یه زمانی ناو می بردن اینور و اونور حکومت عوض می کردن.
الان دوتا ناو آوردن تو خلیج فارس می گن تو رو خدا اسرائیل رو نزنید😁
@Resanehbaz
هدایت شده از 🇮🇷 ابوحسین / abuhossein
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید؛ رمزگشایی جنجالی #سردار_رحیم_نوعی_اقدم از نقش نفوذ در ترور شهید فخری زاده
#بازنشر
🔸نفوذی گاهی اوقات کت شلواری با کراوات و یک زن مو بور نیست ...
🔸نفوذی ها در بدنه دولت باید شناسایی و ریشه کن شوند...
🔸نفوذی گاهی ما را نفوذی می کند و خودمان خبر نداریم
@Abuhossein
🔰گزارشی که باید خواند
🔸یک اندیشکده آمریکایی امکان واکنش حتمی ایران به ترور هنیه را بررسی کرد
بررسی پنج گزینه احتمالی پاسخ ایران؛ بازدارندگی یا حرکت به سمت جنگ؟
پس از حمله رژیم صهیونیستی و به شهادت رساندن اسماعیل هنیه، نگرانیها از پاسخ ایران و تشدید شرایط جنگی در منطقه بهخصوص در رسانههای وابسته به غرب به نقل محافل خبری تبدیل شده است و پیشبینیها از نوع پاسخ ایران و تکرار احتمالی وعده صادق ۲ سرخط تعداد فراوانی از اخبار رسانههای خبری واندیشکدههای آمریکایی است.
الکساندر پالمر کارشناس مسائل جنگ، تهدیدات نامنظم و تروریسم در مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی (سی اس آی اس) در واشنگتن دی سی، در یادداشتی درباره گزینههای پیش روی ایران در ارتباط با پاسخ به رژیم صهیونیستی مینویسد:
ترور اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس در ۳۱ ژوئیه در تهران، رهبران ایران را به سمت عرصهای خطرناک سوق داده است. تهران گزینههای کمی روی میز دارد، اما آن طور که مشخص است این کشور بهشدت به رژیم پاسخ خواهد داد و مشابه عملیات پاسخ به اسرائیل درآوریل (وعده صادق) این کار را تکرار خواهد کرد.
این کارشناس مسائل جنگ معتقد است: ایران به دلایل سیاسی داخلی و بینالمللی نیاز به پاسخ به اسرائیل دارد. از یک سو پاسخ تهران باید تأثیرگذارتر از حمله موشکی و پهپادی ۱۳آوریل باشد تا اقناع نیروهای داخلی را بهدنبال داشته باشد و نیاز استراتژیک ایران برای بازدارندگی و اجتناب از حملات بیشتر اسرائیل در قلمرو خود را برآورده کند. و از سویی دیگر ایران میخواهد از یک جنگ گستردهتر اجتناب کند، اما این مسئله تقریباً غیرممکن است: پاسخ دادن بدون گرفتار شدن در یک مارپیچ افزایش تنش تقریباً محال خواهد بود.
پالمر از پنج گزینه پیش روی ایران میگوید و معتقد است پنج گزینه اصلی برای پاسخگویی پیش روی تهران موارد زیر است:
۱. تهران هیچ کاری انجام ندهد
۲. ایران اقدامات کم سروصدا مانند حملات سایبری انجام دهد
۳. این کشور یک یا چند قتل هدفمند را انجام دهد
۴. تهران حملات آتش را از راه دور بهصورت موشکی انجام دهد. در این حالت ایران ممکن است از طریق شرکای غیردولتی خود مانند حزبالله، همراه با آنها یا به تنهایی، حملات آتش غیرمستقیم را انجام دهد.
۵. ایران نیروهای نزدیک به مقاومت را برای انجام تهاجم زمینی به سمت نیروهای اسرائیلی هدایت کند. که البته با توجه به حوادث ۷ اکتبر، این حالت پرتنشترین گزینه ممکن است و در صورتی که قصد ایران برای اجتناب از جنگ جدی باشد، دستور چنین تهاجماتی را نخواهد داد. البته ایران در اجرا با موانع سیاسی و عملی متعددی روبهرو است. رهبر ایران نیز اظهار داشته است عقب نشینی از پاسخ به رژیم صهیونیستی از نظر سیاسی غیرقابل قبول است.
تشدید بحران از سوی رژیم صهیونیستی
مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی درباره علت تشدید بحران در منطقه مینویسد: تشدید بحران، زمانی اتفاق میافتد که یک یا چند طرف بحران، شدت تحرکات خود را افزایش یا دامنه تلاش خود را گسترش دهند و قوانین نانوشته یک درگیری را نقض کنند. برای مثال، در ماهآوریل، رژیم صهیونیستی با کشتن چند تن از پرسنل عالی رتبه نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دمشق باعث تشدید بحران شد - حملهای غیرعادی با توجه به جایگاه کشته شدگان و این واقعیت که یک مرکز دیپلماتیک را هدف قرار داد. ایران در پاسخ به اقدام تندی دست زد و حمله موشکی و پهپادی بیسابقهای را علیه رژیم انجام داد.
ترور هدفمند علیه شخصیتی شبیه هنیه در سرزمینهای اشغالی احتمالاً پاسخی بدون تشدید بحران خواهد بود، اما چنین چیزی رقم نخواهد خورد. رژیم اسرائیل فاقد نمایندگانی است که هدفی شبیه هنیه را در اختیار تهران قرار دهد، بنابراین تهران احتمالاً باید با هدف قرار دادن مقامات سیاسی یا نظامی اسرائیل درگیری را تشدید کند. ایران همچنین با چنین حملهای با مشکلات عملی مواجه است - هیچ مدرکی دال بر وجود زیرساختهای مخفی ایران در اسرائیل برای ترور افراد وجود ندارد. ایران میتواند به شخصیتهای اسرائیلی در خارج از سرزمینهای اشغالی حمله کند، همانطور که ایران و شرکای غیردولتیاش در چندین دهه گذشته بارها این کار را کردهاند. اما چنین حملاتی خطر کشیده شدن درگیری به سایر مناطق جغرافیایی را بیشتر میکند. ضمن اینکه برای یک کشتار هدفمند یا بمباران سفارتخانه، زمان زیادی لازم است و سیگنال بازدارندهای را که ایران به دنبال ارسال آن است، تضعیف میکند.
ایناندیشکده آمریکایی با بررسی گزینههای محتمل نتیجه میگیرد: ایران احتمالاً با حملات هوایی به رژیم اسرائیل پاسخ دهد که تا حدودی با حمله موشکی و پهپادیآوریل (عملیات وعده صادق) قابل مقایسه است.
روزنامه قدس | بررسی پنج گزینه احتمالی پاسخ ایران؛ بازدارندگی یا حرکت به سمت جنگ؟
و در خاتمه مینویسد: نیروهای نیابتی ایران در حال حاضر درگیر کمپین تشدید تدریجی حملات علیه اسرائیلیها هستند، بنابراین پاسخ ایران باید با ارسال سیگنال بازدارنده همراه باشد در غیر اینصورت در نتیجه ادامه چرخه تنش، احتمالاً به جنگ فاجعهبار میان رژیم و حزبالله منجر خواهد شد. حمله متعارف مستقیم از سوی نیروهای ایران نیز سیگنال روشنی را ارسال میکند، اما حملهآوریل رژیم صهیونیستی به اصفهان، نشان داد تهدید ضمنی متوجه زیرساختهای هستهای ایران است. رژیم اسرائیل ممکن است این تهدید را در پاسخ به حمله دیگری از سوی ایران تکرار کندکه میتواند تشدید بزرگ دیگری و گامی به سوی جنگ گستردهتر باشد.
اگر ایران دستور تهاجم زمینی دهد ایجاد یک جنگ گستردهتر گزینه محتمل خواهد بود. چنین تصمیمی نشان میدهد ایران دیگر خواهان بازگشت به وضعیت موجود نیست و در عوض به دنبال تشدید جنگ است.
روزنامه قدس | بررسی پنج گزینه احتمالی پاسخ ایران؛ بازدارندگی یا حرکت به سمت جنگ؟
@Resanehbaz
🔰#کیمیا_علیزاده نمی تواند دلش را همراه با ایران کند
به بهانه ماجرای تلاش هادی ساعی و پاسخ منفی کیمیا علیزاده به بازگشت
✍بیایید رسانه ای موضوع را ببینیم...
🔸ماجرای رفتن خانم کیمیا علیزاده دیگر برای همه روشن است و نیازی به باز روایت آن نیست.
بصورت خلاصه، خانم علیزاده، بعد از مدال برنز اول در المپیک، از طرف حاکمیت، همه چیز به او داده شد اما کیمیا علیزاده بعد از مدتی، پشت پا زد و از ایران رفت( دلیلش اینجا مهم نیست)
ماجرا چیست؟
🔸بعد از المپيک اخیر، آقای هادی ساعی در یک برنامه، وقتی مجری سوالی درباره کیمیا از او می پرسد، واکنش نشان داده و از تلاش هایش برای بازگشت کیمیا علیزاده به ایران خبر می دهد، پرده برداری از این تلاش، در حالی بوده که درخواستی از طرف کیمیا علیزاده برای بازگشت به ایران وجود نداشته و یا حداقل رسانه ای نشده است...
چند روز بعد هم، کیمیا علیزاده به این ماجرا واکنش نشان داده و می گوید نیازی به اجازه کسی برای بازگشت به ایران ندارد...
🔸بررسی عملکرد رسانه ای نشان می دهد، کیمیا علیزاده از حمایت رسانه ای گسترده ای برخوردار است. چه در داخل و چه در خارج.
رسانه های معاند می خواهند او را الگوی دختر ایرانی موفق جلوه دهند. و از دو تکنیک رسانه ای برای تیتر خبری کردن کیمیا علیزاده بهره می برند.
🔸این در حالی است که ورزشکاران زیادی از ایران رفته اند اما هیچکدام مانند کیمیا علیزاده مورد توجه رسانه ای قرار نگرفته اند.
تا زمانی که حمایت رسانه ای گسترده از کیمیا علیزاده وجود دارد، یعنی قدرت و اختیاری برای تصمیمگیری بازگشتش به ایران ندارد.
🔸هر تلاش یک طرفه برای بازگشت کیمیا علیزاده فقط باعث شادی دشمنان میشود و آن را به مثابه موفقیت خود در رسیدن به هدف میپندارند.
🔸کیمیا علیزاده مانند مسیح علینژاد تبدیل به یک پروژه برای معاندین شده است. و پرداختن رسانه ای به او را می توان بعنوان یک سرنخ نفوذ دشمن قلمداد کرد وگرنه بعد از موفقیت بی نظیر تکواندو در المپیک فرانسه چرا رسانه های داخلی بیشتر به حاشیه های علیزاده پرداختند و چرا مجری باید از هادی ساعی درباره کیمیا علیزاده که به معنای واقعی کلمه وطن فروشی کرده سوالی بپرسد که چنین واکنشی با خود بهمراه داشته باشد.
🔸نکته اینکه این تیکه صحبت هادی ساعی بسرعت در فضای مجازی وایرال می شود و کیمیا علیزاده هم بعد از پایان وایرال شدن کلیپ جواب آن را می دهد...
@Resanehbaz
🔰ضریب دهی به انتخابات آمریکا توسط رسانه های داخلی
🔸چندسال پیش آقا فرمودند: نتیجه انتخابات آمریکا برای ما اهمیتی ندارد...
اما همه رسانه های داخلی خیلی ریز کوچکترین اتفاقات در رقابت های انتخاباتی آمریکا را منعکس می کنند.
این یعنی برخلاف رهنمود رهبری به آن ضریب ارزش خبری می دهند و برای مردم ایران، رئیس جمهور آمریکا را مهم جلوه می دهند.
از فارس زیر مجموعه سپاه گرفته تا انتخاب مخالف ...
با این روش کاری می کنند که انتخابات آمریکا برای مردم ایران پر اهمیت تر از انتخابات کشورمان می شود...
@Resanehbaz
🔰فریب بزرگی که اوکراین در کورسک خورد
(قبل از هرچیز معذرت بابت کیفیت عکس، چون از روی مانیتور با گوشی عکس گرفتم)
🔸 حمله اوکراینی ها به منطقه کورسک روسیه، که باعث جشن و پایکوبی جبهه غرب شده بود، با عدم واکنش جدی روس ها به این حمله، حالا آنها را دچار تردید کرده است...
🔸از ابتدا هم مشخص بود حمله غافلگیرانه به روسیه در زمان جنگ که هوشیاری و مراقبت از مرزها بالاست با آن همه تجهیزات سنگین تقریبا غیرممکن است.
🔸اوکراینی ها هدف از تصرف کورسک را فشار به ارتش روسیه برای خالی کردن جبهه شرق اعلام کردند اما روس ها نتنها چنین کاری انجام ندادن بلکه با خالی شدن جبهه شرق از نیرو و تجهیزات اوکراینی(ناتو) فرصت را غنیمت شمرده و مناطق مهمی از شرق را به تصرف خود در آوردند.
البته ماجرا فقط تصرف نبود، اوکراینی ها در کورسک علیرغم پیشروی ها، تجهیزات و نیروی انسانی بسیاری را از دست داده اند.
🔸همین مسئله باعث شده، حالا غرب بعد از چند روز پایکوبی، به این پیروزی با دیده تردید نگاه کند و حتی این تردید در یورونیوز نیز منعکس شود
@Resanehbaz
پاول دورُف بازداشت شد
رویترز بهنقل از شبکۀ فرانسوی TF1 نوشت که مدیرعامل تلگرام در فرودگاه بورژه در خارج از پاریس بازداشت شده است.
@abuhossein
🔰 بیانیه کامل حزبالله لبنان: مرحله اول با موفقیت به پایان رسید
🔹اولاً با استعانت از خداوند متعال مرحله اول با موفقیت کامل به پایان رسیده است. این مرحله هدف قرار دادن پادگانها و مکانهای اسرائیلی برای تسهیل عبور از راهپیماییهای تهاجمی به سمت هدف مورد نظرشان در عمق نهاد است.
ثانیاً تعداد موشکهای کاتیوشا پرتاب شده تاکنون از ۳۲۰ به سمت مواضع دشمن فراتر رفته است.
🔹 سوم، سایت هایی که به یاری خداوند متعال هدف قرار گرفتند و آسیب دیدند:
۱- حکومت میرون
۲- آرامگاه نیفی زیو
۳- پایگاه ذاتون
۴- اصطبل زائورا
۵- پایه دشت
۶- پادگان کیلا در جولان اشغالی سوریه
۷- پادگان UF در جولان اشغالی سوریه
۸- پایگاه نفاح در جولان اشغالی سوریه
۹- پایگاه یاردن در جولان اشغالی سوریه
۱۰- حکومت عین زی تیم
۱۱- پادگان راموت نفتالی
🔹چهارم، بقیه جزئیات در مورد عملیات نظامی در بیانیههای بعدی خواهد آمد.
@Resanehbaz
💢 ظاهرا حمله بامدادی حزب الله ابعاد پنهانی داشته.
🔸در حالی که همه رسانه ها از موشک های کاتیوشا سخن می گویند، حزبالله از اصابت پهپادها به اهدافشان سخن گفته است.
🔸این همان نقطه سانسور خبری اسرائیل می باشد. احتمالا در سخنرانی امروز سیدحسن نصرالله از ابعاد پنهانی این عملیات آگاه می شویم.
@Resanehbaz
کارشناس لبنانی
این عملیات اولیه بوده و حملات دیگری در راه است.
اعلام انهدام پایگاه ۸۲۰۰ و قایق اسرائیلی توسط رسانه های اسرائیل بخاطر ترس از افشاگری های سیدحسن نصرالله در سخنرانی بعدازظهر می باشد...
احتمالا تا پیش از سخنرانی سیدحسن نصرالله شاهد اعترافات دیگری از طرف اسرائیلی خواهیم بود
@Resanehbaz