فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب، هماکنون در حرم مطهر امام خمینی:
#رژیم_صهیونیستی دارد تمام میشود، مردم دنیا دارند میبینند
💠 @akhbar_rahbar
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب، هماکنون در حرم مطهر امام خمینی:
🖤 یک تحلیلگر غربی میگوید #طوفان_الاقصی جهان را تغییر خواهد داد
🗓 ۱۴ خرداد ۱۴۰۳؛ سیوپنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی
🖼 مطلب مرتبط: روایت یک طوفان تاریخساز
khl.ink/f/55328
📽 پخش زنده👇
🖥 Farsi.khamenei.ir/live
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَا وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ.
🏴 فرارسیدن سالروز شهادت امام محمدتقی(ع) بر پیروان و عاشقان آن حضرت تسلیت باد.
هدایت شده از گروه سردارشهیدبهمن شرفی مدافعان ولایت ورهبری
بسم الله النّور
🔅 ویرایش، تکمیل و بازنشر
💢 چرا قالیباف پس از ریاست بر مجلس، برای ریاست جمهوری هم ثبت نام کرد؟
🔹یکی از سؤالاتی که بین بخشی از بدنۀ انقلابی مطرح شده، این است که چرا قالیباف پس از شش روز از ریاست بر مجلس شورای اسلامی، برای ریاست جمهوری ثبت نام کرده است؟ آیا این معنای قدرتطلبی نمیدهد؟ مگر همانجا نمیشد خدمت کرد؟ یا اینکه چرا به سخنان رهبر معظم انقلاب دربارۀ عدم دخالت در کارهای اجرایی یا ساختن پلکان برای مسئولیتهای اجرایی توجه نکرده است؟
🔸 پاسخ اول این است که دوستان انقلابی منتقد به کنش انتخاباتی قالیباف، عملاً حضرت آیتالله شهید دکتر رئیسی را هم تخریب میکنند. ایشان در سال ۱۴۰۰ رئیس قوۀ قضائیه بودند که برای ریاست جمهوری ثبت نام و اقدام کردند. لذا ترک یک قوه برای حضور در رأس قوۀ دیگر، توسط شخصیتی که اخلاصش به اثبات رسیده، معنای قدرت طلبی نمیدهد.
🔹 نکتۀ دوم این است که دکتر قالیباف و شهید رئیسی مسیری را برای اصلاح وضعیت نامطلوب دولت روحانی شروع کردند که با کنار کشیدن قالیباف در سال ۹۶ آغاز و با عدم حضور در انتخابات ۱۴۰۰ و کنارهگیری به نفع آیتالله رئیسی تداوم یافت. حضور قالیباف در مجلس و حضور شهید رئیسی در دولت، این مسیر را پیش میبرد تا اینکه واقعۀ تلخ پرواز اردیبهشت اتفاق افتاد. در این فقدان، فرد شایستهای که جامعالاطراف باشد، برای تداوم این مسیر در جایگاه ریاست جمهوری وجود نداشت و لذا دکتر قالیباف مجبور شد خود را در معرض رأی جمهور قرار دهد.
🔸 مسئلۀ سوم این است که اکثریت نمایندگان حاضر در مجلس دوازدهم، از قالیباف درخواست کردند که در این انتخابات شرکت کند. یعنی همانها که او را بر مسند ریاست مجلس نشاندند، از او خواستند که خود را برای ریاست جمهوری در معرض رأی مردم قرار دهد.
🔹 باید توجه داشت که دکتر قالیباف از قبل در قوارۀ نامزدی ریاست جمهوری بود و نمایندگی مجلس برای ایشان پله نیست. فرمایش امام خامنهای در خصوص پله نکردن مجلس برای رسیدن به مشاغل دولتی، عموماً شامل کسانی میشود که با زحمت و تلاش از یک شهر و شهرستان به مجلس راه مییابند و نباید این نمایندگی و معروف شدن را پلۀ رسیدن به مناصب دولتی قرار بدهند و در مقطعی که بیان شد، مخاطب خاص نیز داشت.
👈 فراموش نکنید که حتی امام خامنهای نیز از جایگاه نمایندگی مجلس شورای اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند. اتفاقاً آن زمان هم رئیس جمهور وقت، یعنی رجایی، به شهادت رسیده بود. یعنی وضعیت دقیقاً شبیه به این زمان بوده است.
👈 لذا اکنون که در یک وضعیت استثنایی قرار داریم و اصل ۱۳۱ قانون اساسی فعال شده است و کشور رئیس جمهور ندارد؛ نمیشود بیانات معظمله را به این شرایط و به دکتر قالیباف نسبت داد.
👈 فرمایشات امام خامنهای مربوط به سال ۱۴۰۰ و خطاب به بخشی از نمایندگان بود که برای وزیر و مسئول ارشد دولتی شدن تلاش داشتند و اتفاقاً یکی از دوستان بنده در میانشان بود و هنوز هم که از ترس ردصلاحیت، از نامزدی مجلس انصراف داده و اکنون نماینده نیست، همچنان در تلاش برای حضور در دولت میباشد.
🔴 کسانی که ادعا میکنند نامزدی دکتر قالیباف، خلاف منویات رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای میباشد، یادشان رفته که در دورۀ زعامت معظمله و قبل از دکتر قالیباف، دو رئیس مجلس دیگر، یعنی هاشمی رفسنجانی در سال ۶۸ و ناطق نوری در سال ۷۶، در حالی که رئیس مجلس بودند، نامزد ریاست جمهوری شدند.
❇️ همچنان یادآوری میکنم که از انتخاب یک رئیسجمهور انقلابی اطمینان دارم و هر کدام از نامزدهای انقلابی که به ریاست جمهوری برسد، به یاری خدا کشور با قدرت به پیش خواهد رفت.
✍️ بسیجی امام خامنهای
📆 ۱۷ خرداد ۱۴۰۳
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
با سلام
به نوشتار بالا 👆پاسخ داده ام که ذیلا 👇به اطلاع دوستان عزیز می رسانم.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
تقریبا تمام ادله نویسنده محترم مغالطی است:
۱- شهید رئیسی
رهبر فرزانه انقلاب نمایندگان مجلس را از ترک مجلس برای تصدی مناصب اجرایی نهی کردند نه اعضای قوه قضائیه را. پس این قیاس مع الفارق است و باطل.
۲- مسیر مشترک
درست است که آقالیباف شعارهایی علیه دولت روحانی می داد اما دیدگاههای او با دیدگاههای رهبر فرزانه انقلاب فاصله های زیادی دارد. بنگرید به مواضع آقای قالیباف در جریان فتنه، نگاهش به برجام، تحلیلش راجع به اغتشاشات سال ۱۴۰۱، تقصیرش در مورد ساماندهی فضای مجازی، تعللش در مورد لایحه حجاب، دیدگاه لیبرالی او در اقتصاد و...
۳- اکثریت مجلس
تقاضای اکثریت مجلس ملاک نیست چون بر خلاف توصیه رهبر معزز انقلاب اقدام کردند و خطای اکثریت نمی توند تصمیم مغایر با دستور ولیّ فقیه را توجیه کند.
۴- پله نکردن مجلس
اینکه کسی در قواره نامزدی ریاست جمهوری باشد یا نباشد توجیهی است فاقد وجاهت شرعی و قانونی و این توجیه نادرست نمی تواند موجب تخطی از توصیه اکید رهبر معظم انقلاب باشد. تازه متر و معیار قواره نامزدی را چگونه و چه کسانی تعریف کنند نیز محل ایراد است.
۴- ریاست جمهوری رهبر معظم انقلاب
نگارنده محترم نوشته رهبر انقلاب هم نماینده مجلس بوده پس نامزدی قالیباف هم موجه و بلا اشکال است.
اولا رهبر انقلاب همیشه مطیع محض امام بودند و حتی به اشارات امام ره هم انقیاد داشتند و در این مورد نشنیده ایم که امام ره نمایندگان مجلس را مخاطب چنین منعی کرده باشند، ثانیا رهبر انقلاب همواره از منصب و مقام فراری و بیزار بودند. ثالثا شهید هاشمی نژاد پیشنهاد کرد، در حالیکه رهبر عزیز ما هم ترور شده و هنوز دوره نقاهت را می گذرانید؛ خودشان پیش قدم نشدند و بلکه قلبا هم اکراه داشتند. در ثانی حاضران آن جلسه که ایشان را شایسته نامزدی دانستند، آقای هاشمی را فرستادند و نظر موافق امام ره را گرفتند آن وقت بود که ایشان پذیرفتند و نامزد شدند.
وانگهی دو ماه پیش از آن ۷۲ تن از سران و بزرگان کشور ترور شده بودند، تروریسم و جنگ داخلی و جنگ تحمیلی و دهها مشکل دیگر کشور را به ورطه بحران هایی بس خطرناک و ویرانگر کشانده بود. لذا چنین قیاسی از بیخ باطل به نظر می رسد.
رضایی
جمعه ۱۴۰۳/۳/۱۸
با سلام و احترام
برخی از دوستان نقد را " لجن پراکنی" نامیده اند. این دوستان اگر اهل تفکر و مطالعه اند به چند نکته توجه کنند و به پرسش ها پاسخ دهند:
رهبر معظم انقلاب از ابتدای دوره ریاست جمهوری خویش دیدگاه ویژه ی اقتصادی داشته اند. که نه اقتصاد دولتی است و نه اقتصاد لیبرالی.
رهبر ما از اوایل دهه ۸۰ نقدهای جدی خود را متوجه سیاست های لیبرالی دولت های سازندگی و اصلاحات نمودند و در باب علوم انسانی سلسله بحث های عمیقی مطرح نمودند.
مثلا ایشان " توسعه" را مردود می شمارند چون الگویی برخاسته از تمدن غرب و ویرانگر سنت ها، ساخت ها و نظام اجتماعی و هادم بنیان های دینی و مخرب اساس فرهنگ ایرانی اسلامی است.
ایشان در این باب معتقد به الگوی " پیشرفت اسلامی- ایرانی" هستند.
ایشان به علوم انسانی غربی نقد اساسی دارند و به لحاظ معرفت شناختی و انسان شناختی و به لحاظ غایات آنرا مغایر تعالیم قرآن می دانند.
همچنین آن عزیز یگانه ما بیش از ده جنبش علمی، فرهنگی، فناوری، دانشجویی، جهادی، آیینی و ... راه اندازی کردند تا پایه های تمدن اسلامی ایرانی را بسازند و کشور را از بحران های ناشی از سیاست های غربگزایانه برهانند.
بنابراین کسی به حضرت رهبری معظم انقلاب نزدیک است که مفاهیم عمیق اندیشه های ایشان را درک و هضم کرده و حاضر باشد در راه تحققش فداکاری کند، آبرو بگذارد و ...
حال دوستان بفرمایند آقای قالیباف از چنان عمق اندیشگی و سواد برخوردار هست که بتواند این مفاهیم والا و ژرف را دریابد و آنها را عملیاتی کند؟
او طی ادوار مختلف مدیریتی خود راجع به کدامیک از بنیادهای اندیشه ای نام برده ی رهبر معظم ادراک درست و دقیق و اهتمام داشته است.
مثلا در مقام ریاست مجلس کدام یک از دغدعه های اندیشه ای آقا را محقق ساخت و یا چاره اندیشی و ریل گذاری کرد تا محقق شوند.
رهبر فرزانه ما قریب به این مضمون فرمودند اگر رهبر نبودم می رفتم و فضای مجازی را در دست می گرفتم. آقای قالیباف در باب فضای مجازی چکار کرد آیا جز عکس خواست ایشان کار دیگری صورت داد.؟
به عنوان نمونه دیگر از آقای قالیباف بپرسند پایان نامه دکتری اش را که به کتاب تبدیل کرده و برای تبلیغ انتخابات ریاست جمهوری ( دهه هشتاد) چاپ کرده بود چرا بیت رهبری معظم انقلاب از پخشش جلوگیری کرد. کتابی که مدل فدرالیسم امریکایی را تحسین و برای ایران توصیه می کند. همین قدر غرب زده!
می دانم او رزمنده، برادر شهید، فرمانده لشکر، شهردار تهران، ف ناجا و رئیس مجلس بوده و از توان مدیریتی بالایی برخوردار است اما آیا کافی است. آیا وی بدون بصیرت نافذ و با صبغه تکنوکراتیک و تمایلات "توسعه محور" مگر خواهد توانست اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی را تحقق بخشد؟
رضایی
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۰
@rezashahed
🔻 حفظ [اسلام] امروز به اين است كه رئيس جمهورش يك رئيس جمهور صحيح باشد. اگر شماها حاضر نشويد و يك رئيس جمهورى مثل سابق برايتان بتراشند و بازى بدهند همه مان را، همه مان مسئول هستيم!
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۶