بازگشایی محور سههزار تنکابن توسط مؤسسه سازندگی راهیران در پی بارش سنگین برف
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص)، در پی بارشهای سنگین برف در روزهای ۲۰ و ۲۱ بهمنماه که منجر به مسدود شدن جادههای غرب استان مازندران شد، عملیات برفروبی و نمکپاشی محور سههزار تنکابن با تلاش شبانهروزی کارکنان مؤسسه راهیران هلدینگ راه و شهرسازی انجام شد.
این اقدام جهادی که با هدف بازگشایی مسیر و تسهیل تردد ساکنان روستاهای منطقه صورت گرفت، با وجود شرایط نامساعد جوی و حجم بالای برف در محور مذکور، در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه رسید.
در این عملیات، ۸ نیروی انسانی شامل رانندگان عملیاتی، مدیران اجرایی و تیم پشتیبانی فعالیت داشتند. همچنین ۲ دستگاه لودر و ۲ دستگاه خودروی سبک از سوی مؤسسه راهیران در این مأموریت حضور داشتند تا هرچه سریعتر مسیر برای عبور و مرور مردم منطقه بازگشایی شود.
مؤسسه سازندگی راهیران ضمن تأکید بر تعهد خود در قبال بهبود زیرساختهای جادهای، حضور در بحرانها و حوادث غیر مترقبه اعلام کرد که در صورت ادامه بارشها و نیاز به خدماترسانی، اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام خواهد داد.
🟢عناوین خبرهای امروز قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) (28 بهمنماه)
✅ بازدید معاون وزیر نفت از پروژه ایران LNG
✅ افتتاح رسمی باند شرقی بزرگراه لجستیک ایران–اروپا در منطقه آزاد ماکو
✅ نخستین کارگروه مدیریت هزینه در هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) برگزار شد
✅ جشن باشکوه پیوندهای آسمانی کارکنان قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) در خوزستان برگزار شد
✅ بازگشایی محور سههزار تنکابن توسط مؤسسه سازندگی راهیران در پی بارش سنگین برف
افتتاح نخستین مرکز آموزش بین کارگاهی در هلدینگ نیرو؛ گامی نوین در ارتقای مهارتهای فنی
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، در راستای توسعه آموزشهای مهارتی و افزایش بهرهوری نیروی انسانی، نخستین مرکز آموزش بین کارگاهی در سطح هلدینگ نیرو با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان مینودشت، در پروژه سد و شبکه نرماب شرکت مهندسی سپاسد هلدینگ نیرو افتتاح شد. این مراسم روز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ و همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، با حضور مهندس حمزه گرایلو، مدیرکل فنی و حرفهای استان گلستان، فرماندار شهرستان مینودشت، رئیس اداره کار و فنی و حرفهای شهرستان و جمعی از مدیران و مسئولان پروژه نرماب برگزار شد.
مهندس گرایلو ضمن بازدید از جبهههای کاری و افتتاح این مرکز، از اقدامات قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) تقدیر کرد و این گام مهم را زمینهساز ارتقای مهارت کارکنان و افزایش بهرهوری نیروی انسانی دانست. وی همچنین بر برگزاری دورههای آموزشی تخصصی پس از افتتاح سد، بهمنظور بهرهبرداری از ظرفیتهای بومی منطقه تأکید کرد.
ایجاد و توسعه مراکز آموزش بین کارگاهی نقش بسزایی در ارتقای توان فنی نیروهای کار، افزایش اشتغالپذیری، کاهش هزینهها، استفاده بهینه از امکانات و صیانت از نیروی انسانی در بخشهای مختلف صنعتی و عمرانی دارد. این اقدام در راستای توانمندسازی نیروهای متخصص، بهینهسازی فرآیندهای اجرایی و تقویت ظرفیتهای بومی، گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار و پیشرفت زیرساختهای عمرانی کشور خواهد بود.
روایت سازندگی
پروژه نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی هریس
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، پروژه نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی هریس بهعنوان اولین پروژه بزرگ مقیاس نیروگاه خورشیدی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) و دومین پروژه بزرگ مقیاس کشور از نظر ظرفیت، بهعنوان یک نقطه عطف در صنعت انرژی ایران شناخته میشود. این پروژه، که با هدف تأمین برق پایدار و کمک به کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی اجرا میشود، از طریق برگزاری مناقصه بهصورت EPC به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) واگذار شد.
کارفرمای این پروژه بزرگ، شرکت ملی مس ایران است و پیمانکار آن شرکت مهندسی سپاسد هلدینگ نیرو قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) میباشد.
موضوع اصلی پروژه شامل احداث، تأمین و نصب و راهاندازی 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی، احداث پست 33/230 کیلوولت، طرح توسعه پست بالادست 230/33 کیلوولت و احداث خط 230 کیلوولت است. این پروژه در زمینی به مساحت حدود 170 هکتار و در جاده تبریز به هریس، احداث خواهد شد.
پیشبینی میشود که این پروژه با ظرفیت 100 مگاوات، نه تنها در تأمین برق مجتمع معدنی و صنعتی مس سونگون مؤثر واقع شود، بلکه قادر خواهد بود مازاد برق خود را به شبکه سراسری برق کشور تزریق کرده و نقش اساسی در رفع کمبود انرژی کشور ایفا کند. بدین ترتیب، پروژه نیروگاه خورشیدی هریس نه تنها به توسعه پایدار صنعت انرژی ایران کمک خواهد کرد، بلکه به تأمین انرژی پاک و کاهش اثرات زیستمحیطی نیز میپردازد.
اجرای این پروژه در مدت زمان دو سال پیشبینی شده است و بهعنوان گامی مهم در جهت توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و ارتقاء زیرساختهای کشور، نقشی کلیدی در سیاستهای انرژی کشور ایفا خواهد کرد.
ارسال نخستین محموله بتن پارچهای به مشهد مقدس برای آببندی پیرامون گنبد مطهر رضوی
به گزارش روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص)، برای نخستینبار و به درخواست آستان قدس رضوی، ۱۸۰ مترمربع بتن پارچهای از کارگاه تولید این محصول به مشهد مقدس ارسال شد. این محموله بهصورت آزمایشی برای آببندی فضای پیرامونی گنبد مطهر امام رضا (ع) مورد استفاده قرار میگیرد و در صورت موفقیتآمیز بودن مراحل اجرایی، مؤسسه تولیدکننده بهزودی قرارداد همکاری گستردهای با آستان قدس رضوی منعقد خواهد کرد.
بتن پارچهای یکی از فناوریهای پیشرفته در حوزه پروژههای عمرانی، صنعتی و مدیریت بحران است. این محصول کامپوزیتی انعطافپذیر از پارچهای سهبعدی آغشته به پودر سیمان ساخته شده که با پاشیدن آب بر سطح آن، در مدت کوتاهی سخت شده و لایهای نازک، ضدآب و مقاوم ایجاد میکند. خط تولید اتوماتیک بتن پارچهای توسط مؤسسه حیات سبز هلدینگ نیرو طراحی و اجرا شده و این محصول پس از ارتقای فنی نسبت به نمونههای موجود، با نام تجاری "رول بتن" تولید و به بازار عرضه میشود.