#حرف_حساب
یکی میگفت: نام و نام خانوادگی مهم است
ولی نان و نان خانوادگی مهمتر از آن است.
سر چه سفره ای بزرگ شدیم خیلی مهمه
آیت الله حسن زاده آملی می فرمود:
صادرات انسان اعمال صادر شده از انسان وابسته به واردات اوست.... یعنی حلال بخورین اعمالتان هم پاکيزه خواهد شد.
#شعر
هی ماه و هفته میگذرد از مدار عمر
بنگر چه زود میگذرد روزگار عمر
عمر است همچو شهری و دشمن بگرد وی
هی رخنه میرسد ز نَفَس بر حصار عمر
حافظ چه خوش سرود که بنشین کنار جوی
آب روان ببین و نظر کن گذار عمر
نی نی نسیم صبح بگردش نمیرسد
بس با شتاب میگذرد شهسوار عمر
ما در پی اقامت و او در پی رحیل
در دست دیگری است عزیزان مَهارعمر
به کی میخوای بفروشی!!
...اين خريدارها چيزى ندارند. چيزى به من ندادهاند و چيزى به من باز نمىگردانند و اگر لذت مىبرم به خاطر اين است كه نمىدانم چه از دست دادهام. درست مثل آن پيرزال كه بشقاب عتيقه را با يك دست بشقاب گلى رنگ مبادله كرده بود و خوشحال بود و لذت مىبرد، غافل از آنكه با همان بشقاب مىتوانست صد هزار تا از همينها را يكجا بخرد و درست مثل آن كودك كه اسكناس صدتومانى را با ده تا كاكائو عوض مىكند و زود در مىرود كه نكند طرف پشيمان شود و معامله را به هم بزند.
ما امروز خوشحاليم كه خودمان را دادهايم و چند تا بارك اللّه و چند تا خانه و چند تا ماشين و چند تا فلان و بهمان گرفتهايم و فرار هم مىكنيم كه نكند طرف معامله را به هم بزند
غافل از اينكه ما را به بيش از اينها خريدارند و غافل از اينكه اينها قيمت يك لحظه ما نيست. چه مىگويم، نه اينها كه تمام الماسها و نفتها و طلاها و نقرهها و تمام زمين و حتى تمام بهشت قيمت يك لحظه ما نيست. ما در يك لحظه مىتوانيم بيش از زمين و بيش از بهشت به دست بياوريم.
خیلی مهمه👇
مرحوم آیت الله ملکی تبریزی:
من از يكى از مشايخ بزرگوار خود،كه حكيم عارفى،و معلم خيرى و طبيب كاملى بسان او نديدهام سؤال كردم كه كدامين عمل از اعمال جوارح را شما در تأثر قلب كارسازتر يافتهايد فرمود سجدۀ طولانى در دل شب كه يك ساعت و يا لا اقل سهربع ساعت بدرازا كشد و در آن گفته شود:
لا اله الاّ أنت سبحانك انّى كنت من الظّالمين.
كه با تلاوت اين آيه،انسان به زندانى بودن خود در زندان طبيعت و گرفتار بودنش در دام اخلاق زشت،و منزه بودن حضرت ذو الجلال از هر ظلم و ستمى نسبت ببندگان گواهى مىدهد
و ديگر صد مرتبۀ قرائت سورۀ قدر در شب و عصر جمعه است،او فرمود هيچ عملى از اعمال مستحبه را نديدم كه به اندازۀ اين سه عمل تأثير داشته باشد، و در اخبار آمده كه در شب جمعه صد رحمت و نفخة نازل مىشود كه نود و نه تاى آن براى كسى است كه در عصر جمعه صد مرتبه سورۀ قدر را تلاوت كند،و در آن يكى باقى مانده هم نيز براى او نصيب و بهرهاى هست.
قد ورد فى الأخبار ما حاصلُه:
إنّه يُنزَل يومَ الجمعة مأةُ نفخة أو رحمة، تسعٌ و تسعونَ منها لِمَن قرأها مأةَ مرّةٍ فى عصرها و له نصيبٌ فى الواحد أيضًا.
اسرار الصلاه.
استادی که میرزاجواد آقا ملکی تبریزی ازش صحبت میکند
عارف بزرگ همدانی جناب آیت الله العظمی ملاحسینقلی همدانی شوندی هست که ۲۰۰ تا ولی خدا تربیت کرد که یکیش همین میرزاجواد آقا هست یکیش آیت الله محمد بهاری همدانی است یکیش آیت الله سید احمد کربلایی است که یکی از شاگردهای سیداحمد کربلایی میشود آیت الله العظمی سید علی قاضی معروف استاد آیت العظمی بهجت.
رحمت الله علیهم اجمعین
یکی از دوستان کانال👆
هدایت شده از سید حمزه واقفی
مرحوم امام خمینی میفرمودند اگر یک نفر مَرد در قم دفن شده باشد اون میرزا جواد آقا ملکی تبریزی است...
هدایت شده از محمدحسین رفیعان🇮🇷
سلام
عبارت این است
در شیخان قم یک مرد خوابیده و او میرزاجواد آقای تبریزی است
عجله از شيطان است مگر در شش مورد:
۱-اداى نماز هنگامى كه وقت داخل شود،
۲- دفن ميّت هنگامى كه حضور به هم رساند،
۳- تزويج دختر بكر هنگامى كه بالغ گردد،
۴- و اداى دين هنگامى كه وقتش فرا رسد
۵- و اطعام ميهمان هنگامى كه وارد شود
۶-و تعجيل در توبه هنگامى كه گناهى از او سرزند.
#روایت
امام باقر علیه السلام:
إِذَا أَرَدْتَ أَنْ تَتَصَدَّقَ بِشَيْءٍ قَبْلَ اَلْجُمُعَةِ بِيَوْمٍ - فَأَخِّرْهُ إِلَى يَوْمِ اَلْجُمُعَةِ.
اگر يك روز قبل از
جمعه مىخواهى صدقه بدهى،آن را تا روز
جمعه به تأخير بينداز[و جمعه صدقه بده]».
وسائل الشیعه ج ۷ ص ۳۸۱
#روایت
این سه روایت را بخونی
همین الان بلند میشی میری حموم!!!😁
1⃣پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :اى على! مردم بايد هر هفت روز يك بار غسل كنند. بنا بر اين هر جمعه غسل كن حتّى اگر لازم شود براى تهيه آب آن ، خوراك روزانه ات را بفروشى و گرسنه بمانى؛ زيرا هيچ امر مستحبى بالاتر از غسل جمعه نيست··
2⃣ به نقل از اصبغ بن نباته ـ : على عليه السلام هرگاه مى خواست كسى را سرزنش كند مى فرمود: تو حتّى از كسى كه غسل روز جمعه را ترك مى كند عاجزتری!
3⃣حسين بن موسى عليه السّلام از مادر خود و ام احمد كه گفتند: در بيابان همراه امام كاظم عليه السّلام بوديم و مىخواستيم به بغداد برويم، حضرتش در روز پنجشنبه به ما فرمود: همين امروز براى فردا - كه روز جمعه است - غسل نماييد، چون فردا در آنجا آب كم است.
ما در روز پنجشنبه، براى روز جمعه غسل نموديم.
يا عليُّ ، على النّاسِ كُلَّ سَبعةِ أيّامٍ الغُسلُ ، فاغْتَسِلْ في كُلِّ جُمُعةٍ و لَو أنّكَ تَشْتري الماءَ بِقُوتِ يَومِكَ و تَطْويهِ، فإنَّهُ ليسَ شَيءٌ مِن التَّطَوُّعِ أعْظَمَ مِنهُ .
كانَ عليٌّ عليه السلام إذا أرادَ أنْ يُوَبِّخَ الرّجُلَ يقولُ لَهُ : أنتَ أعْجَزُ مِن تارِكِ الغُسْلِ يَوم الجُمُعةِ!.
كُنَّا مَعَ أَبِي اَلْحَسَنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ بِالْبَادِيَةِ وَ نَحْنُ نُرِيدُ بَغْدَادَ فَقَالَ لَنَا يَوْمَ اَلْخَمِيسِ اِغْتَسِلاَ اَلْيَوْمَ لِغَدٍ يَوْمِ اَلْجُمُعَةِ فَإِنَّ اَلْمَاءَ بِهَا غَداً قَلِيلٌ فَاغْتَسَلْنَا يَوْمَ اَلْخَمِيسِ لِيَوْمِ اَلْجُمُعَةِ.
هر سه روایت در فروع کافی.
https://eitaa.com/joinchat/2786197731C88ffbcfb9c
در مطالعه یکی از آثار آیت الله مکارم شیرازی حفظه الله دو تا موضوع به ذهن رسید(البته یکی از موضوعات را خودم در نظر داشتم و موضوع دوم را یکی از دوستان پیشنهاد دادند)
به آیت الله مکارم شیرازی نامه ای نوشتم که اگر اجازه بفرمایند این دو موضوع را در آن اثر بابرکت ایشان کار کنم
که بحمدلله ایشان موافقت نمودند.