فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در راه حق، از کمی رهروان نهراسید!
▶️وقت #فتنه یا جنگ که میرسد، اهالی فتنه خود را بیشمار مینمایانند و اهالی جنگ عِده و عُدهی خود را به رخ میکشند؛ بلکه اهل حق را بترسانند و بلغزانند.
🎙استاد #سید_علی_خامنهای در روزهایی که رژیم #طاغوت چنگ و دندان برای مبارزین انقلابی نشان میدهد و رهبرشان در تبعید است، اینگونه ترس از تنهایی در #راه_حق را از روح مبارزین میزداید:
🔹مگر نشنیدهای «لا تستوحشوا فی طریق الهدی لقلة اهله»، در راه خدا، در راه درست، در راه هدایت، با کم بودن یا زیاد بودن رهروان، نبایستی انسان راهش را عوض کند و تصمیمش را دگرگون کند.
🔸مهمترین تأثیر روانی #توحید در روح یک انسان این است که در راه خدا، در راه #تکلیف، در راه آنچه که هدف وجود خود تشخیص میدهد، از دشمنان این راه نهراسد.
🔹نمیگویم ضعف اعصاب نداشته باشد، گاهی دلش هم اضطرابی پیدا نکند، نه؛ ترس فعال نداشته باشد. ترس و بیمی که او را از پیمودن راه خدا باز بدارد، در وجود او نباشد.
#ترس
🎬@Mostazafin_TV
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 " حمدالله مستوفی جغرافیدان مورخ شاعر و نویسنده ایرانی متولد ۶۸۰ هجری قمری با استفاده از هوش مصنوعی با شما سخنی دارد. "
🇮🇷 #انتخابات
🇮🇷 #دعوت_نخبگان
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحریمهای هوشمند آمریکا، ولا طرفینی رو از بین برده
چه طوری تونستن این کار رو بکنن؟!
ــــــــــــــــــــــــ
تحلیل حجتالاسلام #قنبریان از هدف تحریمهای آمریکا
#ولاء_طرفینی
#پیوندهای_اجتماعی
ــــــــــــــــــــــــ
شمع
شبکهٔ مبلغان و عملیاتهای تبلیغی
ShabakeTabligh.ir
eitaa.com/ShabakeTabligh
26.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️مستند نیوجرسی روایتی از یک فساد و بی عدالتی در میدان تره بار اهواز
🔻 در طی هفته گذشته کلیپی تحت عنوان تیر اندازی در میدان تره بار الغدیر اهواز در فضای مجازی پخش شد ماجرا چه بود؟!
🔻ماجرا تره بار اهواز به چه زمانی برمیگردد؟
🔻مهدی مرعشی کیست ؟!
🔻چرا با وجود اینهمه اطلاعات هنوز این موضوع ادامه دارد؟!
🔻یک رقابت یا یک انحصار؟!
🔻ماجرای اسناد غرفه های میدان تره بار الغدیر چیست؟
🔻یک پروژه علیه امنیت ملی؟!
🔴اینها و دیگر سوال ها ، سوال هایی بود که ذهن عده ی زیادی از مردم و دانشجویان را درگیر کرده است انجمن اسلامی دانشجویان در راستای روشن سازی و بررسی این موضوعات در حال گفت و گو با صاحب نظران ، معتمدین آگاه و متولیان امور در این حوزه میباشد و بزودی ان شاءالله پوشش خبری این گفت و گو در کانال های ارتباطی انجمن قرار خواهد گرفت.
#جهاد_تبیین
🔰انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز
@scu_anjoman
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ وقت احساس تنهایی نکنید
@rismansanj
ریاست محترم جمهوری
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
ریاست محترم شورای نگهبان
ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
با سلام
همانطورکه همگی اذعان دارند بسیاری از نارضایتیهای کنونی جامعه، بهخصوص اقشار مستضعف، محروم یا کمبرخوردار ناشی ازعدم اجرای اصل ۴۳ قانون اساسی است. در طول سالیانی که از عمر پربرکت انقلاب اسلامی میگذرد، دولتها به بهانههای مختلف از این اصل شانه خالی کرده یا طفره رفتهاند و بهواسطه بیتوجهی دولت و مجلس و نفوذ تفکر سرمایهداری و سرمایهسالاری در لایههای پنهان تصمیمساز و تصمیمگیر اجازه اجرای درست و کامل این اصل داده نشده است.
لذا برای تأمین استقلال اقتصادی جامعه و ریشهکن کردن فقر و محرومیت و برآوردن نیازهای انسان در جریان رشد، با حفظ آزادگی او، تقاضا داریم اقتصاد جمهوری اسلامی ایران بر اساس ضوابط مندرج در اصل ۴۳ قانون اساسی احیاگردد.
متن اصل ۴٣
https://eitaa.com/reza_afshar/236
«درخواست اجرای کامل اصل ۴۳ قانون اساسی»ازطریق لینک زیر:👇🏻👇🏻👇🏻
https://www.karzar.net/81932
لطفا نشر حداکثری داده شود
مغز اصلی اقتصاد اسلامی و ایده اصلی برای برون رفت از شرایط کنونی و جبران تورم و رشد تولید همین اصل ۴٣ هست:
🔺اصل ۴٣ قانون اساسی:
برای تأمین استقلال اقتصادی جامعه و ریشهکن کردن فقر و محرومیت و برآوردن نیازهای انسان در جریان رشد، باحفظ آزادگی او، اقتصاد جمهوری اسلامی ایران براساس ضوابط زیر استوار میشود :
▫️۱. تأمین نیازهای اساسی: مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت،درمان، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده برای همه.
▫️۲. تأمین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و قراردادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، در شکل تعاونی، از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر که نه به تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروه های خاص منتهی شود و نه دولت را به صورت یک کارفرمای بزرگ مطلق درآورد. این اقدام باید با رعایت ضرورت های حاکم بر برنامهریزی عمومی اقتصاد کشور در هر یک از مراحل رشد صورت گیرد.
▫️۳. تنظیم برنامه اقتصادی کشور به صورتی که شکل و محتوا و ساعات کار چنان باشد که هر فرد علاوه بر تلاش شغلی، فرصت و توان کافی برای خودسازی معنوی، سیاسی و اجتماعی و شرکت فعال در رهبری کشور و افزایش مهارت و ابتکار داشته باشد.
▫️۴. رعایت آزادی انتخاب شغل و عدم اجبار افراد به کاری معین و جلوگیری از بهرهکشی از کار دیگری.
▫️۵. منع اضرار به غیر و انحصار و احتکار و ربا و دیگر معاملات باطل و حرام.
▫️۶. منع اسراف و تبذیر در همه شئون مربوط به اقتصاد، اعم از مصرف، سرمایهگذاری، تولید، توزیع و خدمات.
▫️۷. استفاده از علوم و فنون و تربیت افراد ماهر به نسبت احتیاج برای توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور.
▫️۸. جلوگیری از سلطه اقتصادی بیگانه بر اقتصاد کشور.
▫️۹. تأکید بر افزایش تولیدات کشاورزی، دامی و صنعتی که نیازهای عمومی را تأمین کند و کشور را به مرحله خودکفایی برساند و از وابستگی برهاند.
🔺هر کسی که میگوید ایده اقتصادی نداریم و مجبوریم از غرب یا شرق منقرض شده استفاده کنیم کافیست به ادله اصل ۴٣ و مشروح مذاکران آن مراجعه کند!
✍🏼 #رضا_افشار
٢٣ فروردین ١۴٠٢
٢١ رمضان ١۴۴۴
________________
📚@reza_afshar
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تصویب افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت سکونتگاهی کشور
➖به تازگی مصوبهای در کمیسیون تلفیق تصویب شده که میتواند کمک خوبی به حل مسئله مسکن کند.
▶️مهدی عسگری (نماینده مجلس شورای اسلامی):
🔹 یکی از مسائل ما در حوزهی #مسکن، محدودیت عرضه زمین و افزایش بیرویه قیمت آن است که باعث شده بالاترین رقم #تورم در ۳۰ سال گذشته در بخش زمین و مسکن رقم بخورد، بیش از #دلار و سکه!
🔸مساحت محدودهی شهری و روستایی ما حدود ۸ دهم درصد است که طبق مصوبه ۲ دهم درصد (سیصد و سی هزار هکتار) باید به آن اضافه شود؛ یعنی معادل ۲۵ درصد مساحت کنونی شهرها و روستاها، افزایش عرضه زمین خواهیم داشت و این تحول بسیار بزرگی در طول برنامه ۵ ساله هفتم محسوب میشود.
🔺پ.ن: البته مشکل مسکن تنها از سمت #عرضه نیست؛ #توزیع_نابرابر که به واسطه سرمایهای شدن مسکن حاصل شده نیز همچنان وجود دارد! اگر فکری برای توزیع عادلانه این میزان زمین اضافه شده نشود، این کار هم نتیجهی مورد نظر را نخواهد داشت!
🎬@Mostazafin_Tv
#حلقه_متن_خوانی|#مدرسه_فکرت
✅ حلقه کتابخوانیِ مدرسه فکرت
▪️سومین حلقهی کتابخوانیِ فکرت
💠 بازخوانی تحلیلی کتاب «مبانی نظری قانون اساسی، شهید آیت الله دکتر بهشتی»
با ارائهی استاد محسن قنبریان
▫️شرکت در این حلقهی کتاب رایگان بوده و امکان مشارکت حضوری و مجازی فراهم است.
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید:
@Madrese_Fekrat
⏰ ۲ جلسه ۹۰ دقیقهای، یکشنبهها:
۲۹ مرداد و ۵ شهریور
ساعت: ۱۷:۳۰ تا ۱۹
مکان: قم، بلوار بسیج، موسسه شناخت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
⭕️وقتی طلسم شیطان میشکند...
✍️سید شهیدان اهل قلم، شهید #سید_مرتضی_آوینی:
🔹اگر ما از قدرت اسلحهای كه در دست دشمن نهادهاند بترسیم، دیگر هیچ راهی برای غلبه بر #شیطان در كرهی زمین وجود ندارد! چرا كه دشمن با اتكا به قدرت سلاح گردنكشی میكند و سلاحهای پیشرفته نیز غالباً در دست آنهاست.
🔸طلسم شیطان، #وحشت_از_مرگ است و اگر آن را در درون خویش بشكنی، دیگر او را بر تو تسلطی نیست!
#شاهچراغ
#فرزاد_بادپا
🎬 @Mostazafin_Tv
♦️ نزدیک قله ایم
✍محسن ریسمان سنج
انبیا آمدند انسان را در مسیر رشد و تعالی کمک کنند، قرآن بارها به پیامبر اسلام یادآوری می کند تو بر انسان ها سلطه ای نداری و نمی توانی هرکسی را دوست داری هدایت کنی، هدایت تابع اراده فرد است و انبیا در جایگاه نبوت فقط بشیر و نذیر هستند. قرآن یه صراحت می گوید: ما راه را نشان می دهیم حال اگر می خواهی شاکر باش اگر میخواهی کافر و صراحتا اعلام می کند: لا اکراه فی الدین.
چرا ؟
چون غیر از مسیر اراده و انتخاب گری مسیری برای رشد انسان نیست. به گفته قرآن انبیاء آمدند تا غل و زنجیر را از پای انسان ها باز کنند
و به گفته امیرمومنان عقل های دفن شده را آشکارا کنند.
برای این مقصود باید انسان ها را آگاهی بخشید و بینش و بصیرت داد تا اگر کمی هنوز فطرت انسانی آن چراغ هدایت درونی نوری دارد گرد و غبارش پاک شود و انسان با اختیار و شناخت به سمت خوبی ها حرکت کند.
انبیا همه به دنبال تشکیل حکومت اسلامی بودند. زیرا ۱. برای رهایی انسان ها از چنگال طواغیتی که روح و جسم انسان ها را در بند می کشند چاره ای جز حکومت الهی نیست ۲. تنها در این صورت است که فرصت حداکثری آگاهی بخشی بوجود می آید و می توان انسانها را در قالب یک جامعه در معرض اراده و انتخاب های مهم قرار داد و رشد اجتماعی را ممکن کرد ۳. به جای صرف سخنرانی و موعظه توسط خود مردم و به قدر رشدی که صورت گرفته ساختارهای جامعه را اصلاح و برای رشد بالاتر مهیا شد.
به همین منظور حکومت اسلامی پیامبر در مدینه و حکومت عدل علی در کوفه به عنوان الگوهای حکومت اسلامی ایجاد شدند و در تاریخ ماندگار شدند.
با این نگاه اگر بخواهیم یک حکومت را از باب اسلامی بودن مورد مطالعه قرار دهیم باید ببینیم : ۱. چقدر در مقابل طواغیت عالم ایستادگی کرده و چه مقدار استقلال را اصل قرار داده و چه مقدار موجبات آزادی فکری، اجتماعی و معنوی و دور شدن آحاد جامعه از عوامل جهل آور، مشغله های کاذب و گرفتار کننده، مخدرات، مسکرات و منکرات فراهم کرده است.
۲. چقدر شرایط کنش گری مردمی و تحقق جمهوریت واقعی را فراهم نموده است و در نظر (مبانی شکل گیری حکومت) و عمل (رفتار حاکمان و مردم) تا چه اندازه اراده و انتخاب مردم مهم است و سطح کنش گری و مطالبه گری مردم چه اندازه است
۳. چه اصلاحاتی براساس کنش گری و مطالبه گری مردم در جامعه ایجاد شده و جهت گیری مطالبات مردم به سمت ارزش ها و آرمانهای الهی است و کمیت و کیفیت اعتراض مقدس مردم که لازمه رشد مستمر است موجب تحولات مثبت در جامعه گردیده است؟
با نگاه کلان به وضعیت جامعه ایران و شرایط جهان من به صورت قطعی اعتقاد دارم که به قله نزدیکیم و نباید خسته شویم...
از دل حملات فرهنگی حیوان پنداری غربی و تصلب و تحجر داخلی نسلی در حال شکل گیری است که پرچم اسلام ناب و ارمان های انسانی_اسلامی را بلند خواهد کرد و زمینه ساز ظهور ولایت عظما خواهد بود. ان شاالله
@rismansanj