#کلام_امام
🔰 باید از بچگی یاد بگیریم در مقابل زورگویی مقاومت کنیم.
🔻 رهبر انقلاب :
دنیا، دنیای زورگویی است؛ همه زور میگویند، هر که بتواند زور بگوید زور میگوید؛ بزرگ و کوچک هم ندارد، شرق و غرب هم ندارد؛ باید یک ملّت بتواند در مقابل زورگوییها #مقاومت بکند؛ این را باید از بچّگی یاد بگیریم، این از نوجوانی باید در ما نهادینه بشود.
۱۴۰۱/۲/۲۱
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۵ اردیبهشتماه #سالروز_عمليات #شيخ_فضل_الله_نوری گرامی باد . 🥀
اين عمليات كه با شيوه غيركلاسيك در تاريخ 25 ارديبهشت ماه 1360 صورت گرفت ، منجر به 2 كيلومتر پيشروي و تسخير تپه هاي مدن در محور شهيد موذني در شمال آبادان – كه دشمن از آن براي ديده باني بهره مي برد – گرديد . در اين حمله سپاه و ارتش به ميزان نيروي برابر ، شركت كردند و موفق به انهدام و غنيمت گرفت 15 دستگاه تانك و هلاكت واسارت 170 تن از قواي دشمن شدند .
خلاصه گزارش عملیات :
نام عمليات : شيخ فضل الله نوري
زمان اجرا : 25/2/1360
مكان اجرا : جبهه جنوبي جنگ – تپه هاي مدن و شهيد موذني در شمال منطقه آبادان
تلفات دشمن : 170 كشته ، اسير و زخمي
ارگان هاي عمل كننده : سپاه و ارتش
اهداف عمليات : انهدام توان دشمن در محور شهيد موذني
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_شیخ_فضلالله_نوری
بیست و پنجم اردیبهشتماه، سالروز عملیات «شیخ فضل الله نوری» است، که با هدف به تصرف درآوردن تپههای دیده بانی «مدن» که در مقابل رودخانه بهمن شیر (نهر مدن) قرار داشت، در سال ۱۳۶۰ طراحی و اجرا شد.
این عملیات که با شیوه غیرکلاسیک (عملیاتی که بر اساس فنون شناخته شده نظامی انجام نمیشوند) به مرحله اجرا درآمد و منجر به دو کیلومتر پیشروی و تسخیر تپههای «مدن» در محور شهید«مؤذنی» در شمال آبادان شد. دشمن توسط گروهانهای کماندویی خود از این تپهها نه تنها برای دیده بانی استفاده میکرد بلکه توانسته بود راه تدارکاتی نیروهای ایرانی را به صورت شبانه روزی قطع و ناامن کند. قبل از اینکه عملیات به طور رسمی شروع شود نیروهای جهادسازندگی با انجام یک سری فعالیتهای مهندسی زمینه را برای انجام عملیات نهایی آمده کردند.
از جمله اقدامات نیروهای جهاد سازندگی میتوان به احداث سه کیلومتر خاکریزی برای محاسبه تپههای مدن، ساخت یک دهنه پل شبکهای بر روی رودخانه بهمن شیر تدارکات موردنیاز واحدهای عمل کننده، ۵۰۰ متر جاده در سمت شمال آبادان، دو کیلومتر جاده در شرق بهمن شیر که با امکانات و تجهیزات ناچیزی آماده شد اشاره کرد.
سرانجام پس از تکمیل فعالیتهای فوقالذکر عملیات ساعت ۹ شب روز بیست و پنجم سال ۱۳۶۰به فرماندهی شهید «رضا موذنی» آغاز شد. در این عملیات نیروهای سپاه و ارتش به طور هماهنگ و در کنار یکدیگر عمل کردند و قرار بر این بود که به محض تصرف نخستین تپه فریاد « الله اکبر » به عنوان رمز پیروزی بلند شود تا نیروهای سنگرساز بیسنگر جهادسازندگی وارد صحنه کارزار شوند.
حدود نیم ساعت پس از آغاز عملیات صدای نخستین تکبیر به عنوان فتح نخستین تپه بلند شد و این سبب شد تا جهادگران عملیات خود را آغاز کنند. آنها توانستند تا ساعت چهار و نیم صبح زیر رگبار و آتش دشمن چهار کیلومتر خاکریز با ارتفاع سه متر ایجاد کنند و به خاکریزهای نیروهای خودی ارتباط دهند. ساعت پنج صبح دشمن با چندین دستگاه تانک و نفربر ضدحمله خود را آغاز و به سرعت به طرف تپهها حرکت کرد. اما در روبه روی خود دیوار خاکی جدیدی مشاهده کرد و مجبور به توقف شد. رزمندگان که با سلاح آر. پی. جی به دست در پشت خاکریز کمین کرده و آماده مقابله با ضدحمله دشمن بودند از فاصله ۱۰ متری تعدادی از تانکهای دشمن را منهدم و بقیه نیروهای مهاجم را هم مجبور به فرار کردند.
به این ترتیب دشمن به علت از دست دادن تپههای دیدهبانی مدن علیرغم میل خود به جاده ماهشهر- آبادان عقبنشینی کرد.
جهادسازندگی علاوه بر شرکت مستقیم در عملیات چه از نظر رزمی چه مهندسی تدارکات عملیات مانند مهمات رسانی و آبرسانی را نیز برعهده داشتند. پس از عملیات بلافاصله سنگرسازان بیسنگر توانستند خاکریز جدیدی را که ساخته بودند با سه راه مختلف خاکی به جاده شنی متصل کنند و با ساخت دو خاکریز دیگر در پشت خاکریز اصلی میزان حجم آتش دشمن را بر روی رزمندگان کم کنند.
از دستاوردهای این عملیات میتوان به ۱۰۰ نفر کشته، ۷۰ نفر اسیر، ۱۵ دستگاه تانک و نفربر منهدم یا به غنیمت گرفته شده از دشمن اشاره کرد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۵ اردیبهشت ، روز بزرگداشت #حکیم_ابوالقاسم_فردوسی و روز پاسداشت #زبان_فارسی گرامی باد .
✒️نام: ابوالقاسم فردوسی طوسی
🤱🏻تولد: سال ۳۲۹ قمری، دهکده پاژ، طوس، خراسان، ایران.
⚪️لقب: حکیم سخن، حکیم طوس.
👨🏻🌾 پیشه: شاعر، دهقان.
👨👧 فرزندان: ۱ دختر و ۱ پسر (زمانی که فردوسی ۶۷ ساله بود در سن ۳۷سالگی درگذشت).
📕 آثار: شاهنامه پرآوازهترین سرودهٔ فردوسی و یکی از بزرگترین نوشتههای ادبیات فارسی است (آثار دیگری نیز منسوب به فردوسی است که اغلب بی پایه است).
📘فردوسی در ۶۵ سالگی دست به کارِ تدوینِ ویرایشِ تازهای از شاهنامه شد. او در ویرایش دوم، بخشهای مربوط به پادشاهی ساسانیان را تکمیل کرد. پایان ویرایش دومِ شاهنامه در ۷۱ سالگی فردوسی بودهاست.
📖 در نبود شاهنامه، ادبیات فارسی بهسختی میتوانست رشد یابد و در نبودِ فردوسی، کسانی چون خیام و مولوی و حافظ نیز نمیتوانستند اندیشهٔ خویش را بپرورانند و چنین ببالند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🗓روزبزگداشت #حکیم_فردوسی
🔻رهبرانقلاب :
🔹نمیدانم چقدر با شاهنامه فردوسی مأنوسيد؟! من با شاهنامه بسیار مأنوسم، حکمت شاهنامه حکیم فردوسی یک حکمت اوستایی نیست؛ حکمت قرآنی است؛ اگر کسی به شاهنامه دقت کند خواهد دید فرودسی ایران را سروده اما با دید یک مسلمان شیعه! ۷۲/۶/۱۸
🔸حقیقتا فردوسی یک حکیم است، حکمت فردوسی حکمت الهی اسلامی است، وقتیکه از اسفندیار تعریف میکند روی دینداری او تکیه میکند، اسفندیار یک فرد مذهبی مبلغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جا گسترش دهد، تیپ اسفندیار تیپ حزباللهیهای خودمان است! ۷۰/۱۲/۲۵
🔹اول انقلاب عدهاى از مردم با اخلاص بیاطلاع رفته بودند قبر فردوسی را خراب کنند، وقتی مطلع شدم چیزی نوشتم و فوراً به مشهد فرستادم که بالای قبر فردوسی نصب کردند، وقتى بچههای حادی که به آنجا میرفتند چشمشان که به شهادت بنده میافتد لطف میکردند و دیگر کاری به قبر او نداشتند! ۷۰/۱۲/۲۵
منبع : کانال #جهاد_تبیین
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
🔴رهبرمعظم انقلاب: فردوسی، حکیم ابوالقاسم فردوسی است، صاحبان فکر و اندیشه در طول زمان او را حکیم نامیدند. شاهنامهی فردوسی پر از حکمت است
♦️ روز بزرگداشت حكيم ابوالقاسم فردوسی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔴نگذاشتم قبر فردوسی را در توس خراب کنند
♦️رهبر معظم انقلاب: اول انقلاب عدهیی از مردمِ بااخلاصِ بیاطلاع رفته بودند قبر فردوسی را در توس خراب کنند! وقتی من مطلع شدم، چیزی نوشتم و فوراً به مشهد فرستادم؛ که آن را بردند و بالای قبر فردوسی نصب کردند؛ نمیدانم الان هم هست یا نه. بچههای حادی که به آنجا میرفتند، چشمشان که به شهادت بنده میافتد، لطف میکردند و میپذیرفتند و دیگر کاری به کار فردوسی نداشتند
♦️حقیقت قضیه این است که فردوسی یک حکیم است؛ تعارف که نکردیم به فردوسی، حکیم گفتیم. الآن چند صد سال است که دارند به فردوسی، حکیم میگویند. حکمت فردوسی چیست؟ حکمت الهیِ اسلامی. شما خیال نکنید که در حکمت فردوسی، یکذره حکمت زردشتی وجود دارد. فردوسی آن وقتیکه از اسفندیار تعریف میکند، روی دینداری او تکیه میکند. میدانید که اسفندیار یک فرد متعصبِ مذهبیِ مبلّغ دین بوده که سعی کرده پاکدینی را در همه جای ایران گسترش بدهد. تیپ اسفندیار، تیپ حزب اللهی های امروز خودمان است؛ آدم خیلی شجاع و نترس و دینی بوده است؛ حاضر بوده است برای حفظ اصولی که به آن معتقد بوده و رعایت میکرده، خطر بکند و از هفتخان بگذرد و حتّی با رستم دست و پنجه نرم کند. وقتی شما شاهنامه را مطالعه میکنید، میبینید که فردوسی روی این جنبهی دینداری و طهارت اخلاقی اسفندیار تکیه میکند.
♦️بااینکه فردوسی اصلًا بنا ندارد از هیچیک از آن پادشاهان بدگویی کند، اما شما ببینید گشتاسب در شاهنامه چه چهرهای دارد، اسفندیار چه چهرهای دارد؛ اینها پدر و پسر هستند. فردوسی بر اساس معیارهای اسلامی، به فضیلتها توجه دارد؛ در حالی که برطبق معیارهای سلطنتی و پادشاهی، در نزاع بین گشتاسب و اسفندیار، حق با شاه است. «به نیروی یزدان و فرمان شاه» یعنی چه؟ یعنی هرچه شاه گفت، همان درست است؛ یعنی حق با گشتاسب است؛ اما اگر شما به شاهنامه نگاه کنید، میبینید که در نزاع بین اسفندیار و گشتاسب، حق با اسفندیار است؛ یعنی اسفندیار یک حکیم الهی است.
♦️فردوسی از اول با نام خدا شروع میکند «به نام خداوند جان و خرد/ کزین برتر اندیشه بر نگذرد» تا آخر هم همینطور است؛ فردوسی را با این چشم نگاه کنید. فردوسی، خدای سخن است؛ او زبان مستحکم و استواری دارد و واقعاً پدر زبان فارسی امروز است؛ او دلباخته و مجذوب مفاهیم حکمت اسلامی بود؛ شاهنامه را با این دید نگاه کنید ۷۰/۱۲/۵
💢روز بزرگداشت حكيم ابوالقاسم فردوسی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شاهنامه .PDF
6.61M
#بخوانید
نسخه .PDF شاهنامه #حکیم_ابوالقاسم_فردوسی
♦️رهبرانقلاب :
نمیدانم چقدر با شاهنامه فردوسی مأنوسيد؟! من با شاهنامه بسیار مأنوسم، حکمت شاهنامه حکیم فردوسی یک حکمت اوستایی نیست؛ حکمت قرآنی است؛ اگر کسی به شاهنامه دقت کند خواهد دید فرودسی ایران را سروده اما با دید یک مسلمان شیعه! ۷۲/۶/۱۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۵ اردیبهشت ماه، #سالروز_شهادت سرباز لشکر صاحب الزمان(عج) #مدافع_حرم ، #شهید_علیرضا_بابایی گرامی باد.🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_علیرضا_بابایی
🍃🌹شهید علیرضا بابایی متولد ۱۳۵۱ و کارمند دانشگاه اراک بود و در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) ۲۵ اردیبهشت در فلوجه عراق در تله انفجاری تروریستهای تکفیری گرفتار و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🍃🌹یقین داشته باشید که من با قلبی مالامال از عشق به اهل بیت (ع) و با عقلی سلیم و احساسی پایدار و منطقی پا در این مسیر میگذارم، نه جبری بر رفتن دارم و نه علاقهای به شهرت دنیا، بلکه بر اساس وظیفه شرعی دفاع از دین اسلام و تصفیه روح زنگار گرفته ام، این راه را انتخاب کردهام.
🍃🌹یا امام زمان (عج) مرا به سربازی ات بپذیر و روح را به لطف کریمانهات از خطاها و گناهان پاک گردان تا قابل فیض دفاع از حریمتان شوم و مرا به حرم امنتان راه بدهید تا جان ناقابلم ارزش یابد و بتوانم آن را هدیه درگاه حرمتان نمایم.»
یاد همه شیرمردان حریم ولایت گرامی وراهشان پررهرو
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلفَرَجهُم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فرازی از وصیت نامه بسیجی مدافع حرم شهید علیرضا بابایی :
🌷 « یقین داشته باشید که من با قلبی مالامال از عشق به اهلبیت(ع) و با عقلی سلیم و احساسی پایدار و منطقی، پا در این مسیر میگذارم، نه جبری بر رفتن دارم و نه علاقهای به شهرت دنیا، بلکه بر اساس وظیفه شرعی دفاع از دین اسلام و تصفیه روح زنگار گرفته ام، این راه را انتخاب کردهام.»
«یا #امام_زمان(عج)! مرا به سربازی ات بپذیر و روح را به لطف کریمانهات از خطاها و گناهان پاک گردان ، تا قابل فیض دفاع از حریمتان شوم و مرا به حرم امنتان راه بدهید ، تا جان ناقابلم ارزش یابد و بتوانم آن را هدیه درگاه حرمتان نمایم.»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری
@ravianerohani
#کلام_امام
🚨 ارادههای پیروز؛ فنجانهای شکسته
🔺️ رهبر انقلاب :
برخی از سران کشورهای همسایه ما و شما، با سران رژیم صهیونیستی نشست و برخاست دارند و با یکدیگر قهوه مینوشند اما مردم همین کشورها در روز قدس خیابانها را از جمعیت و شعار ضد صهیونیستی پر میکنند و این واقعیت امروز منطقه است.
۱۴۰۱/۲/۱۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۷ اردیبهشت ماه ، #سالروز_عملیات پیروزمندانه #بیت_المقدس_6 گرامی باد . 🥀
رمز عملیات : یا امیرالمؤمنین (علیه السلام)
اهداف عملیات :
- پاسخ به شرارتهای دشمن در خلیج فارس و روستاهای مرزی کشور
- خارج کردن نیروهای خودی از تیررس دشمن و اشراف بر سد دوکان
زمان شروع عملیات : شامگاه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۷ (مصادف با لیالی قدر)
منطقه عملیات : جبهه شمال غربی، کردستان، استان سلیمانیه عراق، غرب ماووت
🔹 دستاوردهای عملیات 👇
👈 پیشروی رزمندگان اسلام در محورهای کوهستانی و برفپوش شمال شهر «ماووت» کردستان عراق، آزادسازی منطقه ای به وسعت ۶۵ کیلومتر مربع شامل شهر «دوکان» و بلندیهای «شیخ محمد»، «آسوس» و «استروک»
👈 آزادسازی معارضان کرد عراقی از محاصره دشمن بعثی
👈 انهدام صدها دستگاه خودرو نظامی، چندین دستگاه تانک و نفربر، ده ها قبضه سلاح سبک و سنگین دشمن
👈 غنیمت سه توپ ضد هوایی 5/14 م.م، 10 خمپارهانداز 606 م.م. و سلاحهای دیگر
👈 انهدام چندین یگان دشمن شامل تیپهای 76، 448 و 606 از 20 تا 80 درصد
👈 کشته و زخمی شدن حدود ۱۳۰۰ نفر از دشمن
👈 اسارت ۳۲۰ نفر از نیروهای دشمن از جمله سرهنگ دوم صلاح احمد حسن (فرمانده گردان دوم از تیپ ۴۴۸) و چند افسر بلند پایه دیگر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_بیت_المقدس_6
شهید نورالله شوشتری فرمانده قرارگاه نجف اشرف سپاه با همکاری فرماندهان یگانها و معاونتهای اطلاعات و عملیات طی 10 روز تلاش شبانهروزی و شناساییهای مکرر و بررسی مناطق عملیاتی ماووت، توان رزمی یگانها و وضعیت دشمن، سرانجام طرح عملیات بیتالمقدس 6 را تهیه و در 15 اردیبهشت 1367 به یگانهای عملیاتی ابلاغ کرد.
عملیات بیتالمقدس 6 در آخرین ساعات شامگاه سهشنبه هم زمان با شبهای لیالی قدر ماه مبارک رمضان مورخ 27 اردیبهشت 1367 با رمز مبارک «یا امیرالمومنین(ع)» در منطقه عمومی سلیمانیه عراق برای پاسخ به شرارتهای دشمن در خلیج فارس و روستاهای مرزی کشور و با هدف خارج کردن نیروهای خودی از تیررس دشمن و اشراف بر سد دوکان به مرحله اجرا گذاشته میشود.
عملیات بیتالمقدس 6 در شمار عملیاتهای ماههای پایانی جنگ بود که در منطقه عمومی سلیمانیه عراق و در پاسخ به شرارات های دشمن بعثی در خلیج فارس صورت گرفت. این عملیات بر ارتفاعات غرب کشور متمرکز شد. از جمله اهداف عملیات این بود که رزمندگان اسلام از تیررس دشمن خارج شوند و ایران بتواند بر سد استراتزیک دوکان اشراف پیدا کند. در این عملیات رزمندگان اسلام، در وضعیت سخت کوهستانی، با سرعتی قابل توجه شیخ محمد، آسوس و استروگ را در دست گرفتند.
ارتش عراق در ماههای پایانی جنگ برای بازپس گیری فاو، حملات گستردهای را شروع کرد و سرانجام توانست با اجرای آاتش سنگین در سراسر خطوط و عقبه یگانهای رزمندگان ایرانی و استفاده از سلاحهای شیمیایی، این منطقه را در فروردین ماه 1367 باز پس گیرد و همزمان با این حملات گسترده، حملات موشکی و هوایی خود را هم به مناطق مسکونی و زیر ساختهای ایران شدت داد.
فرماندهان عالی رتبه ایرانی که قبل از حملات گسترده ارتش عراق، طی سال 1366 با تغییر در منطقه نبرد از جنوب به شمال عراق، ابتکار عمل و برتری نظامی را در دست داشتند و با اجرای عملیاتهای منظم و نامنظم ارتش عراق را به انفعال کشیده بودند، با موج جدید حملات گسترده عراق و با توجه به شرایط سیاسی و نظامی حاکم بر جنگ، پیشبینی کردند وضعیت به نفع عراق تغییر نماید. بدین جهت تنها پس از چند روز سقوط فاو، برای جلوگیری از شرایط نامطلوب سیاسی و نظامی، به سرعت اجرای عملیات بیتالمقدس 6 را در منطقه عمومی ماووت در دستور کار قرار دادند و در روزهای نخستین اردیبهشت ماه، دستور هر چه سریعتر طراحی و اجرای عملیات در منطقه عمومی ماووت را به قرارگاه نجف اشرف سپاه صادر کرد.
شهید نورالله شوشتری فرمانده قرارگاه نجف اشرف سپاه با همکاری فرماندهان یگانها و معاونتهای اطلاعات و عملیات طی 10 روز تلاش شبانهروز و شناساییهای مکرر و بررسی مناطق عملیاتی ماووت، توان رزمی یگانها و وضعیت دشمن، سرانجام طرح عملیات بیتالمقدس 6 را تهیه و در 15 اردیبهشت 1367 به یگانهای عملیاتی ابلاغ کرد.
رزمندگان سپاه پاسداران با حمله به مقر دشمن در عمق خاک عراق، موفق میشوند ارتفاعات آسوس، استرک، شیخ محمد و ارتفاعات مهم 2266 و 2100 را آزاد سازند. در این تهاجم، یگانهایی از دشمن از جمله سه تیپ منهدم میشوند و تلفات و خساراتی بر آنها وارد میآید. با فشار قوای اسلام، مواضع رزمندگان از دید و تیررس خارج و سد و شهر دوکان نیز تحت کنترل آنها در میآید. در حالی که دشمن از تحرکات رزمندگان آگاه شده بود مرحله دوم این عملیات در منطقه عمومی ماووت از استان سلیمانیه آغاز و مواضع بعثیان را مورد هجوم قرار داد. تعداد دیگری را کشته و زخمی و عدهای را از جمله سرهنگ دوم صلاح احمد حسن، فرمانده گردان دوم از تیپ 448 و چند افسر بلند پایه را به اسارت درآوردند.
در این عملیات بیش از 1300 تن از نیروهای عراقی کشته یا زخمی و حدود 320 نفر اسیر شدند. تیپهای 76، 448 و 606 نیز از 20 تا 80 درصد منهدم شدند. همچنین سه توپ ضد هوایی 5/14 م.م، 10 خمپارهانداز 606 م.م. و سلاحهای دیگر به غنیمت گرفته شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
نقش تیپ پیاده مستقل 12 قائم (عج) در این عملیات
با ابلاغ ماموریت از سوی فرمانده قرارگاه نجف اشرف سرلشکر شهید نورالله شوشتری، تیپ 12 قائم (عج) با داشتن ماموریت پدافندی جزیره مجنون خط خندق که تعداد نیروهای رزمی و تعدادی از واحدهای پشتیبانی رزم در آن خط مستقر بودند. در منطقه عملیاتی بیت المقدس 6 با استعداد دو گردان رزمی ذوالفقار و سیدالشهدا، دو گردان رزمی پشتیبانی قمر بنی هاشم (ع)، که یک گروهان از نیروهای گرمسار به این گردان مامور گردیدند. و گردان موسی بن جعفر (ع) به همراه کار پشتیبانی از دو گردان را به عهده داشتند. ضمنا 9 گردان پشتیبانی رزم نیز از گردانهای رزمی، پشتیبانی و حمایت میکردند.
برای شناسایی وقت چندانی نبود. نیروهای شناسایی حرکت کردند. در مسیر ارتفاع، خارهایی را در مسیر خود قرار داده تا به ارتفاع استرک رسیده، از آن جا به سمت ارتفاعات آسوس و ... شناسایی را انجام دادند.
آسوس، ارتفاع شیخ محمد مشرف بر شهر بودند. یکی از مسئولین گفته بود هر کسی این ارتفاعات در دست او باشد حرف اول را میزند. تشنگی و گرسنگی بر نیروهای شناسایی غلبه پیدا کرده بود. از برفها برای وضو استفاده میکردند و از علفهای شنگی برای گرسنگی استفاده میکردند تا به عقب برگردند. شناسایی کامل گردید. گردانها به علت صعبالعبور بودن و فاصله با دشمن یک شب جلوتر به منطقه رفتند. با توجه به مسیر سخت نیروها در ساعات اولیه شب به بالای ارتفاع رسیدند و پس از درگیری بیشتر سنگرها فتح و عده زیادی نیز اسیر شدند. موفقیت کامل انجام شد و به اهداف از پیش تعیین شده نیز رسیدند. با توجه به نبود جاده وسایل تدارکاتی از طریق قاطر و هلی کوپتر به نیروهای پشتیبانی می شد.
پس از فتح ارتفاعات آسوس استرک و شیخ محمد توسط گردان های ذوالفقار و سید الشهدا گردانهای قمر بنیهاشم و امام موسی بن جعفر (ع) خط پدافندی عهدهدار شده و در این عملیات 12 نفر از بهترین عزیزان و دلاوران عرصه نبرد به شهادت و تعدادی نیز مجروح گردیدند. به روح گرانقدر آنان درود میفرستیم.
باتوجه به بازروایی و واکاویهای انجام شده در خصوص عملیاتهای بیتالمقدس 2 و 3 و 6 تیپ مستقل 12 قائم (عج) که در منطقه سلیمانیه عراق استقرار داشتند انشالله در سال جاری کارنامه این تیپ در قالب کتاب به چاپ خواهد رسید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
🌹 انا لله و انا اليه راجعون
◼️روح آيت الله فاطمي نيا به ملكوت اعلي پيوست .
رحلت حضرت آيت الله فاطمي نيا را به محضر حضرت ولي عصر(عج)، مقام معظم رهبري، بيت معظم و همه دوستداران ايشان تسليت عرض مي نمائیم . 🖤
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری
@ravianerohani
◾️۲۷ اردیبهشت ماه سالروز رحلت #آیتاللهالعظمی_بهجت از مراجع تقلید(1388ش) گرامی باد . 🖤
آیت الله محمدتقى بهجت (۱۳۸۸-۱۲۹۴ ش)، فقیه عارف، مرجع تقلید شیعه و از شاگردان برجسته سید علی قاضی و محمدحسین غروى اصفهانى بود. آیت الله بهجت از اوان جوانی مراحل عرفان و سیر و سلوک را آغاز نمود و دارای کرامات و مکاشفات غیبیه بود. از ایشان آثار ارزشمندی در موضوع فقه و اصول مانند «مباحثالاصول» برجای مانده است. شهید مطهری و آیت الله جوادی آملی از شاگردان او هستند. او در شهر قم وفات یافت و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani