🔴 به زودی منتشر میشود:
کتاب «حقوق اساسی کشورهای اسلامی» اثر دکتر حسین جوانآراسته و محمد مهدی فر از مجموعه آثار گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر میشود.
🔴 چکیده:
مطالعه تطبیقی گاه در ارتباط با مکاتب حقوقی و گاه در سایه نظامهای حقوقی صورت میگیرد. این گونه دستهبندی ها با هدف آسانسازی آگاهیهای حقوقی از یکسو و زمینهسازی جهت درک بهتر نقاط قوت و ضعف نظامهای حقوقی از سوی دیگر است. قواعد حقوقی، زمانی که از انسجام و به هم پیوستگی نسبی در مبانی، منابع، ساختار و اهداف برخوردار باشند، می توان نام «نظام حقوقی» بر آن نهاد. در حال حاضر بیش از 50 کشور وجود دارد که نظام حقوقی یا اجزایی از نظام حقوقی آنها رنگ و بوی اسلامی دارد. در کتاب «حقوق اساسی کشورهای اسلامی» تصویری از نقاط اشتراک و افتراق این شاخه بسیار مهم حقوقی به استادان و دانشجویان گرامی ارائه شده است. کتاب مشتمل بر فصول زیر است: فصل اول اختصاص به مفاهیم و مبانی (مبانی حاکمیت و نسبت دین و دولت)دارد. در فصل دوم، حقوق و آزادیهای مدنی و سیاسی و در فصل سوم، حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بررسی تطبیقی شدهاند. فصل چهارم، تصویری از نظام تفکیک قوا در کشورهای اسلامی را ارائه کرده و در فصلهای پنجم، ششم و هفتم به ترتیب مروری بر قوای مقننه، مجریه و قضائیه صورت گرفته است.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه |همراهمان باشید
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
.
هدایت شده از مرکز تحقیقات،آموزش و مشاوره خانواده
🔵دپارتمان مشاوره و درمان فردی برگزار می کند:
-دوره #رفتار_درمانی #دیالکتیکی (DBT)
👩🏻🏫مدرس:
-سیده زهرا حسینی نژاد ماهانی
با حضور و نظارت:
-دکتر #مسعود_جان_بزرگی
⏰مدت دوره:
10جلسه یک و نیم ساعته
-یکشنبه ها از ساعت 13 الی 14:30
📌ویژه
#مشاوران #روان_درمانگران #فردی_نوجوان
دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری
📍۱۰٪ #تخفیف شامل:
-دانشجویان با کارت دانشجویی
-اعضای سازمان نظام روانشناسی با ارائه کارت
برای ثبت نام به شماره یا آیدی زیر در ایتا و بله پیام ارسال نمایید:
09027676132
@khanevadeworkshop
-----------------------------------------------------
🔻برای لینک شدن با مرکز تحقیقات،آموزش و مشاوره مرکز خانواده:
″ایتا″
https://eitaa.com/khanevadeclinic
″بله″
ble.ir/khanevadeclinic
″تلگرام″ :
https://t.me/khanevadeclinicc
″اینستاگرام″
@khanevade_clinic
🌱⭕️
#مشاوره #روانشناسی
🔴حمایت از طرح های پژوهشی در بنیاد ملی علم ایران
بنیاد ملی علم ایران ( INSF ) در راستای حمایت از محققان کشور، از طرحهای پژوهشی آنان حمایت میکند. براین اساس، اعضای هیئت علمی با ارائه طرحهای پژوهشی خود، در چارچوب اولویتهای تحقیقاتی کشور و بنیاد میتوانند از حمایت مالی برخوردار شوند.
اهداف اعطای قالب حمایتی طرحهای پژوهشی
1. شناسایی و حمایت متوازن مادی و معنوی از طرحهای پژوهشی.
2. کمک به هدایت طرحهای پژوهشی به سمت نیازهای پژوهشی و فناوری کشور و استفاده بهتر از ظرفیتهای علمی کشور.
3. کمک به پیش برد مرزهای دانش و حل مسائل اساسی کشور بر اساس اولویتهای علمی کشور در شاخههای مختلف علوم.
4. کمک به توانمندسازی اعضای هیئتعلمی برای انجام تحقیقات مؤثر.
5. تشویق و کمک به اعضای هیئتعلمی برای پژوهش در مرزهای دانش یا حوزههای اثربخش در جامعه.
6. ارتقا ظرفیت علمیتحقیقاتی کشور و ایجاد رقابت سالم علمی.
7. کمک به توسعه علم و فناوری.
به منظور کسب اطلاعات بیشتر به نشانی زیر مراجعه فرمایید:👇
🔴https://insf.org/fa/page/115/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4%DB%8C
🔴 @research_hu
🔴شرایط ثبت نام متقاضیان قالب حمایتی طرحهای پژوهشی
1. مجری در هنگام تقاضا عضو هیئتعلمی تمام وقت با حکم کارگزینی معتبر باشد.
2. موضوع پیشنهادیه قبل از تصویب در قالب فرمهای پژوهشی بنیاد ارائه گردد.
3. مجری در هنگام تقاضا، پیشنهادیه در دست اجرا و یا پیشنهادیه خاتمهنیافته قبلی نداشته یاشد.
4. موضوع پیشنهادیه مرتبط با اولویتهای پژوهشی و فناوری بنیاد باشد.
5. پیشنهادیه مجری بخشی از رساله دکتری دانشجویی نباشد و با آنها همپوشانی قابل ملاحظهای نداشته باشد.
6. مجری پیشنهادیه باید دارای مدرک دکترا و عضو هیئتعلمی رسمی یا پیمانی دانشگاه / پژوهشگاه باشد.
7. دانشجویان و یا فارغ التحصیلان غیر هیئتعلمی میتوانند بعنوان همکار پیشنهادیه مشارکت داشته باشند.
8. پیشنهادیه ارسالی نباید عیناً رساله دکترای دانشجویان باشد.
9. پیشنهادیه ارسالی نباید قبلاً بعنوان پیشنهادیه انجام شده باشد.
10. هر مجری در یک زمان فقط میتواند یک پیشنهادیه در حال اجرا داشته باشد و تا خاتمه آن طرح و انجام کامل تعهدات امکان ارسال طرح جدید وجود ندارد.
🔴 @research_hu
هدایت شده از 🟢 نوآوری در علوم انسانی
🟢مرکز نوآوری علوم انسانی با رویکرد اسلامی
مراکز نوآوری می توانند مکانی برای ظهور حکمت باشند، حکمت شامل عقلانیت، علم نافع و عمل صالح است؛ ضروری است مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی این موارد را برای رفع نیازهای جامعه و پاسخ گویی به چالشهای اجتماعی در نظر بگیرد.
🟢 https://eitaa.com/innovation_in_humanities
🔴مواجهه زوجین با پیمانشکنی زناشویی با رویکرد اسلامی
قرارداد مشترک اجرای طرح پژوهشی « مواجهه زوجین با پیمانشکنی زناشویی با رویکرد اسلامی» بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و موسسه فرهنگی هنری دفتر نشر معارف منعقد گردید. این قرارداد بر اساس طرح تفصیلی مصوب نشر معارف توسط جناب آقای دکتر محمد زارعی توپخانه عضو هیئت علمی گروه خانواده پژوهشکده علوم رفتاری اجرا میشود.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه |همراهمان باشید
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
🔴به زودی منتشر میشود:
کتاب «آثار جانبی بازارها – تبیین دیدگاهها و بررسی آنها با نگرش اسلامی» اثر جناب آقای دکتر محمدحسین کرمی و آقای سعید گودرزی از مجموعه آثار گروه اقتصاد پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر میشود.
چکیده:
آثار جانبی به عنوان یکی از موارد شکست بازار در تخصیص بهینه منابع شناخته میشود. ارتباط آثار جانبی با مباحث اساسی اقتصاد رفاه از یکسو و وارد کردن مفاهیمی همچون هزینه مبادله، حقوق مالکیت و حقوق قراردادها از جانب نهادگرایان جدید به ادبیات آثار جانبی از سوی دیگر، نشان از اهمیت این مسئله در عرصه نظری دارند. از حیث کاربردی نیز آثار جانبی به جهت مصادیق متنوع و متعددی که در بازارهای مختلف ـ از بازار کالاها و خدمات گرفته تا بازار نیروی کار و بازار مالی ـ دارد، همواره مورد توجه بوده است. از اینرو ارائه دیدگاهی متناسب با آموزههای اسلامی در خصوص آثار جانبی، امری اجتنابناپذیر است. این کتاب نخستین گامها را در راستای تحقق این هدف با تبیین دیدگاه اقتصاد نئوکلاسیک و نهادگرایی جدید و بررسی آنها با نگرش اسلامی، در پنج محورِ مفهوم، مصادیق، علت شکلگیری، هدف و نحوه مواجهه با آثار جانبی برمیدارد.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه |همراهمان باشید
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
🔴 عضویت دکتر مهدی نصیری عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشگاه در کارگروه فناوری علوم انسانی شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی
با استناد به ابلاغیه قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در علوم انسانی؛ جناب آقای دکتر مهدی نصیری عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مدت یکسال به عنوان «عضو کارگروه فناوری علوم انسانی» شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی منصوب شدند.
ضمن عرض تبریک، موفقیت روز افزون ایشان را در تحقق اهداف و سیاستهای کلان علم و فناوری کشور و پیشبرد برنامهها و مأموریتهای شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی از ایزد منان مسئلت مینماییم.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه |همراهمان باشید
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
🟢 فضای اشتراکی هسته های نوآور
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با استناد به ابلاغیه هیئت امناء همچنین با توجه به جایگاه و ظرفیتهای منحصر به فرد دانشی در حوزه علوم انسانی اسلامی و وظایف پیشبینیشده در ساختار تفصیلی مصوب،اقدام به فعال سازی مرکز نوآوری علوم انسانی با رویکرد اسلامی تحت نظر معاونت پژوهشی، آموزشی و فناوری و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود سازمانی نموده است .
این مرکز با بهرهگیری از تجارب مراکزی همچون موسسه اشراق، پارک علم و فناوری استان و صندوق پژوهش و فناوری کریمه بر آن است با ارائه خدمات استقراری به هستههای نوآور، آموزش و منتورینگ نوآوران و ایدهپردازان به ویژه اعضای هیئت علمی، دانشآموختگان پژوهشگاه و افراد مستعد و خلاق، با چشمانداز توسعه نوآوریها در علوم انسانی با رویکرد اسلامی بستر لازم به منظور توسعه کسب و کارهای دانشبنیان و خلاق، ارائه خدمات نوآورانه و تخصصی و طراحی بستههای اجرایی، سیاستی و کاربردی به نهادهای سیاستگذار، دولتی، صنعتی و اقتصادی استانی و فرااستانی را فراهم آورد.
هم اینک مفتخریم به اطلاع اعضای هیئت علمی و دانش آموختگان و همکاران محترم برسانیم، با حمایت هیئت رئیسه محترم پژوهشگاه فاز نخست فضای اشتراکی مرکز نوآوری علوم انسانی با رویکرد اسلامی آماده بهره برداری توسط علاقهمندان محترم بویژه اعضای هیئت علمی و همکاران محترم پژوهشی پژوهشگاه میباشد . بدین منظور ایده پردازان و متقاضیان محترم به منظور استفاده از فضای ایجاد شده می توانند با مدیریت پژوهش و نوآوری هماهنگی مقتضی را بعمل آورند.
همراهمان باشید👇
🔴 @rihu_ac_ir
🔴 @research_hu
.