eitaa logo
پژوهشگاه ما ...
676 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
74 ویدیو
106 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
COPE:  یا همان کمیته اخلاق نشر (Committee on Publication Ethics) یک کمیته بین‌المللی برای ژورنال ها و سردبیرهای آن ها به منظور بحث در ارتباط با کلیه جنبه‌های اخلاق نشر می باشد. COPE: راهکارهایی در ارتباط با تمامی جوانب اخلاق نشر برای مجلات  و ژورنال های علمی فراهم می کند. به خصوص به چگونگی برخود در مواجهه با سوء رفتارها در زمینه مطالعات علمی و نشر انها می پردازد. کمیته اخلاق نشر بررسی مسائل فردی را انجام نمیدهد، به جای آن  سردبیران را مجاب می نماید که از بررسی های مجله خود توسط یک گروه فنی و تخصصی و مناسب اطمینان کنند. COPE، قوانین و پیشنهاداتی را برای سردبیران و ناشران و داوران مجلات تهیه نموده است  تا هنگام برخورد با انواع مشکلات پژوهشی بتوانند به آن رجوع کرده و راهنمایی بگیرند و مطابق با آن رفتار نموده و تصمیم بگیرند.
موفقیت پژوهشگاه در احراز نمایه cope برای سه نشریه علمی پژوهشی روش شناسی علوم انسانی، تربیت اسلامی و جستارهای اقتصادی
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه تاریخ طرح پژوهشی «تاریخنگاری و تاریخنگری ابو مخنف» پیشنهادی حجت الاسلام والمسلمین آقای رمضان محمدی به منظور اجرا در سال 1400تا1401 به تصویب رسید
حجه السلام و المسلمین سعید ضیایی فر در سال ۱۳۴۲ در خانواده ای  مذهبی در کاشان به دنیا آمد. در سال ۱۳۵۹ دروس حوزوی را همراه با سال چهارم دبیرستان در کاشان آغاز کرد، پس از اخذ دیپلم ریاضی- فیزیک در سال ۱۳۶۰ وارد حوزه علمیه قم شد. دروس سطح را سال ۱۳۶۶ به اتمام رسانید و به مدّت ۱۴ سال در دروس خارج فقه و اصول شرکت کرد و چند سالی نیز از این سال ها را به تحصیل کلام و فلسفه پرداخت.  وی از سال ۱۳۶۳  تدریس در حوزه را آغاز کرد و تاکنون همه کتاب های فقه و اصول سطح را تدریس کرده است و از برخی فقیهان معاصر اجازه اجتهاد داشته و اکنون به تدریس خارج اشتغال دارد. مهمترین برنامه علمی وی تحقیق است که از سال ۱۳۷۰ آغاز و تاکنون ادامه دارد و در این مسیر موفقیت هایی را در جشنواره های ملی و بین المللی کسب کرده است نظیر جشنواره بین المللی فارابی، کتاب سال حوزه، کتاب فصل جمهوری اسلامی، پژوهش فرهنگی سال، جشنواره آیین و خرد، جشنواره اهل قلم، پایان نامه های برگزیده کشوری، در نتیجه وی در سال ۱۳۸۹ به عنوان نخبه فرهنگی کشوری برگزیده شد.
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه علوم تربیتی قرارداد اجرای طرح پژوهشی با عنوان «وظایف و اختیارات نظام اسلامی درباره پوشش زن» با حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سعید ضیایی فر منعقد گردید. این پژوهش بخشی از طرح پژوهشی «چالش میان تربیت و آموزش(2030) در امر جنسی» می باشد.
ارائه رایگان کتابهای انتشارات دانشگاه تهران https://ketaabonline.com/
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه علوم تربیتی پژوهشکده علوم رفتاری مقرر گردید کتاب«چالش میان تربیت حداقلی و حداکثری در امر جنسی» اثر جناب آقای دکتر محمود سعیدی رضوانی در چارچوب قرارداد همکاری مشترک به منظور اجرا و چاپ و نشر کتاب یاد شده بین پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به نحو شایسته تقدیم جامعه علمی کشور شود .
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه علوم تربیتی پژوهشکده علوم رفتاری مقرر گردید کتاب« چالش میان تربیت و آموزش (توسعه پایدار2030) در امر جنسی» اثر جناب آقای دکتر محمود سعیدی رضوانی در چارچوب قرارداد همکاری مشترک به منظور اجرا و چاپ و نشر کتاب یاد شده بین پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به نحو شایسته تقدیم جامعه علمی کشور شود.
دکتر محمود سعیدی رضوانی دانشیار برنامه ریزی درسی دانشگاه فردوسی مشهد متولد ۱۳ بهمن ۱۳۴۱ در شهر مشهد مقدس تحصیلات: کارشناسی الهیات فقه وحقوق: ۱۳۶۷ کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی: ۱۳۷۳ دکتری برنامه ریزی درسی: ۱۳۸۰ مسئولیت‎ها و فعالیت‎های اجرایی: آغاز به خدمت معلمی: ۱۳۶۱ شاغل در وزارت آموزش و پرورش : مربی پرورشی / دفتر برنامه ریزی و تالیف کتب درسی/ گروه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده تعلیم و تربیت: ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ تدریس به عنوان هیئت علمی دانشیار در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد: ۱۳۸۰ مدیر گروه پژوهشی تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی: از سال 1386 تاکنون مسئول کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی: از سال 1393 تاکنون فعالیت‎های علمی تخصصی: تألیف و ترجمه 3 کتاب‎ دارای بیش از 110 مقاله علمی پژوهشی و همایشی و ترویجی
حجت الاسلام و المسلمین استاد حسن آقا نظری فرزند علی محمد در سال 1328 در شهر شاهرود در خانواده ای مذهبی و دیندار دیده به جهان گشود پس از تحصیلات رسمی در زادگاه خویش برای تحصیل علوم دینی و آموختن معارف ناب الهی وارد حوزه علمیه قم شد و از محضر بزرگان شهیر و نامی دیار قم بهره های علمی فراوان و وافری برد و پس از مدت ها تلاش و تحصیل و تدریس در حوزه به درجه اجتهاد نائل آمد و در سال 74 از رساله خویش با عنوان قاعده حیازت دفاع کرد . در کنار تحصیلات حوزوی از تحصیلات دانشگاهی غافل نماند و در رشته اقتصاد مطالعات زیادی انجام داد به حدی که در زمینه اقتصاد از اساتید برجسته و بنام می باشد. از ابتدای تحصیل در حوزه علمیه از امر تدریس غافل نماند و در مراکز حوزوی و دانشگاهی به تدریس دروس حوزوی ودانشگاهی پرداخت از جمله فعالیتهای علمی پژوهشی ایشان می توان به ترجمه و انتشار بیش 14عنوان کتاب، تالیف و ترجمه بیش از 70عنوان مقاله علمی پژوهشی، علمی ترویجی و علمی تخصصی، راهنمایی و مشاوره بیش از 40عنوان رساله و پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و برگزاری نشستها و کرسیهای متعدد علمی اشاره کرد. ..... https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت به زودی اصول و مبانی اقتصاد اسلامی اثر حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حسن آقا نظری را در بهار 99 منتشر می کند.
دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی عضو هیأت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشکده علوم اسلامی .......................... دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی در سال 1360 در شیراز متولد شد و پس از اخذ دیپلم ریاضی فیزیک با توجه به علاقه به تحصیل در دروس معارف اسلامی وارد دانشگاه امام صادق علیه السلام شد و تحصیلات خود را در رشته معارف اسلامی و حقوق در مقطع کارشناسی سپری نمود؛ سپس در همان دانشگاه کارشناسی ارشد حقوق خصوصی را با موفقیت در سال 1386 پشت سر گذاشت. دکتر هوشمند در سال 1387 وارد حوزه علمیه قم شد و سطوح را در مدت چهار سال تمام نمود و پس از آن در درس خارج برخی مراجع معاصر توفیق حضور یافت و در حال حاضر مشغول نگارش رساله سطح چهار می باشد. وی در سال 1388 در آزمون دکتری حقوق خصوصی پذیرفته شد و در سال 1392 از رساله دکتری خود با عنوان «مبانی و اصول مسئولیت مدنی در قرآن» با راهنمایی دکتر سید حسین صفایی و مشاوره دکتر محقق داماد و دکتر حکمت نیا دفاع کرد. دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی از سال 1393 عضو هیأت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی ره شد و از اسنفند سال 1398 به گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پیوست. از جمله فعالیتهای علمی پژوهشی ایشان می توان به تألیف و نگارش کتاب «مسئولیت مدنی در قرآن» در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ، پیشنهاد تألیف و نگارش کتاب «مسئولیت های مدنی خاص» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ارائه 21 عنوان مقاله علمی پژوهشی ، علمی ترویجی و علمی تخصصی اشاره نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیست؟ دگرسنجه تاثیرگذاری پژوهش‌ها را در فضای مجازی و خارج از حیطه سنجه‌های سنتی (خارج از فضای اکادمیک) نشان میدهد. این حیطه ها شامل موارد زیر هستند. Scholarly commentary Reuse or citation Social media activity Captures (bookmarks, save) دگرسنجه میتواند سنجه‌های سنتی را مانند استناد، ضریب تاثیر و h-index، تکمیل کند. اهمیت دگرسنجه این است که بر خلاف سنجه‌های سنتی میتواند به سرعت تاثیرگذاری پژوهش را نشان دهد.
گردش کار یک مجله علمی برای پذیرش یا رد یک مقاله علمی چگونه است؟ https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجله Philosophical Transactions که نام کامل آن به صورت زیر بوده است Philosophical Transactions, Giving some Account of the present Undertakings, Studies, and Labours of the Ingenious in many considerable parts of the World قدیمی ترین مجله علمی دنیا است و بیش از ۳۵۰ سال است که چاپ میشود. در این فیلم درباره این مجله و محتویات اولین شماره این مجله، توضیح داده شده است. .............. https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
44.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جستجو با گوگل، اشتباه یا درست؟! از اینکه این کلیپ رو برای سایر پژوهشگران ارسال می کنید سپاسگزارم .................................. https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
«نگاه توحیدی به تولید ثروت» بازخوانی سیره اقتصادی امام علی(ع)در گفتگوی روزنامه قدس با حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید رضا حسینی عضو هیأت علمی گروه اقتصاد و رییس محترم پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
http://rihu.ac.ir/fa/book از استادان، دانشجویان و علاقه مندان به پژوهش های علوم انسانی-اسلامی دعوت می شود ضمن مراجعه به سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، از صفحه انتشارات پژوهشگاه دیدن نمایند. به اطلاع می رساند 30 صفحه اول هر اثر به صورت رایگان در دسترس علاقه مندان می باشد.
قرارداد دستیار طرح پژوهشی«الگوی رفتار تولید کننده در اقتصاد اسلامی» در مورخ 99/2/23 با جناب آقای مهدی رعایایی منعقد شد.