🔴آداب و اعمال روز عید غدیر
🔹۱. غسل کردن (ابتدای روز بهتر)
🔸۲. روزه گرفتن که کفاره گناهان است
🔹۳. خواندن نمازهای مخصوص درمفاتیح
🔸۴. ذکر خدا گفتن
🔹۵. شکرگزاری خدا به جهت نعمت ولایت و امامت
🔸۶. صلوات بسیار بر پیامبر و آلش
🔹۷. زیارت امیرالمومنین در نجف
🔸۸. زیارت از دور و نزدیک با زیارت امین الله
🔹۹. عید گرفتن
🔸۱۰. تبریک گفتن به دیگران
🔹۱۱. برپایی مجلس جشن و سرور
🔸۱۲. شاد کردن مومنان
🔹۱۳. لباس پاکیزه و نو پوشیدن
🔸۱۴. دید و بازدید
🔹۱۵ عیدی دادن به فرزندان و خانواده
🔸۱۶. صدقه دادن به فقرا و مستمندان
🔹۱۷. عقد اخوت بستن
🔸۱۸. اطعام و غذا دادن به مومنان و روزه داران
🔹۱۹. خواندن دعای ندبه
🔸۲۰. تزیین درب منازل، ساختمانها و خیابان با پارچه و پرچم
🔹۲۱. برپایی ایستگاه صلواتی
🔸۲۲. پخش شکلات و شیرینی
🔹َ۲۳. بیان قصه های غدیری برای کودکان
🔸۲۴. خواندن و بیان خطبه غدیر
🔹۲۵. راه اندازی کاروان شادی
🔸۲۶. بیان فضایل امیرالمومنین که عبادتی بزرگ است.
🔹۲۷. ابلاغ خطبه و پیام غدیر به آیندگان تا قیامت
🔸۲۸. تکریم سادات (بشرط عدم مزاحمت)
🔹۲۹. عهد و پیمان با امام زمان علیه السلام
🔸۳۰. ذکر هنگام ملاقات:
الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین و الائمه المعصومین علیهم السلام
#عید_غدیر
@resanemoin
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌شبکههای اجتماعی چقدر از ما میدانند؟
🔸شبکههای اجتماعی بهراحتی به علاقهمندیها، میزان تحصیلات، ارتباطات خانوادگی، ارتباطات دوستانه، شغل و محل زندگیمان دسترسی پیدا میکنند آنهم بهواسطه اطلاعاتی که خود ما در اختیارشان قرار میدهیم. آیا میدانید الگوی کسبوکار در شبکههای اجتماعی بر اساس نظارت عمیق بر اطلاعات شخصی مصرفکنندگان بناشده است؟ چگونه رسانههای اجتماعی بر اطلاعات شخصی مصرفکنندگان نظارت میکنند؟
#رسانه_معین
#عید_غدیر
#تربیت_دینی
@resanemoin
🔺به تازگی ایسپا در طی نظرسنجی از افراد بالای ۱۸ سال در سطح کل کشور به آمار های جالبی در خصوص استفاده از رسانه های اجتماعی مختلف رسیده است که میتواند راهنمای خوبی برای فعالان رسانه ای باشد.
🔺در صدر جدول به ترتیب: واتساپ با ۷۱/۴ درصد مخاطب، اینستاگرام با ۵۳/۱ درصد مخاطب، تلگرام با ۴۰/۴ درصد مخاطب و روبیکا با ۸/۶ درصد مخاطب قرار دارد که این میزان مخاطب میتواند یکی از مولفه های تعیین کننده حضور فعالان مجازی برای تاثیر گذاری در هر یک پلتفرم ها باشد.
🔺البته باید دقت کرد اپلیکیشینی مانند واتساپ امکانات لازم برای اثرگذاری گسترده همچون اینستاگرام یا تلگرام را ندارد و حضور مخاطبین در این پلتفرم موجب تغییر این شرایط نخواهد شد و یا از سوی دیگر هیچگاه مخاطبان کم توییتر موجب کاسته شدن از ارزش بستر موجود در توییتر برای مطالبه گری و یا کار جهانی در این فضای خاص نمیشود و از طرفی کلاب هاوس نیز با وجود مخاطبین کم به علت حضور مسئولین یا چهره های سرشناس فراتر از گستره خود با خبرسازی در رسانه های دیگر اثرگذاری غیرمستقیم گسترده ای روی مخاطبین دارد.
#امام_موسی_کاظم
#طرح_صیانت
@resanemoin
🔴 #طرح_صیانت بساط شیادهای رسانهای را جمع خواهد کرد
وقتی حرف از #فضای_مجازی بیصاحب و #ولنگار میزنیم، یعنی همین رسانههای برانداز اصلاحطلب که به راحتی و در آزادی مطلق به رهبر انقلاب، یعنی بالاترین مقام مملکت اهانت میکنند و قیمت دلاری که توسط دولت روحانی بالا رفته را گردن رهبری میاندازند‼️
دوستان حزبالهی متاثر از جوسازی این معاندین برانداز!!
❌ علیه #طرح_صیانت قلم فرسایی نکنید. فضای مجازی کشور نیاز به ساماندهی دارد تا دروغگوها دیگر نتوانند در امنیت کامل مردم را فریب دهند و حسن روحانیها را به مردم غالب کنند و معیشت و فرهنگ و هویت مردم را تباه کنند و مملکت را به آشوب بکشانند...
#⃣ #صیانت_از_مردم
#طرح_صیانت
#امام_موسی_کاظم
@resanemoin
💯جذب مخاطب با ذائقه شناسی
🔅مسائل اجتماعی و موضوعات سیاسی مطالبی خشک و جهتداری هستند که مطرح کردن آنها به شکل خام ممکن است نه تنها موجب حل شدن آنها نشود بلکه مشکل را پیچیده تر نیز بکند به همین جهت باید برای طرح چنین موضوعاتی، آن را به وسیله طنز یا هنر برای مخاطب جذاب کنیم تا با ذائقه آن تطابق داشته باشد.
#سواد_رسانه_ای
#مخاطب
#حلالت_نمیکنیم
@resanemoin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین کیاء:
🚦قدرت جادویی نرمافزارها در خلق آنچه صاحبان رسانهها میخواهند!
#نگاه_انتقادی
#تولید_خلاقانه
📎 آگاهانه پای رسانهها بنشینیم!
#سواد_رسانه_ای
#حلالت_نمیکنیم
@resanemoin
⭕️نکات امنیتی برای حفاظت از اطلاعات شخصی
🔺یکی از مهم ترین راه های جلوگیری از دسترسی هکر ها به اطلاعات شخصی، پرهیز از نصب اپلیکیشن های مشکوک و عجیب از اینترنت است که میتوان آن را با مراجعه به اپلیکیشن های قابل اعتماد مثل گوگل پلی استور یا اپ استور انجام داد.
🔺هر چند وقت یکبار اپلیکیشن هایی که در گوشی نصب شده را مرور کرده و موارد مشکوک را به سرعت حذف کنید.
🔺آپدیت های سیستم های عامل که به صورت دوره ای برای گوشی های موبایل اندوید و ios منتشر میشوند، تغییرات امنیتی زیادی را شامل میشوند که نفوذ هکر ها به اطلاعات شخصی شما را سخت تر میکند.
🔺برای اپلیکیشن های مهم گوشی پسورد امنی انتخاب کنید تا امکان دسترسی هکر ها به اطلاعاتتان کاهش یابد، اگر با ایمیل خود اطلاعات مهمی را رد و بدل میکنید سعی کنید یک پسورد مناسب برای آن انتخاب کنید.
🔺قابلیت هایی مانند ذخیره پسورد در مرورگر گوشی با اینکه کارتان را سهل تر میکند اما ممکن است امنیت اطلاعات شما را به خطر بیندازد.
🔺در نصب اپلیکیشن ها، به دسترسی که آن اپلیکیشن از شما برای دسترسی شان مجوز میگیرد دقت کنید تا با این روش موارد مشکوک را شناسایی کرده و از هک شدن گوشی خود جلوگیری کنید.
🔺نصب یک آنتی ویروس خوب، از روش های موثر برای جلوگیری از هک شدن گوشی تان میباشد.
🔺به هیچ وجه به شبکه های وای فای رایگان، ناشناخته و غیر قابل اعتماد متصل نشوید تا حد امکان همیشه قابلیت بلوتوث گوشی خود را خاموش کنید یا گزینه Non_Discoverable را فعال کنید.
#سواد_رسانه
#شبکه_عنکبوتی
#حلالت_نمیکنیم
#تنفیذ_سیزدهم
@resanemoin