☀️
#ترفند_آشپزی 🍽
🧐چه چیزی را در کجا نگه داریم؟👇👇
🧈🥛طبقات بالا :لبنیات کره مربا پنیر
🥣طبقات میانی: غذاهای باقی مانده که دسترسی آسان تر باشه
🌱🥒 کشوهایی با رطوبت بالا: سبزیجات تازه
🍊🍐 کشوهایی با رطوبت پایین تر: میوه های تازه
🧃🍾در: آب میوه ای طبیعی و شیشه رب و سس مایونز آبلیمو و آبغوره
@reyhane_alrasool
☀️
#ترفند_آشپزی 🍽
🍅پوست کندن گوجه فرنگی
🔹ابتدا گوجه ها را به مدت 8 ثانیه⏰ داخل آبجوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بریزید. پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.
☀️
#ترفند_آشپزی 🍽
🍌برای سیاه نشدن موز و ماندگارتر کردنش انتهای موز رو با سلفون یا فویل بپیچید
با این روش موز تا یک یا دو هفته تازه میماند
☀️
#ترفند_آشپزی 🍽
🍄به قارچ ها کمی آبلیمو🍋 زده تا طمع دار بشن و بعد از چند دقیقه استراحت توی تخم مرغ 🥚بزنید و از تخم مرغ بیرون آورده و توی آرد سفید زده و دوباره توی تخم مرغ و نهایتا توی پودر سوخاری بغلطونید و بعد توی روغن سرخ کنید 👌😋