39.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام صبح بخیر ....
خدایا شکرت ....
💬پرسش: آیا پوشیدن لباسمشکی تا اربعین حسینی اشکالی دارد؟(کراهت دارد؟)
✅ پاسخ: همه مراجع تقلید: پوشیدن لباس مشکی در ایام عزاداری خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) به منظور تعظیمشعائر الهی و اظهار حزن و اندوه موجب ترتب ثواب الهی است و کراهتی ندارد.
📚 منابع: استفتائات دفتر رهبر معظم انقلاب، استفتا آنلاین از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کفاره سقط جنین
💬 پاسخ:
سقط جنین حرام است، چه بعد از چهار ماه و چه قبل از چهار ماه، و کسی که سقط انجام داده علاوه بر دیه باید کفاره بدهد.
💠 در مورد کفاره؛ در صورتی که سقط جنین قبل از دمیده شدن روح باشد کفاره ندارد. ولی بعد از دمیده شدن روح، كفاره دارد. اگر سقط جنین عمدی باشد؛ کفاره جمع دارد(يعنى اين كه شخصى كه اسقاط جنين كرده بايد هم دو ماه روزۀ پىدرپى بگيرد و هم شصت مسكين را اطعام كند.) و اگر سقط شبه عمد یا خطای محض باشد کفاره مرتبه دارد.(اول 60 روز،روزه اگر قدرت نداشت اطعام 60فقیر).
📚 استفتاء از آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: 7g9gz99
💠 حکم ازدواج با شخص بی نماز
💬سوال: آيا ازدواج با شخصى كه نماز نمى خواند، جايز است؟
✅ پاسخ:
🔹همه مراجع: ازدواج با او جايز است؛ ولى كراهت دارد.[ازدواج با فرد فاسق كراهت دارد و كسى كه نماز نمى خواند، مصداق بارز فسق شمرده مى شود]
🔹آیت الله مکارم: در صورتی که معتقد به نماز باشد ولی بر اثر تنبلی آن را بجا نیاورد این فرد کافرمحسوب نمی شود بلکه مسلمانی گناهکار است که ازدواج با او جایز میباشد ولی لازم است او را امر به معروف و نهی از منکر کرد تا این فریضه بزرگ را نیز بجا آورد؛ البته در صورتیکه او اعتقادی به اصل نماز نداشته باشد ازدواج با این فرد صحیح نیست.
------------------
📚 [1]. پرسشها و پاسخهاى دانشجویى(احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى
[2]. پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مکارم شیرازی
✨#فوق_کلام_مخلوق_دون_کلام_خالق🌿
✅أمیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیهالسلام:
🔸رأْيُ الشَّيْخِ أَحَبُّ إِلَيَّ مِنْ جَلَدِ الْغُلَامِ.
🔹رای آدم كهنسال (تجربه ديده) برای من محبوبتر از دلاوری و تلاش جوان است.
نهجالبلاغه، حکمت ٨۶، (ترجمه مرحوم علامه محمدتقی جعفری)
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
«باید ملتفت باشید! دیگر چارهای نیست، الا اینکه خودتان را به خدا بسپارید و متوسل شوید؛ یک دست شما قرآن و دست دیگر عترت باشد. عترت، معارفش در مثل «#نهجالبلاغه» است؛ اعمالش در مثلِ «#صحیفه_سجادیه» است؛ اعمال تکلیفیاش در مثل همین رسالههای عملیه است.»
💜عاشقانه زندگی کن
🌸خوشبختى جایش
💜همینجاست کنارتو
🌸نگذار
💜زندگى از مقابل
🌸چشمانت بگذرد
💜و تو فقط
🌸نظاره گرش باشى
💜زندگى را "زندگى"کن
🌸#ظهرتون_بخیر🙏
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
💬عده چیست؟
✅ پاسخ
عده به معناى گروه، شمردن، مدّت سوگ زن به مرگ شوهر و ایّام حیض یا طُهْر زن است و در اصطلاح فقها عبارت از تـربـّص (حـالت انـتـظـار) شـرعـى اسـت کـه زن بـعـد از طـلاق و زوال نـکـاح و یـا وفـات لازم اسـت مـدّتـى درنـگ کـند، سـپـس شـوهـر دیـگـر اخـتـیـار کند.(در مدت عده عقد نکاح باطل است)
انواع عدّه عبارت است از:
عدّه طلاق
عدّه وفات
عدّه مفقود الاثر
عده آمیزش اشتباهی
اینک به توضیح موارد یاد شده مى پردازیم :
💠عدّه طلاق
🔹همه مراجع: اگر عادت ماهیانه مىبیند، بعد از آنکه در پاکى طلاقش داد، باید به مقدارى صبر کند که دو بار حیض ببیند و پاک شود. هنگامى که حیض سوم را دید، عده او تمام است. اگر عادت نمىبیند، ولى در سن زنانى است که عادت مىبینند، باید بعد از طلاق سه ماه عده نگه دارد.
حال اگر شوهر، زن باردار را طلاق دهد، عده او چقدر است؟
🔹همه مراجع: عده زن باردار، تا زمان به دنیا آمدن یا سقط شدن حمل او است.
درباره عدّه ازدواج موقت نظر مراجع به این قرار است:
🔹همه (به جز آیت الله فاضل): عدّه ازدواج موقّت - بعد از تمام شدن مدت یا بخشش آن از طرف شوهر – چنان چه عادت ماهیانه مىبیند، به مقدار دو حیض کامل است و اگر عادت نمىبیند، 45 روز است.
🔹آیت الله فاضل: عده ازدواج موقت - بعد از تمام شدن مدت یا بخشش آن از طرف شوهر – چنان چه عادت ماهیانه مىبیند، بنابر احتیاط واجب باید به مقدار دو حیض کامل و اگر عادت نمىبیند، 45 روز عده نگه دارد و در صورتی که آبستن است با وضع حمل و یا سقط جنین عدّه او تمام می شود.
💠عدّه وفات
🔹همه مراجع: باید چهار ماه و ده روز عده نگه دارد؛ خواه ازدواج دائم باشد یا موقت؛ شوهرش با او نزدیکى کرده باشد یا نه. حتى زن یائسه و صغیره نیز باید عده وفات نگه دارد و اگر باردار است، باید تا هنگام وضع حمل عده نگه دارد. اگر پیش از گذشتن چهار ماه و ده روز، فرزندش به دنیا آید، باید تا چهار ماه و ده روز از مرگ شوهر، عده را ادامه دهد.
#عده