eitaa logo
پژوهشگاه ما ...
676 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
74 ویدیو
106 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت به زودی اصول و مبانی اقتصاد اسلامی اثر حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حسن آقا نظری را در بهار 99 منتشر می کند.
دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی عضو هیأت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشکده علوم اسلامی .......................... دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی در سال 1360 در شیراز متولد شد و پس از اخذ دیپلم ریاضی فیزیک با توجه به علاقه به تحصیل در دروس معارف اسلامی وارد دانشگاه امام صادق علیه السلام شد و تحصیلات خود را در رشته معارف اسلامی و حقوق در مقطع کارشناسی سپری نمود؛ سپس در همان دانشگاه کارشناسی ارشد حقوق خصوصی را با موفقیت در سال 1386 پشت سر گذاشت. دکتر هوشمند در سال 1387 وارد حوزه علمیه قم شد و سطوح را در مدت چهار سال تمام نمود و پس از آن در درس خارج برخی مراجع معاصر توفیق حضور یافت و در حال حاضر مشغول نگارش رساله سطح چهار می باشد. وی در سال 1388 در آزمون دکتری حقوق خصوصی پذیرفته شد و در سال 1392 از رساله دکتری خود با عنوان «مبانی و اصول مسئولیت مدنی در قرآن» با راهنمایی دکتر سید حسین صفایی و مشاوره دکتر محقق داماد و دکتر حکمت نیا دفاع کرد. دکتر حسین هوشمند فیروز آبادی از سال 1393 عضو هیأت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی ره شد و از اسنفند سال 1398 به گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پیوست. از جمله فعالیتهای علمی پژوهشی ایشان می توان به تألیف و نگارش کتاب «مسئولیت مدنی در قرآن» در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ، پیشنهاد تألیف و نگارش کتاب «مسئولیت های مدنی خاص» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ارائه 21 عنوان مقاله علمی پژوهشی ، علمی ترویجی و علمی تخصصی اشاره نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیست؟ دگرسنجه تاثیرگذاری پژوهش‌ها را در فضای مجازی و خارج از حیطه سنجه‌های سنتی (خارج از فضای اکادمیک) نشان میدهد. این حیطه ها شامل موارد زیر هستند. Scholarly commentary Reuse or citation Social media activity Captures (bookmarks, save) دگرسنجه میتواند سنجه‌های سنتی را مانند استناد، ضریب تاثیر و h-index، تکمیل کند. اهمیت دگرسنجه این است که بر خلاف سنجه‌های سنتی میتواند به سرعت تاثیرگذاری پژوهش را نشان دهد.
گردش کار یک مجله علمی برای پذیرش یا رد یک مقاله علمی چگونه است؟ https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجله Philosophical Transactions که نام کامل آن به صورت زیر بوده است Philosophical Transactions, Giving some Account of the present Undertakings, Studies, and Labours of the Ingenious in many considerable parts of the World قدیمی ترین مجله علمی دنیا است و بیش از ۳۵۰ سال است که چاپ میشود. در این فیلم درباره این مجله و محتویات اولین شماره این مجله، توضیح داده شده است. .............. https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
44.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جستجو با گوگل، اشتباه یا درست؟! از اینکه این کلیپ رو برای سایر پژوهشگران ارسال می کنید سپاسگزارم .................................. https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
«نگاه توحیدی به تولید ثروت» بازخوانی سیره اقتصادی امام علی(ع)در گفتگوی روزنامه قدس با حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید رضا حسینی عضو هیأت علمی گروه اقتصاد و رییس محترم پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
http://rihu.ac.ir/fa/book از استادان، دانشجویان و علاقه مندان به پژوهش های علوم انسانی-اسلامی دعوت می شود ضمن مراجعه به سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، از صفحه انتشارات پژوهشگاه دیدن نمایند. به اطلاع می رساند 30 صفحه اول هر اثر به صورت رایگان در دسترس علاقه مندان می باشد.
قرارداد دستیار طرح پژوهشی«الگوی رفتار تولید کننده در اقتصاد اسلامی» در مورخ 99/2/23 با جناب آقای مهدی رعایایی منعقد شد.
جناب آقای مهدی رعایایی متولد 1366 فارغ التحصیل رشته معارف اسلامی و اقتصاد مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه امام صادق می باشد. وی پایان نامه خود را با عنوان «امکان سنجی فقهی ایجاد و توسعه سرمایه گذاری ریسک پذیر اسلامی » با درجه عالی تحت راهنمایی جناب آقای دکتر مهدی صادقی شاهدانی و اخذ مشاوره از جناب آقای دکتر محمدمهدی عسگری ارائه نمود. آقای مهدی رعایایی دارای یک کتاب تألیفی و بیش از 17 عنوان مقاله علمی پژوهشی، ترویجی و منتشر شده در نشریات معتبر بین المللی می باشد و 6 عنوان مقاله علمی پژوهشی را در مرحله ارزیابی و اعمال اصلاحات دارد. نامبرده ضمن برخورداری از پیشینه ویراستاری کتب و نشریات متعدد بیش از 14 عنوان گزارش علمی را در حوزه اقتصادی تدوین نموده است . جناب آقای مهدی رعایایی در حال حاضر دستیار پژوهش طرح ارزشمند «رفتار تولیدکننده در اقتصاد اسلامی» گروه اقتصاد می باشد.
قرارداد دستیار طرح پژوهشی«الگوی رفتار تولید کننده در اقتصاد اسلامی» در مورخ 99/2/23 با جناب آقای مهدی رعایایی منعقد شد.
فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به همکاران محترم اداره روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آقایان محمد سلیمی، حمیدرضا محمدی و وحید یزدانی تبریک عرض نموده و موفقیت ایشان را در پیشبرد اهداف والای پژوهشگاه از ایزد منان مسئلت می نماییم. ........................ https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
تاریخ تفسیر قرآن یکی از مباحث علوم قرآنی است که می‌تواند در تفسیر صحیح قرآن و استفادۀ بهینه از آثار تفسیری مفسران نقش مهم و بسزایی داشته باشد و افزون بر آن، فوائد و آثار دیگری نیز دارد که: آگاه شدن از گسترۀ میراث تفسیری اسلام ؛ پی بردن به میزان علاقه و اهتمام مستمرّ عالمان مسلمان به تفسیر قرآن ؛ رواج تفسیر در میان همۀ مذاهب اسلامی و در قرون و بلاد مختلف ؛ اطلاع یافتن از محل نگهداری نسخه‌های خطیِ بخشی از تفاسیر چاپ نشده ؛ از جملۀ آنهاست این کتاب که سومین جلد از مجموعه تاریخ تفسیر است تاریخ تفسیر قرآن در قرون هفتم، هشتم و نهم (601−900ق) را دربر دارد و در آن، 88 کتاب تفسیری چاپ شده ؛ 99 کتاب تفسیری خطیِ موجود ؛ 316 اثر تفسیری مفقود و 73 مفسر فاقد تألیف معرفی شده‌اند، و در پایان هر قرن به ویژگی‌ها ، تطورات ، گسترۀ جغرافیائی ، روش‌ها و گرایش‌های تفسیری رایج آن قرن نیز اشاره شده است . در راستای توسعه تعاملات بین سازمانی و ارتقا ضریب نفوذ آثار پژوهشی در جامعه علمی کشور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمادگی دارد این اثر پژوهشی را با مشارکت نهادها و سازمانی بیرونی منتشر نماید. از این رو علاقه مندان می توانند پیشنهادات خود را به صورت مکتوب به معاونت پژوهشی ، آموزشی و فناوری پژوهشگاه (جناب آقای دکتر مجید کافی) ارائه نمایند. اینجانب با شماره تماس 2532111236/0912077445 پاسخگوی علاقه مندان محترم می باشم. ارادتمند سلطانی.
دکتر محمدمهدی مقدادی (متولد 1351- قم) دانشیار دپارتمان حقوق دانشگاه مفید است. ایشان كارشناسی «حقوق» را از دانشگاه مفید (1378)، کارشناسی ارشد «حقوق خصوصی» را از دانشگاه مفید (1380) و دكتری «حقوق خصوصی» را از دانشگاه‌ تهران -پردیس فارابی- (1390) اخذ نمودند. همچنین، ایشان دروس حوزوی را از سال 1365 با ورود به حوزه علمیه آغاز و بیش از 8 سال در دوره خارج فقه و اصول شرکت کرده اند. كسب رتبه برگزيده كتاب سال خانواده ج.ا.ايران و دريافت لوح افتخار در سال 1386 و پژوهشگر برگزيده مركز تحقيقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در سال 1392 از جمله افتخارات ایشان است. از جمله فعالیت های علمی پژوهشی ایشان می توان به انتشار بیش از 13 عنوان کتاب و ارائه بیش از 33 عنوان مقاله در نشریات معتبر داخلی و نشریات معتبر بین المللی همچنین ارائه ده‌ها سخنرانی علمی در همایش‌های داخل و خارج كشور(از جمله همایش ها و سمینار های علمی در ترکیه، مراکش، تونس، امارات، قطر، تاجیکستان، مالزی، بنگلادش، اسپانیا، نروژ، فرانسه) با محوریت ارائه توانمندی فقه اسلامی و معارف ارزشمند اهل بيت عليهم صلوات الله اشاره نمود. جناب آقای دکتر محمد مهدی مقدادی در حال حاضر اجرای طرح پژوهشی «فقه ورزشی رویکرد فردی و اجتماعی» از جمله طرح‌های کاربردی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را عهده دار هستند.
مصطفی فضائلی متولد ۲۰ ابان ۱۳۳۹ تحصیلات دوره متوسطه را در زادگاهش شهر گلپایگان گذراند و از سال ۱۳۶۲ وارد حوزه علمیه قم شد و به تحصیل علوم دینی و معارف اسلامی مبادرت ورزید در سال ۱۳۶۶ در کنار دروس حوزوی با شرکت در کنکور سراسری و کسب رتبه یک رزمندگان و ۷ آزاد سراسری در رشته حقوق دانشگاه تهران(مجتمع آموزش عالی قم) پذیرفته شد و پس از گذراندن کارشناسی حقوق همزمان با ادامه تحصیلات حوزوی در مقطع کارشناسی ارشد حقوق بین الملل دانشگاه شهید بهشتی با رتبه ۲ کشوری پذیرفته شد و با رتبه عالی فارغ التحصیل گردید. در آزمون اعزام دانشجو به خارج در مقطع دکتری در مجموعه حقوق رتبه اول را کسب کرد. دروس سطح حوزه را در سال ۱۳۷۲ به پایان رساند و وارد دروس خارج فقه و اصول شد. در سال ۱۳۸۱ به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در دوره دکتری شناخته شد و موفق به اخذ لوح تقدیر از دست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گردید. در سال ۱۳۸۴ موفق به دفاع از رساله دکتری خود با درجه عالی شد. وی از شهریور ۱۳۷۵ تا کنون به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه قم مشغول به خدمت است. از افتخارات علمی ایشان می توان به دریافت جایزه کتاب سال ۱۳۸۶ ، دریافت جایزه اثر برگزیده رشته حقوق در دومین جشنواره بین المللی فارابی(۱۳۸۷) و دریافت جایزه کتاب سال در بیست و هفتمین جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران(۱۳۸۸) ، اشاره نمود. از جمله فعالیت های علمی پزوهشی ایشان می توان به انتشار ۱۴ عنوان کتاب و ارائه بیش از ۴۰ عنوان مقاله در نشریات معتبر داخلی و بین المللی، همچنین ارائه سخنرانی در همایش ها و سمینارهای داخلی و بین المللی اشاره کرد.
به نقل از گروه همکاری های علمی؛ پیرو جلسه جناب آقای دکتر مجید کافی: معاون محترم پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه با حجه الاسلام والمسلمین قمی؛ رئیس پژوهشکده اسلام و غرب پژوهشگاه بین المللی المصطفی و توافق های انجام شده در آن جلسه، مقرر شده است تا کتاب «سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (علیهم السلام)» اثر گروه علوم تربیتی پژوهشگاه به زبان فرانسه ترجمه و با مشارکت کالج اسلامی لندن منتشر شود. مقرر شده است طبق توافق های صورت پذیرفته متن اثر متناسب با فضای فکری و علمی کشور فرانسه تلخیص و ترجمه شود که در این زمینه ضمن حفظ امانت در ترجمه توسط مترجم محترم که خود متخصص حوزه تربیتی و اهل کشور فرانسه نیز است تأکید شده تا متن ترجمه و تلخیص شده پیش از انتشار به تأیید پژوهشگاه و مولفان آثار و با صیانت از حقوق مادی و معنوی پژوهشگاه منتشر شود. لازم به ذکر است این اثر پیش از این به سه زبان ترکی استانبولی، عربی و اردو ترجمه و توسط ناشران بین المللی منتشر شده است. یادآور می شود پیرو مذاکرات و توافق های انجام شده با آن پژوهشگاه از این پس به منظور افزایش تأثیرگذاری آثار ترجمه، تمامی آثار پژوهشگاه که توسط پژوهشگاه بین المللی المصطفی ترجمه و منتشر خواهند شد با تلخیص متناسب با فضای علمی و فکری کشور زبان مقصد و با تأیید متن توسط مولف صورت خواهد پذیرفت.
به نقل از گروه همکاری های علمی؛ کتاب مبانی اقتصاد اسلامی تألیف گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه توسط پژوهشگاه بین المللی المصطفی به زبان عربی ترجمه و بزودی منتشر خواهد شد. این اثر با هدف پاسخگویی به نیازهای جامعه عرب زبان و دانشجویان، پژوهشگران و اساتید رشته های مرتبط با اقتصاد به فهم دیدگاه های اسلامی به مباحث اساسی اقتصاد ترجمه شده و مقرر شده است به صورت مشترک میان پژوهشگاه بین المللی المصطفی و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شود. تأیید متن ترجمه پیش از انتشار توسط مولف یا مولفان اثر از پیش شرط های پژوهشگاه برای صدور مجوز نشر است.
: سال 1383 برگزاری نشست گفتمان سیاست جنایی اسلام و غرب با حضور پروفسور هانس یورگ آلبرشت رئیس بخش جرم شناسی موسسه ماکس پلانک آلمان
سال1386 حضور دکتر مظفر اقبال رییس مرکز اسلام و علم کانادا در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دیدار با جناب آقای دکتر محمد فتحعلیخانی معاون پژوهشی ، آموزشی و فناوری پژوهشگاه در سال 1386