eitaa logo
قرارگاه رسانه ای شهدای گمنام(طرح امین)
738 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
1.6هزار ویدیو
40 فایل
خدام‌الشهدا | طرح‌امین 💠 حضرت آقا: امروز قوَّت در فضای مجازی حیاتی است! ✅ ساخت انواع کلیپ| پوستر| لوح| پادکست|عکسنوشته و... 👤ادمین کانال @H_khadem123 هم خَطِ @ESHAARAT_IR 📝 سفارش و تبادلات | @resaneeii ➕ کانال ما در سروش | resaneii@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار در خصوص خرید از سایت های فروشگاهی هموطنان در صورت خرید از سایت های فروشگاهی قبل از دریافت و اطمینان از صحت و اصالت کالا اقدام به پرداخت بیعانه یا کل مبلغ نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقت خرید از فروشگاه اینترنتی حواست به نماد اعتماد الکترونیکی باشه!! خرید از سایت های معتبر،خرید از فروشگاه های دارای مجوز نماد الکترونیک مانع از برداشت غیر مجاز از حساب کاربران می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨خرید از وب سایت های فروشگاهی معتبر و مجاز ، کاهش احتمال کلاهبرداری !! ✅ با توجه به مزایای فراوان خریدهای اینترنتی و تمایل بالای شهروندان به استفاده ازاین‌ گونه خدمات گاهی اوقات سهل‌ انگاری در عدم رعایت برخی از نکات، فرصتی را برای سوءاستفاده کلاه‌برداران اینترنتی، فراهم میکند. ✅ از اینرو از شهروندان عزیز همواره انتظار می‌رود، حتی‌الامکان از ⬅ صفحات ⬅ کانال‌ها ⬅ گروه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی خارجی یا غیربومی ✅ خرید نکرده و از فروشگاه‌های اینترنتی ثبت‌شده در سایت Enamad.ir خرید کنند. ✅ با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه در آگاه سازی عمومی مشارکت کنید. کانال را دنبال کنید تا از آخرین هشدارها و آموزش‌های ایمنی و امنیت سایبری به زبان ساده آگاه شوید.
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراقب پیامک های جعلی با عناوینی نظیر ابلاغیه قضایی، سهام عدالت و ... باشید.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدیدات بازی های آنلاین برای کودکان 1⃣ افشای اطلاعات شخصی و ارتباطات پنهان در محیط های چت بازی آنلاین 2⃣ پرداخت وجه از حساب بانکی والدین و بدون اطلاع آنها برای ارتقاء سطح بازی 3⃣ افزایش رفتارهای خشن در پی عدم توجه به رده بندی سنی در بازی های آنلاین 4⃣ اعتیاد به بازی های آنلاین و استفاده بیش از حد و بدون نظارت والدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آیا می دانید برای مقابله با انتشار مطالب و اخبار کذب در فضای مجازی، می‌توان از این سه راهکار استفاده کرد؟ 1⃣ بررسی منابع همیشه به منبع خبر توجه کنید.اخبار جعلی معمولاً منبع رسمی و قابل اعتمادی ندارند. اگر خبری بدون ذکر منبع معتبر و یا رسمی باشد، احتمالاً کذب است. 🔍 2⃣ مقایسه اطلاعات  برای جلوگیری از گسترش مطالب کذب باید همواره به صحت و سقم اخبار دریافتی توجه کنید. اخبار را از چندین منبع معتبر و خبرگزاری های رسمی بررسی کنید. گاهی اوقات، یک خبر ممکن است در یک رسانه منتشر شده باشد اما در سایر منابع وجود نداشته باشد. 📚 3⃣ افزایش سواد رسانه‌ای  در مورد چگونگی شناسایی اخبار واقعی و کذب مطالعه کنید و مهارت‌های خود را در این زمینه ارتقا دهید. همچنین قبل از بازنشر اخبار، مطمئن شوید که اطلاعات را بررسی کرده‌اید. 📖 💢برابر قانون "هرگونه جعل خبر، تولید و انتشار شایعات که باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد اضطراب در جامعه شود جرم تلقی می شود" و با عاملین انتشار برخورد خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه جرایم سایبری را به پلیس فتا گزارش دهیم؟ ✅ شما می توانید در تمامی ساعات شبانه روز با شماره 096380 تماس گرفته و کلاهبرداری های فضای مجازی را گزارش دهید. ✅ همچنین می توانید با مراجعه به بخش فوریت های سایبری سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir بصورت آنلاین گزارش خود را ثبت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلاهبرداری با پیامک جعلی ⚠️در صورت دریافت  پیامک هایی با مضمون انتقال وجه از سرشماره های غیر رسمی و شخصی، به هیچ وجه روی متن آبی پیامک کلیک نکنید،چرا که مجرمان سایبری با این روش گوشی تلفن همراه شما را هک و حساب بانکی شما را تخلیه خواهند کرد!
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مصاحبه با قربانیان کلاهبرداری مجازی سوژه و نوجوانان ⭕ هک حساب بانکی و سرقت اینترنتی؛ متداول‌ترین روش‌هایی تبهکاران مجازی ....
🔺️مراقب پیامک جعلی طرح بخشودگی خودروهای توقیفی در هفته فراجا باشید 🔹️ و با ارسال پیامک های فریبنده مانند بخشودگی خودروهای توقیفی بخصوص در ایام هفته فراجا با هدایت کاربران به لینک های آلوده اقدام‌ به سرقت اطلاعات حساب های بانکی و کلاهبرداری می کنند.
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅راهکار‌های محافظت از کودکان در مقابل آسیب‌های فضای مجازی 1️⃣ همراه با کودکتان در فضای مجازی وقت بگذرانید و به او رفتار و رویکرد مناسب را آموزش دهید. 2️⃣ سایت‌های موردعلاقه کودک را نشان (Bookmark) کنید تا دسترسی او به این سایت‌ها ساده‌تر شود. 3️⃣ اگر کودک به‌خاطر تجربه‌ای ناخوشایند در فضای مجازی نزد شما آمد، او را جدی بگیرید و به حرف‌هایش بها دهید. 4️⃣ کامپیوتر را به‌جای آنکه در اتاق‌خواب کودکتان قرار دهید، در یکی از قسمت‌های اشتراکی خانه، مثل اتاق نشیمن بگذارید و ناظر استفاده کودک از آن در فضای مجازی باشید. ⭕️ همچنین از نظارت بر فعالیت کودک با دستگاه‌های هوشمند مثل تبلت و موبایل غافل نشوید.