگزار مردم قائل شوند. آنچه به خبرنگاری اعتبار و ارزش میبخشد، وفاداری به حقیقت و دفاع از منافع مردم است، نه تلاش برای برساختن تصاویری از مسئولان که گویی بالاتر از مردم قرار دارند.
🔹مسئولان در هر سطحی، چه در مناصب دولتی و چه در نهادهای عمومی، نباید از نقد فرار کنند یا انتظار داشته باشند که رسانهها برایشان تصویری کاذب از اقتدار بسازند. رسانهها به عنوان صدای مردم باید مسئولان را به پاسخگویی وادارند و هر جا که مسئولان از وظایف خود کوتاهی کنند، باید با صدای بلند آن را اعلام کنند.
🔹متأسفانه در برخی موارد دیده میشود که عدهای از خبرنگاران به جای پیگیری مطالبات مردمی و انتقاد از عملکرد ضعیف مسئولان، به مدح و ستایش بیمورد از آنها میپردازند. این رویکرد نه تنها با فلسفه وجودی رسانه در تضاد است، بلکه به نوعی خیانت به مردم و رسالت اصلی خبرنگاری محسوب میشود.
🔹بنابراین، رسالت خبرنگاران در این است که نقش ناظر و منتقد را حفظ کرده و در برابر هر گونه انحراف از وظایف مسئولان، موضعگیری شفاف و اصولی داشته باشند.
#خبرنگار_صدای_مردم
#مسئول_خدمتگزار
#شفافیت
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
هدایت شده از نشریه قاصد امروز
نامه سرگشاده به مسئول بازرسی شهرداری اسلامشهر از طرف مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
جناب آقای مهدی کرمی
مسئول بازرسی شهرداری اسلامشهر
با عنایت به برگزاری نشست خبری مدیرعامل سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر در روز چهارشنبه ۲۵ مهر از آنجا که بر خلاف عرف معمول، خبرنگاران ماهنامه قاصدِ امروز به این جلسه دعوت نشدند و متاسفانه سازمان مذکور واکنشی به سوالات مطروحه از طرف این رسانه نداشته است، لذا از آن واحد بازرسی محترم تقاضای رسیدگی به سوالات زیر و اخذ پاسخ و نیز پیگیری علت عدم دعوت خبرنگاران رسانه رسمی قاصدِ امروز را دارم.
بدیهی است دریافت پاسخ از شما ظرف هفته آینده تا تاریخ سوم آبان مورد انتظار است.
اول
سرانه هزینه در برنامه های جشنواره قبلی برای هر نفر چقدر بوده است ؟ برای امسال چقدر سرانه هزینه برای هر نفر در نظر گرفته شده است ؟
دوم
از آنجا سازمان فرهنگی برابر اساسنامه ای که در هیچ کجا در حال حاضر منتشر نشده است، مشخص نیست که راسا مجاز به اجرای خدمات فرهنگی هست یا خیر، پاسخ دهید که کدام مجموعه به عنوان بخش مشارکت کننده مردمی و یا غیر دولتی و نیز در امر اجرایی این جشنواره حضور خواهد داشت؟
سوم
برآورد مالی دقیق این برنامه شامل ریزهزینه های پیش بینی شده اعم از تبلیغات، سازماندهی، ایاب و ذهاب، هزینه های محیطی، گروههای هنری مشارکت کننده، پخش فیلم و همه هزینه های مرتبط چگونه است و این ریز هزینه ها را چه وقت منتشر مینمایید ؟
چهارم
با توجه به اینکه گویا برابر اطلاعاتی که به مدیرمسئول ماهنامه رسیده است، «در دوره های پیشین ۱۱۳ هزار نفر از این جشنواره در دو نوبت استقبال کردهاند و در آبان امسال پیش بینی استقبال بیش از این تعداد وجود دارد»، خروجی زیرساختی و پایدار این برنامه به جز یک دو ساعت تفریح برای یک کودک یا دانش آموز چیست ؟
پنجم
آیا با هزینه سنگین احتمالی انجام شده برای برنامه های پیشین و برنامه سوم این جشنواره در آینده نزدیک، نمیشود برنامه ای با خروجی مناسب تر، پایدارتر و مستمر تر برگزار کرد یا زیرساختهای جدید ایجاد کرد که عده بسیار بسیار بیشتری در زمانهای متنوع تری از این برنامه ها و زیرساخت ها استفاده کنند؟ ( متاسفانه از میزان هزینه این برنامه ها هنوز هیچ اطلاعی منتشر نشده است )
پنجم
آیا تاکنون گزارشی از ریز هزینه ها و اسامی دست اندرکاران این برنامه در دو نوبت قبل منتشر کردهاید؟ اگر خیر چرا ؟ چه زمانی ریز هزینه و اسامی افرادی که در اجرای این برنامه دریافت مالی و اعتباری داشته اند منتشر میشود ؟
ششم
سیاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری اسلامشهر به جز سکوت در برابر سوالات خبرنگار ماهنامه رسمی قاصدِ امروز چیست ؟ چه زمانی پاسخ سوالات قبلی این ماهنامه داده خواهد شد؟
مقتضی است پاسخها به سوالات فوق از طریق حساب کاربری مندرج در بخش اطلاعات کانال ماهنامه قاصدِ امروز به این نشریه ارسال شود.
رضا رضوی
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
- فرماندار شهرستان اسلامشهر جهت اطلاع
- رییس شورای اسلامی شهر اسلامشهر جهت اطلاع
- شهردار اسلامشهر جهت اطلاع
- مدیرکل بازرسی استانداری تهران جهت اطلاع و پیگیری لازم
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
#بازرسی_شهرداری
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
هدایت شده از نشریه قاصد امروز
نامه سرگشاده به شهردار اسلامشهر
در خصوص پیگیری اظهارات مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی آن شهرداری پیرامون استخر مجموعه ورزشی امام خمینی رحمهالله علیه
جناب آقای محسن حمیدی
شهردار محترم شهر اسلامشهر
سلام علیکم
با عنایت به اظهارات افشاگرانه مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اسلامشهر در خصوص « کار غیرکارشناسی صورت گرفته در احداث استخر در مجموعه ورزشی امام خمینی رحمهالله علیه متعلق به مردم در مایملک آن شهرداری» در جلسه با برخی خبرنگاران در روز چهارشنبه ۲۵ مهر، مقتضی است هر چه سریعتر و ظرف مدت یک هفته آینده تا مورخه سوم آبان ۱۴۰۳ نسبت به انتشار گزارش رسمی شامل موارد زیر اقدام نموده و پاسخ موارد را برای ماهنامه رسمی قاصدِ امروز ارسال نمایید:
👈 الف- تایید و یا رد ادعای مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و ارائه جزییات مبسوط به مردم که ذینفعان دارایی شهر در خصوص موضوع مطروحه هستند.
👈 ب- معرفی مسببان وقوع این خسارت احتمالی به شهرداری و اموال مردم و بیت المال
👈 ج- گزارش مشروح از روند برخورد قانونی و قضایی احتمالی با مسببان این کار غیرکارشناسی مورد ادعا و شرح فرایند جبران خسارات توسط مقصران که توسط آن شهرداری در این موضوع پیگیری شده است.
با سپاس و احترام
رضا رضوی
مدیرمسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
- فرماندار محترم شهرستان اسلامشهر جهت اطلاع و دستور پیگیری لازم
- دادستانی محترم اسلامشهر جهت اطلاع و صدور دستورات لازم جهت استیفای حقوق بیت المال و حقوق عمومی
- بازرسی محترم شهرداری اسلامشهر جهت اطلاع و پیگیری لازم
- مدیرکل محترم بازرسی استان تهران جهت اطلاع و پیگیری لازم و اعلام نتیجه به رسانه قاصدِ امروز
- روابط عمومی شهرداری اسلامشهر جهت اخذ و ارائه توضیحات به نشریه
- اعضای شورای اسلامی اسلامشهر جهت پیگیری حقوق مردم
و دستگاههای ذیربط نظارتی
+در ضمن فایل صوتی اظهارات نامبرده در دفتر ماهنامه قاصدِ امروز موجود است.
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
#بازرسی_شهرداری
#شهرداری
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
هدایت شده از نشریه قاصد امروز
دوری از خبرنگاران منتقد، خودزنی شهرداری اسلامشهر
نامه سرگشاده دوم رضا رضوی، مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز به شهردار و اعضای شورای اسلامی اسلامشهر
جناب آقای محسن حمیدی
شهردار اسلامشهر
اعضای شورای شهر اسلامشهر
▪️روز چهارشنبه ۲۵ مهرماه، جلسهای از سوی مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اسلامشهر با حضور برخی خبرنگاران برگزار شد، اما آنچه در این جلسه عجیب و تأسفبار بود، غیبت عمدی و عدم دعوت از خبرنگارانی بود که ماههاست با سوالات دقیق و انتقادات سازنده، عملکرد این سازمان را به چالش کشیدهاند. این اقدام نه تنها نشاندهنده فرار از پاسخگویی، بلکه نمایانگر سیاستی نگرانکننده است که بهجای شفافیت و احترام به رسانهها، شهرداری را به سوی بستهشدن بر روی منتقدان و نمایندگان دلسوز افکار عمومی و رسانه های رسمی سوق میدهد.
▪️شهرداری که از خبرنگاران منتقد و دلسوز فاصله میگیرد، در واقع راه خود را به سمت بیاعتمادی عمومی باز میکند. شما به عنوان شهردار باید بدانید که تلاش سازمانهای زیر مجموعه شما در حذف خبرنگاران از فضای اطلاعرسانی و تلاش برای کنترل افکار عمومی از طریق روابط عمومیهای فرمایشی، قطعا در کارنامه عملکرد شما نیز ثبت میشود و اولین ضربه را به وجهه و اعتبار آن مجموعه وارد میکند. افکار عمومی هوشیارتر از آن است که چنین رفتارهایی را نادیده بگیرد. اگر امروز با منتقدان مواجه نشوید، خدای ناکرده فردا باید با بحرانهای بزرگی در شهر و شهرداری روبرو شوید که دیگر بهسادگی امروز قابل حل نخواهند بود.
▪️از سوی دیگر، اعضای شورای شهر اسلامشهر به ویژه نمایندگانی که خود را با افتخار منتسب به جریان انقلابی معرفی میکنند و به عنوان نمایندگان مردم مسئولیت مستقیم دارند، نمیتوانند در برابر چنین سیاستهای خطایی که صراحتا از سازمانهای تابعه شهرداری سر میزند سکوت کنند. وظیفه شماست که نهتنها از منتقدان و رسانههای مستقل و آزاد حمایت کنید، بلکه باید با نظارت جدی بر عملکرد شهرداری و سازمانهای مرتبط با آن، از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید.
▪️ هشدار من به شما آقای شهردار و شورای شهر این است: اگر امروز با صدای منتقدان مواجه نشوید و به پرسش های مردم که از زبان آنها بر می آید پاسخ لازم، صحیح، شفاف و درست را ندهید، فردا صداهایی بلندتر را خواهید شنید و آنوقت دیگر ممکن است با وضعیتی دیگرگونه در رسانه ها و افکار عمومی مواجه شوید. یادتان باشد که شما به مردم و رسانه ها پاسخ به پرسشهایشان را بدهکارید و این بدهی جز با تواضع و پاسخگویی دلسوزانه پاک نمیشود.
رضا رضوی
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ماهنامه قاصدِ امروز
رونوشت:
- فرماندار محترم شهرستان اسلامشهر
- دادستان محترم شهرستان اسلامشهر
- روابط عمومی شهرداری اسلامشهر
- مدیرکل بازرسی استانداری تهران
#پاسخگویی #شفافیت #حق_انتقاد
#پرونده
#ثبت_در_تاریخ
#مطالبه
#نامه_سرگشاده
#سازمان_فرهنگی_شهرداری
#افکار_عمومی
#بازرسی_شهرداری
#شهرداری
شما هم در انتشار آگاهی با نشر این مطلب سهیم باشید.
نشریه سیاسی و اجتماعی قاصدِ امروز
نشریه مستقل و مردمی
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
پیوستن به کانال 👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
اعتبارسنجی نظرسنجیهای آنلاین؛ انحراف دادهها و ایجاد مشروعیت کاذب
به قلم رضا رضوی؛ کارشناس فرهنگ و رسانه
▪️نظرسنجیهای آنلاین در سالهای اخیر به ابزار محبوبی برای سنجش افکار عمومی تبدیل شدهاند، اما اعتبار آنها به شدت زیر سؤال است. در شهرهایی مانند اسلامشهر، این نظرسنجیها بهجای بازتاب واقعی نظر مردم، اغلب توسط طرفداران یا مخالفان یک فرد یا جریان خاص دستکاری میشوند. هواداران با شرکت گسترده، نتایج را به نفع خود تغییر میدهند و در نهایت دادههای به دست آمده، بهجای اینکه بازتاب واقعیت باشند، تحریف شده و بیاعتبارند. این شرایط میتواند منجر به ایجاد مشروعیت کاذب برای نهادها یا مدیران خاصی شود.
▪️یکی از مشکلات عمده این نظرسنجیها عدم توانایی در تأیید هویت شرکتکنندگان است. در نتیجه، افراد میتوانند چندین بار شرکت کنند یا با استفاده از هویتهای جعلی به نتایج دلخواه برسند. همچنین، این نظرسنجیها عموماً تحت تأثیر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی قرار میگیرند، جایی که هواداران یک جریان یا شخص خاص به راحتی میتوانند با انتشار لینکها و تبلیغ برای شرکت در نظرسنجی، نتایج را تغییر دهند. در نهایت، دادههایی که از این نظرسنجیها به دست میآید، انعکاسی از واقعیت جامعه نیستند.
▪️این موضوع در اسلامشهر نیز بهوضوح قابل مشاهده است. با توجه به گرایشهای سیاسی و اجتماعی و حتی با نگاهی به پدرخواندگی ها در این شهر، گروهها و احزاب مختلف سعی میکنند با تأثیرگذاری بر نظرسنجیها، خود را محبوبتر یا موفقتر نشان دهند. این نتایج تحریف شده، میتواند منجر به تصمیمگیریهای نادرست در نهادهای مختلف شود. سازمانها و مدیرانی که با استفاده از این دادههای نامعتبر به دنبال تقویت مشروعیت خود هستند و یا گروهها و افرادی که ناخواسته تبدیل به عناصر نیابتی این افراد میشوند، نهتنها به اعتماد عمومی آسیب میزنند، بلکه تصمیمات آنها به جای بهبود شرایط جامعه، موجب افزایش نارضایتی عمومی میشود.
در پایان، این سؤال پیش میآید که چگونه میتوان به نتایج نظرسنجیهای آنلاین اعتماد کرد؟ پاسخ ساده است: نمیتوان. مگر اینکه سازوکارهای دقیقتری برای احراز هویت و جلوگیری از تقلب در نظر گرفته شود. تا زمانی که این اقدامات صورت نگیرد، نظرسنجیهای آنلاین تنها به ابزاری برای بازیهای سیاسی و انحراف افکار عمومی تبدیل خواهند شد.
▪️در این میان، بهترین راه برای کمک به مدیران سازمانها و نهادها، استفاده از روشهای علمی و مطالعات دقیق است. به جای اتکا به نظرسنجیهای عمومی و سطحی، باید با جلب مشارکت نخبگان و منتقدان دلسوز، اطلاعات معتبر و واقعی جمعآوری شود. این روش، نهتنها به بهبود تصمیمگیریهای مدیریتی کمک میکند، بلکه باعث افزایش اعتماد عمومی و جلوگیری از انحراف دادهها خواهد شد.
#نظرسنجی_کاذب #مشروعیت_ساختگی #تحریف_داده #اعتماد_عمومی #اسلامشهر
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
هدایت شده از "اسلامشهر خبر"
عدم تحویل اسناد مالکیت واحدهای مسکونی شهرک امام خمینی اسلامشهر پس از سالها
✍ رضا رضوی؛ مشاور نماینده اسلامشهر در مجلس یازدهم
▪️با گذشت سالها از اتمام طرحهای مسکونی شهرک امام خمینی (رحمهالله علیه) اسلامشهر، بسیاری از مالکان این واحدهای مسکونی همچنان در انتظار دریافت اسناد مالکیت خود هستند. در سفر علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس یازدهم، که به دنبال پیگیریهای شریفیان، نماینده سابق اسلامشهر، صورت گرفت، مصوب شد که اسناد مالکیت این واحدها هرچه سریعتر تحویل مالکان شود و موانع صدور این اسناد برطرف گردد.
▪️با این حال، علیرغم این مصوبات، تا کنون هیچ اقدامی جهت تحویل اسناد صورت نگرفته است. تغییر اخیر رئیس اداره راه و شهرسازی اسلامشهر و جنوب غرب تهران، امیدها را برای حل این مشکل دوباره زنده کرده است. انتظار میرود که اقدامات فوری برای رفع این موانع و تحویل اسناد مالکیت انجام گیرد.
▪️مالکان واحدهای مسکونی، که سالها در انتظار به سر میبرند، خواستار رسیدگی سریع و عملی به این مسئله هستند. این تاخیر در صدور اسناد مالکیت باعث مشکلات قانونی و مالی برای این افراد شده است. همچنین این مسئله بر ارزش اقتصادی و وضعیت حقوقی این واحدها تأثیر گذاشته و باعث نارضایتی مردم شده است.
▪️از مسئولان اداره راه و شهرسازی انتظار میرود که با توجه به تعهدات پیشین و همچنین تاکیدات نایب رئیس مجلس وقت، هرچه سریعتر نسبت به حل این مسئله و تحویل اسناد مالکیت اقدام کنند.
#اسناد_مالکیت #اسلامشهر #شهرک_امام_خمینی #راه_و_شهرسازی #حقوق_مالکیت
اسلامشهر خبر
🆔 @es_khabar
ارسال نظرات 🆔 @Adminekhabar
تاخیر شش ساله در اتصال واحدهای مسکونی اسلامشهر به شبکه فاضلاب خانگی؛ مطالبه مردم از اداره آب و فاضلاب
✍رضا رضوی؛ خبرنگار
#گزارش #مطالبه
▪️در پیامهای مردمی ارسال شده به کانالهای خبری، به تاخیر شش و هفت ساله شرکت آب و فاضلاب اسلامشهر و جنوب غرب تهران در اتصال واحدهای مسکونی به شبکه جمعآوری فاضلاب خانگی اشاره شده است. شهروندانی هستند که از این تاخیر طولانیمدت انتقاد کرده و خواستار پاسخگویی اداره آب و فاضلاب درباره قصور احتمالی در انجام وظایف خود هستند.
▪️این تاخیر در حالی رخ داده که برخی از ساکنان سالها پیش هزینههای مربوط به این خدمات را پرداخت کردهاند اما همچنان از خدمات فاضلاب بیبهرهاند. این وضعیت علاوه بر ایجاد مشکلات بهداشتی و زیستمحیطی، موجب نارضایتی شدید ساکنان این مناطق شده است. همچنین، بسیاری از مردم معتقدند که عدم اتصال به شبکه فاضلاب، هزینههای اضافی برای تصفیه فاضلاب و مشکلات ناشی از استفاده از چاههای خانگی را به دنبال داشته است.
▪️شرکت آب و فاضلاب اسلامشهر تاکنون توضیح شفافی درباره دلایل این تاخیر ارائه نداده است و با توجه به حساسیت موضوع و مشکلاتی که برای شهروندان به وجود آمده، انتظار میرود که این اداره پاسخگوی شکایات و مطالبات مردمی باشد. اجرای طرحهای زیرساختی همچون اتصال به شبکه فاضلاب باید در اولویت مسئولین قرار گیرد، چرا که بیتوجهی به این موضوع میتواند پیامدهای زیانباری برای سلامت عمومی و محیط زیست منطقه داشته باشد.
▪️مردم اسلامشهر و مناطق جنوب غرب تهران خواستار اقدام سریع اداره آب و فاضلاب در این زمینه و همچنین شفافسازی درباره دلایل این تاخیر طولانی هستند. این خواستهها باید مورد توجه قرار گرفته و هرچه سریعتر پیگیری شود تا اعتماد عمومی نسبت به عملکرد نهادهای خدماتی بازسازی گردد.
#فاضلاب_اسلامشهر #آب_و_فاضلاب #تاخیر_خدمات #مطالبه_مردمی #زیرساخت
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
تقدیر برای انجام وظیفه نیست
✍ رضا رضوی؛ خبرنگار
در دوران سربازیام در چاپخانههای نیروی زمینی ارتش، پس از یک هفته کار طاقتفرسا، برای پنج سرباز که شبانهروز کار کرده بودند، درخواست 48 ساعت مرخصی تشویقی کردم. فرمانده در جواب نوشت: *تشویق و تقدیر برای انجام وظیفه نیست، برای خدمات فوقالعاده است.* این جمله هر بار که افراد در انجام وظایف روزمرهشان به دنبال تقدیر و تشویق هستند، به یادم میآید.
به مرور، متوجه شدم وظیفه هر شخص به معنای انجام حداقلهای لازم در کار است. بزرگنمایی کارهای معمولی و انتظار تشویق برای انجام آنها، از ارزش واقعی خدمات ویژه و تلاشهای فراتر از حد وظیفه کم میکند. این رفتار، در حوزههای مختلف، از نهادهای دولتی تا کسبوکارهای کوچک، مشهود است. افراد به جای تمرکز بر ارتقای کیفیت و تلاشهای فوقالعاده، به دنبال دریافت تقدیر برای امور عادی و روتین هستند.
همانطور که ضربالمثل معروف میگوید: *مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید.* باید اجازه داد عملکرد ما خود گویای کیفیت و اثرگذاریمان باشد، نه گزارشها و بزرگنماییهای غیرضروری.
به زودی بنرهای پر نقش و نگار تقدیر از این شورا و از آن مسئول برای انجام وظیفه اش در شهرها بالا خواهد رفت. اما شما گول نخورید. هر بار این بنرها و گزارش سازی ها را دیدید به این فکر کنید طرف چه کار خارق العاده و فراتر از وظیفه ای که برای آن حقوق میگیرد انجام داده که این طور مورد تقدیر قرار گرفته است؟ اگر از آن شخص کاری خاصی ندیدید، عبور کنید و فریب این هیاهو را نخورید.
#خدمات_فوق_العاده
#تقدیر_برای_وظیفه_نیست
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder
هدایت شده از "اسلامشهر خبر"
در ارائه خدمات شهرداری به مجتمعهای محصور حقوق شهروندان نادیده گرفته میشود
✍ رضا رضوی؛ خبرنگار
🔹مسأله ارائه خدمات عمومی به مجتمعهای مسکونی محصور توسط شهرداریها در بسیاری از مناطق به یک چالش جدی بدل شده است. شهرداریها در برخی موارد از ارائه خدمات ضروری مانند جمعآوری زباله، تعمیرات و نگهداری زیرساختهای شهری خودداری میکنند و به عنوان دلیلی، بسته بودن یا دسترسی محدود به این مجتمعها را مطرح میکنند. این در حالی است که درآمدهای شهرداری به ویژه از مالیات بر ارزش افزوده که توسط دولت و بر اساس جمعیت ساکن در هر منطقه تخصیص داده میشود، شامل ساکنان این مجتمعها نیز میشود.
🔹طبق قانون، سهم سرانهای که دولت به شهرداریها پرداخت میکند، بر اساس کل جمعیت منطقه شامل مجتمعهای محصور و غیرمحصور تعیین میشود. از این رو، هیچ تفاوتی در محاسبات درآمدی وجود ندارد و همه شهروندان به طور مساوی در این سرانه سهیم هستند. علاوه بر آن، ساکنان مجتمعهای محصور همچون سایر شهروندان عوارض سالانهای به شهرداریها پرداخت میکنند و این پرداختها باید به صورت متناسب با ارائه خدمات عمومی باشد. بنابراین، استدلال شهرداری برای عدم ارائه خدمات به این مناطق قابل قبول نیست.
🔹ضرورت دارد که شورای شهرها و نمایندگان مجلس به این موضوع توجه کرده و شهرداریها را ملزم به ارائه خدمات برابر به تمام ساکنان شهر کنند. هر شهروند حق دارد از خدمات عمومی بهرهمند شود و عدم دسترسی به این خدمات به معنای نقض حقوق شهروندی است. سازمانها و نهادهای ناظر بر عملکرد شهرداریها باید با جدیت پیگیری کنند تا هیچ نقطهای از شهر از خدمات ضروری محروم نماند.
#حقوق_شهروندی #شهرداری_و_خدمات #مجتمع_های_محصور #شفافیت_شهرداری #عدالت_شهری
اسلامشهر خبر
مرجع خبری شهرستان اسلامشهر👇
🆔 @es_khabar
ارسال عکسها، خبرها، نظرات و پیشنهادات از طریق حساب کاربری 🆔 @Adminekhabar
کلید کاهش خسارات با پدافند غیرعامل
با توجه به شرایط منطقهای و تحرکات مختلف، ضروری است که همواره آمادگی لازم برای مواجهه با شرایط احتمالی را داشته باشیم. یکی از مهمترین اصول در این زمینه پدافند غیرعامل است که بدون نیاز به سلاح و تجهیزات نظامی، امکان کاهش خسارات را فراهم میآورد.
پدافند غیرعامل به معنای اقدامات پیشگیرانه و مدیریتی است که به منظور حفاظت از جان و مال مردم در برابر تهدیدات صورت میگیرد. نکات کلیدی پدافند غیرعامل شامل مواردی چون: مقاومسازی و استحکام بخشی ساختمانها، آمادگی برای استفاده از پناهگاهها و فضاهای امن، مدیریت بحران و اطلاعرسانی سریع است. این اقدامات بهطور مستقیم بر کاهش آسیبها و حفظ جان مردم تأثیرگذار است.
برای مثال، در برخی از کشورها، برنامههای آموزش عمومی در زمینهٔ پدافند غیرعامل اجرا میشود، جایی که مردم از طریق رسانههای عمومی آموزشهای لازم دربارهٔ نحوه استفاده از پناهگاهها و مدیریت بحران دریافت میکنند. یا در مناطقی که به دلیل جنگهای پیشین در معرض خطر بودهاند، سازههای مهم شهری مانند بیمارستانها و مدارس، با استحکام بخشی و بهروزرسانی زیرساختها، در برابر حملات احتمالی مقاوم شدهاند.
همچنین، لازم است مردم با سیستمهای هشدار و اطلاعرسانی عمومی آشنا باشند و در شرایط اضطراری به راهنماییهای ارائه شده توسط مسئولین توجه کنند. یکی دیگر از جنبههای مهم پدافند غیرعامل، تمرین و آمادگی دورهای برای مواقع بحرانی است؛ تمرینهایی نظیر مانورهای دفاع مدنی که به افراد کمک میکند در صورت وقوع تهدید، واکنش مناسبی از خود نشان دهند.
با رعایت این نکات و همکاریهای مردمی میتوان اطمینان داشت که در صورت وقوع هرگونه حادثه، آمادگی لازم برای کاهش آسیبها و حفظ امنیت وجود خواهد داشت.
برای نشر آگاهی این مطلب را برای همه دوستانتان بفرستید.
🔆 کانال تحلیلی خبرنگار بدون مرز
یادداشتهای رضا رضوی
روزنامه نگار و نویسنده
پیوستن به کانال از طریق لینک عضویت
👇👇
@reporterwithoutborder