eitaa logo
ریحانه النبی
123 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3.4هزار ویدیو
176 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عرض سلام و ادب خدمت همه عزیزان 💖 🌼سه شنبه های مهدوی🌼 🔹️ادامه جزءخوانی قرآن کریم 🔸️همراه با بیان نکات تجویدی 🔸️روزهای سه شنبه 🔸️ساعت ۹ صبح 🔹️طبقه دوم مهدیه 💝══════ ✾ ✾ ✾ 🌺 @reyhanenabbe https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
خداونـدا! هر چه از ما به تـو برسد «استغفرالله» و هر چه از تـو به ما می رسد «الحمدالله»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 🌿🌸سلام قطب دو عالم🌿🌸 روزے دیگر و ما دوباره در هیاهوے دنیا نمے دانم امروز چندباریادتو از خاطرم عبورمیڪند امامیدانم توهنوزمثل دیروز و حتے بیشتراز دیروزتنهایے🌹🍃 💝══════ ✾ ✾ ✾ 🌺 @reyhanenabbe https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 یاد مرگ 💌 امام صادق علیه‌السلام فرمود: ✍🏻 «ذِكْرُ اَلْمَوْتِ يُمِيتُ اَلشَّهَوَاتِ فِي اَلنَّفْسِ وَ يَقْطَعُ مَنَابِتَ اَلْغَفْلَةِ». 🌸 «ياد مرگ، خواهش هاى نفس را مى ميراند و رويشگاه هاى غفلت را ريشه كن مى كند‏». 📚 بحارالانوار، دارالاحیاء، ج6، ص138. 💝══════ ✾ ✾ ✾ 🌺 @reyhanenabbe https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریحانه النبی
🥮کلوچه کنجدی 👩‍🍳مواد لازم: تخم مرغ درشت: ۲ عدد پودر شکر: ۱ پیمانه آرد سفید: ۳ پیمانه روغن مایع: ¾ پیمانه ماست شیرین: ۳ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری سرصاف پودر هل: ½ قاشق غذاخوری وانیل: ¼ قاشق چای خوری نمک: ۱ پنس یا نوک قاشق چایخوری 👩‍🍳طرز تهیه: ابتدا پودر شکر و تخم مرغ را داخل یک ظرف ریخته، سپس وانیل را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی آن را هم بزنید تا به حالت پفکی و کرم رنگ در بیاید. حالا باید مقداری روغن مایع را اضافه کنید و خیلی آرام آن را هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس مقداری بیکینگ پودر به ماست اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و منتظر بمانید تا پف کند و حباب روی آن تشکیل شود. وقتی این اتفاق افتاد این محتویات را به مخلوط تخم مرغی که تهیه کرده بودید اضافه کنید و با دور کند همزن این محتویات را با هم مخلوط کنید و وقتی کاملاً یکدست و یکنواخت شدند و پودر هل را هم به آن ها اضافه کردید مخلوط کنید. حالا باید آرد را سه بار الک کرده تا حسابی نرم شود و با کمی نمک به محتویات خود اضافه کنید و آنها را با دور کند همزن برقی تا مقداری که مخلوط شوند و غلظت مناسب پیدا کنند و سفت شوند هم بزنید. سپس باید آن را داخل یک ظرف گذاشته و با یک سلفون بپوشانید و نیم ساعت درون فریزر بگذارید تا سفت تر شود یا حدود ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن را از فریزر یا یخچال درآورید و کف دست خود را با روغن مایع چرب کنید و به اندازه گلوله ای بزرگ از این مایع برداشته و در کف دست خود گرد کنید و آن را در کنجد بغلتانید و با فاصله های مشخص داخل سینی که از قبل کاغذ روغنی درون آن قرار داده اید بگذارید. برای پختن کلوچه کنجدی باید دمای فر روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده باشد و مواد را حدود ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کلوچه های کنجدی شما بپزد و طلایی رنگ شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا