♨️ جناب وزیر! کذب نگویید!
🔹 اولا؛ شخص جنابعالی ذیل صورتجلساتی را امضا کردهاید که دستور برخورد حقوقی با مخالفین ستاد کرونا را داده بود. پس از ابتدا نظرتان بر این نبود!
🔸 ثانیاً؛ همین موضوع را ما زمان کرونا میگفتیم! همین حضرات انقلابی به ما میگفتند ضدولایت! هنوز مانده تا به اشتباهات بعدی خودتان اقرار کنید.
🔹 ثالثاً؛ میدانید ستاد کرونا به تقلید از چه نهاد بینالمللی دستور به تعطیلی مدارس میداد؟ درد این مملکت همین تقلید کور از دستورات سازمانهای بینالمللی است. در بهداشت از who، در اقتصاد از IMF و ...
👈 آن زمان، فکر نکردن، سند نخواندن، تحلیل نکردن، فریب رسانه را خوردن و تبعیت بیچون و چرا از ستاد کرونا بسیار آسان بود. برچسب ضدولایت به طرف مقابل زدن هم از همه آسانتر!
💢 اگر بر خلاف جریان غالب جامعه از حقیقت دفاع کردی و از آبرو مایه گذاشتی، مردی!
@dadshahr_iranian
🔴 ۲۶ دی؛ سالروز شهادت اولین شهید هستهای ایران اردشیر حسینپور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
💠 منتشر شد!
🔶🔹 بیداری بزرگ در برابر بازتنظیم بزرگ
🌐 روایتی از جنگ تمدنها و محوریت جمهوری اسلامی ایران بهعنوان کانون تمدن نوین اسلامی.
💢 محورهای موضوعی
1⃣ وضعیتشناسی جنگ تمدنی در عصر حاضر و پیشبینی سرانجام آن، به همراه نقد محتوای کتاب الکساندر دوگین؛
2⃣ ترجمهی کتاب «بیداری بزرگ در برابر بازتنظیم بزرگ» الکساندر دوگین، مشاور ولادیمیر پوتین؛
3⃣ به ضمیمهی گفتوگوی حضوری دوگین با آیتالله سید مهدی میرباقری؛
🔰 ترجمه و تحلیل
🔻 محمد علی شکوهیانراد
🔻 عاطفه نصیری
❇️ از متن کتاب:
«هماکنون عصری را شاهد هستیم که جریان باطل، به دنبال تحمیل یک هژمون تدریجی بر جهان است که با نام #نظم_نوین_جهانی شناخته میشود.
اما قاعدۀ نظم نوین که توسط جریان یهودی - غربی طراحی شده، دقیقاً از جایی که در مطالعات راهبردی به آن توجه نکرده بودند دچار یک صدمۀ بزرگ و سپس فروپاشی کامل شد؛ از جایی که با عنوان انقلاب اسلامی ایران شناخته میشود.
این مهم که از سویی نظم یهودی - غربی در حال فروپاشیست و از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران کانون شکلگیری الگویی متفاوت از نظم جدید برای جهان است که با نام #تمدن_نوین_اسلامی شناخته میشود، واقعیتی انکارناپذیر است.
تمام منازعات، بر سر حق یا باطل است! جنگی که عاقبت آن از پیش وعده داده شده است: #وَالعاقِبَةُ_لِلمُتَّقین»
🛒 جهت تهیهی کتاب، به شناسهی @ShokoohianRad پیام ارسال فرمایید.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
❤️۲۷ دی ۱۴۰۲، شصت و هشتمین سالگرد شهادت علمدار جهاد و تقوا و بصیرت، حجةالاسلاموالمسلمین سیدمجتبی میرلوحی(نوابصفوی) و دوستانش، طهماسبی، ذوالقدر و برادران واحدی گرامی و جاوید باد.
🕊 شادی روح پاکشان، حمد و سوره و صلواتی قرائت کنیم.
eitaa.com/revaayatgar
48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️تصاویر اختصاصی از حمله موشکی به مواضع موساد و داعش
انتقام سخت اخراج آمریکا از منطقه است.
.
.
🔴 به کانال #نسل_مقدم بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/299958313C77f3abe1b4
❤️۲۸ دی ۱۴۰۲، سیوهفتمین سالگرد شهادت بنیانگذار و فرمانده تیپ ۹ بدر(متشکل از مجاهدین عراقی)، سردار شهید اسماعیل دقایقی، گرامی و جاوید باد.
سردار شهید دقایقی، متولد ۹ بهمن ۱۳۳۳ بود و در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۶۵ به شهادت رسید. این شهید عزیز در طول جنگ تحمیلی، از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران بشمار میآمد، و در عملیاتهای مهمی مانند الی بیتالمقدس، فتحمبین، خیبر، بدر، عاشورا، قدس۴، کربلای۲ و کربلای۴ حضوری فعال داشت.
سرانجام، وی در خلال انجام عملیات بزرگ و مهم کربلای۵، در هنگام شناسایی در منطقهی عملیاتی شلمچه، توسط هواپیمای جنگنده دشمن، مورد اصابت موشک قرار گرفت و به شهادت رسید.
تیپ بدر متشکل از نیروهای مجاهد از عراق و بعدها از اسرای عراقی داوطلب (مشهور به احرار) تشکیل شد، و اسماعیل دقایقی به عنوان نخستین فرمانده تیپ بدر منصوب گردید.
در عملیات بدر، این تیپ، منطقه «الترابه» در هور الهویزه را آزاد کرد. تیپ بدر در عملیاتهای عاشورا، قدس۴، کربلای۲، کربلای۴ و کربلای۵ نیز نقش پررنگی داشت.
تیپ بدر همچنین در عملیات مرصاد نیز حضوری فعال داشت.
اواخر ۱۳۶۵، این تیپ به لشکر ۹ بدر ارتقاء یافت و زیرنظر مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق قرار گرفت.
و سپس در سالهای بعد به سپاه بدر، ارتقاء یافت.
🕊شادی روح پاک سردار شهید اسماعیل دقایقی و مجاهدین شهید سپاه بدر، بخوانیم حمد و سوره و صلوات.
eitaa.com/revaayatgar
هدایت شده از 【روایتگر】
‼️لیلةالرغائب، شب آرزوها نیست
✅لیلة الرغائب، عنوان اولین شب جمعه ماه رجب است که در روایت متعددی از حضرت پیامبر اعظم به آن اشاره شده است. به عنوان نمونه آن حضرت در این باره فرمودند: «از اولین شب جمعه در ماه رجب غافل نشوید؛ زیرا شبى است که فرشتگان آن را «لیلة الرغائب» مىنامند. این نامگذارى به این جهت است که هنگامى که یک سوم از شب گذشت، هیچ فرشتهاى در آسمانها و زمین نمىماند مگر اینکه در کعبه و اطراف آن جمع مىشوند. آنگاه خداوند نورش را بر آنان ظاهر میکند و به آنان مىفرماید: اى فرشتگانم هر چه مىخواهید از من درخواست کنید. فرشتگان میگویند حاجت ما این است که روزه داران رجب را بیامرزی. خداوند مىفرماید: این کار را انجام دادم؛ لَا تَغْفُلُوا عَنْ لَیْلَةِ أَوَّلِ جُمُعَةٍ مِنْهُ -أی من شهر رجب- فَإِنَّهَا لَیْلَةٌ تُسَمِّیهَا الْمَلَائِکَةُ لَیْلَةَ الرَّغَائِبِ، وَذَلِکَ أَنَّهُ إِذَا مَضَى ثُلُثُ اللَّیْلِ لَا یَبْقَى مَلَکٌ فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ إِلَّا وَیَجْتَمِعُونَ فِی الْکَعْبَةِ وَحَوَالَیْهَا، وَیَطَّلِعُ اللَّهُ عَلَیْهِمْ فَیَقُولُ لَهُمْ: یَا مَلَائِکَتِی سَلُونِی مَا شِئْتُمْ؟ فَیَقُولُونَ: یَا رَبَّنَا حَاجَتُنَا إِلَیْکَ أَنْ تَغْفِرَ لِصُوَّامِ رَجَبٍ. فَیَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ: قَدْ فَعَلْتُ ذَلِکَ).
کلمه رغائب که به صورت جمع است، از ریشه "رَغَب" به معنای رغبت و اشتیاق به چیزی است. بنابراین شب رغائب به معنای شب اشتیاقهاست. اما سؤال اینجاست اشتیاق به چه موضوعی؟ پاسخ آن است که اشتیاق و میل به عبادت برای رسیدن به ثواب عظیم خداوند؛ همچنان که لغتپژوهان درباره نماز رغائب گفتهاند: "صلاة الرَّغَائِبِ" أی ما یُرْغَبُ فیها من الثواب العظیم؛ نماز رغائب یعنی میل به نماز برای رسیدن به ثواب عظیم خداوند.
معنای دیگری که میتوان برای آن فرض گرفت، میل و رغبت بخشش خداوند نسبت به بندگان خویش است. همچنان که در فرهنگ ابجدی آمده است: الرَّغِیبَة و جمع آن رَغَائِب که مؤنث کلمه "الرَّغِیب" است، به معنای «کارى پسندیده، بخشش بسیار» است. (فرهنگ ابجدى، ص۴۳۶) و یا راغب در مفردات خود میگوید: الرَّغِیبَة به معنای بخشش بسیار است ... یا به خاطر فراوانى و فراخى آن بخشش است که از معنى اصل لغت یعنى وسعت مشتقّ شده است.» سپس استناد به یک شعر میکند و مینویسد: «شاعر گوید: یُعْطِی الرَّغَائِبَ مَنْ یَشَاءُ و یَمْنَع؛ با فراوانى و فراخى به هر که مىخواهد مىبخشد و منع مىکند». (مفردات ألفاظ القرآن، ص۳۵۹)
اما خیلیها تصور میکنند "لیلة الرغائب" به معنای "شب آرزوهاست" از این جهت شروع به درخواست آرزوهای دنیوی خود از خداوند متعال میکنند. هرچند دعا و آرزو از خداوند امر پسندیدهای است، اما تصور اینکه اولین شب جمعه ماه رجب شب آرزوهای دنیوی است اشتباه است؛ چرا که خداوند باطن این شب را برای رهایی نفس انسان از مادیات جهت پرورش ابعاد معنوی او قرار داده است.
👈در روایات اسلامی، انسان از آرزوهای زیاد و طولانی، و دور و دراز نهی شده است، و قطعاً با نفس این شب منافات دارد.
eitaa.com/revaayatgar