هدایت شده از واعظین 313 🕊
ترتيل جزء07 - پرهيزكار www.jea.ir .mp3
6.85M
🌼 #صوت 🌼
💠 #جزء_خوانی_قرآن_کریم
💠 جزء ۷
🎤 استاد پرهیزکار
التماس دعا🌹
🆔 @vaezin_313 🌹👈
💬سوال:
آیا حنا کردن ورنگ کردن موها روزه را باطل می کند ❓❗️
✅پاسخ:
همه مراجع:
رنگ کردن وحنا کردن موها روزه را بطل نمی کند.
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f
💬سوال:
آیا لازم است انسان نیت روزه را بر زبان
بیاورد⁉️
✅پاسخ:
📝همه مراجع:
لازم نیست انسان نیت روزه را از قلب خود بگذراند یا بر زبان بیاورد بلکه همین قدر که برای انجام فرمان خداوند عالم از اذان صبح تا مغرب کاری که روزه را باطل می کند انجام ندهد کافی است. (توضیح المسائل 12 مرجع، ج 1، ص 914، م1550)
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f
🌙دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان🌙
🌸🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌸
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ وإطْعامِ الطّعامِ وإفْشاءِ السّلامِ وصُحْبَةِ الكِرامِ بِطَوْلِكَ یا ملجأ الآمِلین.
خدایا روزیم كن در آن ترحم بر یتیمان وطعام نمودن بر مردمان وافشاء سلام ومصاحبت كریمان به فضل خودت اى پناه آرزومند.
🆔 @vaezin_313 🌹👈
#جویدن_غذا_برای_بچه_یا_پرنده_و_چشیدن_غذا
💬سؤال:
چشیدن غذا یا جویدن غذا برای بچه یا پرنده روزه را باطل می کند⁉️⁉️
💠پاسخ اجمالی:
جویدن غذا برای بچه یا پرنده و چشیدن غذا و مانند اینها که معمولًا به حلق نمی رسد، اگر چه اتفاقاً به حلق برسد، روزه را باطل نمی کند (۱)، ولی اگر انسان از اول بداند که به حلق می رسد چنانچه فرو رود (۲)، روزه اش باطل می شود و باید قضای آن را بگیرد و کفاره هم بر او واجب است (۳).
(۱) 📝آیت الله بهجت:و احتیاط مستحب است که این امور را در صورت عدم حاجت و ضرورت ترک کنند.
(۲) [عبارت «چنانچه فرو رود» در رساله آیات عظام: خوئی، سیستانی و تبریزی نیست]
📝آیت الله زنجانی:جویدن غذا برای بچه یا پرنده و چشیدن غذا و مانند اینها که معمولًا فرو نمی رود، اگر چه اتفاقاً فرو رود روزه را باطل نمی کند، ولی اگر انسان از اول بداند که فرو می رود و روزه باطل می شود، اگر قصد کند که این کار را انجام دهد، روزه اش باطل است؛ هر چند آن را انجام ندهد و اگر در اثر انجام این کار غذا فرو رود، کفاره نیز دارد.
📝آيت الله سيستاني
جویدن غذا برای بچّه یا پرنده و چشیدن غذا و مانند اینها كه فرد قصد فرو بردن آن را ندارد و معمولاً نیز به حلق نمیرسد، هرچند اتّفاقاً فرو برود، روزه را باطل نمیكند؛ ولی اگر انسان از اوّل بداند كه به حلق میرسد و این کار را عمداً انجام دهد، روزه اش باطل شده و قضا و کفّاره بر او واجب میشود.
📝آيت الله مكارم شيرازي
جویدن غذا براى بچّه و همچنین چشیدن غذا و مانند آن و شست و شوى دهان با آب یا داروها اگر چیزى از آن فرو نرود روزه را باطل نمى کند و اگر بدون اراده به حلق برسد اشکالى ندارد، ولى اگر از اوّل بداند بى اختیار به حلق مى رسد روزه اش باطل است و قضا و کفّاره دارد.
چشیدن غذا هنگام روزه بودن چه حکمی دارد⁉️⁉️
پاسخ : اگر چیزی از آن فرو نرود روزه را باطل نمی کند و اگر بدون اراده به حلق برسد اشکالی ندارد، ولی اگر از اول بداند بی اختیار به حلق می رسد روزه اش باطل است و قضا و کفاره دارد.
📝 آيت الله صافي گلپايگاني
جويدن غذا براي بچه يا پرنده و چشيدن غذا و مانند اينها كه معمولاً به حلق نميرسد، اگر چه اتفاقاً به حلق برسد، روزه را باطل نميكند؛ ولي اگر انسان از اول بداند كه به حلق ميرسد، روزهاش باطل ميشود هر چند به حلق نرسد و بايد قضاي آن را بگيرد، و اگر به حلق رسيده، كفاره هم بر او واجب است.
🆔👇👇
@resule10📚
#روزه_شخص_مست
💬سوال:
اگر پیش از اذان صبح نیت کند و مست شود حکم روزه آن شخص چیست⁉️⁉️
💠پاسخ اجمالی:
اگر پیش از اذان صبح نیت کند و مست شود و در بین روز به هوش آید (۱) احتیاط واجب آن است که روزه آن روز را تمام کند و قضای آن را هم به جا آورد (۲).
✅پاسخ:
(۱) 📝آیت الله زنجانی: در بین روز هوشیار شود..
(۲) 📝آیت الله اراکی: روزه آن روز باطل است و باید قضای آن را به جا آورد.
📝آیت الله گلپایگانی، صافی:احتیاطاً امساک کند و باید قضای آن را به جا آورد.
📝آیت الله فاضل: اگر بدون نیت روزه مست شود و در بین روز به هوش آید باید آن روز را روزه بگیرد و قضای آن را هم بگیرد ولی اگر بی هوش شود و در بین روز به هوش آید فقط قضای آن را بگیرد.
🆔👇👇
@resule10📚
هدایت شده از واعظین 313 🕊
ترتيل جزء08 - پرهيزكار www.jea.ir .mp3
6.25M
🌼 #صوت 🌼
💠 #جزء_خوانی_قرآن_کریم
💠 جزء ۸
🎤 استاد پرهیزکار
التماس دعا🙏🌹
🆔 @vaezin_313 🌹👈
#روزه_شخص_بیهوش
💬سوال:
کسی که یک یا چند روز بیهوش و در حال اغما بوده و روزهی واجب از او فوت شده، لازم نیست قضای روزه آن روزها را به جا آورد⁉️⁉️
۲. کسی که به خاطر مستی، روزه از او فوت شده، مانند این که بر اثر مستی نیت روزه نکرده هر چند همه روز را امساک کرده باشد، قضای روزهیی که از او فوت شده واجب است.
۳. کسی که نیت روزه کرده ولی سپس مست شده و همه یا بخشی از روز را با حال مستی گذرانیده بنا به احتیاط (واجب) باید روزهی آن روز را قضا کند، مخصوصاً در مستیهای شدید که موجب زایل شدن عقل است.
✅پاسخ:
📝آیت الله خامنه ای:
فرقی نیست میان این که صَرف مادهی سکرآور برای او حرام باشد یا به خاطر بیماری یا بیاطلاعی از موضوع، حلال بوده باشد.
📝آیت الله مکارم شیرازی:
معمولاً خواب اختيارى است ولى جنون اختيارى نيست امّا اغما نه جنون محسوب مىشود و نه خواب. روايات متعدّدى داريم كه اگر اغما در نيمى از روز باشد و قبل از آن نيّت كرده باشد احتياط آن است كه قضا كند امّا اگر در تمام روز باشد روزه از او ساقط مىشود و اگر در تمام وقت نماز بىهوش باشد نمازش قضا ندارد.
پرسش : چنانچه فردی قبل از اذان صبح نیت نماید و بعدا بیهوش شود و در اثناء روز به هوش آید، روزه ی او چه حکمی دارد⁉️⁉️
پاسخ : اگر پیش از اذان صبح نیّت روزه کند و بعد بیهوش یا مست شود و در بین روز به هوش آید در حالى که هیچ کار خلافى به جا نیاورده، احتیاط واجب آن است روزه آن روز را تمام کند و قضاى آن را هم به جا آورد.
📝آيت الله سيستاني
روزه داری که جهت عمل جراحی بیهوش می شود آیا روزه او صحیح است یا باید آنرا بخورد ⁉️⁉️
پاسخ: اگر نیت سابق داشته باشد و بدون اختیار بیهوش شود و در بین روز به هوش آید، بنابر احتیاط لازم، باید روزه آن روز را تمام نماید و اگر تمام نکرد، قضای آن را به جا آورد؛ امّا در مورد بیهوشی که مقدّمات آن اختیاری بوده (مثل فردی که برای عمل جراحی، خود را در اختیار دکترِ بیهوشی قرار میدهد) احتیاط واجب آن است که روزه را تمام نموده و قضای آن را هم بجا آورد.
🆔👇👇
@resule10📚
هدایت شده از واعظین 313 🕊
🔴لطفا حتما بخونید 🙏👇
وﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ:
ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺳﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻢ. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ، ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ 25 ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ.
ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰﺗﻤﯿﺰﺷﺪ. ﺣﺎﻻﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺳﻨﮕﺮﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ...
"شهيد حسين خرازى"
شرمشان باد، کسانی، که با اختلاس، دزدی و رانت خواری به خون و راه شهیدان خیانت کردند و می کنند.،،،😭😭
🆔 @vaezin_313 👈
لطفا حداقل به یک نفر بفرستید اینو 🙏👆
#شخصی_قبل_اذان_نیت_روزه_کند_بیهوش_شود
💬سوال:
اگر پیش از اذان صبح نیت کند و بی هوش شود روزه آن روز بعداًباید قضاء شود⁉️⁉️
💠پاسخ اجمالی:
اگر پیش از اذان صبح نیت کند و بی هوش شود و در بین روز به هوش آید، بنا بر احتیاط واجب باید روزه آن روز را تمام نماید و اگر تمام نکرد قضای آن را به جا آورد (۱).
✅پاسخ:
(۱) 📝آیت الله اراکی:روزه آن روز باطل است؛ گر چه احتیاط مستحب است روزه آن روز را تمام نماید.
📝آیت الله بهجت: کسی که در سراسر روز بی هوش بوده در صورتی که روزه واجب معین باشد روزه بر او واجب نیست ولی اگر قبل از ظهر به هوش آید بنا بر احتیاط واجب باید روزه آن روز را تمام کرده و قضای آن را نیز بگیرد و همین احتیاط در مورد مخالف، اگر قبل از ظهر شیعه شود نیز جاری است.
📝آیت الله مکارم:اگر پیش از اذان صبح نیّت روزه کند و بعد بی هوش یا مست شود و در بین روز به هوش آید، در حالی که هیچ کار خلافی به جا نیاورده احتیاط واجب آن است روزه آن روز را تمام کند و قضای آن را هم به جا آورد.
📝آیت الله فاضل:اگر بعد از نیت روزه مست شود و بعد به هوش آید بنا بر احتیاط واجب باید آن روز را روزه بگیرد و قضای آن را نیز بگیرد ولی اگر بی هوش شود و بعد به هوش آید روزه را تمام کند و صحیح است.
🆔👇👇
@resule10📚
#احکام_تقلید
💬سوال:
آيا لازم است براي تقليد از يك مجتهد، تمام رساله او را بخوانيم⁉️⁉️
✅پاسخ:
📝همه مراجع:
خير، خواندن تمام رساله لازم نيست ؛ ولى مسائلى را كه انسان غالباً به آنها احتياج دارد، واجب است ياد بگيرد.
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f
#احکام_غسل_رطوبت_بعداز_غسل
💬سوال:
بعد از غسل جنابت، آب مشكوكي از من خارج مي شود، آيا نجس است و غسل لازم دارد⁉️⁉️
✅پاسخ:
📝همه مراجع:
اگر پيش از انجام دادن غسل، بول كرده باشد، اين آب پاك است و غسل ندارد و در غير اين صورت حكم منى را دارد.
تبصره.‼️ فرض مسأله جايى است كه شخص به دليل بيرون آمدن منى، جنب شده و پس از غسل، رطوبت مشكوكى از وى خارج شده است. اما اگر جنابت او از راه آميزش - بدون خروج منى بوده و پس از غسل رطوبت مشكوكى مشاهده كرده، پاك است و غسل ندارد ؛ هر چند پيش از غسل بول نكرده باشد.‼️‼️‼️
رساله تمام مراجع 👇👇🌹
http://eitaa.com/joinchat/1856176139C2afb2adf9f