7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جلوی جنگلخواری را بگیرید ولو به بهانه ساخت حوزه علمیه!
🔹متأسّفانه در بخشهای مختلف کشور، این جنگلهای متراکم و انبوه شمال کشور بعضاً مورد چپاول و غارت و مورد بیتوجّهی و بیاهتمامی قرار میگیرد. من تأکید میکنم اجازه ندهید به این جنگلها دستدرازی بشود؛ بخشهای مختلف کشور که مسئولیّتی در این زمینه دارند، از منابع طبیعی گرفته تا محیطزیست تا بقیّهی دستگاههایی که ارتباطی با این قضایا دارند، اجازه ندهند با بهانههای مختلف - از شهربازی درست کردن و جذب گردشگر و هتلداری و مانند اینها بگیرید تا مدرسهی علمیّه و #حوزهی_علمیّه؛ همهی اینها بهانههایی میشوند و "شده تاکنون"! - که جنگلهای ما دست بخورند، به آنها تعرّض بشود؛ به جنگلها تعدّی بشود و تاکنون به جنگل تعدّی شده؛ جلویش را با استحکام کامل بگیرید.
🔸یک مسئله پدیدهی زمینخواری است. البتّه پدیدهی زمینخواری پدیدهی جدیدی نیست؛ قدیمی است! خب، توقّع این بوده است که در نظام اسلامی و جمهوری اسلامی این پدیده متوقّف بشود؛ اجازه ندهیم کسانی بیایند با دستاندازی به زمینهای گوناگون اطراف شهر و حومههای شهر و مناطق خوب، ثروت عمومی را بهنوبهی خود تبدیل کنند به ثروت شخصی. این بوستان عظیمی که فرض کنید در فلان نقطهی شهر واقع است، یک ثروت عمومی است؛ [اینکه] کسانی بیایند با زرنگی، با دستکاری کردن قانون، با احیاناً خریدنِ یکی دو نفر آدم سستعنصر در فلان دستگاه، این ثروت عمومی را تبدیل کنند به ثروت شخصی خودشان، خیلی رنجآور است!
بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و فعالان محیط زیست، منابع طبیعى و فضاى سبز:
https://khl.ink/f/29121
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بعد از نامه نگاری نخبگان، تشکلهای دانشجویی، کارزارهای مجازی، تجمع و جلسات مکرر و تلاش های گسترده دلسوزان برای افزایش حقوق کارگران در نهایت دولت حقوق کارگران را حدود ۳۵٪ افزایش داد.
🔻این اقدام خلاف اصل۴۱ قانون کار و اصل ۱۲۵ قانون خدمات مدیریت کشوری بود. این افزایش نه به اندازه حداقل معیشت هست و نه حتی نرخ تورم! لذا نمایندگان کارگری مصوبه را امضا نکردند؛ باید گفت:متاسفانه دولت محرومان کنار محرومان نایستاد!
🔻آقای رئیسی در مناظرات انتخاباتی( فیلم) صراحتا وعده داد به اندازه نرخ تورم حقوق کارگران افزايش پیدا کند حالا غیر از سال اول دو سال است دولت خلاف وعده عمل میکند! پدیده عجیب جنبش حقوق و دستنزد وزیر کار دولت محرومان بود که بعضا روی وزارای دولت قبل را هم سفیر کرد!
🔻ده سال سرکوب نرخ کارگری علاوه بر افزایش فقر و شکاف طبقاتی، مشکلات امنیتی موجب مهاجرت نیروی کار به کشورهای منطقه و همچنین روی آوردن به شغل های کاذب به جای کارهای تولیدی که نتیحه آن عقب ماندن در مسیر پیشرفت است. این مسیر دولت نمیتواند عقب ماندگی ما در عدالت را جبران کند.
✍ #محمدامین_رضایی
________________
@m_amin_rezai
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل شنیدنی استاد شهریار زرشناس از سه نفر اول انتخابات تهران (نبویان، ثابتی و رسایی)
🔹️پیام رای سه نفر اول تهران این است که جامعه امریکاستیزی و استقلال طلبی اش خیلی پررنگ است؛ چون این سه نفر برجام ستیز ترین چهره ها هستند
🔹️پدیده این انتخابات یک جوان سی ساله بود که نماد صراحت لهجه، آرمانگرایی و عدالتخواهی است و این یعنی یک مرجعیت سیاسی جدید در جامعه ظهور کرده
🔹️رای مردم تهران به این سه نفر نشان داد جامعه از گفتارهای لیبرالی، رویه های محافظه کارانه و مدیریتهای فاسد عبور کرده
🔹️با این انتخابات جامعه به جریانهایی که سالها شعار انقلابی گری دادند اما حتی یک قانون در حمایت از مستضعفان تصویب نکردند و خودشان فاسد شدند "نه" گفت
🔹️۴۵ سال بعد انقلاب، جامعه ایران همچنان رادیکال ترین روایت از انقلاب را قبول دارد و این اتفاق در هیچ انقلابی در دنیا سابقه ندارد و یک بحث مهم جامعه شناختی است
____________
📚@reza_afshar
🔺تذکری در مورد استاندارد دوگانه برخی از ما!!
دیروز در جمعی دوستانه از همکاران و هملباسان مطلبی از یک فعال رسانهای که محتوایش سوالی سرگشاده از یکی از علماء بلاد بود ارائه کردم تا نظر دوستان را در مورد آن جویا شوم لکن بجای جواب شروع کردند به اعتراض کردن که چرا اساسا باید در رسانه سوال پرسید؟ این کار خلاف اخلاق است! بروید به خودش بگویید! تلفن بزنید! و ...
در پاسخ به این اعتراض چند نکته را یادآوری کردم که جای تامل دارد
👇🏼👇🏼
سرور عزیز!!
🔸شما وقتی در مورد هر مسئولی میخواهید سوال بپرسید اول میروید مستقیم از خودش میپرسید؟
مثلا در مورد آقایان روحانی؟ یا ناطق نوری و سید حسن خمینی، یا مرحومان هاشمی رفسنجانی و هاشمی شاهرودی؟
در مورد استانداران؟ وزرا؟ یا مدیران چطور؟! و نه حتی مدیران بلکه در مورد هر شخص دیگری!!
آیا همین منطق جاریست؟
در مورد شیوخ اصلاح طلب هم همینکار رو میکنید؟
یا در مورد همین (فعال رسانهای) جاری نیست؟!
واقعا چطور؟
مگر در دسترس نیست؟
(شما میفرمایید روش این _ فعال رسانهای _ غلط هست! اما خودتون با همین روش با اون برخورد میکنید این یعنی منطق و اصول خودتون رو زیر پا میگذارید)
این استاندارد دوگانه نیست؟!
اگر قرار بود در رسانه سوال(نه حکم دادن و تهمت زدن) هم نتوان کرد، پس چرا کیهان میخرید؟! چرا فارس و.... میخرید؟! مگر این رسانهها در فضای عمومی این کار رو نمیکنند؟
اینطور که شما میفرمایید آیا نباید رسانه را تعطیل کنیم؟!
پ. ن. در این مورد اگر نکته، تذکر یا خاطرهای دارید لطفا برایم ارسال بفرمایید
✍🏼#رضا_افشار
_____________
📚@reza_afshar
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕افشای حقایق سدی در مقابل انحراف نظام اسلامی!
🔸 اونجاهایی که کتمان حقیقت علیه مصالح نظام اسلامی است اونجا بیان واجب است و #کتمان_حقیقت_حرام_است. این تضمین واقعی بقای نظام بر خط اسلام است.
🔸 همین نظام، همین دستگاه، همین مسئولین اگر قرار شد از خط اسلام منحرف بشوند، اگر بنا شد راه را عوضی بروند، اگر سرنوشت نظام اسلامی تهدید به #انحراف از مبانی اسلامی شد، اینجا بیان کردن و امر به معروف و نهی از منکر و #نصیحته_الائمه_المسلمین و #افشای_حقایق برای مردم واجب و لازم است.
@marghoomat
نوروز رستاخيز خاك است و عيد صيام، رستاخيز جان.
و انسان، روح كبريايی است كه در خاك فقر دميدهاند. با نوروز جسم جهان تازه میشود و با صوم، جان جهان، كه انسان است.
جسم و جان اگرچه تعارض ذاتی ندارد، اما در اين جهان از هم انتزاع گرفتهاند، چنانكه جمال و كمال نيز چنينند، نادر است آنكه زيبائی صورت با زيبائی سيرت جمع شود. آنجا كه آن يكی هست، اين يكی نيست.
خاك محتاج زمستان است تا پذيرای بهار شود، و جان محتاج صوم است تا روح به ابتذال ربيع واصل شود. تا خورشيد عشق از افق جان طلوع كند، و نسيم لطف بورزد و درخت دل به شكوفه بنشيند، و اين #بهار_درون است.
#انقلاب_انسانی
مرتضی آوینی/رستاخیز جان
🌱بهار درونتان مبارک
________________
📚@reza_afshar
🔰 میشود، میتوانیم، پس ادامه میدهیم!
🔶 در کنارِ آه و افسوسهایی که برای حقوق کارگر و زمین ماندن اصل ۴۳ میخوریم و در کنار مطالباتمان از دولت و مجلس و قوه قضائیه برای روی آوردن به تحول در کشور!
🔰 اما سال گذشته نشان دادیم فشار رسانه و مردم میتواند مؤثر باشد و میتوانیم به کلام حضرت امیر(ع) نزدیک شویم که فرمود:«لا تصلح الولاة إلّا باستقامة الرّعيّة» والیان اصلاح نمیشوند الا با استقامت مردم(روی آرمانها).
💠 این فشار مردم و رسانه بود که زاکانی حکم دامادش را لغو کرد و گفت
«میخواهم برای مردم نوکری کنم و شهر با رای و نظر مردم اداره شود. با احترام به نظر این ولینعمتان انقلاب حکم صادره برای آقای حیدری را ملغی میکنم.»
💠 این فشار و مطالبات مردم بود که
«پس از تشکیل پرونده و برگزاری دادگاه فرزندان معاون اول قوه قضاییه، حجت الاسلام مصدق برای جلوگیری از ایجاد هرگونه شائبه اعمال نفوذ یا تاثیرگذاری در پرونده مطروحه استعفای خود از این سمت را تقدیم رییس قوه قضاییه کرد.»
💠 بله فشار رسانه ای وحتی مطالبه قانون برای افزایشِ مطلوب و ایده آلِ دستمزدِ کارگران به درِ بسته خورد هرچند همین مطالبات موجب این شد که «در ۳ سال دولت سیزدهم متوسط سالانه افزایش دستمزد کارگران به بیش از ۳۹ درصد برسد در حالی که در دولت گذشته کمتر از ۲۴ درصد بود.»
🔶 یک کلام!
میشود، میتوانیم، پس ادامه میدهیم!
✍علی صمیمی
@ali_samimi71
_______________
📚@reza_afshar
آقای علم الهدی!
سلام علیکم
از باب نصیحت الائمه توجه شما را به دو نکته دلسوزانه جلب میکنم
🔸اول
شما بعنوان امام جمعهای که رسانه بر روی شما بسیار توجه دارد و مدام با انعکاس بخشهایی از صحبتهای شما، به نظام و انقلاب حمله میکند آیا تیم رسانهای دارید تا در چگونگی بیان شما را یاری کنند؟
🔸دوم
گرچه شما خود مجتهد هستید و نظرتان و درکتان از اسلام را بیان میکنید و این خود نشان از آزادی اندیشه و بیان در اسلام دارد
اما
آیا تحلیل و نگاه رهبری به مردم و عدم شرکت بخشی از آنان در انتخابات اینگونه است؟
"من همان روز گفتم، امروز هم میگویم که اگر مردم در انتخابات شوراها شرکت نکردند، بهخاطر این بود که از عملکرد شوراها راضی نبودند. اگر شوراها این دوره خوب عمل کنند، خواهید دید که مردم در دورهی بعد، اگر بخواهند برای شوراها به پای صندوق بیایند، پُرشور خواهند آمد. آنجایی که مردم امید دارند که کاری انجام گیرد، میآیند. وقتی دیدند نه، شوراها خوب عمل نکردند، مردم دلسرد و ناامید میشوند. من تقریباً یک ماه و نیم قبل در زنجان به مسؤولان گفتم که اگر میخواهید مردم در انتخابات شرکت کنند، عملکردهایتان را خوب کنید. اگر مردم عملکردها را ببینند، برای ورود در انتخابات تشویق میشوند.
١٣٨٢/٩/٢۶
مراقب تریبون رسمی نماز جمعه باشید و توجه بفرمایید که هر چه بیشتر مردم را درک نمایید، مردم به شما که فعلا مسئولیتی دارید احساس نزدیکی بیشتری میکنند، همان مردمی که بارها و بارها مورد تمجید رهبری عزیز و امام راحل قرار گرفته و برای اسلام هزینهها دادند
✍🏼#رضا_افشار
٢ فروردین ١۴٠٣
____
📚@reza_afshar
HajAgha.mp3
2.64M
🔴 ما حق نداریم این آبرو را هزینه کنیم!
🔺ما چون معمم هستیم برخی میان سراغ ما که آقا وساطتی و سفارشی بکنید، ما باید بدانیم اگر ارادتی هست این ارادت سرمایه دین و اسلام و روحانیت و میراث زهد پدران ما است. ما حق نداریم که این آبرو را هزینه بکنیم که یک پیمانکار مثلا پروژه ای را دریافت کند یا کارش جایی حل بشود! از ارتباط با این آدمها به شدت باید اجتناب کنید.
🔺در پذیرش هدیه احتیاط کنید، در مساله هدایا خیلی باید با احتیاط عمل بکنیم. چرا و روی چه حسابی کسی باید به ما هدیه بدهد! آیا اگر من در این خانواده نبودم کسی به من این هدیه را می داد؟ اگر منتسب به آیت الله شفیعی نبودم آیا این هدیه را به من می دادند؟ آیا این پیشنهاد را به من می دادند؟ خب وقتی انسان با دقت نگاه می کند می بیند که نه این پیشنهادات را نمی دادند!
🔺چرا و به چه دلیل باید کسی برای ما قانون را دور بزند یا جنسی را مجانی به ما بفروشد! ما هم مثل بقیه مردم، وقتی انسان می تواند بر دلها حکومت و نفوذ داشته باشد که خودش را بالاتر نبیند، خودش را برتر از دیگران نبیند.
🔺پ.ن: توصیه های مرحوم آقا سید محسن شفیعی در جمع اعضای خانواده خود را می شنوید.
______________
📚@reza_afshar
🔺تفاوت دیدگاه دو دبیرکل حزب سیاسی در قبال لیستهای انتخاباتی رقیب
متاسفانه امروز اعتقاد دارم از مشکل پایهای ما در امر سیاسی ناآشنایی یا به تعبیری بیگانگی حزب الله از اندیشه تراز فقهای سیاستمداری همچون بهشتی و خامنهایست.
این ناآشنایی یا احساس آشنایی و یا حس بینیازی باعث شده در اکثر موضوعات انقلاب با رشد دو دیگری تفکر انقلابی یعنی تحجر و مقدسمابی از یک طرف و تجدد لیبرال مسلک غرب زده از طرف دیگر رو برو شده که متاسفانه در خلا خوانش اسلام ناب شاهد غالب شدن این جریانها بجای اسلام ناب در سپر سیاسی و سیاستورزی کشور هستم
برای درک بهتر باید بارها و بارها میان نگاه متفمرین انقلاب و سیاسیون و عقبه حوزویشان دائما رفت و برگشت کرد تا خود زشتی نگاه این دو دیگری انقلاب اسلامی را درک کرد
برای نمونه به مقایسه سخنران دو دبیر کل حزب و جریان سیاسی میپردازیم👇🏼
🔸اول) برشی از سخنرانی آیتالله خامنهای سومین دبیرکل حزب جمهوری اسلامی در دومین کنگره سراسری حزب؛ خرداد 1364:
«در این دوره [انتخابات دومین دوره مجلس شورای اسلامی] هر جمعی در مقابل خودشان یک افکاری، انگیزههایی و یک خط خاصی برای خودشان داشتند. البته ما گروهها را تخطئه نمیکنیم، بنده بههیچوجه نمیگویم که چرا جریان دانشجوئی و یا فلان جریان کارگری و یا فلان جریان معلمی و یا فلان جریان پیشهوری برای خودش کاندیدا معیّن کرده، ابداً؛ ما که از مردم طلبکار نیستیم، خوب اگر بتواند نظر دیگران را جلب کند خب همه با هم مؤتلف میشوند، نتواند، حزب کاندیداهای خودش را میدهد و آنها هم کاندیداهای خودشان را میدهند؛ ما اعتراضی به کسی نداریم.»
🔸دوم) دکتر حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) در تاریخ 8 اسفند 1402 در پاسخ به سوال خبرنگار پیرامون لیستهای رقیب این ائتلاف، گفت: «همیشه در کنار یک چنار بلند، چند تا پاجوش هم زده میشود. همیشه یک اسامییی 24 ساعته خلق میشود و 48 ساعت بعد از انتخابات هم فراموش میشوند.»
✅ لذا شناخت تفاوتهای دیگریهای اسلام ناب در موضوعات مختلف انقلاب برای کنشهای جوانان بسیار اهمیت دارد و سرنوشت ساز است
✍🏼#رضا_افشار
٢ فروردین ١۴٠٣
#جدال_دو_اسلام
#اسلام_ناب
#اسلام_آمریکایی
_______________
📚@reza_afshar