14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سینه زنی امیر کرمانشاهی با موضوع خانواده، در #محرم امسال
حسین جان! خونوادگی میمیریم برات😭
جدید و با اشعار پرمحتوا👌
🌷گلی از باغ دنیا
✍راوی میگوید: «خدمت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله شرفیاب شدم. دیدم که حسن و حسین، روی دوش اویند. عرض کردم: ای رسول خدا! آیا این دو را دوست میداری؟ فرمود: برای چه دوست نداشته باشم، در حالی که این دو، گلهای مناند از باغ دنیا».
📒کنزالعمال، ج۱۳، ص۶۷۱.
#صلی_الله_علی_الباکین_الحسین_علیه_السلام
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🆔 https://eitaa.com/reyhanenabbe
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باید امام حسین علیهالسلام را از دریچه سوره فجر دید...
ریحانه النبی
🍯 أحلی من العسل
✍ حضرت قاسم، پسر امام حسن علیه السلام بود که در اوائل سال 48 هجری قمری به دنیا آمد. مادر حضرت قاسم به روایتی کنیزی به نام رمله بوده است. رمله یا نفیله کنیز خوش خویی بود که در بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام روزگار
می گذرانید. او مسیر پارسایی را طی می کرد و سازندگی خود را از طریق عبادت پی گرفت و سرانجام این افتخار را به دست آورد که به عنوان ام ولد (مادر فرزند) برای حضرت امام حسن علیه السلام پسرانی آورد که همه اهل رزم و حماسه آفرینی بودند. نام حضرت قاسم را امام حسن به یاد فرزند جدش؛ «قاسم» نام نهاد و از آن تاریخ نفیله را ام قاسم صدا می زدند.
قاسم دو یا سه ساله بود که پدرش به دست جعده ملعون (همسر امام حسن علیه السلام) مسموم شد و به شهادت رسید. حضرت قاسم از نظر ظاهری شباهت بسیاری به پدر بزرگوارش امام حسن علیه السلام داشت به طوری که امام حسین
علیه السلام را به یاد برادرش
می انداخت. چهره حضرت قاسم بسیار زیبا و دل انگیز بود و او را به پاره ماه یا ستاره زیبا تشبیه می کردند.
حضرت قاسم پس از شهادت پدر انس عجیبی با امام حسین علیه السلام داشت و در مهد تربیت حسینی بزرگ شد، ایشان در صحرای کربلا حضور داشتند و از یاران باوفای عموی خود بودند که به میدان رفته و در سن سیزده سالگی و به روایت دیگر 16 سالگی در سال 61 هجری قمری به شهادت رسیدند.
💌میزان علاقه امام حسین علیهالسلام به قاسم، طوری بود که ایشان در وداع با حضرت قاسم غش کرد و در ابتدای امر، اجازه نداد که حضرت قاسم به میدان برود. هنگامی که امام حسین علیهالسلام ناله حضرت قاسم را شنید، با شتاب به بالینش آمد و لشکر را نفرین نمود.
امام حسين عليه السلام وقتی که به بالین حضرت قاسم آمد سینه اش را به سینه او چسباند، همانطور که روایت شده صورت خود را به صورت علی اکبر چسباند بنابراین امام حسین علیهالسلام حضرت قاسم را مانند پسر خود علی اکبر دوست داشت.
📝شهید آیت الله مرتضی مطهری درباره قصه دامادی قاسم در صحرای کربلا می گوید: «... در همان گرماگرم روز عاشورا که می دانید مجال نماز خواندن هم نبود، امام نماز خوف خواند و با عجله هم خواند، حتی دو نفر از اصحاب آمدند و خودشان را سپر قرار دادند که امام بتواند این دو رکعت نماز خوف را بخواند...
ولی گفته اند؛ در همان وقت امام فرمود: حجله عروسی راه بیندازید، من می خواهم عروسی قاسم با یکی از دخترهایم را در این جا لااقل شبیه آن هم که شده ببینم! یکی از چیزهایی که از تعزیه خوان های ما هرگز جدا نمی شد عروسی قاسم، نوکدخدا؛ یعنی: نوداماد بود. در صورتی که این در هیچ کتابی از کتابهای تاریخی معتبر وجود ندارد.»
#صلی_الله_علی_الباکین_الحسین_علیه_السلام
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🆔 https://eitaa.com/reyhanenabbe