شبهه
مقدس مآبان می گویند این هم حکومت اسلامی که گفتید با این همه معضل، فقر، انحراف اجتماعی و ناکارآمدی. دیدید گفتیم در غیاب معصوم ع حکومت دینی نباید تشکیل شود.
می گوییم ادعای شما بر این گزاره استوار است که گویا جوامع انسانی در ذیل حکومت معصوم ع هیچ مشکلی نداشته اند.
از اینرو به عنوان نقض مدعای شما نمونه های متعددی از انحراف های امت ها، شکست ها و بحران های حکومت ها و نهضت های انبیاء الهی می آوریم. تا ادعای غلط شما از تاریخ را ابطال کنیم.
بدین سبب است که می گوییم حتی جوامع ذیل حکومت های معصومین ع هم معضلات، مشکلات و شکست ها داشته اند.
می گویند نباید خود را با معصوم ع مقایسه کنید.
می گوییم اولا ما خود را با قنبر مولا علی ع هم مقایسه نمی کنیم چه رسد به معصوم ع.
ثانیا اوضاع اجتماعی و ناهنجاری های امروز را با اوضاع دوره معصوم ع مقایسه می کنیم و در حقیقت عملکرد مدیران، فرماندهان، کارگزاران و مردم دو دوره را مطابقت می دهیم نه اینکه امامین انقلاب را با معصوم ع بسنجیم.
ثالثا با دم زدن شما از معصوم ع نا گزیریم با استناد به اوضاع دوره معصوم ع پاسخ دهیم.
شما اجتماع دوره معصوم ع را به شکل رویایی و بر خلاف واقعیات تاریخ توصیف می کنید لذا ناچاریم نمونه هایی از انحراف، فساد، تخلف و کجروی های مردم و مدیران دوره معصوم ع نمونه بیاوریم تا مبنای ادعای شما ابطال شود.
پیداست اگر منتقدی اوضاع و کارنامه ج ا ا را با انقلاب های فرانسه امریکا، روسیه، چین و ... بسنجد، در آن صورت پاسخ ما نباید به نمونه های دوران معصومین ع مستند شود.
رضایی
جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳
⚠️ استحاله نظام؛ تغییرِ #نظم_سیاسی
✍️ دشمنانِ این آب و خاک به همراه زیر دستان و مزدورانشان در داخلِ کشور، سال هاست که برای تغییرِ تدریجیِ #نظم_سیاسی در جمهوری اسلامی ایران در حالِ انجامِ اقداماتی چند وجهی هستند؛ از فرهنگ بگیرید تا سیاست و اقتصاد. هر اقدامِ سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ای که به ضررِ توده ی مردم اتخاذ می گردد و مشاهده می شود را باید در همین راستا فهم و تحلیل کرد. نگاه کلان و زنجیره وار به روندِ اتفاقات از سه دهه ی قبل تا کنون، هر انسان عمیق و دغدغه مندی را متوجه این مُهمّ خواهد کرد.
@taammolatenazari
✍️ رفورمیست های داخلی [اصلاح طلبان] سال هاست که به دنبالِ تغییرِ #نظم_سیاسی هستند. منتها گاه موفق شده اند در حوزه هایی اقداماتی انجام دهند و گاه نه. در سال های اخیر، تمرکز این جریان بر روی مسائل اقتصادی است. آن ها به این باور عمیقا رسیده اند که تغییرِ نظمِ سیاسیِ جمهوری اسلامی ایران جُز از طریقِ مسائلِ اقتصادی، آنگونه که باید محقق نخواهد شد. بنابراین اگر صحبت از #جرّاحی_های_اقتصادی می شود و در مواردی هم اعلام می گردد، برای رسیدن به همین منظور است. قطعیِ برق در پاییز، افزایش نرخ دلار، حذف چند هزار میلیاردیِ ارز ترجیحی از بودجه ی ۱۴۰۴، دلاری فروشیِ مواد اولیه به قیمت های جهانی به تولید کننده ی داخلی، زمزمه های افزایش گرانیِ بنزین و دمیدنِ بر اقتصادِ بازار آزاد آن هم با رویکردی افراط گرایانه، شکل گیری اعتراضات اجتماعی و... از جمله مهمترین مواردی است که به کمک اینها به تدریج شرائطِ تغییراتِ سیاسی را مهیا می کند. از اینرو ضرورت دارد که با #اقتصاد_سیاسی خاصتا اقتصادِ سیاسیِ ایران عمیقا و دقیقا آشنا باشیم.
@taammolatenazari
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تسلط شاه به شعر vs تسلط رهبری به شعر
✅کانال تاریخ پهلوی
🔴قیمت بنزین هواپیما از ۶۰۰ تومان به ۷ هزار تومان افزایش خواهد یافت.
✍هر چی به نابودی اسرائیل و وعده ۳نزدیک میشیم ایجاد نارضایتی عمومی هم توسط عوامل فتنه در دولت وفاق! بیشتر میشود
🚩مردم هوشیار باشید (هدف اصل نظام و دفاع از رژیم صهیونسیتی در بدنه دولت وفاق است)
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
@khabarsyasi
🎥 وزارت نیرو، قیمت برق را بدون اطلاع قبلی، ۳۸ درصد گران کرد، وزیر نیرو باید پاسخ دهد
🔹علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: آقای رئیس جمهور! از وزیر نیرویتان بپرسید چرا یکدفعه و بدون اطلاع قبلی، برق را ۳۸ درصد گران کرد؟
🔹مگر قرار نبود قبل از هر اقدامی، به مردم اطلاع بدهید.
✅ @Rajanews_com
سلام
آنچه از بحران های گونه گون اقتصادی اجتماعی، ناترازی ها، گران سازی ها و بی عدالتی ها شاهدیم محصول سیاست های مکتب اقتصادی نولیبرالی است که از زمان آقای هاشمی بکار بسته اند.
او اقتصاد را به ریل دوره پهلوی برگرداند و موفق شد این رویکرد را ساختارمند و نهادینه سازد.
از اینرو تمام برنامه های توسعه ج ا ا بر پایه همان مکتب تدوین شده و مجلس ها هم مروج همان مکتب شده اند. لذا دولت رییسی هم به ناچار مجری همان سیاست شد.
از همین رو به دولت رئیسی انتقاد داشتم زیرا نسخه جایگزینی که رهبر خردمند ما فرمود زمین ماند. رهبر حکیم ما اقتصاد مقاومتی و تدوین الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی را تجویز کردند اما افسوس که دولت روحانی آنرا به سخره گرفت و رئیسی نیز مهلت نیافت.
و اما آقای پزشکیان هرگز نمی تواند از پیله این مکتب اقتصادی بحرانزا به در آید، چون وزرا، مشاوران و حامیانش تماما حامی و مروج آن مکتب اند و خودش نیز آنرا علم می پندارد و به معتقدان و مروجان آن اعتقاد راسخ دارد و آنها را کارشناس می شمارد.
اگر دکتر پزشکیان به تجویزهای رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی و تدوین الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی میل نکند و پای کار نسخه ی رهبری نایستد، اطرافیان و مشاورانش یک راه بیشتر برایش باقی نخواهند گذاشت؛ " بدیم بره" .
من البته احتمال می دهم که او به سبب سادگی، ناتوانی از نظرورزی و فقر تحلیلی و تبیینی اسیر راهکارهای مشاوران و اطرافیانش خواهد شد. به نحوی که حتی مجال فکر کردن در باره تجویزهای عالمانه رهبر فرزانه را از او باز خواهند ستاند.
رضایی
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
@rezashahed
📸پاسخ الله کرم مشتاقی، دیپلمات ایرانی به ادعاهای حامیان ظریف: ۲ تا از فرزندان من متولد خارج از کشورند اما تا خودم نخواهم به آنها تابعیت خارجی نمیدهند
✅️ @Rajanews_com
#یاد_ها | سال ۶۳، سال مهدیها
مهدی زین الدین فرمانده پاکباخته و محبوب لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب ۲۷ آبان ۶۳ شهید شد.
بعد از شهادتش پوستری از او در حال سخنرانی پشت تریبون چاپ شده بود. تصویر مهدی زین الدین روی دیوار اتاق فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا در پادگان اهواز نصب شده بود.
در آن روزها و هفتههایی که مهدی باکری در انتظار عملیات بدر بود، به گواه یارانش بارها جلوی عکس مهدی زین الدین میایستاد و به فکر فرو میرفت. به محسن ایرانزاد با خنده گفته بود: «به مهدی نگاه کن، بعد با انگشت به دماغش زد و گفت: بیزَه دییر یانّو بورنیز. (داره میگه دماغتون سوخت) داره میگه ما رفتیم شما هنوز باید بمونید».
فرمانده یگان دریایی لشکر عاشورا هم گفته بود: «اتاق فرماندهی که خلوت شد، آقامهدی چند بار نگاهی به من و نگاهی به پوستر خندان شهید مهدی زین الدین کرد، رو به من گفت: ببین برادر گرجی، شهید که شده هیچ، دارد به ریش همه ما که نشستهایم میخندد... باز رو کرد به جمع و گفت: مهدی دارد به همه ما میخندد».
سه ماه بیشتر زمان لازم نبود برای پایان حسرت مهدی.
📷 نشسته: شهیدان مهدی باکری، ابراهیم همت و مهدی زین الدین
نقل از کانال یک حرف از هزاران
دستکاری در رسانههای اجتماعی
📘 افشاگر روشهای فریب افکار عمومی؛ درباره کتاب دستکاری در رسانههای اجتماعی
🔹انتشارات همشهری، چاپ سوم کتاب دستکاری در رسانههای اجتماعی نوشته فیلیپ هاوارد و ساموئل وولی با ترجمه عباس رضایی ثمرین و رسول صفرآهنگ را روانه پیشخوان کتابفروشیها کرد.
🔹این کتاب تاثیرگذار که حاصل یک پروژه تحقیقاتی گسترده در مؤسسه اینترنت دانشگاه آکسفورد است، نگاهی عمیق به تحولات شگرف عرصه تولید و توزیع پروپاگاندا و دستکاری افکار عمومی در عصر دیجیتال دارد.
🔹یکی از مهمترین یافتههای این کتاب، افشای نقش گسترده روباتهای نرمافزاری در شبکههای اجتماعی است.
تین روباتها که گاه تا ۶۰ درصد ترافیک توییتر را در برخی رویدادهای سیاسی ایجاد میکنند، با شبیهسازی رفتار انسانی، به طور سیستماتیک در انتشار اطلاعات گزینشی، شایعات و اخبار جعلی مشارکت میکنند.
🔗 جزییات در پیوند زیر:
khabaronline.ir/xmTrj