فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبراهه بنگوریون/ طرح اسرائیل برای نابودی مصر و اردن
🔹اسرائیل قصد دارد با احداث کانال آبی بنگوریون، سناریوی فروپاشی مصر و حذف اردن از کریدور آیمک را پیگیری کند؛ دو کشوری که اتفاقا متحد سیاسی این رژیم هستند!
این غده سرطانی حتی به حامیانش هم رحم نمیکند!
🆔 @Masaf
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنایتکاران جنگی صهیونیست، غزه را دچار قحطی کردهاند
🎥 در حالی که قحطی اجباری، نوار محاصرهشده غزه را فرا گرفته، فلسطینیان گرسنه در تلاش هستند تا غذایی را که از طریق یک موسسه خیریه در شهر خان یونس پخش میشود، بهدست آورند.
🆔 @Masaf
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی صدام ایرانی ها را تمجید کرد و از جنگ با ایرانی ها پشیمان شد!
عذرخواهی تلویحی صدام حسین از ایران و شانه خالی کردنش از تقصیر جنگ و طولانی شدنش؛ او معتقد است جنگ با ایران باعث حواس پرتی آنها شد:
«جنگ عراق و ایران توطئه غرب و کشورهای حاشیه خلیج فارس بود. حواسپرتی برای عراق بود.
آنها نمیخواستند ما طرف خیرخواه ایران را ببینیم.
غرب میخواست جنگ را طولانی کند.
ایرانی ها مومنی هستند که کینه ای ندارند.»
🆔 @Masaf
«حوض یرموک» گروگان جدید اسرائیل در «جنگ آبی»
🔹«حوض یرموک» منطقهای بسیار راهبردی است که بین مرزهای سوریه و اردن قرار دارد و حالا اسرائیل در ادامه پیشرویهای خود در خاک سوریه آن را به اشغال خود درآورده است. همچنین سد یرموک یا سد الوحده که بر روی رود یرموک در مرز بین سوریه و اردن قرار دارد، نیز به تصرف اسرائیل در آمده است. حالا مالکیت کل آب های منطقه جنوب سوریه، لبنان، اردن با اسرائیلی هاست.
این حوض در بخش جنوبی سوریه، شمال اردن و بخشی از مناطق مرزی فلسطین اشغالی و بلندیهای جولان قرار دارد.
به نقل از قبس زعفرانی از خبرگزاری فارس: این حوضه، یک منطقه حیاتی برای تأمین آب هر دو کشور سوریه و اردن است و رود یرموک، شاهرگ آبی این منطقه به شمار میآید که علاوه بر اینکه زمینهای زراعی را آبیاری میکند، آب شرب میلیونها نفر از ساکنین دو استان سوری درعا و سویدا و شمال اردن را تأمین میکند.
در نهایت دولت آینده سوریه با چالشهای بزرگی برای بازپس گیری مناطق مرزی و کنترل آنها و تامین امنیت منابع آبی حیاتی خود مواجه خواهد شد.
#محیط_زیست
#دیپلماسی_آب
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
وابستگی ۷۲ درصدی به گاز، ریشه اصلی ناترازی انرژی
گروه «انرژی» اندیشکده اقتصاد مقاومتی، یک «گزارش تک برگ» تحت عنوان «وابستگی ۷۲ درصدی به گاز، ریشه اصلی ناترازی انرژی» تهیه کرده است. گزارش تک برگ یکی از انواع تولیدات اندیشکده اقتصاد مقاومتی است که با هدف بیان یک مسئله و تحلیل آن و سپس ارائه پیشنهاد در خصوص آن، به صورت مختصر و مفید (یک تا دو صفحه) تهیه میشود. گزارش تک برگ دارای منابع و تحقیقات پشتیبان است.
در مقدمه این گزارش آمده است:
ناترازی گاز و اولویتبخشی نادرست در تخصیص آن منجر به مصرف ۱۰.۵ میلیارد لیتر گازوئیل و ۸.۴ میلیارد لیتر مازوت، کاهش ۲.۵ میلیون تن تولید اوره و متانول و افت ۱.۵ میلیون تن تولید فولاد در سال ۱۴۰۱ شد که زیانی معادل ۱۴ میلیارد دلار برجای گذاشت. در سال ۱۴۰۲ نیز با وجود زمستانی گرمتر در مقایسه با سال ۱۴۰۱، مصرف ۱۷.۶۴ میلیارد لیتر سوخت مایع در نیروگاهها و کاهش ۳.۲ تا ۴.۵ میلیون تنی تولید اوره و متانول، زیانهای مشابهی به اقتصاد تحمیل کرد. این کاهش تولید، عمدتا از محل صادرات کسر شده و به همان میزان از درآمدهای ارزی غیرنفتی کاسته است. این ارقام نشاندهنده تأثیر مستقیم «وابستگی به گاز» بر صنایع کلیدی و اقتصاد ملی است و ضرورت «تأمین پایدار و تنوع بخشی به سبد انرژی» جهت حل چالشهایی همچون ناترازی را در میان مدت و بلندمدت آشکار میسازد.
🆔 @Masaf
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ میزان میانگین IQ مردم کشورهای مختلف در ۲۰۲۴ رو ببنید(پنجاه کشور نخست)
برخی از کشورها از جمله ترکیه رو های لایت کردم.
منبع
🆔 @Masaf