May 11
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝اهمیت برنامه ریزی
در کلام آیت الله فاطمی نیا(ره)
#کدبانوگری
خورش مرغ هندی
🧑🍳مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
ادویه هندی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کافی
🧑🍳مواد لازم برای سس:
ماست: ۲ لیوان
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۳ حبه
گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ فنجان
🧑🍳طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم. حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. در ادامه تکه های مرغ خرد شده را به تابه افزوده و به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس به سراغ درست کردن سس خورش می رویم. ابتدا گشنیز را شسته و به همراه سیر، ماست، آب و پیاز درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد سس کاملا یکدست و پوره شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه سس را به تابه می افزاییم. حالا تکه های سینه مرغ را با سس مخلوط کرده، درب تابه را
می بندیم و اجازه می دهیم تکه های مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند تا کاملا پخته شوند. در ادامه گوجه فرنگی و جعفری را بصورت ریز خرد می کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه جعفری به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا عطر جعفری درون خورش پخش شود. پس از گذشت این زمان زردچوبه، ادویه هندی و مقداری نمک به تابه می افزاییم. اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد، سپس همراه پلو میل کنید.
@zane_ruz