eitaa logo
پژوهش و فناوری
676 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
80 ویدیو
110 فایل
سکوی تعامل و تبادل به روزترین اخبار پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه Admin: @pajoohesh_236
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🌸«ن وَالقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ» و این سوگند بیان عظمت قلم و نگاشته‌های آن است و آنان که عمر و استعداد خود را در این راه شریف ایثار می‌کنند شایسته احترام و سپاس بسیارند. فرارسیدن ایام گرامیداشت «هفته ملی پژوهش و فناوری» حضور پژوهشگران، استادان، دانش‌پژوهان، فناوران و نوآوران ارجمند تبریک و تهنیت باد. باشد که تلاش و جهادشان در عرصه علم و فناوری چشمه‌های آبادانی و رفاه؛ و دانایی و حکمتشان، خورشید معرفت و معنویت را در سپهر ایران عزیزمان مانا و جاوید نماید. مدیریت پژوهش و نوآوری پژوهشگاه 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 همراهمان باشید 🌸@research_hu .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 اثر شایسته تقدیر کتاب «ابهام زدایی از اقتصاد اسلامی» اثر استاد گرامی جناب آقای دکتر حسن سبحانی استاد تمام اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده ادوار پنجم، ششم و هفتم در مجلس شورای اسلامی و از همکاران گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و عضو هیئت علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران در پازنزدهمین جشنواره فارابی به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد. بدینوسیله ضمن آرزوی تبریک و تهنیت خدمت جناب آقای دکتر سبحانی و خانواده بزرگ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت می‌نماییم. خاطر نشان می‌سازد چاپ نخست کتاب«ابهام زدایی از اقتصاد اسلامی » در اسفندماه سال 1400 در 292 صفحه با مشارکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت منتشر شده است همراهان باشید 🟠 @research_hu .
🔵 به زودی منتشر می‌شود: کتاب «آینده‌اندیشی اسلامی» اثر دکتر محمدرحیم عیوضی از مجموع آثار پژوهشکده مطالعات راهبردی علم، فرهنگ و تمدن به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر می‌شود. چکیده از دیرباز، گرایش به آینده و سرنوشت‌گرایی از عمده‌ترین امیال بشری بوده است. در جامعه اسلامی نیز مسئله شناخت آینده یکی از ضرورت‌های راهبردی محسوب می‌شود تا از این طریق جامعه اسلامی با بهره‌مندی از آموزه‌ها و گزاره‌های دینی بتواند اهداف و آرمان‌های خود را در آینده محقق سازد. برای نیل به این هدف ابتدا لازم است متناسب با جهان‌بینی اسلامی، اقدام به باز تعریفی جامع و مبتنی بر اقتضائات اسلامی از مسئله و مسئله‌شناسی آینده شود. مسئله‌شناسی آینده در آینده‌پژوهی دینی دایره‌مدار توجه به اصول معرفت‌شناسی، هستی‌شناسی، جامعه‌شناسی، انسان‌شناسی و غایت شناسی و نیز اصول، مفروضات، سطوح و مؤلفه‌های حاکم بر آینده‌پژوهی دینی است. در این راستا، آینده‌پژوهی اسلامی مشتمل بر کاوش‌های علمی و نظام‌مند در یکی از مسائل حیاتی و بنیادین دینی ـ بشری و کسب نگرش کامل درباره هستی و فرجام حیات بشری است. همراهمان باشید 🔵 @research_hu .
🟠رونمایی پوستر همایش ملی «حاشیه‌نشینی: زمینه‌ها، آسیب‌ها و راهکارها از منظر علوم انسانی اسلامی» پوستر همایش ملی «حاشیه‌نشینی: زمینه‌ها، آسیب‌ها و راهکارها از منظر علوم انسانی اسلامی» در حاشیه مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه با محوریت علوم انسانی و راهبرد مقاومت با حضور دکتر «حسین سیمایی صراف»، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم رونمایی شد. طبق برنامه‌ریزی انجام شده این همایش اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مشارکت مراکز علمی پژوهشی کشور برگزار می شود. همراهمان باشید 🟠 @research_hu .
🟢 بازدید وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری از نمایشگاه تازه های نشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه که با محوریت علوم انسانی و راهبرد مقاومت روز پنجشنبه مورخ ۲۹ آذرماه برگزار شد از نمایشگاه دستاوردهای های پژوهشگاه بویژه نمایشگاه تازه های نشر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید نمودند. خاطر نشان می سازد مجموعه مطالعات علمی پژوهشی ۵۴ عضو هیئت علمی و بیش از ۳۰۰ پژوهشگر برجسته علوم انسانی اسلامی همکار با گروه های پژوهشی روان شناسی، علوم تربیتی، خانواده، فلسفه علوم انسانی، اقتصاد، مدیریت، جامعه شناسی، علوم سیاسی، قرآن پژوهی ، تاریخ ، فلسفه و کلام و حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاکنون در قالب بیش از ۷۵۰ عنوان اثر پژوهشی، ۱۶۰۰مقاله معتبر علمی، ۸ نشریه معتبر علمی، همایش ها، نشست ها و کرسی های علمی متعدد به جامعه علمی کشور ارایه شده است. همراهمان باشید 🟢 @research_hu .
💢🔰 رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عنوان کرد: علم جدید را باید در چهارچوب عقل اسلامی مطالعه کرد دکتر محمد باقر سعیدی روشن در همایش علوم انسانی و راهبرد مقاومت که صبح پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ در محل پژوهشگاه برگزار شد، گفت: تحول علوم انسانی در گرو اشراف کامل به علوم جدید و به دور از علم زدگیست و باید علم جدید را در چهارچوب عقل اسلامی مطالعه کرد. مشروح خبر؛ https://rihu.ac.ir/fa/news/38553 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | همراهمان باشید @rihu_ac_ir
💢🔰 وزیر علوم تحقیقات و فناوری عنوان کرد: شهیدان بهشتی، مطهری و مفتح از پیشگامان وحدت حوزه و دانشگاه بودند دکتر حسین سیمایی صراف وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری در همایش علوم انسانی و راهبرد مقاومت که صبح پنج شنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد گفت: شهیدان بهشتی، مطهری، مفتح، امام موسی صدر و سید حسن نصرالله از جمله کسانی بودند که با داشتن حس مسئولیت اجتماعی برای ما سرمایه اجتماعی جمع کردند و امروز همه ما در برابر حفظ این میراث مسئولیت داریم. مشروح خبر؛ https://rihu.ac.ir/fa/news/38554 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | همراهمان باشید @rihu_ac_ir