resane.moin
🕹🎮دانشآموزان امروز، بازیسازان فردا
🎬 مدرسهای برای تمام دانشآموزان علاقمند به بازیسازی در سراسر ایران
@resanemoin
واتس آپ در آخرین آپدیت خود ویژگی خود حذف شوندگی پیام را اضافه کرده است. در صورت انتخاب شما پیام های ارسالی بعد از گذشت هفت روز بطور اتوماتیک پاک خواهند شد. البته ویژگی خود حذف شوندگی پیام شامل پیام های قبلی ارسال شده نخواهد بود.
اما سوال اینجاست که این ویژگی تضمین کننده پاک شدن ردپای دیجیتالی ما در واتس آپ خواهد بود؟
پاسخ این است:"حتما خیر"
چرا؟
این ویژگی واتس آپ را به هیچ عنوان نمی توان با خود حذف شوندگی پیام در چت مخفی(secret chat) تلگرام مقایسه کرد. شما در چت مخفی تلگرام با مکالمه ای مواجهید که قابلیت فوروارد کردن ندارد, در گالری ذخیره نمی شود ,تنها در ابزار اصلی قابل مشاهده است و نهایتا در صورتیکه از آن اسکرین شات گرفته شود,تلگرام شما را از این موضوع مطلع خواهد کرد.
اما هیچ یک از این ویژگی ها در واتس آپ وجود ندارد . بنابرای ممکن است دقیقا در همان زمان که کاربر با خیال آسوده از خود حذف شونده بودن پیام ,دست خود را در ارسال محتوا باز می بیند :
الف)از آن اسکرین شات بگیرد
ب)آن را به شخص ثالثی که ویژگی خود حذف شوندگی را فعال نکرده(یا حساب کاربری خودش)فوروارد کند
همه این موارد را در کنار این موضوع قرار دهید که بر اساس تنظیمات پیش فرض واتس آپ, تمام تصاویر ارسالی از طرف کاربران دیگر بطور اتوماتیک در ابزار هوشمند ما ذخیره خواهد شد (مگر اینکه این تنظیمات را تغییر داده باشیم)
با توضیحات فوق واضح است که این قابلیت جدید واتس آپ هیچ تاثیری در حذف ردپای دیجیتال ما نخواهد داشت و تنها برای گفتگو با افرادی کاربرد دارد که به آنها اعتماد داریم؟؟؟!!!
همانند گذشته باید مراقب رعایت اصل " تفکر قبل از انتشار" باشیم
انگلیس نیروی سایبری ملی خود را تاسیس کرد انگلیس نیروی ملی سایبری خود را تاسیس کرد. این نیرو قادر به مقابله با اقدامات کشورهای مهاجم، گروههای تروریستی، شبکههای جرایم سازمان یافته و حلقههای بینالمللی آزارگران کودک است.
در حقیقت نیروی سایبری ملی انگلیس متشکل از مرکز ملی امنیت سایبری، ستاد ارتباطات دولت (GCHQ)، آزمایشگاه علوم و فناوری دفاعی و ارتش انگلیس است.
هدف این سازمان فراهم کردن کمکهای پیشرفته فناورانه برای عملیاتهای مختلف جنگی زمینی گرفته تا مقابله با استفاده از اینترنت برای کودک آزاری است.
به گفته مقامات دفاعی و اطلاعات انگلیس، با توجه به تهدیدهای حوزه سایبری، نیاز برای ایجاد چنین نیروی متمرکزی افزایش یافته است.
طی ۶ ماه گذشته حملات سایبری علیه زیربنای استراتژیک و تلاش برای هک تحقیقات درباره کووید ۱۹ در انگلیس افزایش یافته است. از سوی دیگر انتشار اخبار جعلی نیز وسیعتر شده است.
همچنین به گفته ژنرال پاتریک ساندرز رئیس فرماندهی استراتژیک انگلیس ارتش این کشور ماهانه با ۱۸۰ حمله سایبری دست و پنجه نرم میکند.
پیش بینی میشود نیروی سایبری انگلیس با ۳ هزار پرسنل فعالیت خود را آغاز کند اما تعداد مقرهای آن در سراسر کشور افزایش مییابد.
@resanemoin
✅ نگاهی به مصاحبه اخیر باراک اوباما
📱 اینترنت تهدیدی برای دموکراسی
✳ در این نوشتار به بررسی بخشی از اظهارات باراک اوباما در تازهترین مصاحبه او با جفری گلدبرگ سردبیر روزنامه آتلانتیک پرداخته شده. او در بخشی از این مصاحبه مجددا به ابراز نگرانی خود در این خصوص میپردازد.
💡برای مطالعه مشروح این یادداشت بر روی پیوند زیر کلیک کنید:
b2n.ir/785925
@resanemoin
💯 توییتهایی که امروز مورد استقبال کاربران #توییتر فارسی قرار گرفت:
📍ایدی Chimigii: با خانومم رفتیم لوازم آرایش بخریم، قیمت لوازم آرایش رو که دیدم، فهمیدم زیبا ترین آرایش یک زن لبخند اون هستش
📍نمیفهمم مگه نمیگن همه جا تعطیله سفرها باید محدود شه؟ پس چرا این شرکت ها همشون دارن پیام میدن برا رزرو اتاق، بلیط هواپیما و قطار؟ اسکلمون کردن؟
📍ایدی سودا: ولی من معتقدم پسرایی که خواهر دارن خیلی بهتر دخترا رو درک میکنن و توی روابطشون موفق ترن:”)
📍حقوقدان: اگر رسانه نبود آلونک خانواده بندرعباسی خراب میشد و من شما هرگز صدای خدا خدای اون بچه رو نمیشنیدیم. قدر رسانه رو بدونیم...
📍علیرضا: یادش بخیر من یه سال شاگرد اول کلاس شدم سال بعد مامانم مدرسه مو عوض کرد
گفت اونجا همه خنگ بودن ک تو شاگرد اول شدی وگرنه تو هیچ پیشرفت نکردی :/
📍میلیش: طرف توییت زده از تمام پسرا متنفرم چندنفر دیگه ام حمایتش کردن حالا ما که هیچی ولی شماها همونایی هستید که رفیقای چندین سالتون و مثل پوست خیار به یه پسر فروختید پس حرف از تنفر نزنید دخترا خوب میفهمن منظورمو
📍نیکی: اگه اون زن بندرعباسی توی یه کشور دیگه بود ؛ صدا وسیما تا دوماه خوراکش جور میشد /:
📍ژنرال: وقتشه محسن چاوشی یه کمپین بذاره و همهمون رو آزاد کنه
@resanemoin
⛔️ نشانههایی که حکایت از هک شدن کامپیوتر شما دارد
📍ناگهان سرعت عملکرد کم میشود
اگر اخیرا سرعت کامپیوتر شما و یا اتصال به اینترنت آن کندتر از گذشته شده است، این امکان دارد شخصی از قدرت کامپیوتر و یا پهنای باند اینترنتتان استفاده میکند
📍ظاهر شدن برنامه های جدید
هکرها میتوانند بر روی کامپیوتر شما به نصب برنامه بپردازند؛ بنابراین میتوانند به راحتی کارهای خطرناکی انجام دهند. کارهایی نظیر راه اندازی بات نت ها که میتوانند اطلاعات بانکی و کارتهای اعتباریتان را بدزدند
📍غیرفعال کردن آنتی ویروس
اگر انتیویروس متوقف شد و یا قادر به اجرای آن نیستید، این احتمال وجود دارد که یک هکر آن را غیر فعال کرده و کنترلش میکند
📍عدم توانایی در ورود
شما ممکن است هزاران بار وارد کامپیوتر خود شده باشید ولی حالا پسوردتان کار نمیکند. در وهله نخست، احتمال دارد شما یک کلمه را اشتباه زده باشید، پس این بار با دقت بیشتری تلاش کنید تا شاید مشکل شما حل شود. اما اگر باز هم موفق به ورود نشدید، احتمال هک شدن کامپیوتر شما زیاد است.
📍ناتوانی در خاموش کردن کامپیوتر
اگر شخصی کامپیوتر شما را کنترل کند، قصد دارد که همچنان کنترل را در دست داشته باشد و این بدان معناست که کامپیوتر شما نیز بایستی روشن بماند
📍درخواستهای دسترسی
هر چیزی که اجازه دسترسی بخواهد و برای شما نا آشنا باشد، یک علامت هشدار دهنده است
📍معاملات مالی جعلی
اگر متوجه تحرکات مالی (هرچند کم) در حسابهای بانکی خود شدید، این میتواند نشانهای برای دزدیده شدن اطلاعات بانکی شما باشد.
resane.moin
@resanemoin
https://ble.ir/110_ali110
#️⃣هشتگهای داغ توییتر
🗓در ساعات اخیر (یکم آذر)
🔺موضوعات اخیراً داغ شده:
🔹 انتقادها به تخریب خانه یک پیرزن در #بندرعباس توسط شهرداری با هشتگهای #میوه_بی_تدبیری و #کوخ_فدای_کاخ و بازخواست دولت به جهت حذف طرح #مسکن_مهر
🔹 درخواست اهدای خون در پی کاهش ذخایر خون با هشتگ #نذر_خون
🔹 هشتگ #بسیج_مردم در آستانه هفته بسیج
🔹 استعفای رضا #ملک_زاده، معاون وزیر بهداشت و انتقادها به اقدام وی با هشتگ #کاسبان_سلامت
@resanemoin
resane.moin
https://ble.ir/110_ali110