✅ چیلات، کربلای شهید عالی/زیارت یا شهادت آرزویی که تحقق یافت...
🔺ناگفته های سردار کمیل از عملیات والفجر۶(قسمت اول)
🔹عملیات والفجر۶ را با رمز و راز فراوان و شگفتی های اسرار آمیزش مأنوس است. این عملیات، نمایش صحنه هایی از عشق و ایمان به احکام نورانی قرآن و اهل بیت و اطاعت و پیروی عاشورایی از امام راحل است. این عملیات عاشورایی از سوی رزمندگان مازندران و لشکر پرافتخار 25 کربلا به نمایش گذاشته شد و سند عاشورایی مردم مازندران است.
اگر بخواهیم عمق معنویت، ایمان و دلبستگی مردم مازندران را به اهل بیت نظاره کنیم. اگر بخواهیم اوج الهام گرفتن از معارف و تعالیم عاشورا و قیام امام حسین(ع) را در این مردم جستجو بکنیم؛ عملیات والفجر۶، یکی از محکم ترین، نورانی ترین و واضح ترین سند دلبستگی های این مردم و نگاه عاشورایی شان است. باید این سند عاشورایی را تبیین کرد.
🔺 *اهداف کلی عملیات والفجر۶
یکی از اهداف عملیات والفجر۶، پشتیبانی عملیات بزرگ «خیبر» بود که این عملیات سرنوشت جنگ را رقم می زد.
عملیات والفجر۶، در جبهه های میانی طرح ریزی شد تا یک جبهه جدیدی در منطقه به سوی شهرهای «علی غربی و علی شرقی» عراق در برابر ارتش دشمن ایجاد شود. قبل از این عملیات در جبهه های شمالی و میانی دو سپاه از ارتش عراق مستقر بودند ولی هم زمان با این عملیات، سازمان رزم ارتش عراق توسعه پیدا کرده بود و چهار سپاه در این جبهه ها مستقر شده بودند. بنا بود که این چند سپاه دشمن در جبهه های میانی درگیر شوند تا از پشتیبانی منطقه عملیاتی خیبر غافل بمانند.
هدف دیگر عملیات والفجر۶، باز پس گیری و آزادسازی مناطقی از خاک ایران که از اوایل جنگ در تصرف ارتش عراق قرار داشت، بود. مناطق تصرف شده در شمال غربی دهلران که در اوایل جنگ، دشمن تا روی جاده آسفالته نفوذ کرد و مردم محلی آنها را به عقب راندند. آنها عقب نشینی کردند ولی نه تا سر مرز، بلکه بخش زیادی از خاک ما را در تصرف داشتند.
همچنین یکی از اهداف دیگر عملیات والفجر۶، برقراری امنیت در آن منطقه بود. جاده ای که در آن منطقه از ایلام، اسلام آباد، مهران و دهلران به سمت اندیمشک می آمد، باید امنیت اش برقرار می شد. زیرا در منطقه عملیاتی والفجر۶، نیروها و افسران اطلاعاتی عراقی به سادگی عبور و مرور می کردند و تا عمق خاک ایران،رفت و آمد می کردند و همچنین منافقین و گروه های ضدانقلابی که تحت حمایت و قیومیت صدام بودند از همان منطقه رفت و آمد می کردند.
🕹ادامه دارد
#عملیات_والفجر۶
#لشکر_ویژه_۲۵_کربلا
🔸در کانال تخصصی روایتگری همراه ما باشید
📍به کانال تخصصی محتوای روایتگری بپیوندید👇
🆔 @Abdollah_gorzin
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
🔹ناگفته های سردار کمیل از عملیات والفجر۶(قسمت دوم)
✅ خصوصیات جغرافیایی منطقه
🔺منطقه عملیاتی والفجر6، از لحاظ موقعیت جغرافیایی، منطقه ی بسیار پیچیده ای بود. صعب العبور بوده و دارای رشته کوه ها و تپه هایی در هم تنیده بود. بومیان آن منطقه اعتراف می کردند که وقتی در منطقه تردد می کنند اگر برای خودشان شاخص یا علامتی نگذارند، گم خواهند شد.
قرار بر این شد در منطقه ای به طول 20 تا 25 کیلومتر عملیات آغاز شود. بر اساس نقشه، این طول مسافت، زیاد نبود ولی چون شرایط منطقه به گونه ای بود که زمین پر از عوارض مثلثی و سینوسی، تپه ها، فرورفتگی ها و بلندی ها بود، به همین خاطر به طول منطقه افزوده می شد.
عمق منطقه هم به 10 الی 15 کیلومتر می رسید.
منطقه دارای چهار محور به نام های یروه، سدیره، سگلال و نیزار بود.
هیچ جاده و مسیری برای تردد وسایل نقلیه وجود نداشت. در جناحی که گردان های مسلم ابن عقیل(س)، حمزه سیدالشهدا(ع) و گردان های تیپی که سردار آزاده سرفراز حاج علی فردوس فرمانده آن بودند، چهار رودخانه فصلی وجود داشت. این چهار رودخانه، منطقه را به چهار جزیره تقسیم کرده بود. این رودخانه ها بسیار پیچ در پیچ بوده و به خطوط پدافندی دشمن می رسیدند؛ دشمن هم تا چهار کیلومتر بستر رودخانه ها را مین گذاری کرده بود.
بعضی از مناطق را با مین های هشت پر پوشیده بودند که بر اثر باران های فصلی و به دنبال آن، فرسایشی که در خاک ایجاد می شد، مین ها و موانع خیلی در هم پیچیده شده و منطقه را بسیار حساس کرده بودند. دشمن هم در بلندترین ارتفاعات مشرف به منطقه، مستقر بود و همچنین موانع و استحکامات زیاد، امکانات و تجهیزات مناسب را در منطقه در اختیار داشت.
آنها جاده های ارتباطی بین خط مقدم و جاده آسافالته اصلی را در اختیار داشتند و به همین دلیل، هیچ گونه محدودیتی برای پشتیبانی نیرو، پشتیبانی لجستیکی، پشتیبانی تجهیزاتی و مهماتی نداشتند.
*انتقال نیروهای لشکر25 کربلا به دهلران
قبل از عملیات والفجر6، ما در منطقه عملیاتی والفجر4 در مریوان مستقر بودیم. از آنجا ما، نیروهای لشکر 25 کربلا را پله به پله منتقل کردیم. ابتدا در منطقه «ایوانِ استان ایلام» مستقر شدیم. در آنجا به ما دستور دادند: شما باید در منطقه «صالح آبادِ سومار» عملیات کنید. ما هم برای شناسایی به این مناطق رفتیم. بعد از مدتی کوتاه استقرار در ایوان، دستور داده شد که شما باید به «دهلران، منطقه عمومی چیلات» بروید و در آنجا مستقر شوید.
قبل از انتقال نیروها، بلافاصله یک گروه به دهلران رفتیم تا عقبه را برای استقرار لشکر مهیا کنیم. زمان ورودمان به دهلران مصادف شده بود با اعزام نیروهای «طرح لبیک یا امام» که نیروهای زیادی از مازندران سازماندهی و اعزام شده بودند.
بیش از ده گردان به منطقه آمدند که "سردار حاج عبدالعلی عمرانی" به عنوان یکی از فرماندهان تیپ های این گردان ها بود.
ابتدا بچه های تدارکات به دهلران آمده و یکسری بنه های اضطراری زدند. و ما هم به تدریج مشغول انتقال نیروها از ایوان به دهلران شدیم.
🔺ادامه دارد...
#عملیات_والفجر۶
#لشکر_ویژه_۲۵_کربلا
🔸در کانال تخصصی روایتگری همراه ما باشید
📍به کانال تخصصی محتوای روایتگری بپیوندید👇
🆔 @Abdollah_gorzin
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
24.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ مثل تموم شهدا به کام من عسل بزار
تو روبه جون مادرت یه کم به من محل بزار
♦️سال ۱۳۸۳
🎙حاج عبدالرضا هلالی
حاج حسین سیبسرخی
#شب_جمعه_است_هوایت_نکنم_میمیرم
➖➖➖➖➖
🔹۴۳ سال پیش جبهه جهانی باطل خرمشهر عزیز و به این شکل در آورده بود مثل این روزهای غزه، اما با مقاومت رزمندگان اسلام،خدا خرمشهر را آزاد کرد و یقینا مقاومت نتیجه خواهد داد و غزه را خدا آزاد خواهد کرد...
#غزه
#طوفان_الاقصی