عرض سلام و ادب خدمت همه عزیزان 💖
🌼سه شنبه های مهدوی🌼
🔹️ادامه جزءخوانی قرآن کریم
🔸️همراه با بیان نکات تجویدی
🔸️روزهای سه شنبه
🔸️ساعت ۹ صبح
🔹️طبقه دوم مهدیه
💝══════ ✾ ✾ ✾
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🌺
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
خداونـدا!
هر چه از ما به تـو برسد «استغفرالله»
و هر چه از تـو به ما می رسد «الحمدالله»
﷽
🌿🌸سلام قطب دو عالم🌿🌸
روزے دیگر
و ما دوباره در هیاهوے دنیا
نمے دانم امروز
چندباریادتو از خاطرم
عبورمیڪند
امامیدانم
توهنوزمثل دیروز و حتے بیشتراز دیروزتنهایے🌹🍃
💝══════ ✾ ✾ ✾
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🌺
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
💠 یاد مرگ
💌 امام صادق علیهالسلام فرمود:
✍🏻 «ذِكْرُ اَلْمَوْتِ يُمِيتُ اَلشَّهَوَاتِ فِي اَلنَّفْسِ وَ يَقْطَعُ مَنَابِتَ اَلْغَفْلَةِ».
🌸 «ياد مرگ، خواهش هاى نفس را مى ميراند
و رويشگاه هاى غفلت را
ريشه كن مى كند».
📚 بحارالانوار، دارالاحیاء، ج6، ص138.
💝══════ ✾ ✾ ✾
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🌺
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
ریحانه النبی
#کدبانوگری
🥮کلوچه کنجدی
👩🍳مواد لازم:
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
پودر شکر: ۱ پیمانه
آرد سفید: ۳ پیمانه
روغن مایع: ¾ پیمانه
ماست شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
پودر هل: ½ قاشق غذاخوری
وانیل: ¼ قاشق چای خوری
نمک: ۱ پنس یا نوک قاشق چایخوری
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر و تخم مرغ را داخل یک ظرف ریخته، سپس وانیل را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی آن را هم بزنید تا به حالت پفکی و کرم رنگ در بیاید. حالا باید مقداری روغن مایع را اضافه کنید و خیلی آرام آن را هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مقداری بیکینگ پودر به ماست اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و منتظر بمانید تا پف کند و حباب روی آن تشکیل شود. وقتی این اتفاق افتاد این محتویات را به مخلوط تخم مرغی که تهیه کرده بودید اضافه کنید و با دور کند همزن این محتویات را با هم مخلوط کنید و وقتی کاملاً یکدست و یکنواخت شدند و پودر هل را هم به آن ها اضافه کردید مخلوط کنید. حالا باید آرد را سه بار الک کرده تا حسابی نرم شود و با کمی نمک به محتویات خود اضافه کنید و آنها را با دور کند همزن برقی تا مقداری که مخلوط شوند و غلظت مناسب پیدا کنند و سفت شوند هم بزنید. سپس باید آن را داخل یک ظرف گذاشته و با یک سلفون بپوشانید و نیم ساعت درون فریزر بگذارید تا سفت تر شود یا حدود ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن را از فریزر یا یخچال درآورید و کف دست خود را با روغن مایع چرب کنید و به اندازه
گلوله ای بزرگ از این مایع برداشته و در کف دست خود گرد کنید و آن را در کنجد بغلتانید و با فاصله های مشخص داخل سینی که از قبل کاغذ روغنی درون آن قرار داده اید بگذارید. برای پختن کلوچه کنجدی باید دمای فر روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده باشد و مواد را حدود ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کلوچه های کنجدی شما بپزد و طلایی رنگ شود.