🔴تأملاتی بر دیدگاه ٱیت الله مصباح در مورد علم دینی
🔵T.me/majidkafiresearch
تاملاتی بر دیدگاه آیت الله مصباح یزدی در مورد علم دینی.pdf
477.9K
🔴تأملاتی بر دیدگاه ٱیت الله مصباح در مورد علم دینی
♦️نویسنده دکتر مجید کافی عضو هئیت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
♦️منتشر شده در روزنامه فرهیختگان شماره 3256
♦️مورخ 26بهمن1398
♦️(فایل پی دی اف. با کیفیت مناسب جهت مطالعه)
🔵T.me/majidkafiresearch
🔴 به زودی منتشر می شود.
حسابداری به شناسایی, ثبت و گزارش رویدادهای مالی میپردازد. واضح است که رویدادهای مالی هر محیط تجاری بنا بر شرایط اقتصادی و ارزشهای فرهنگی و دینی حاکم بر آن محیط متفاوت خواهند بود. حسابداری ابزارها و عقود مالی اسلامی و زکات از جمله مواردی هستند که بهطور مجزا در تدوین استانداردهای گزارشگری مالی بینالمللی (IFRS) مد نظر نبودهاند و برخی نهادهای استانداردگذار اسلامی همانند سازمان حسابداری و حسابرسی برای نهادهای مالی اسلامی (AAOIFI) به ارائه استانداردهای حسابداری برای معاملات و ابزارهای مالی اسلامی میپردازند. کتاب حاضر با پرداختن به حسابداری ابزارها و عقود مالی اسلامی از منظر استانداردهای حسابداری AAOIFI و IFRS و رویههای جاری کشور به همراه تبیین حسابداری زکات و مسئولیت اجتماعی از منظر اسلامی, تصویر جامع و بهروز از حسابداری ابزارها و عقود اسلامی فراهم میسازد. همچنین, سعی شده است با بیان دیدگاههای فقه شیعه در موارد مقتضی به غنای محتوای کتاب افزوده شود.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
سلام بر مردی که چراغ فروزان هدایت بود و یاور و راهنمای همیشه امت…
کتاب دانایی و پارسایی و زهد را به هم درآمیخته بود و از مدینه تا سامرا، نور و روشنایی ریخته بود.
عروج مظلومانه دهمین مشعل فروزان آسمان هدایت، امام علی النقی علیه السلام را تسلیت عرض میکنیم
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
دکترهاجری دبیر دبیرخانه گفتمان علمی انقلاب اسلامی:
بحمدالله دومین شعبه کتابخانه تخصصی و نمایشگاه دائمی گفتمان علمی انقلاب اسلامی
در پایتخت ایران اسلامی،تهران
مدرسه علمیه مروی پنجشبه،سی ام بهمن رونمایی و افتتاح میشود.
سومین شعبه، انشاالله قرار است در دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۴۰۰ راه اندازی شود.
در تلاش هستیم با همکاری و مشارکت آستان قدس،وزارت علوم،وزارت ارشاد،شورای عالی انقلاب فرهنگی،شورای تحول علوم انسانی اسلامی یک کتابخانه تخصصی و نمایشگاه دائمی گفتمان در هر استان تاسیس و راه اندازی نماییم که مرکز مباحثات عالی علوم و سلسله نشستها و دوره ها و کارگاه های گفتمان نیز باشد.
انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا
بمنه و کرمه یا ارحم الراحمین
🔴رویکردها و اولویت های برنامه عملیاتی سال 1400 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ابلاغ شد.
با عنایت به فرارسیدن ایام پایانی سال و تدارک پژوهشکدهها و گروههای پژوهشی پژوهشگاه به منظور ارائه گزارش عملکرد پژوهشی سال 1399، رویکردها و اولویت های برنامه عملیاتی سال 1400 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پس از تأیید مقام محترم ریاست پژوهشگاه توسط معاون محترم پژوهشی، آموزشی و فناوری ابلاغ شد.
در این ابلاغیه رویکرد کلی پژوهشگاه، کاربردی نمودن نتایج پژوهش ها و ارتقاء کمی و کیفی پژوهش ها در چارچوب سند راهبردی و برنامه پنجساله پژوهشگاه اعلام شده است و در بخش سیاست های بخشی
1- تصویب و اجرای حداقل 10طرح پژوهشی جدید در هر گروه (مجموعا 160 طرح) در راستای تحول و بازسازی علوم انسانی ؛
2- اختصاص حداقل یکی از طرح های جدید به صورت مشترک با دیگر گروه های پژوهشی؛
3- اجرا یا تکمیل طرح های نیازسنجی؛
4- جذب حداقل یک طرح پسادکتری؛
5- برگزاری حداقل یک کرسی نوآوری؛
از گروه های پژوهشی مطالبه شده است و از اعضای هیئت علمی تقاضا شده است برنامه پژوهشی (موظفی و مازاد موظفی) سال 1400 را به گونه ای اولویتگذاری نمایند تا ضمن تمرکز بر فعالیتهای پژوهشی موظفی؛ با بهره گیری از ظرفیت های ایجاد شده در دستورالعمل انجام وظایف اعضای هیئت علمی؛ مدیریت چندین پروژه به جای یک پروژه، برگزاری حداقل یک کرسی ترویجی و ارائه دو مقاله علمی پژوهشی مازاد بر مقاله موظفی سالیانه و پیش بینی اجرای یک طرح پژوهشی «رزو» مازاد بر طرح پژوهشی موظفی در دست اجرا را در برنامه سال 1400 پیش بینی نمایند
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴در دیدار مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه فضای مجازی بر اهمیت تدوین پروژه های پژوهشی با هدف بررسی مسائل و چالش های حوزه فضای مجازی با رویکرد اسلامی تأکید شد.
به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی: در دیدار مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی توجه به مسائل، ابعاد و چالش های فضای مجازی برای زندگی و جامعه ایران معاصر و ارائه راهکارها و پاسخ های مناسب به آنها از دیدگاه فقه اسلامی مورد تأکید قرار گرفت. در ادامه رییس محترم پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و معاون محترم پژوهشی ضمن اشاره به توانمندی و غنای علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در حل مسائل این حوزه مطالعاتی، ظرفیت علمی پژوهشگاه در ارائه مجموعه منظمی از دیدگاه های فقهی به مسائل معاصر فضای مجازی را تشریح نمودند.
در پایان جلسه ضمن ارائه اولویتهای پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مقرر شد سند همکاری های علمی دو جانبه نیز با رویکرد عملیاتی تنظیم و پس از تشریک مساعی طرفین منعقد شود.
در حاشیه این بازدید، مسئولان پژوهشگاه فضای مجازی از نمایشگاه آثار و کتابخانه پژوهشگاه دیدار نمودند. گفتنی است پژوهشگاه فضای مجازی به عنوان یکی از نهادهای مهم وابسته به شورای عالی فضای مجازی کشور فعالیت می نماید.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
🔴حضور در جلسات حاکمیتی شاخصی دیگر از مؤلفه پویایی و روزآمدی
حضور اعضای هیأت علمی در جلسات رسمی حاکمیتی بالاترین سطح پویایی را برای مراکز علمی و پژوهشی رقم میزند، به خصوص اگر جلسات رسانهای شود و به اطلاع جامعه هدف نیز رسانده شود. در شرایط کرونایی که بیشتر جلسات به صورت مجازی برگزار میشود، امکان شرکت برای مراکز علمی و پژوهشی در این نوع جلسات بیشتر شده است. پژوهشگاه مطلوب به روشهای مختلف تلاش میکند در جلسات حاکمیتی حضور خود را پررنگ کند و ضمن درک موضوعات رایج حاکمیتی، مشارکت در حل مسائل حاکمیتی، فرصت جلب طرحهای درآمدزا را افزایش دهد.البته در کشور ما مراکز علمی بسیار کمی این فرصت را به دست میآورند که در جلسات حاکمیتی شرکت کنند.
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
♦کانال تلگرامی پژوهش
T.me/majidkafiresearch
🔴 افتتاح کتابخانه تخصصی و نمایشگاه گفتمان علمی انقلاب در مدرسه علمیه مروی تهران
---------------------------------------
♦گروه اطلاع رسانی پژوهش:
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416