Ashena-220-WEB.pdf
25.35M
فایل مجله آشنا ۲۲۰
🌐 shamiim.ir
🆔 @Shamimeashena
🎉 مژده به مخاطبان عزیز، مجله آشنا شماره 220، با طعمی از عشق، انار و محبت منتشر شد😋😍
🔻برای دانلود مجله برروی لینک زیر کلیک نمایید👇👇👇
http://shamiim.ir/Uploaded/Files/DefaultFolder/140083010418517_Ashena-220-WEB.pdf
🚨🚨 مهلت شرکت در مسابقه تا پایان بهمن ماه تمدید شد
🔻برای شرکت در مسابقه مجله آشنا 220 بر روی لینک زیر کلیک کنید👇👇👇
http://ashena.shamiim.ir/
20.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهارت_های_زندگی
⭕️ موضوع : 04-وظایف مشترک بین زن و مرد اصل معاشرت و ارتباط زیبا
🎙 سخنران : استاد رفیعی
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
🆔 @Shamimeashena
🧆🧆#خورشت_برگه_زردالو 🧆🧆
گوشت گوسفندی 300 گرم
لپه نصف لیوان
آلو 10 عدد
پیاز 1 عدد
رب 2 ق غ خوری
نمک فلفل زرد چوبه زعفران ب میزان لازم
🫕🥙ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و ب همراه گوشت خوب تفت میدیم بعد لپه ک از قبل خیس کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم باهم تفت میدیم ک بوی خامی لپه گرفته بشه رب نمک فلفل زرد چوبه اضافه میکنیم تفت میدیم و ب اندازه کافی اب میریزیم و اجازه میدیم 4 ساعت بپزه و جا بیافته 1 ساعت آخر بهش الو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه من عاشق این غذام و فراوون دوس دارم امیدوارم امتحان کنید
#کیک_پای_پنبه_ای
🥠🥮🥠
🥮مواد لازم :
تخم مرغ......2عدد
آرد......1پیمانه و یک سوم پیمانه
ماست......نصفه پیمانه
شکر......3/4 پیمانه
روغن مایع......نصفه پیمانه
پکین پودر......1قاشق مربا خوری
وانیل.....نوک چاقو
مواد میانی:
پودر کاسترد.......2قاشق غذاخوری
شکر......2قاشق غذاخوری
شیر.....2لیوان
میوه دلخواه
🍘طرز تهیه :🥧🥧🥧
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنده.سفیده را با همزن خوب می زنیم تا سفت و پفکی شود.زرده و وانیل را با شکر می زنیم تا کرم رنگ شود.ماست را می ریزیم و سپس روغن را اضافه می کنیم.آرد و پکین پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.به مواد اضافه می کنیم.و در آخر سفیده را می ریزیم.بهتر است که به حالت دورانی هم بزنیم تا پف کیک نخوابد.داخل قالب تارت تو گود می ریزیم.
اگه قالب تارت تو گود ندارید، می تونید داخل تارت معمولی بریزید و در آخر پخت یک سانت از لبه کیو رو خارج کنید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم.قالب را روغن جدا کنده بزنید.
شروع به درست کردن مواد داخل تارت می کنیم.پودر کاسترد و شکر را مخلوط می کنیم بعد شیر را اضافه می کنیم.روی حرارت گذاشته تا به غلظت فرنی برسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده های جذاب و زیبا 👇👇
با سطل پلاستیکی و طناب کنفی... باکس خوشگل درست کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک خیاطی
آموزش پیلی انداختن برای لباس یا پرده ......
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند باز کردن قفل، وقتی کلیدش رو گم کردید 🙄👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو ایده برای طرح دار کردن لباسها و پارچه های ساده با وایتکس 👌