🌺🌸🌺🌸
#علامه_حسن_زاده_آملی
#ابد_در_پیش_داریم
وجودی هستیم ابدی
خداوند درجات علامه طباطبایی رضوان الله علیه را متعالی بفرمایید
ایشون خیلی در این کلمه #ابد اصرار و ابرام و پافشاری داشتند
و خودشون هم این معنا را که عنوان میفرمودند
دگرگون میشدند
و با چه تعبیر شیرین و هئیت دلنشینی میفرمود که #ابد در پیش داریم
هستیم که هستیم
و ما در این مسافت و مدت و زندگی داریم خودمان را برای #ابد میسازیم
و ببینید چگونه داریم خودتون رو برای #ابد میسازیم
الدنیا مزرعه آلاخره
بینید اینجا چه تخمهای در مزرعه جانتان میپاشید و #ابدی هستیم
هستیم که هستیم
دیگر الا، متی، حتی، متا، دیگه در حریم وجود ما راه ندارد
"انما تنتقلون من دار الی دار
از رحم از زهدان به دامان
از دامان به ننو و گهواره از اونجا به مکتب و به مدرسه و هاکذا و هاکذا
"انما تنتقلون من دار الی دار"
دیگه هستیم که هستیم
و این موجود که ابدیست باید خودش را اینجا برای #ابد بسازد
____________________________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال اختصاصی نشر صوت و متن آثار حضرت علامه حسن زاده آملی👇
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
✅ نمایی از دو وضعیت!
دیروز مجله فارنپالیسی از مجلات تخصصی و قابلاعتنا برای هر دو گروه سیاسی دموکرات و جمهوریخواه در حوزه سیاست خارجی، در مطلبی نوشت: «ایران نشان داد که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. در ایران نشانههایی از بهبود اقتصادی ظاهرشده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.»
نکات تحلیلی: 1- رأیدهندگان آمریکایی بیشتر مبتنی بر دو مؤلفه «اقتصاد» و «سیاست خارجی» و ارزیابی برنامهها و سیاستهای نامزدها در این دو حوزه، منتخب خود را انتخاب و روانه کاخ سفید میکنند. در هر دو حوزه وضعیت ترامپ با چالش مواجه است. البته قبل از کرونا، میزان رضایت مردم از ترامپ به دلیل بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا بالا بود؛ اما کرونا با افزودن بیش از 40 میلیون بر بیکاران این کشور و آسیب جدی به کسبوکارها هم علامت سؤال بزرگ بر سر توان مدیریت بحران دولت را ایجاد کرده است و هم بر روند افول محبوبیت ترامپ افزوده است. 2-در سیاست خارجی نیز بر اساس مطالعات کارگروه امنیت ملی جمهوریخواهان کنگره آمریکا، سه کشور روسیه، چین و ایران به همراه گروههای جهادی و افول ارزشهای آمریکایی در فهرست 5 تهدید مهم امنیت ملی آمریکا ذکر شدهاند و ترامپ در همه آنها با کارنامهای پر از نمرات تکرقمی و بسیار ضعیف مواجه است. وی نه جلوی حرکت رو به رشد چین را توانست بگیرد و نه روسیه را از سیاستهای خود در منطقه بازداشت و نه جلوی رشد و توسعه گروههای جهادی را گرفت. ضمن اینکه تصویری که امروز از وضعیت اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت سیستماتیک دستگاه حاکمه آمریکا به دنیا مخابره میشود به تعبیر ترامپ چوب حراج بر آبرو و پرستیژ آمریکا زده است. 3-در مورد ایران نیز ترامپ در چهار سال گذشته نهتنها نتوانست بهرغم فشار حداکثری و تحریمهای ناجوانمردانه، وضعیت ایران را بهدلخواه خود تغییر و ایران را وادار به نشستن بر سر میز مذاکره نماید، بلکه امروز به اذعان نگاههای کارشناسی کارشناسان مجله فارن پالیسی، حتی ایران با اتکا به قدرت درونی و تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال در مدار فراهمسازی بسترها و لوازم ملی، ایستادن بر روی پای خود را بیشازپیش مهیا مینماید.
نکته راهبردی: به موازات افول آمریکا در صحنه قدرت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در حال موقعیتیابی و محوریت یافتن در ائتلافهای منطقهای و جهانی است. ایران به مدد واقعیتهای امیدبخشی که به برخی از آنها در گزارش فارن پالسی اشاره شد، همانند مدیریت موفقش در کرونا از شرایط پیش رو نیز عبور خواهد کرد.
✅ نویسنده: فتحالله پریشان
PTT-20200714-WA0029.opus
363.3K
سوال : چین میخواد نفت ایران رو بخره و در ایران سرمایه گذاری کنه در عوض چه سودی برایش دارد؟؟
🔴 خشم تحلیلگران صهیونیست از تفاهم جامع همکاری ایران و چین
🔻 «عاموس هرئیل» تحلیلگر هاآرتص:
🔹صفبندی روشن و واضح چین در کنار ایران، فشارهای اقتصادی تهران را کاهش میدهد.
🔹هرگونه تصمیمی برای افزایش فشارها و تنش با ایران باید به طور جدی نوع واکنش پکن را نیز در نظر بگیرد.
🔻 «ران بن شای» تحلیلگر یدیعوت احارانوت:
🔸اجرای این توافق، یک کمربند امنیتی دور اقتصاد ایران ایجاد خواهد کرد.
🔸این توافق در دراز مدت موجب تهدید اسرائیل خواهد شد.
🔸دستیابی ایران به تکنولوژی جی پی اس چین موجب میشود تا اسرائیل به سختی بتواند آنچه در ایران میگذرد را رصد کند.
🔻 «یعکوف کاتص» سردبیر جروزالم پست:
🔹اسرائیل دیگر نباید پروژههای خود را به شرکتهای چینی بسپارد.
🔹شرکتهای چینی که قصد کار در اسرائیل را دارند، همزمان قرار است پروژههایی نیز در ایران به دست گیرند و این موضوع به امنیت اسرائیل مربوط میشود.
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 توافق ایران و چین | واقعیت ها و دروغ ها
✅ شبکه چینی بررسی میکند ؛ (بخش اول )
🔹 تفسیر نيويورک تایمز از توافق، بدن آدولف اوکس بنیانگذار این روزنامه را در گور لرزاند...‼️
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺شبکه چینی بررسی میکند:
🔵 توافق ایران و چین | واقعیت ها و دروغ ها
(بخش دوم ) / بخش اول در کانال #زمانه مشاهده فرمایید
🔹جملاتی هدفمند، تحقیرآمیز و غیر محترمانه
🔹رد گم کنی روزنامه نگاران بین المللی!
پشت پرده سفر ظریف به عراق
🔻سفر محمدجواد ظریف به عراق حاوی چند پیام و نکته است:
🔸 این سفر نخستین سفر یک مقام عالی ایران به عراق پس از نخستوزیری مصطفی الکاظمی است. این نشان میدهد که موضع جمهوری اسلامی در خصوص دولت جدید عراق، حمایت و پشتیبانی و ارتقاء سطح روابط به ویژه در عرصههای اقتصادی است.
🔸این سفر در حالی انجام شده که در هفتههای اخیر شاهد رونمایی از پیشنویس سند راهبردی ۲۵ ایران و چین و برخی حواشی ایجاد شده پیرامون آن هستیم. از این نقطهنظر، سفر ظریف به عراق مهر تأییدی بر این موضوع است که کشورهای همسایه و همجوار کماکان اولویت ایران در بسط و توسعهی روابط خارجی است که نمیتوانند تحتالشعاع اسناد و همکاریهای راهبردی با سایر کشورهای فرامنطقهای قرار گیرند.
🔸بحث و گفتگو بر سر مسائل دوجانبه بهویژه در عرصه همکاریهای اقتصادی و تجاری مهمترین محور این سفر است.اینکه بعضاً شنیده میشود که ظریف حامل پیام ایران به عربستان یا آمریکا از طریق الکاظمی که روابط خوبی با دو کشور مذکور دارد هست، واقعیت نداشته و تنها یک گمانهزنی است.
🔸 ظریف در این سفر کوتاه علاوه بر مقامات بلندپایهی دولت عراق با مقامات کردستان و سایر رهبران جریانات سیاسی عراق هم دیدار کرد که حاکی از اهتمام ویژهی ایران به حفظ و تحکیم عراق یکپارچه و تعامل با تمام جریانات و گروههایی است که با مرکزیت بغداد و در چارچوب قانون عمل میکنند.
🔸این سفر حاکی از عزم و تحرک دیپلماتیکی ایران برای کاهش منازعات منطقهای آنهم با وجود همهگیری کرونا است. مطمئناً جمهوری اسلامی راهحلهای منطقی برای این مقصود دارد و آنها را با دولت عراق نیز مطرح کرده است که اخراج نیروهای آمریکایی و بیگانه که مهمترین عوامل بینظمی و منازعه در منطقه هستند، اصلیترین راهکار در این خصوص است.
🖌حمید خوشآیند|کارشناس مسائل منطقه