روایتگـــــــر
💢آشنایی با شهید ایتالیایی #کنتلوکاگائتانیلوواتلی _شهیدی که پدرش معروف به سلطان شراب ایتالیا است💢
💢آشنایی با شهید ایتالیایی #کنتلوکاگائتانیلوواتلی _شهیدی که پدرش معروف به سلطان شراب ایتالیا است💢
⚪️ بخش دوم
🔶لازم به ذکر است که دکتر قدیری ابیانه در” سی دی” ای تحت عنوان ” ادواردو و موضوع زن و حجاب در اسلام و غرب” شرح مسلمان شده لوکا را بدون ذکر نام او تشریح کرده است.
لوکا به سبک پدربزرگ کاوشگر خود، ریموند فرانکتّی، زندگی میگذراند و به تقلید از او مدّتها در آفریقا زندگی میکرد (حتّی در اواخر به زبان آفریقایی سواحیلی صحبت میکرد) و در خاورمیانه گزارش خبری میساخت. همچنین از جنگ در کوزوو و در سالهای دههی ۷۰ از افغانستان که با نیروهای روس در جنگ بودند خبر گرفت. [در افغانستان] با احمد شاه مسعود، آشنا شد و برای اولین بار با او مصاحبه کرد.
لوکا دوست بسیار نزدیک ادواردو آنیلی، پسر «جنابِ وکیل»، بود و آنها با هم سفرهای بسیاری داشتند. برادرش، گلاسیو، میگوید: «مثل برادر بودند، ادواردو پدر خوانده ریموند، پسر اول لوکا، بود و به نظر میآید که سرنوشتشان نیز آنها را به هم متصل کرد(!)».
او به عنوان فیلمبردار در تلویزیون ملّی ایتالیا (RAI) با جُوانّی مینولی (Giovanni Minoli) در برنامه پرونده (Dossier) و همچنین با چند شبکه خصوصی کار میکرد.
مراسم تشییع پیکر او در کلیسای سانتا ماریا در تراستِوِره برگزار شد که در آن مراسم مادرش، برادرش گلاسیو، همسرش مارینا ویندیش گراتز، پسرانش ریموند و روجِرو و دخترش سامبا حاضر بودند.
همچنین آلن الکان، شوهر خواهر ادواردو آنیلی (که قتل ادواردو به او منسوب است) در مراسم لوکا حضور یافت.
بخشی از منابع و مطالب مربوط به شهید لوکا در سایتهایی که در مورد وی بودند به شکل عجیبی در روز شهادتش حذف شدند، حتی صفحه ویکی پدیای لوکا قبل از شهادتش به طور کلی حذف شد.
🔶منبع مقاله: سایت رهیافته (با اندکی ویرایش).
🌹شادی روح پاک شهیدان "دکتر ادواردو(مهدی) آنیلی" و "کنت لوکا گائتانی لوواتلی" حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar
👆علامه جعفری در کنار شاگرد ژاپنی اش #ناکایاما
#علامهمحمدتقیجعفری ، به سال۱۳۰۲ در تبریز چشم به جهان گشود. وی خواندن و نوشتن را پیش از آغاز دبستان، از مادر فرا گرفت و پس از پایان دروس ابتدایی، وارد حوزه علمیه طالبیّه تبریز شد، سپس در طلب دانش، راهی تهران و قم شد.
او در تهران و قم از محضر فقها و حکمایی چون: میرزا مهدی آشتیانی، شیخ محمدرضا تنکابنی و میرزا محمدتقی زرگر تبریزی بهرههایی شایان برد. به دنبال آن، به سبب بیماری و رحلت مادر، به تبریز برگشت و در درس آیتالله شهیدی حضور یافت. اندکی بعد با اصرار استاد راه نجف را در پیش گرفت. حضور ۱۱ساله محمدتقی جعفری در دانشگاه دینیِ نجف و حضور در حلقه درسی علمایی همچون سیدابوالقاسم خویی و آیتاللّه حکیم و همچنین هماندیشی با محمدرضا مظفر فیلسوف، فقیه و منطقیِ نواندیش در نجف و احمد امین ریاضیدان عراقی؛ تأثیر شگرفی در شکلگیریِ شخصیت علمی و عملیِ جعفری داشت، به گونهای که در سن ۲۳سالگی (سال۱۳۶۶ ق) موفق به اخذ درجه اجتهاد از شیخ محمدکاظم شیرازی شد.
ایشان پس از اتمام تحصیلات، در خلال سالهای دهه۳۰ به ایران بازگشت و به بررسی جریانات فکریِ روز پرداخت. در مدت زمانی نه چندان زیاد، توانست تالیفاتی پرشمار و عمدتاً بدیع از خود به یادگار نهد، که از مشهورترین آنها میتوان به مجموعه ۱۵جلدیِ «تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی» و «ترجمه و تفسیر نهج البلاغه» در ۲۷مجلد اشاره کرد.
علامه محمدتقی جعفری پس از عمری تلاش و تکاپو، در ۲۵آبان سال۱۳۷۷ به رحمت ایزدی پیوست و در شهر مشهد در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام، در دارالزهد به خاک سپرده شد.
eitaa.com/revaayatgar
⁉️ارزش انسان به چیست!؟
خاطرهای از #مرحومعلامهمحمدتقیجعفری
✅علامهمحمدتقیجعفری ميگفتند:
برخي از جامعهشناسان برتر دنيا در دانمارک جمع شده بودند تا پيرامون موضوع مهمي به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضوع اين بود: «ارزش واقعي انسان به چيست!؟».
برای سنجش ارزش بسياري از موجودات، معيار خاصي داريم. مثلاً معيار ارزش طلا به وزن و عيار آن است، معيار ارزش بنزين به مقدار و کيفيت آن است، معيار ارزش پول پشتوانه آن است،
اما معيار ارزش انسانها در چيست!؟
هر کدام از جامعهشناسان، سخناني گفته و معيارهاي خاصي ارايه دادند.
هنگامي که نوبت به بنده رسيد، گفتم: اگر ميخواهيد بدانيد يک انسان چقدر ارزش دارد، ببينيد به چه چيزي علاقه دارد و به چه چيزي عشق میورزد.
کسي که عشقش يک آپارتمان دو طبقه است، در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسي که عشقش ماشينش است، ارزشش به همان ميزان است. اما کسي که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست.
علامه فرمودند: من اين مطلب را گفتم و پايين آمدم. وقتي جامعه شناسان سخنان من را شنيدند، براي چند دقيقه روی پای خود ايستادند و کف زدند.
هنگامي که تشويق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم:عزيزان، اين کلام از من نبود، بلکه از شخصي به نام علیعليهالسلام است.
آن حضرت در نهجالبلاغه ميفرمايند:
«قِيمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ»
«ارزش هر انساني به اندازه چيزی است که دوست میدارد».
وقتي اين کلام را گفتم، دوباره به نشانه احترام به وجود مقدس اميرالمؤمنينعليعليهالسلام از جا بلند شدند.
🌹شادی روح علامه، حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم
eitaa.com/revaayatgar
روایتگـــــــر
⁉️ارزش انسان به چیست!؟ خاطرهای از #مرحومعلامهمحمدتقیجعفری ✅علامهمحمدتقیجعفری ميگفتند: برخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از شهید سید محمدباقر صدر
25.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 «خیلیها یادشان نیست که امام خمینی فرمودند کتابهای شهید صدر را بخوانید.»🔺
🟦 فرصت صدرخوانی در هفته کتاب و کتابخوانی
🔵 تخفیف ویژه همه آثار شهید صدر
🔰 برای آشنایی با آثار و ثبت سفارش به سایت mbsadr.ir مراجعه کنید.
🆔 @shahidsadr