eitaa logo
(رسانه انقلابی)
124 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1هزار ویدیو
15 فایل
به جهت حمایت از رسانه انقلابی مطالب را به دوستان ومخاطبین خود فوروارد کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد. و به دنبال شورش‌های مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی-عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد. (۷)
ورود حجة الاسلام دکتر رئیسی به عرصة مدیریت از سال ۱۳۵۹ درحالی که ۲٠سال داشت با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد. موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال در تابستان  ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی شهر کرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود.  حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳، در این سمت خدمت نمود. (۸)
⚠️توجه ⚠️توجه اعلام کاندیداتوری جناب آقای رئیسی برای انتخابات سیزدهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری منتظر تایید نهایی ایشان از سوی دفتر ایشان هستیم ۱۴۰۰ حامیان سیدابراهیم رئیسی
✍ توییت : ما درمیدان ریاست جمهوری فردی ازجنس سردار دلها کم داریم که هم مطیع رهبربود هم درمیدان کار مرد عمل و هم محبوب قلبها. 👈کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
حجة الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۲ در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد. خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهید بهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و رییس کمیسیون تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است. حجة الاسلام دکتر رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند. حجة الاسلام دکتر رئیسی که اهتمام ویژه ای به تحصیل خود و اعضای خانواده اش دارد، دختر اول ایشان متاهل و دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است. یکی در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) و دیگری در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهر ری و دختر دوم وی نیز متاهل و دانشجوی کارشناسی رشته فیزیک دانشگاه شریف است. (۹)
حجة الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد. به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده مورد توجه امام خمینی (ره) قرار گرفت طی احکام ویژه و مستقیم او را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد. (۱٠)
بعد از رحلت امام (ره) حجة الاسلام دکتر رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه وقت به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت. ایشان از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد که خدمت ایشان در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ادامه یافت. دوره مدیریت حجة الاسلام دکتر رئیسی بر سازمان بازرسی کل کشور نقطه عطفی در زندگی ایشان بود (۱۱)
وی که یک مدیریت کلان ملی را به مدت ده سال تجربه می کرد با اتکاء به تجربیات اندوخته خود نظارت بر دستگاه‌های اداری را متحول و نظام مند کرد. سازمان بازرسی کل کشور در زمان تصدی ایشان با توسعه متوازن ساختاری مواجه شد و به عنوان یکی از ارکان نظارتی نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد. این دوران که با روی کار آمدن دولت اصلاحات همزمان بود بسیاری از گره های نظام اداری و اقتصادی شناسایی و راهکار برون رفت از زمینه فساد در آن تدوین شد. بعضی پرونده های جنجالی مفاسد اقتصادی محصول فعالیت شبانه روزی حجة الاسلام دکتر رئیسی و همکارانش در این سازمان و در آن دوره بود. (۱۲)
حجة الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بود. ایشان که دو رئیس قوه را در این سمت تجربه می کرد به عنوان یکی از مسئولان ارشد قضایی کشور مسئولیت سازماندهی و اداره تشکیلاتی این مجموعه را بر عهده داشت. و از سال ۱۳۹۳ تا اسفند ۱۳۹۴ نیز به عنوان دادستان کل کشور خدمت نمود. (۱۳)
حجة الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۹۱ تا کنون با حکم مقام معظم رهبری به عنوان دادستان ویژه روحانیت نیز مشغول به کار می باشد. وی همچنین در ۱۷ اسفند ۹۴، با حکم آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام منصوب شد و تا کنون نیز مفتخر به خدمت در آن آستان رفیع می باشد (۱۴)
گفتنی است در سال ۱۳۷۶، ایشان به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعة روحانیت مبارز از جمله آیت‌ الله مهدوی کنی و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت به عضویت در آن شورا در آمد. حجت الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۸۵، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعة روحانیت مبارز و به توصیة نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری نامزد شد که با بیش از ۸۰ درصد رای مردم انتخاب شد. دو سال پس از حضور در این مجلس، خبرگان ملت ایشان را به عنوان عضو هیأت رئیسه برگزید. (۱۵)
همچنین ایشان در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در اسفند ۱۳۹۴ نیز با کسب اکثریت قاطع آرا برای دومین بار به عنوان نمایندة مردم شریف خراسان جنوبی برگزیده شد و عضویت ایشان در هیئت رئیسه ادامه دارد. (۱۶)
حجة الاسلام دکتر رئیسی در فروردین ۹۶ با ثبت نام به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم دوره جدیدی از زندگی خود را آغاز نمود (۱۷)
حجة الاسلام دکتر رئیسی علاوه بر مسؤولیت های کلان کشوری ، بنا به توصیه مکرر آیت الله مهدوی کنی و آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تا کنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدرسه مجد، مدرسه امیرالمومنین علیه السلام، مدرسه امام حسین علیه السلام و و مدرسه مروی به تدریس سطوح عالی حوزه همچون رسائل و مکاسب، کفایتین و قواعد فقهیه مشغول بود و بعد از عزیمت به مشهد مقدس از ابتدای سال ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب، به تدریس در موضوع «فقه وقف» پرداخت. (۱۸)
⭕️دولت خودش مانع مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ است/ رئیسی گزینه اول اصولگرایان و جبهه انقلاب 🔸ترقی، نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان،: 🔹مشارکت مردم در انتخابات با دو مانع بزرگ روبرو است که مشکل اول و اساسی نارضایتی مردم از وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی که منشا آن عملکرد دولت و ضعف دستگاه‌های اجرایی در این رابطه است. 📎کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
✍‏همچنین آقای ‎ هم در دیدار نوروزی خطاب به آیت الله ‎ گفته اند که اگر شما بیایید نخواهم آمد و من به شما کمک می کنم و اگر نیایید خواهم آمد. 🗳حامیان سیدابراهیم رئیسی
🔻بنا بر اطلاعات موثق؛ اخیرا یکی از علمای انقلابی از سؤال می کند که آیا رهبر انقلاب شما را از ورود به انتخابات منع کرده اند؟ ایشان پاسخ می دهند چنین چیزی مطلقا صحت ندارد. ۱۴۰۰ ✍حمیدرضا ابراهیمی ✅ کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
🇮🇷 ایران ۱۴۰۰ 🇮🇷 🔆 رئیسی در صدر تولید محتوای انتخاباتی 🔹مرکز پژوهشی بتا با داده کاوی ۳/۳ میلیون پست در فضای مجازی در ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ با رصد و بررسی ۲۵ نامزد احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ به ۵ نامزد احتمالی برتر پرداخته است. 🔹۲۷ فروردین رئیسی در مجموع بیشترین محتوای انتخاباتی را به خود اختصاص داده‌است. 🔹قالیباف و جلیلی به ترتیب دوم و سوم در صدر محتوای انتخاباتی قرار دارند . ♨️کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
📍منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان: 🔺گفت‌وگوی شورای وحدت اصولگرایان با نامزدهای ریاست جمهوری آغاز شد/ ابراهیم رئیسی گزینه نخست شورای وحدت 🗳کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
❤️ به مناسبت ۲۹ فروردین روز ارتش ♦️راز شجاعت ارتش ما 🌍کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 ایران ۱۴۰۰ 🇮🇷 🔆 صدای پای رئیسی می‌آید 📌منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت : 🔹گفت‌و‌گو با کاندیداهای دیگر، بدین معنا نیست که آمدن آقای رئیسی ضعیف شده است . 🔹شواهدی وجود دارد که احتمال آمدن آقای رئیسی را قوت می‌بخشد . 🔹منتهی ما نمی‌توانیم به طور قاطع بگوییم که ایشان برای انتخابات می‌آیند یا نمی‌آیند . ♨️ کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
🔴اگر رئیسی به انتخابات ورود کند به او کمک می‌کنم 🔹دکتر سعید محمد: اگر آقای رئیسی به انتخابات ورود کند، به او کمک می‌کنم. چون اولویت عدم انشقاق است. شورای وحدت از ما دعوت کرده که برنامه خود را ارائه دهیم. 🔹دعوت شورای وحدت را قبول می‌کنیم، اما نحوه‌ی اجماع را نه بر اساس تحمیل اشخاص، که براساس نظرسنجی‌های نزدیک انتخابات انجام خواهیم داد. 💥 کانال حامیان سیدابراهیم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا کنون یک دوره از درس‌های حوزوی ایشان در زمینة قواعد فقه در قالب سه جلد با عنوان قواعد فقه عبادی، قواعد فقه قضایی و قواعد فقه اقتصادی به رشته تحریر درآمده که از سوی طلاب درس ایشان، تدوین و از سال ۹۰ توسط چاپ دادگستر به چاپ رسیده است. حجة الاسلام دکتر رئیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و مدرسه عالی شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا ، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته‌ است (۱۹)
رئیسی به عنوان یکی از اعضای هیئت سه‌نفره ویژه بررسی موضوع آزار جنسی از سوی رئیس وقت قوه قضاییه انتخاب شد. هیئت ویژه در تاریخ ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۹، با رد اتهامات مهدی کروبی، پیشنهاد داد که با افرادی که با نشر اکاذیب و ایراد تهمت و افتراء موجب تشویش اذهان عمومی و باعث هتک حیثیت و اعتبار نظام شده‌اند، برخورد قاطع صورت گیرد. (۲٠)
رئیسی با حکم سید علی خامنه‌ای به مدت ده سال، عضو هیئت امنای ستاد اجرایی فرمان امام بود. وی از سوی محمود احمدی‌نژاد به عنوان یکی از گزینه‌های پیشنهادی تصدی وزارتخانه‌های اطلاعات و دادگستری در مرداد ۱۳۸۴ به کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی معرفی شده  (۲۱)
وی در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ با حکم سیدعلی خامنه‌ای به سمت تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد. او دومین نفر پس از عباس واعظ طبسی است که در جمهوری اسلامی، تولیت آستان رضوی را بر عهده می‌گیرد. (۲۲)
از رئیسی به عنوان گزینهٔ احتمالی جریان راست برای شرکت در انتخابات نام برده می‌شد؛ جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (جمنا) و جبهه پایداری انقلاب اسلامی از او برای شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران دعوت کردند. در روز ۱۷ فروردین ۱۳۹۶، او برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرد. و در تاریخ ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ با حضور در وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران به عنوان نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران ثبت‌نام نمود و در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ صلاحیت او نزد شورای نگهبان احراز شد (۲۳)