eitaa logo
روایت سازندگی
3هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
67 ویدیو
10 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم کانال رسمی اطلاع رسانی اخبار و توانمندیهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 📍 ادمین کانال: @Ravi_sazandegi
مشاهده در ایتا
دانلود
حضور فرمانده محترم قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در هلدینگ نیرو به گزارش روابط عمومی هلدینگ تخصصی نیرو : سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، روز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳، از هلدینگ نیرو بازدید کردند. در ابتدای این دیدار ، جلسه ای بین ایشان و مهندس رستمی مدیرعامل هلدینگ تشکیل و سردار عابد از آخرین وضعیت عملکردی هلدینگ با خبر شد. سپس ایشان ضمن حضور در نماز جماعت ، با دعوت مدیر عامل هلدینگ ،سخنرانی جامعی در جمع کارکنان هلدینگ کردند که اهم مطالب ایشان به شرح ذیل می باشد: ۱.یاد و خاطره شهدا را همیشه در زندگی خود زنده نگه داریم ۲.نماز یک فریضه الهی است این فریضه را در اول وقت به جا بیاوریم ۳. مثل شهید جمهور، ایت الله رئیسی برای رضای خدا کار کنیم. ۴.هلدینگ نیرو یکی از هلدینگ های موثر قرارگاه است و از زحمات شما و مدیرعامل جهادی این مجموعه در موکب پذیرایی زائرین اربعین حسینی قدردانی میکنم. در انتها و بعد از صحبت های سردار ، مهندس رستمی مدیرعامل هلدینگ و حجت الاسلام عباسپور مسئول نمایندگی ولی فقیه از حضور سردار عابد در جمع کارکنان هلدینگ نیرو تقدیر به عمل آوردند.
آغاز عملیات اجرایی پروژه محور جلفا-کلاله به‌عنوان بخشی از راهگذر استراتژیک ارس
به گزارش روابط عمومی هلدینگ راه و شهرسازی، با پایان جنگ دوم قره‌باغ و برنامه‌ریزی آذربایجان برای ایجاد مسیر دسترسی به جمهوری نخجوان و ترکیه از جنوب ارمنستان، تغییرات ژئوپلیتیکی جدیدی در منطقه قفقاز آغاز شد. جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اهمیت امنیت منطقه و همگرایی کشورهای همسایه، اقدام به طراحی و اجرای راهگذر جدیدی به نام «راهگذر ارس» کرده است. این مسیر جدید در حوزه‌های ریلی، انرژی و ترانزیت طراحی شده و به منظور اتصال حاشیه غربی دریای خزر به ترکیه و اروپا از خاک ایران عبور می‌کند. پروژه محور جلفا-کلاله به‌عنوان بخشی از این راهگذر جدید، از اهمیت استراتژیک و تجاری بالایی برخوردار است و نقش مهمی در تقویت امنیت منطقه و توسعه تجارت و ترانزیت کالا ایفا می‌کند. طول این پروژه ۱۰۵ کیلومتر بوده و از پایانه مرزی جلفا در کنار جمهوری خودمختار نخجوان آغاز شده و پس از گذر از حاشیه رود ارس و مرز ارمنستان، به پایانه مرزی کلاله در مرز جمهوری آذربایجان می‌رسد. این پروژه به دلیل گذر از مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه مرزی ارس با چالش‌های خاصی روبه‌رو است و به همین دلیل با محدودیت‌های زمانی ویژه‌ای همراه است. در اجرای این پروژه، ۳ میلیون متر مکعب خاکبرداری، ۲ میلیون متر مکعب خاک‌ریزی، ۲۲ تونل و بیش از ۳۵۰ پل بزرگ و کوچک پیش‌بینی شده است. مؤسسه عاشورا هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) به‌عنوان مجری اصلی پروژه، با همکاری وزارت راه و شهرسازی و ادارات مربوطه در استان آذربایجان شرقی، هم‌زمان با طراحی پروژه، اقدام به تجهیز کارگاه در سه نقطه از مسیر کرده و عملیات اجرایی را در بیش از پنجاه جبهه کاری آغاز کرده‌اند. مراحل اولویت‌دار پروژه، شامل محوطه‌سازی پایانه گمرکی و ایجاد جاده جایگزین، در زمان کم آماده تحویل شده است. قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) با تکیه بر حمایت‌های الهی و تلاش همکاران، آمادگی خود را برای تأمین نقدینگی و اتمام پروژه در زمان موردنظر اعلام کرده و امیدوار است با به پایان رساندن این پروژه استراتژیک، گام مهمی در توسعه کشور بردارد.
نوسازی و استحکام‌بندی ورزشگاه آزادی با قدرت ادامه دارد؛ بازدید وزیر ورزش از روند پیشرفت پروژه به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ء(ص)، مراحل نوسازی و استحکام‌بندی ورزشگاه بزرگ آزادی تهران با رعایت الزامات AFC و با توجه به ضرورت میزبانی تیم‌های باشگاهی بزرگ آسیا در رقابت‌های لیگ نخبگان، با تمام قوت در حال انجام است. این پروژه که از یکم اردیبهشت ۱۴۰۳ توسط موسسه حرا هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) آغاز شده است، شامل نوسازی بخش‌های مختلفی از این ورزشگاه عظیم از جمله سکوها، VIP، CIP، صندلی‌ها، اسکوربورد، و سیستم صوتی است. همچنین برای اولین بار پس از ۵۰ سال، ورزشگاه آزادی به تونل اختصاصی خبرنگاران که یکی از الزامات AFC است، مجهز می‌شود. وزیر ورزش و جوانان، به همراه جمعی از مدیران و مسئولین کشوری، از جمله مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی و مدیرعامل مجموعه ورزشی آزادی، به‌صورت میدانی از مراحل نوسازی و استحکام‌بندی استادیوم آزادی بازدید کرد. در جریان این بازدید، وزیر ورزش بر اهمیت تسریع و دقت در اجرای این پروژه بزرگ ملی تأکید کرد و از اقدامات موسسه حرا در این راستا قدردانی نمود. مهندس علمدار نوروزی دوست، مدیرعامل موسسه حرا، نیز در این بازدید اظهار داشت: "استادیوم آزادی، به‌عنوان یکی از مجهزترین و عظیم‌ترین ورزشگاه‌های کشور با مساحتی بالغ بر ۱۴۱۰۰۰ متر مربع، نیازمند بهسازی و نوسازی اساسی بود که اکنون با همت و پشتکار تمام ارکان پروژه، این مهم در حال تحقق است."
حرکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) به سمت دانش‌بنیان شدن؛ موسسه امین پیشگام در مسیر توسعه علمی
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، مسئول پژوهشکده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) به همراه هیئتی از پروژه‌ها و توانمندی‌های موسسه امین هلدینگ صنعت و معدن بازدید کردند. در جریان این بازدید، جناب آقای مظفری و هیئت همراه، از مجتمع تولیدی و صنعتی شهید خیرالهی، مجتمع تحقیقات فرآوری مواد معدنی، و پروژه تولید آلومینا از نفلین سینیت سراب دیدن کردند. ایشان ضمن اشاره به فرآیندهای ارزشمند صورت گرفته در این موسسه، حرکت موسسه امین به سمت دانش‌بنیانی و کارهای دانشی را همسو با بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی دانستند که همواره قرارگاه را بازوی اجرایی قوی برای دولت‌ها توصیف کرده‌اند. آقای مظفری تأکید کردند که قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) باید به سمت دانش‌بنیانی حرکت کند، همانطور که موسسه امین این مسیر را با تکیه بر دانش، که خود مولد ثروت است، انتخاب کرده است. مسئول پژوهشکده قرارگاه خاطرنشان کرد که پرسنل موسسه امین، به ویژه در مرکز تحقیقات فناوری، عمدتاً از نیروهای جوان و بومی هستند که این رویکرد مطابق با تأکیدات سردار فرمانده محترم قرارگاه بر استفاده از نیروهای جوان برای تربیت و آموزش نیروی انسانی در جامعه است. آقای مظفری همچنین بر ضرورت حرکت به سمت مدیریت ولایی و اخوت ایمانی در سازمان‌ها تأکید کردند و افزودند که مدیران باید نقش هدایت‌گر برای پرسنل ایفا کنند و بر رشد تخصص و تعالی پرسنل در چارچوب فرهنگ اسلامی توجه ویژه‌ای داشته باشند. وی همچنین به اهمیت بهره‌وری و شاخص‌های اندازه‌گیری آن در مجموعه‌ها اشاره کرده و تأکید کردند که رویکرد دانشی باید در تمام سطوح سازمانی توسعه و ارتقاء یابد. در پایان، آقای مظفری ابراز امیدواری کردند که با وجود نیروهای جوان به‌عنوان سرمایه ارزشمند موسسه امین، هر روز شاهد موفقیت‌های بیشتری در حوزه دانش‌بنیان باشیم. ایشان موسسه امین را یکی از موسسات پیشرو در فناوری‌های نوین در سطح قرارگاه دانسته و اظهار داشتند که این موسسه قطعاً در جشنواره‌ها و مراحل بعدی، به عنوان یکی از موسسات برتر معرفی خواهد شد.
آغاز عملیات بهسازی و نوسازی محلات کم‌برخوردار اهواز توسط موسسه پایدارسازان
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، عملیات بهسازی و نوسازی محلات کم‌برخوردار در مناطق غرب و شرق شهر اهواز با هدف ایجاد محیطی سالم و بهبود کیفیت زندگی اهالی این مناطق، آغاز شد. این پروژه‌های عمرانی با تمرکز بر توسعه زیرساخت‌های کلانشهر اهواز، ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین، بهسازی و نوسازی ورودی‌ها و معابر شهری، اصلاح شبکه دفع آب‌های سطحی، بهسازی میادین و فضاهای ورزشی، و بهبود وضعیت پارک‌ها و فضاهای سبز در دستور کار قرار گرفته‌اند. محلات هدف در این پروژه شامل کوی سیاحی و کوی مندلی در غرب، و منبع آب، حصیرآباد، چهارصد دستگاه، و کوی مدرس در شرق اهواز هستند. علاوه بر این، سایر محلاتی نظیر کوی علوی، عین دو، زرگان، شهرک اندیشه، زوئیه، و علی آباد نیز از این اقدامات بهسازی بهره‌مند خواهند شد. کریم‌زاده، مدیرعامل موسسه پایدارسازان، در این باره اظهار داشت: "ما با بازدید میدانی از مناطق دارای اولویت در اهواز و برگزاری جلسات با معتمدین و گروه‌های تسهیل‌گری مستقر در این محلات، به دنبال تسریع در عملیات اجرایی و بهبود زیرساخت‌ها هستیم. تلاش ما این است که با پیگیری‌های مداوم و همکاری با ادارات مختلف، مانند آبفا اهواز، به سرعت بتوانیم این پروژه‌ها را به مرحله بهره‌برداری برسانیم." در حال حاضر، عملیات در 15 جبهه کاری فعال است که شامل محلاتی مانند کوی مندلی، کوی سیاحی، عین 2، کوی مهدیس، کوی مشعلی، کوی مدرس، و کوی طاهر می‌شود. تجهیز کارگاه‌ها و دفاتر، احداث و نصب دو دستگاه باسکول و یک دستگاه بچینگ نیز از جمله اقدامات صورت گرفته در این پروژه بزرگ شهری است. لازم به ذکر است این پروژه توسط متخصصین موسسه پایدارسازان هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در دست اجرا است.
افتتاح بخشی از بزرگراه اهرم-برازجان و باند برگشت کمربندی آبپخش-میاندشت به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، همزمان با هفته دولت، بخشی از بزرگراه اهرم-برازجان به طول ۵.۵ کیلومتر (حد فاصل روستاهای سمل و ابوالفیروز) و باند برگشت کمربندی آبپخش-میاندشت به طول ۵.۵ کیلومتر طی مراسمی ویدیو کنفرانسی با حضور استاندار بوشهر و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد. این پروژه که در استان بوشهر، واقع در نوار ساحلی جنوب کشور و همجوار با خلیج فارس، اجرا شده است، نقشی کلیدی در بهبود عبور و مرور در مسیرهای ارتباطی استان‌های جنوبی دارد. توسعه این بزرگراه، بخشی از کریدور بزرگراهی ساحلی جنوب کشور است که از بندر پسابندر در جنوب شرق کشور آغاز شده و با عبور از استان‌های هرمزگان و بوشهر، به شلمچه در استان خوزستان منتهی می‌شود. پروژه بزرگراه اهرم - برازجان - گناوه - دیلم - هندیجان، با هدف توسعه و آبادانی زیرساخت‌های حیاتی کشور، اتصال محورهای مواصلاتی منطقه، تکمیل کریدور اتصال مکران به جنوب، سهولت در حمل و نقل و جابجایی، کاهش تصادفات جاده‌ای و ارتقای ایمنی در نقل و انتقالات کشور، اشتغال‌زایی و جذب نیروی کار در سطح منطقه و تسهیل ارتباط بین شهرستان‌های اهرم، برازجان، گناوه، دیلم و اهواز به اجرا درآمده است. لازم به ذکر است که بزرگراه اهرم-برازجان-گناوه-دیلم به طول ۱۹۲ کیلومتر توسط متخصصان فنی موسسه ریل گستر هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی در حال ساخت است که تاکنون ۹۷ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است. این پروژه نقش بسزایی در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و بهبود ارتباطات در جنوب کشور ایفا خواهد کرد.