🌿🌹🌿
مجموعه #عکسنوشت
توصیف بسیــــج در کلام رهـــبری❤️
#لبیک_یا_خامنه_ای
part12dameshghfinal64.mp3
8.26M
#دمشق_شهر_عشق12
✅رمان دمشق شهرعشق بر اساس حوادث حقیقی زمستان ۸۹ تا پاییز ۹۵ درسوریه و با اشاره به گوشه ای از رشادتهای مدافعان حرم به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و سردار شهید حاج حسین همدانی در بستر داستانی عاشقانه روایت میشود.
#سوریه
#عبرت
#هفته_بسیج_مبارک
🌸@rkhanjani
🔰 بعد از شکست ایران از انگلیس و برد عربستان در مقابل آرژانتین، بعضیا شروع کردند به حرفهای بی منطق زدن...
اینکه ایران زیرساخت نداره و اونا دارن و واسه همین پیشرفت کردن و از این حرفا...
حالا رده بندی فیفا رو گذاشتم ببینید. ایران جایگاه بیستم رو داره و عربستان جایگاه پنجاه و یکم...
آخه یکی هم نیست ازشون بپرسه اینهمه بازیکن ایرانی که تو تیمهای بزرگ دنیا بازی می کنن، تو خونشون تمرین می کنن مگه؟! خب از همین زیرساخت ها و امکانات کشور استفاده می کنن دیگه...
البته از دیدگاه یک برانداز اگه یک افتخار ورزشی تو یه کشور دیگه به دست بیاد حتماً از تلاش اون کشور بوده، اما اگه تو ایران به دست بیاد، تلاش خود اون افراد به تنهایی بوده!!!
🌸@rkhanjani
🔴من پشت هر کودک #لجباز یک مادر لجباز دیدم...
شاید ابتدا این جمله عجیب به نظر برسد ولی وقتی نگاهی دقیق به معنای لجبازی بیاندازیم متوجه آن خواهیمشد.
لجبازی میتواند بهصورت ناخودآگاه و به شکل لحن طعنهآمیز، منفعل بودن، سرد بودنِ تحریکآمیز، تکبر و حرکات #تحقیرآمیز خودش را نشان دهد.
🔹نکته کلیدی در خصوص #لجبازی این است که بدانیم فرد لجباز در واقع با اراده خودش لجبازی میکند. یعنی فردی که بین اراده خودش به انجام یک کار و تمایل به انجام ندادن آن در #تقابل است، این اراده به انجام یک کار را روی یک فرد دیگری فرافکنی میکند و تقابل بیرونی یا لجبازی شکل میگیرد.
🔹بهعنوان مثال کودکی را درنظر بگیرید که طبیعتا برای حفظ بقاء خویش تمایل فطری به خوردن غذا دارد، ولی زمانیکه مادر نقش این تمایل طبیعی کودک را ایفا میکند و مدام به او تذکر میدهد که غذایت را بخور، کودک شروع به مقابله با آن میکند، درواقع اینجا ما تعارض و تقابلی بین دو گرایش مثبت و منفی میبینیم که هر دوی اینها درون خود کودک است، ولی زمانیکه #مادر نقش مثبت را بردارد، کودک هم نقش منفی را ایفا میکند و تقابل جنبه بیرونی پیدا میکند ( بین کودک و مادر).
🔹حالا مادری را تصور کنید که بهجای تذکر دادن، این را به عهده خود کودک بگذارد؛
▪️زمانیکه کودک میگوید نمیخورم به کودک بگوید اگر تو نخواهی غذایت را بخوری هیچکس نمیتواند تو را مجبور کند (مادر نقش مثبت را بازی نمیکند).
▪️کودک عصبانی شده و میگوید نمیخوام گرسنه بمونم (اینبار کودک سعی میکند نقش منفی را به مادر بدهد و خودش نقش مثبت بگیرد). ▪️مادر میگوید بله اگر غذا نخوری گرسنه خواهی ماند (مادر نقش منفی را بازی نمیکند و فقط به اراده کودک اشاره میکند).
در اینصورت لجبازی خنثی شده و کودک قدرت اراده خودش را در انجام کار درک میکند و بهمرور مسئولیت رفتارش را میپذیرد.
🔹حالا به مثال زیر توجه کنید:
یک بازی #پینگ_پنگ را تصور کنید که یک سر میز کودک و طرف دیگر آن مادر قرار دارند. کودک توپی دارد که به سمت زمین مادر پرتاب میکند، درواقع توپ مال کودک است که هم میخواهدش هم نمیخواهد، هر بار که پرتاپ میکند مادر دوباره توپ را به زمین او باز میگرداند تا خود کودک برای سرنوشت توپش تصمیم بگیرد، بدین صورت بازی پینگپنگ شکل میگیرد.
ولی تصور کنید مادری که توپ را بر میدارد و به کودک نمیدهد، از آنجا مبارزه شروع میشود. مبارزه بر سر تصاحب توپ شبیه مبارزه طنابکشی است که دو سر دارد و اگر یکی از این دو سر مبارزه را کنار بگذارد دیگر مبارزهای نخواهد بود. معمولا مادران عزیز متوجه این مبارزه نیستند چراکه فکر میکنند برای صلاح فرزندشان است که او را مجبور به انجام کاری میکنند ولی هیچ صلاحی بالاتر از حفظ استقلال و رشد اراده و اختیار فرزند نیست.
#دکتر_عباس_میرزائی
روانشناس بالینی و رواندرمانگر
#سبک_زندگی_اسلامی
@rkhanjani