🔹کودکانی که نقاشی های بهتری دارند از درصد هوش عاطفی بالاتری برخوردارند.
👼کودکان ابزار نقاشی را به طوری تصادفی انتخاب نمی کنند، این انتخاب خلق و خوی شخصیتی آن ها را نشان می دهد.
👈ضخامت مداد، اندازه ورق انتخاب شده، نشان دهنده خصوصیات درونی اوست،
هرچه ورق بزرگتر انتخاب کند کودک می خواهد بیشتر خود را نشان دهد، در حالی که انتخاب یک برگه کوچکتر نشان می دهد کودک از درون رضایت بیشتری دارد.
#تربیت_فرزند
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
داستان دردناک اندلس.mp3
11.29M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🟡 ماجرای مهم و بسیار دردناک سقوط آندلس
🔵 مسیحی های اروپا👱🏻♂ که چند بار توی جنگ⚔ از مسلمون ها شکست خوردن،
یک نقشه خطرناک کشیدن برای شکست دادن مسلمون ها😱
#مناسبتی
#ماجرای_دردناک_آندلس
🔹قصه قهرمان ها🔸
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
👩🏫 آماده کردن فضای خانه برای ایام امتحانات دانشآموزان
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
شرایط دوستی و دوست یابی.pdf
2.1M
#محتوا
#کتاب
#دوستی
#دوست_خوب_کیست
#دوستی_های_ممنوع
#متوسطه
✅یکی از مواردی که باید به دانش آموزان متوسطه اول گوشزد کرد انتخاب دوست خوب و دوری از دوست بد است.
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا این دختر در اردوی راهیان نور بدون تبلیغ حجاب، با حجاب شد؟
#حجاب
#نــــــــشر
#بهشت
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دوست داری بچههات رو باگذشت، خوش اخلاق، شجاع و راستگو تربیت کنی؟
🔺دوست داری با یه راه میانبُر برای تربیت فرزندت آشنا بشی؟
🔺میدونی تنگۀ احد در بحث تربیت چیه و چطوری میشه ازش عبور کرد؟
#استاد_عباسی_ولدی
#تربیت_فرزند #خانواده
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
🍃 عامل موفقیت شهید مطهری(ره):
🟢 فرزند ايشان نقل مي كند:
روزي پدرم به من گفت:
«گاهي اوقات كه به اسرار وجودي خود و كارهايم مي انديشم، احساس مي كنم يكي از مسايلي كه باعث خير و بركت در زندگي ام شده و همواره عنايت و لطف الهي را شامل حالم كرده، احترام و نيكي فراواني بوده است كه به والدين خودم كرده ام، بويژه در دوران پيري و هنگام بيماري.
🟠علاوه بر توجه معنوي و عاطفي، تا آنجا كه توانايي ام اجازه مي داد از نظر هزينه و مخارج زندگي به آنان كمك و مساعدت كرده ام.»
#شهید_مطهری
#سبک_زندگی_اسلامی
#تربیت_فرزند
#خانواده
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
راجی.pdf
784.4K
✅مقایسه آزادی در ایران و کشورهای مدعی دنیا
✅مقایسه آزادی ایران و غرب
✅وضعیت اقلیت های دینی در ایران
✅رفراندوم
✅اختیارات رهبری
✅پیشرفت ایران🇮🇷
#استاد_راجی
#آزادی
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
4_5854708991942201459.mp3
3.95M
📝 🎙 #فایل_صوتی
👤استاد #عسلی
📝 همسرم آرامشم رو تامین نمیکنه
#آرامش
#همسرداری
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کمک به استقلال کودکان، هیچ وقت کاری که خودشان می توانند انجام دهند را انجام ندهید.
شاید اینکه خودش بخواهد جورابش و کفش هایش را بپوشد وقت بیشتری بگیرد اما فرصت بیشتری به آن ها بدهید تا خودشان کارشان را انجام دهند.
اگر می بینید که اذیت می شوند یا خیلی زمان می برد به جای اینکه مجبورش کنید زودتر آن کار را تمام کند از او بپرسید که آیا کمک می خواهد یا نه؟ یا سعی کنید به آن ها یاد دهید به روش خودشان آن کار را سریع تر انجام دهند👌
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══
🟣 10 وظیفه مهم والدین در ایام امتحانات فرزندان
اگر فرزند دانش اموز داشته باشید، مسلما یکی از بزرگترین دغدغه های شما موفقیت فرزندتان در ایام امتحانات است. در ادامه به تشریح 10 وظیفه مهم والدین در ایام امتحانات میپردازیم. توجه داشته باشید که انجام این وظایف میتواند به موفقیت دانش اموزان در امتحانات و کسب نمرات بالا کمک کند، و برعکس عدم انجام آنها میتواند نتایج ناخوشایندی برای فرزند دانش آموز شما به ارمغان اورد.
1. فضایی ارام و جوی شاد در خانه ایجاد کنید.
مهمترین مسئله در زمان امتحانات آرامش دانش آموزان است. برای حفظ آرامش فرزندانتان در زمان امتحانات هرگز در محیط خانه تنش ایجاد نکنید و از طرح مسائل و مشکلات اقتصادی و … که موجب ایجاد فشار روحی بر دانش آموزان می شود، خودداری کنید.
بدون تردید مسائل مالی نقشی در نمرات تحصیلی و موفقیت فرزندان ایفا می کنند، سامان بخشیدن مسائل مالی در زمان امتحانات وظیفه ای مهم است که باید والدین آنها را جدی بگیرند.
واقعیت آن است که مسائل مالی گاه عرصه را بر والدین تنگ می سازد. طبعاً تحمل این مشکلات صبر آنان را سرریز کرده و فشارهایی را به دانش آموزان منتقل می کند ظرفیت دانش آموز محدود است و حساسیت وی زیاد. برنامه ریزی اقتصادی در طول سال و به ویژه در زمان امتحانات بیشترین کمک به دانش آموز است، تا با آسودگی خاطر به مسائل درسی و تحصیلی بپردازد.
ایجاد فضایی صمیمی، دلگرم کننده، فرحبخش و شورآفرین نقش مهمی در آرامش و موفقیت فرزندان در ایام امتحانات دارد. است. چنین فضایی درون محیط خانواده، دغدغه ها و نگرانیها را به حداقل می رساند، امکان بروز استعدادها را میسر می سازد، تواناییهای هوشی و عاطفی فرزندان را گسترش می دهد و فرزندان را مسئول و متکی به خود بار می آورد.
2. آرام و خونسرد باشید و روابط خوبی با اعضای خانواده برقرار کنید.
یکی دیگر از 10 وظیفه والدین در ایام امتحانات دانش آموزان، حفظ خونسردی است! مشکلات همیشه وجود دارند. شاید مشکلات به تنهایی و به خودی خود مهم نباشد مهم چگونگی مواجهه با این مشکلات است.سعی کنید در ایام امتحانات حتی الامکان همه مشکلات را به فرزندان منتقل نکنید. تلاش کنید مشکلات را با همه ابعاد و زوایای نگران کننده و طاقت فرسا به آنان بازگو نکنید.
در زمان امتحانات خونسردی خود را حفظ کنید واصل احترام متقابل را در ارتباط با سایر اعضای خانواده و فرزندتان رعایت نمایند . یکی از وظایف مهم اولیا حفظ خونسردی و تلاش در کاهش دادن نگرانی های مربوط به این دوره است. به احساسات درونی او (ترس ها و نگرانی ها و آرزوهایش) احترام بگذارید و به درد و دل های او توجه داشته باشید. گوش مهربان و شنوای شما او را آرام می کند و به او انرژی می دهد.
3. مهمان دعوت نکنید و به مهمانی نروید.
به میهمانی رفتن و میهمانی دادن زیاد، وقت زیادی از شما و فرزندانتان خواهد گرفت. در زمان امتحانات، میزان رفت و آمدها را کم کنید. برای موفقیت فرزندتان در امتحانات باید خانه را آرام کرده و فضای مناسب درس خواندن را برایش فراهم کنید. این آرامش تا پایان امتحانات لازم است. بنابراین در این روزها تا حد امکان از مهمان دعوت کردن و رفت و آمد خودداری کنید.
4. روی وظایف خود تمرکز کنید!
والدین مسئولیتهای خودشان را دارند و دانش آموز مسئولیتهای خودش را دارد. امتحان جزو وظایف اوست. این وظیفه فرزند شماست که به موقع درس بخواند، تمرین حل کند. خود را برای امتحان کلاس و امتحان ثلث آماده کند. شما وظایف دیگری دارید. بهتر است هر کسی به وظایف خودش بپردازد.
فرزندان شما بارها و بارها از معلمان، مشاوران و مدیر مدرسه توضیحات فراوانی شنیده اند. تاکیدهای بیش از حد، امر و نهی های مکرر، سرزنش، دستورات شما در موقعیت دشوار امتحانی از سوی فرزندتان به عنوان دخالت تلقی می شود. اگر فرزندتان تصمیم گرفته به میزان اندکی مطالعه کند، مطمئناً با امر و نهی شما همین میزان اندک مطالعه را نیز انجام نخواهد داد.
البته این بدین معنا نیست که اگر فرزندتان از شما کمک خواست به او کمک نکنید. برای کمک به فرزندتان در امور درسی آماده باشید و اگر در خواست کمک کرد، به او کمک کنید. هنگام کمک کردن به فرزندتان در درس ها، به توانایی های او توجه کنید و نقاط ضعف او را با مهربانی یادآوری کنید و کمک کنید که توانایی اش را نشان دهد. در کمک رسانی به فرزندتان، از بی حوصلگی و بد اخلاقی و جر و بحث و تحقیر و سرزنش و منت گذاشتن به شدت پرهیز کنید.
5. تفریح و سرگرمی را فراموش نکنید.
درس خواندن طولانی و خسته کننده به سود فرزندتان نیست. تفریح هر چند تفریحات ساده نظیر گردش در فضای آزاد، کوه، پارک رفتن و… فوائد زیادی برای شما و فرزندتان دارد. غالب این تفریحات هزینه های کمتری در مقایسه با یک میهمانی رفتن یا میهمانی دادن بر دوش شما می گذارد.
═══✼🍃🌹🍃✼══
🇮🇷@rezazadehgh
═══✼🍃🌹🍃✼══